Ο.Π.Α. | Ημέρα Καριέρας στις 24 Απριλίου 2013

Την ετήσια Ημέρα Καριέρας (Career Fair)  διοργανώνουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αποφοίτων του Προγράμματος για 10η συνεχή χρονιά στις 24 Απριλίου 2013.

Πιο συγκεκριμένα, η Ημέρα Καριέρας του MBA International έχει καθιερωθεί ως μια από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις καριέρας

Κατά τη διάρκεια της πραγματοποιούνται συνεντεύξεις των φοιτητών και αποφοίτων του Προγράμματος MBA International με εκπροσώπους από περισσότερες από 40 πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τραπεζών, του Λιανικού Εμπορίου, των Υπηρεσιών, της Υψηλής Τεχνολογίας, των Καταναλωτικών προϊόντων, των Συμβούλων Επιχειρήσεων κ.ά.

Η εκδήλωση φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς αποδεικνύει ότι ευκαιρίες καριέρας υπάρχουν. Γίνεται επίσης σαφές ότι η αγορά αναγνωρίζει την αξία πρωτοποριακών Προγραμμάτων που εκπαιδεύουν κοινώνικα υπεύθυνα στελέχη με μεγάλο εύρος δεξιοτήτων και διεθνή προσανατολισμό.

Το Career Office του MBA International, που διατηρεί συνεργασίες με περισσότερες από 200 ελληνικές, πολυεθνικές και αμιγώς διεθνείς εταιρείες και οργανισμούς, και ο σύλλογος αποφοίτων του προγράμματος, με δραστηριότητες που ενισχύουν την κοινωνική και επαγγελματική δικτύωση των μελών του, υποστηρίζουν δυναμικά την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του Προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης του International MBA (τηλ. 210-8203669, e-mail: imbacareeroffice@aueb.gr).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πρακτική Άσκηση

22-05-2024

Αιγάλεω

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;