Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 4/3 ως 11/3/13

ζωδια

Περιμένοντας την νέα εποχή

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα συνεχίζει με τις προδιαγραφές των τελευταίων ημερών, όπου όλο και περισσότερο εντείνεται το κλίμα στο ζώδιο των Ιχθύων. Προς το τέλος της μάλιστα, ο Άρης διανύει την τελευταία μοίρα του ζωδιακού και η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς προετοιμάζοντας την Νέα Σελήνη, για την οποία θα μιλήσουμε στις επόμενες προβλέψεις.

Η κίνηση του Ερμή ανάδρομη εν μέσω του νεφελώματος στους Ιχθείς, είναι η εικόνα της νοσταλγίας και της υποχρεωτικής ενδοσκόπησης και αναδρομής, λίγο πριν την εκρηκτική εμφάνιση του Κριού, με την παρουσία του Άρη αρχικά και μετά των υπολοίπων προσωπικών μας πλανητών.

Άρα το τοπίο δεν αλλάζει, ενδεχομένως γιατί πρέπει να επιμείνουμε στις αδυναμίες του χθες, να αναπολήσουμε ίσως λεπτομέρειες και συναισθήματα ή δραστηριότητες, δημιουργώντας μία περίπλοκη καθημερινότητα προσωρινά.

Παρεξηγήσεις και ασαφείς πληροφορίες, προκαλούν αβεβαιότητα. Αλλά η υπομονή θα μας ανταμείψει.

Προσπαθώντας να βρω μία διαφορετική πινελιά, ανακαλύπτω πως ο Πλούτωνας είναι σε όψη με το μεσοδιάστημα του Ποσειδώνα/Β. Δεσμού και του Κρόνου/Χείρωνα

Η μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα, μπορεί να βελτιώσει τις ανθρώπινες σχέσεις, ή να διακόψει όσες δεν έχουν ευαισθησία και ποιότητα. Μπορεί να αισθανθούμε προδομένοι ή πληγωμένοι, από την υποκρισία ή την σκληρότητα συγκεκριμένων ανθρώπων. Πέφτουν όμως οι μάσκες αυτή την εποχή, μέσα στο ασαφές και αβέβαιο κλίμα της πολυαστρίας στους Ιχθείς.

Αργές και ριζικές οι αλλαγές με εμπειρίες δυσάρεστες κάποιες φορές, καθώς χαλαρώνουν οι δεσμοί με ανθρώπους που είχαμε εξιδανικεύσει, ή από τους οποίους περιμέναμε κάποιες απολαβές. Η διείσδυση στις σχέσεις είναι σημαντική και θα έχει διάρκεια. Η αποφυγή των επιθετικών ανθρώπων, είναι επίσης απαραίτητη, για να αποφύγουμε εμπειρίες που θα χαραχτούν βαθιά μέσα μας.

Οι συμβουλές για τα ζώδια περιλαμβάνουν το θέμα της πολυαστρίας που ενισχύεται αλλά και αρχίζει να φθίνει μετά την τρέχουσα εβδομάδα, όπως και την δύναμη του Πλούτωνα στα θέματα των σχέσεων.

Κριός

Στην κοινωνική σας συναναστροφή, υπάρχουν κρυφές και υπόγειες κινήσεις και πρέπει να θωρακιστείτε από αυτές. Λόγοι συμφερόντων, κυρίως σε θέματα συνεργασίας, τραυματίζουν τις σχέσεις. Πρέπει να διευκρινίσετε τα όρια στα κέρδη και στις υποχρεώσεις. Αφήνοντας πίσω τις φοβίες και τις ανασφάλειες, θα καταλάβετε πως έχετε αποθεματικά δυνάμεων, αλλά και προσόντα που θα σας στηρίξουν για να διεκδικήσετε την θέση που σας αξίζει! Μην επιτρέψετε να σας υποβαθμίσουν.

Επιτρέψτε στην φαντασία να δώσει ένα τόνο χαράς στη σχέση σας. Ενδιαφερθείτε να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, τα κρυφά σας όνειρα αλλά και τις επιθυμίες που ως σήμερα δεν έχουν εκφραστεί.

Ταύρος

Ανακαλύπτοντας μέσα από αναζήτηση γνώσεων κάποιες λεπτομέρειες, ίσως έχετε την δυνατότητα στο εξής να εκτιμάτε διαφορετικά την ζωή, μέσα από μία νέα φιλοσοφία. Για τον λόγο αυτό, όποιος δεν είναι κοντά στο δικό σας σκεπτικό, θα σας απογοητεύσει και θα τον απομακρύνετε. Θα ήταν καλό να αφουγκραστείτε το ένστικτο σας, ακόμη κι αν νοιώσετε απογοήτευση από συγκεκριμένους ανθρώπους. Θα σας φανεί σημαντικό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα σωματείο που θα σας εκφράζει ιδεολογικά και να αποδώσετε μέσα από την συμμετοχή αυτή. Θα αναπτύξετε όμορφες φιλικές σχέσεις και δεν αποκλείεται να έχετε μία ερωτική περιπέτεια

Δίδυμοι

Η ψυχολογική διάθεση αλλάζει και μπορεί να μην σας ενδιαφέρουν πλέον οι ίδιοι άνθρωποι. Απογοητεύεστε από κάποιες κοινωνικές σχέσεις και θα εστιαστείτε στο να παραμείνετε με εκείνους που φαίνονται σοβαροί, αξιόπιστοι και σημαντικοί για σας. Στην προσπάθεια να γίνουν αρεστοί, κάποιοι θα χρησιμοποιήσουν ένα ψεύτικο προφίλ και θα το αντιληφθείτε. Επομένως δεν θα υπάρχει λόγος να συνεχίσετε μαζί τους μία συναλλαγή ή συναναστροφή. Οι αναστολές αυτή την εποχή δεν βοηθούν. Έχουν κόστος ψυχικό και ίσως υλικό.

Το έργο σας θα έχει έμπνευση και θα αρέσει. Γοητεύοντας στον κοινωνικό σας χώρο, μπορείτε να κερδίσετε το ενδιαφέρον στον κύκλο σας

Καρκίνος

Πάθος σε μία σοβαρή σχέση. Κι αυτό γιατί ανακαλύπτετε πως συναντήσατε το ιδανικό σας και δεν θα θέλατε να χάνετε πλέον άσκοπα χρόνο. Όσοι δεν καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες όμως, απομακρύνονται οριστικά. Κατά τον ίδιο τρόπο, θα υπάρξει ένταση μέσα από τις συνεργασίες, παρεξηγήσεις και ανταγωνισμός με αθέμιτα μέσα. Μπορείτε να επικρατήσετε, με ευέλικτο τρόπο και έχοντας σε εγρήγορση το ένστικτό σας.

Γνώση και έμπνευση εξακολουθούν να σας καθοδηγούν αυτή την περίοδο. Αισθάνεστε πολύ κοντά στο ιδανικό σας και ακόμη κι αν δεν είναι σαφές και ξεκάθαρο μέσα σας, θα μπορείτε να εμπνευστείτε για να κάνετε ένα σημαντικό έργο αργότερα.

Λέων

Οι υποχρεώσεις σας φέρνουν σε αδιέξοδο και πρέπει να μπει μία τάξη. Επομένως, θα γίνετε περισσότερο αποφασιστικοί και θα απομακρύνετε ανθρώπους που σας δημιουργούν σύγχυση και αταξία στη ζωή. Είναι στο χέρι σας να θέσετε τους όρους που σας ταιριάζουν και όρια για να μην ανατρέπονται οι ισορροπίες σας. Είστε δυναμικοί και μπορεί αυτό να γίνεται πόλος έλξης για εκείνους που θέλουν να αναλάβετε δικές τους ευθύνες. Ρομαντική περίοδος για σας, θα φέρει στο προσκήνιο την νοσταλγία του ιδανικού έρωτα και μία μικρή αίσθηση της μελαγχολίας, αν είστε μόνοι Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, μπορείτε να κάνετε την σχέση αυτή πιο ρομαντική, προσδίδοντας ξανά τον τόνο της πρώτης εποχής.

Παρθένος

Αναζητήστε ουσιαστικές σχέσεις με όσους έρχονται κοντά σας και αποτελούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η ευγένεια και η δεκτικότητά σας, έλκει εκείνους που φέρνουν σύγχυση και ανατροπές στην ζωή σας. Επομένως, δώστε τέλος σε κάθε γνωριμία που δεν σας προσφέρει καλές προοπτικές και θωρακιστείτε. Μην επιτρέπετε να σας πληγώνουν ή να σας παραπλανούν με ωραία λόγια. Αλλά κι εσείς, μην είστε πολύ κτητικοί ή δογματικοί, γιατί θα μείνετε μόνοι!

Μία συνεργασία θα σας κάνει να ελπίζετε στην υλοποίηση του ονείρου του συνεργάτη σας, με όφελος προσωπικό και κυρίως με μία μακροχρόνια προοπτική.

Ζυγός

Η επιβολή των θέσεών σας στο οικογενειακό περιβάλλον κρίνεται απαραίτητη για σας και θα πρέπει να λειτουργήσετε διατηρώντας την ευγένειά σας όμως. Κάποιοι προσπαθούν να επικρατήσουν και χρησιμοποιούν πλάγιες μεθόδους. Σας εμπλέκουν με δικές τους υποθέσεις ή με άτομα που δεν σας αρέσουν. Θωρακιστείτε, αλλά και υπερασπιστείτε τις θέσεις ή τον χώρο σας. Εκείνο που πρέπει να αποφύγετε όμως, είναι να χαθεί κάθε μέτρο και ισορροπία που σας ωφελεί.

Στην εργασία σας έχετε έμπνευση, δύναμη και πολλές ιδέες. Αλλά θα πρέπει να οργανωθείτε και να βάλετε ένα πρόγραμμα για να αποδώσει το έργο που αναλάβατε. Στην υγεία και στην διατροφή, θα είναι σημαντικό να είστε επιμελείς.

Σκορπιός

Θεωρώντας πως σας έχουν αδικήσει σε κάποια συναλλαγή, θα πρέπει να θέσετε τέλος και να είστε συγκεκριμένοι και σαφείς. Έχετε μία δυναμική προσωπικότητα και είναι πιθανόν να υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, κάποιος που θέλει να επωφεληθεί. Επομένως, θα ήταν σημαντικό να μην του δώσετε το περιθώριο. Θα είστε κάθετοι στις απόψεις και τα όρια καθορίζονται από εσάς και μόνο! Συγγενικές σχέσεις δοκιμάζονται, αλλά ξεκαθαρίζουν το τοπίο. Συνεχίζεται η πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τα αισθηματικά σας. Θα έχετε κατακτήσεις και μπορείτε να ζήσετε ιδιαίτερες στιγμές με το ταίρι σας. Ρομαντικές διαθέσεις, δίνουν ένα ονειρικό τόνο στην προσωπική σας ζωή

Τοξότης

Οι άνθρωποι που είναι αξιόλογοι μένουν το επόμενο διάστημα στη ζωή σας. Για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, προσδιορίστε ποιοι είναι εκείνοι που έφεραν αναστάτωση στη ζωή σας, με υποκριτικό ενδιαφέρον για σας. Αναζητήστε εκείνους που είναι σαφείς, συνεπείς και πιστοί στις δύσκολες και καλές στιγμές, ενώ δεν σας δημιουργούν ανασφάλεια. Επομένως, θα σας φανεί απαραίτητο να διατηρήσετε τους δεσμούς που σας είναι πολύτιμοι, αλλά και διαχρονικοί.

Ρομαντική ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον, δημιουργεί χαρά και καλή διάθεση. Στο σπίτι μπορείτε να διοργανώσετε γεύματα, συγκεντρώσεις, αλλά και χαρείτε στιγμές γαλήνης, με μουσική και ένα όμορφο δείπνο, με το ταίρι σας.

Αιγόκερως

Επιθυμείτε να θέσετε όρια και όρους στο περιβάλλον σας. Δεν θα είστε υπομονετικοί με ανθρώπους ασαφείς ή ανασφαλείς αυτή την εποχή. Σας αρέσει να διακρίνεται η συνέπεια και η ωριμότητα και γιʼ αυτό απομακρύνεστε από εκείνους που είναι σε σύγχυση ή διατηρούν ένα προσωπείο. Θα φανείτε σκληροί ίσως, αλλά στην ουσία είστε ευθείς. Χρειάζεστε την ειλικρίνεια, την προοπτική και ένα στόχο. Αν η μόνιμη σχέση σας έχει φθαρεί ή αν αισθάνεστε εξαπατημένοι, δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος.

Οι ιδέες σας είναι γεμάτες έμπνευση και ιδανικά. Οι συζητήσεις με ανθρώπους της τέχνης, θα σας βοηθήσουν να αντλήσετε το υλικό για το έργο σας. Πολλές φορές, θα ξεφεύγετε από την πραγματικότητα.

Υδροχόος

Ενδόμυχα θέλετε να απομονωθείτε, για να διακρίνετε καλύτερα λεπτομέρειες στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Στον άμεσο περίγυρο, είναι αρκετοί που πλέον δεν σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Σας ενδιαφέρει λοιπόν να κάνετε μία συμφωνία και να αποφύγετε εκείνους που θα κινούνται υπόγεια ή πίσω από την πλάτη σας. Είστε διορατικοί και θα αντιληφθείτε το παιχνίδι τους. Υπάρχει ιδιοτέλεια και προστατέψτε τα κεκτημένα σας.

Τα όνειρά σας πρέπει να ελέγχονται από την λογική. Η ερωτική έλξη σας κάνει περισσότερο ρομαντικούς και ευαίσθητους. Ας μην επενδύετε όμως σε κάθε όνειρο. Θα ικανοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας, αν είστε συνετοί στα οικονομικά σας και μάλιστα ζητήσετε την συμβουλή ανθρώπων με εμπειρία και γνώση.

Ιχθείς

Θα είναι σημαντικό να επιβληθείτε στον κοινωνικό σας περίγυρο, να κάνετε μία στροφή στα σχέδιά σας και να μην επιτρέψετε να σας παραπλανήσουν. Ενδεχομένως θα είναι απαραίτητο να απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους ή να μην μοιράζεστε όλα σας τα μυστικά, όπως στο παρελθόν. Υπάρχει μία τάση αφέλειας στο ζώδιό σας, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Θέσετε ένα ηχηρό «παρών» στο περιβάλλον σας και αποφύγετε τις χειριστικές μεθόδους, είτε από μέρους άλλων, είτε και από την δική σας πλευρά. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις δίνουν λύση.

Η έμφαση στο ζώδιό σας, σας κάνει να πρωτοστατείτε για λίγες μέρες ακόμη. Είστε σε θέση να διαχειριστείτε υποθέσεις με πρωτοβουλίες και ενέργειες που σας διακρίνουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;