Εστιατόριο

Τα Άνω Πετράλωνα είναι ίσως η ομορφότερη περιοχή της Αθήνας.  Μεγάλοι δρόμοι γεμάτοι με δεντράκια και λουλούδια, απόλυτη ηρεμία μακριά από τη φασαρία και την κίνηση της Αθήνας, όμορφα café’s και μαγαζάκια γεμάτα νέο κόσμο. Και όλα αυτά, κάτω από τον καταπράσινο λόφο του Φιλοπάππου. Επίσης, αποτελεί ιδανικό μέρος για ατελείωτες βόλτες με το ποδήλατο.

Το προηγούμενο Σ/Κ επισκέφθηκα το εστιατόριο Συνοικία το Όνειρο, έπειτα από προτροπές ενός φίλου ότι διαθέτει πολύ καλό φαγητό. Ο χώρος ήταν αρκετά προσεγμένος και καθαρός, ενώ η διακόσμηση όμορφη με αρκετά ξεχωριστές πινελιές. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ήταν πως ο χώρος του εστιατορίου ήταν ανοιχτός, με ψηλό ταβάνι και εξαεριζόταν πολύ καλά. 

Στο μαγαζί μας υποδέχτηκε ο σερβιτόρος, ο οποίος ήταν χαμογελαστός κι ευγενικός και μας οδήγησε σε ένα μεγάλο τραπέζι, για να καθίσουμε άνετα. Η αλήθεια είναι πως στο μαγαζί ήταν αρκετά χαλαρά για Κυριακή μεσημέρι, αλλά αυτό είχε και το θετικό του καθώς η εξυπηρέτηση ήταν άμεση!

Ο κατάλογος του εστιατορίου είναι αρκετά πλούσιος και διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, σαλάτες και κυρίως. Εμείς επιλέξαμε σαλάτα πανδαισία (7,80 ευρώ), κολοκυθάκια (5 ευρώ), τυροκαυτερή (3,50 ευρώ), ποικιλία κρεατικών (18 ευρώ) και ψαρονέφρι με ρύζι (9 ευρώ).

Όλα ήταν αρκετά νόστιμα και προσεκτικά εκτελεσμένα. Πιστεύω πως γενικά είναι καλή επιλογή, για μια Κυριακή μεσημεράκι με την παρέα!

Ετυμηγορία: Εάν σας βγάλει από εκεί ο δρόμο σας, αξίζει να κάνετε μια στάση να τσιμπήσετε κάτι.

Κουζίνα: Ελληνική

Τιμές: 15 ευρώ/ άτομο

Διαβάστε περισσότερα για την Συνοικία στο όνειρο

Κάνε και εσύ “Like” στην νέα μας σελίδα αν θες να μαθαίνεις και να σχολιάζεις πρώτος για τα αγαπημένα σου στέκια στην πόλη! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;