Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-18/2/13

 

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο – απελευθέρωση!

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Ακόμη μία Νέα Σελήνη, ακόμη ένας κύκλος δράσης στη ζωή μας. Νέες ευκαιρίες, νέες ελπίδες και προοπτικές. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο που σχηματίστηκε την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες και μας προσφέρει ένα νέο ρεύμα στην πορεία της ζωής μας, με αλλαγές, αλλά και προκλήσεις για να σταθούμε προ των ευθυνών μας.

Η Νέα Σελήνη στις 21 Υδροχόου είναι σε ακριβείας σύνδεση με τους Δεσμούς της. Μοιάζει να αντιμετωπίζει με ένα ρεύμα αλλαγής και απρόβλεπτων εξελίξεων την καρμική διαδρομή, δηλαδή το μονοπάτι της ζωής μας. Η προσπάθεια να ισορροπήσει το στοιχείο του αέρα και του νερού που τονίζονται στον χάρτη, δηλώνει την επιτακτική ανάγκη να λειτουργήσουμε με ευαισθησία, διαίσθηση αλλά και διορατική αντίληψη μπροστά στον νέο άνεμο που πνέει και μας καλεί, να σπάσουμε τις αλυσίδες του χθες!

Ο κυβερνήτης της Νέας Σελήνης, ο Ουρανός, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο στον Κριό, εκφράζει την επαναστατική μας διάθεση για να προχωρήσουμε σε μία νέα αρχή. Είναι η μαχητική μας στάση για ένα νέο ξεκίνημα, ένα νέο όραμα, τον σπόρο μίας νέας ιδέας. Πόσο μάλλον πιο ενδιαφέρον φαίνεται αυτό, όταν ο Ουρανός σχηματίζει ακριβείας εξάγωνο προς τον Δία.

Πολλές ιδέες, πολλές συζητήσεις, πολλές αναζητήσεις και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που ανοίγουν προοπτικές και προσφέρουν έδαφος για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας. Με δράση και δύναμη, με επιθυμία για απελευθέρωση από ό,τι μας πονά. Μπορούμε να διώξουμε τα κακώς κείμενα και να πιστέψουμε σε μία νέα αρχή.

Διατηρώντας τις ευαισθησίες μας, οφείλουμε να ορίσουμε το μονοπάτι που θα διαβούμε από τώρα και στο εξής, καθώς είναι στο χέρι μας να επιλέξουμε την διαδρομή.

Λίγο πριν το τέλος του χειμώνα, ας θυμηθούμε πως ο σπόρος της Δημιουργίας παραμένει σε αναμονή και ελπίζει στον ήλιο της ψυχής μας να τον κάνει να βλαστήσει!

Οι συμβουλές μας για την Νέα Σελήνη και την νέα εβδομάδα, στα ζώδια και στους ωροσκόπους

Κριός

Ανοίγετε τους ορίζοντες και σας περιμένουν φιλίες, ιδέες και γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και προκαλούν να αναζητήσετε τις κρυφές σας δυνάμεις. Να αντιμετωπίσετε τις φοβίες σας και να ρισκάρετε την ασφάλειά σας. Ήρθε η στιγμή να αποδείξετε πως δεν σας λείπει το θάρρος ή η τόλμη και πως μπορείτε να αναλάβετε ένα νέο έργο ζωής. Οι δισταγμοί και οι δικαιολογίες πλέον δεν βοηθούν.

Συναντήστε εκείνους που μπορούν να σας δώσουν ιδέες ή λύσεις. Διερευνήστε και τολμήστε το καινούργιο και το διαφορετικό. Αν ασχολείστε με την γνώση και την τεχνολογία, ή τις εναλλακτικές θεραπείες, θα είστε σε μία πολύ ευνοϊκή περίοδο. Προσέχετε όμως να μην διασκορπίζεστε σε πολλά ή να μην υιοθετείτε πολλές και διαφορετικές απόψεις, που θα σας αποπροσανατολίσουν και θα χάσετε πολύτιμο χρόνο. Κάποιες σύντομες περιπέτειες σε φλερτ, θα σας κάνουν να αισθάνεστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι!

Ταύρος

Αναζητώντας τις λύσεις που θα σας προβάλλουν και θα προάγουν το έργο σας, είστε μπροστά στην πρόκληση του να εμπιστευθείτε τους άλλους ή όχι. Ως τώρα, προτιμάτε κυρίως την πεπατημένη οδό, δηλαδή τα γνωστά και καθιερωμένα. Κι όμως, η Νέα Σελήνη είναι για σας ένα νέο φως και ένας νέος δρόμος. Η δουλειά σας αναδεικνύεται, εφ’ όσον έχετε προσπαθήσει και οφείλετε να αποδείξετε πως έχετε ταλέντο. Αν ως τώρα όμως είχατε έλλειψη γνώσης, μπορεί να αισθανθείτε μετέωροι και αδύναμοι. Κάποια λάθη χειρισμών στις σχέσεις, μπορούν να διορθωθούν τώρα και να έχετε σταθερές και σαφείς μελλοντικές συνεργασίες.

Η ένταση δεν σας αρέσει, αλλά χρειάζεστε άμεσες κινήσεις και ταχύτητα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως να βρείτε λύσεις εκεί που δεν περιμένετε και να επιδιώξετε να κάνετε μία ακόμη προσπάθεια για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ή να επιλέξετε ένα δεύτερο επαγγελματικό χώρο, σαν επιπλέον εισόδημα.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη σας ευνοεί και κυρίως σας στηρίζει, αν έχετε σχέση με σπουδές και θέματα γνώσης. Ανοίγουν δρόμοι αναζήτησης και προβληματισμού, καθώς και διαδρομές σε νέους ορίζοντες. Σας εκπλήσσει η αλλαγή και σας αρέσει, καθώς ανανεώνεστε και ασχολείστε με αυτά που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σας. Ακολουθήστε τις προκλήσεις και μην αποθαρρύνεστε από τα εμπόδια. Θα προκληθούν από παρασκηνιακές κινήσεις ή ανθρώπους που επιδιώκουν κρυφά να σας αποπροσανατολίσουν. Το ένστικτό σας είναι σωστός οδηγός αυτή την εποχή!

Η καθημερινότητα είναι πιεστική, αλλά είναι γεμάτη συγκινήσεις και αποκαλύψεις. Θα ανακτήσετε τις δυνάμεις και θα ακολουθήσετε το ρεύμα των αλλαγών με επιτυχία. Πολλές ιδέες υπάρχουν εδώ και καιρό και σας δημιουργούν την ανάγκη να στοχεύσετε σε νέα σχέδια. Κάποιοι από εσάς θα πρέπει να ξεκινήσετε από την αρχή. Είναι σημαντικό να μην πάρετε παρορμητικά και με αφέλεια αποφάσεις. Αντίθετα, να επιλέξετε σωστά. Ένας φίλος θα σας ενθαρρύνει να προχωρήσετε. Η κοινωνικότητά σας είναι ένα προσόν αυτή την εποχή.

Καρκίνος

Ενδιαφέρον παρουσιάζει για σας η Νέα Σελήνη, αφού σας ωθεί να ανακαλύψετε τις κρυφές σας δυνάμεις και τα ταλέντα που αφήσατε ως τώρα ανεκμετάλλευτα. Ενδεχομένως πρέπει όμως να ανατρέψετε και τους ευαίσθητους δισταγμούς που δημιουργούν εμπόδια προόδου. Φοβίες, άγχη και αγωνίες, η ανάγκη να προστατεύετε τους αγαπημένους σας, φέρνουν ένα κλίμα δυσφορίας και σας αποδιοργανώνουν. Ηρεμήστε και ανακτήστε τις δυνάμεις σας. Τολμήστε να προωθήσετε ένα πρωτοποριακό έργο στην καριέρα σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, αν έχετε χρέη ή δάνεια, θα ήταν καλό να κάνετε αναθεώρηση ή ρύθμιση. Ή αλλάξτε την τακτική σας στα οικονομικά. Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα είναι η αιτία να αναζωογονηθείτε και να προχωρήσετε περισσότερο δυναμικά. Θα στηρίξετε τις ελπίδες και τα βήματά σας, στην αγάπη του. Γίνετε δημιουργικοί και μην παραμένετε στάσιμοι. Περιοριστείτε επίσης στους λίγους και εκλεκτούς φίλους.

Λέων

Η παρουσία της Νέας Σελήνης για σας είναι ιδιαίτερης σημασίας. Αλλάζει εντελώς το σκηνικό των σχέσεων και μπορεί να συναντήσετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας, να τονώσετε το ενδιαφέρον για μία σημαντική σχέση και να προοδεύσετε μέσα από μία συνεργασία. Όπως και να έχει, είστε σε ένα κομβικό σημείο και οφείλετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις ζωής. Ανατροπές και αλλαγές έχουν προκληθεί σε θέματα αυστηρά προσωπικά ή θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σας θέση. Και τώρα, πρέπει να επιλέξετε κυρίως τα βήματα που εξελίσσουν εσάς, παρά τις κοινωνικές υποχρεώσεις. Ήρθε η στιγμή για ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα.

Σχέδια και σκέψεις μοιράζεστε με φίλους και η παρότρυνσή τους σας ωθεί προς το εξωτερικό ή μία διεύρυνση στα ενδιαφέροντά σας. Ανακαλύψτε τον νέο δρόμο, αλλά και αποφύγετε να αναλώνεστε σε πολλά και ανούσια σχέδια. Πρέπει να γίνει η σωστή επιλογή.

Παρθένος

Ο νέος κύκλος αφορά περισσότερο τις υποχρεώσεις και αν σας επιφορτίζει με νέες δεσμεύσεις, θα αισθανθείτε την ανάγκη να επαναστατήσετε. Δεν θα πρέπει βέβαια να ανατραπεί κάθε σας ισορροπία και φυσικά δεν είναι σωστό να διαλύσετε ό,τι χτίσατε ως τώρα. Οφείλετε μία ανανέωση από την ρουτίνα ή τα βάρη των υποχρεώσεων. Αλλά πρέπει να γίνει με περίσκεψη. Ίσως ο σχεδιασμός να είναι η βάση. Συζητήστε με ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος και ακούστε τις απόψεις τους. Θα σας στηρίξουν και θα προωθήσουν το έργο σας.

Η αστάθεια στα οικονομικά σας είναι ένα πρόβλημα, φέρνει ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Αλλά είναι και ένας τρόπος να αποδεσμευτείτε από την ύλη και να γίνετε πιο ευέλικτοι στις συγκυρίες της εποχής. Σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε μία ρευστοποίηση κεφαλαίου, αν το σχεδιάζετε. Αντίθετα, θα σας προτείναμε να βρίσκετε λύσεις που εκπλήσσουν και προνοούν.

Ζυγός

Πολύ ενδιαφέρουσα για σας η Νέα Σελήνη, αφού ανοίγει δρόμους δημιουργικότητας και έμπνευσης. Θα αναπτύξετε το ταλέντο σας, κυρίως αν έχει σχέση με την τέχνη ή την τεχνολογία. Θα είστε ευρηματικοί, ενδιαφέροντες και θα εκπλήξετε. Στην προσωπική σας ζωή, θα έχετε την ευχέρεια να έλξετε τον άνθρωπο που σας αρέσει και αν είστε ελεύθεροι, θα επιλέξετε κατά πάσα πιθανότητα έναν σύντροφο. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, η σχέση σας πρέπει να ανανεωθεί και στην περίπτωση που είχε ατονίσει, θα ξεκινήσετε ένα νέο κύκλο αγάπης αναζωογονημένοι. Με το παιδί σας θα έχετε την ευχέρεια να έρθετε πιο κοντά, να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα ή χόμπι και να αναπτύξετε αληθινούς δεσμούς αγάπης.

Εστιάστε την προσοχή σας για τα έσοδά σας καθώς σας ενδιαφέρει να υπάρξει μια καλύτερη ρύθμιση στην ζωή σας. Έχετε ανάγκη την ασφάλεια και οι δυσκολίες που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν, εμποδίζουν σήμερα την σταθερότητα. Ωστόσο, ένα νέο ξεκίνημα ή μία νέα οπτική, θα σας βοηθήσουν.

Σκορπιός

Είναι σαφές πως πρέπει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα από τα θεμέλια της ίδιας σας της ζωής. Θεμέλια που αφορούν τα μελλοντικά προσωπικά σας βήματα, την προσωπική σας επιτυχία και επίτευξη. Λάθη που συνέβησαν στο παρελθόν, έχουν την ρίζα τους στους ανθρώπους που στάθηκαν σαν συνεργάτες και δεν κατανόησαν τις ανάγκες την συνεργασίας αυτής. Τώρα αποφασίζετε πως όλα πρέπει να ξεκινήσουν από το μηδέν. Δεν σας είναι ευχάριστο, αλλά πρέπει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Γιατί έχετε μάθει από τα λάθη του χθες και ακόμη περισσότερο, έχετε την δυνατότητα να διορθώσετε πολλά από αυτά. Είναι στο χέρι σας το τιμόνι των αποφάσεων.

Στην εργασία σας πολλές ιδέες για βελτίωση των εσόδων, σας προβληματίζουν και ενδεχομένως θα σας οδηγήσουν σε μία νέα αρχή. Είναι πολύ καλό αυτό, αφού θέλετε να κάνετε την ανατροπή. Να είστε τολμηροί, αλλά όχι παράτολμοι. Ό,τι αποφασιστεί αυτή την εποχή, θα έχει διάρκεια και θα χρωματίσει την εικόνα σας.

Τοξότης

Ευνοϊκή φαίνεται αρχικά η Νέα Σελήνη για σας. Αν είστε σε μία περίοδο αλλαγών και σχεδιάζετε ή συζητάτε με το άμεσο περιβάλλον, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές. Νέες ιδέες θα έρθουν στο προσκήνιο και μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι. Αυτό το ταξίδι θα πρέπει όμως να είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα μελλοντικά σας σχέδια, άρα να σας αποδώσει σε γνώση ή χρήμα. Άρα, ας μην χάνετε χρόνο σε άσκοπες συζητήσεις ή μελέτες χωρίς ουσία. Κάποιος από το άμεσο περιβάλλον θα σας στηρίξει και μπορεί να σας ενθαρρύνει για το ξεκίνημα.

Τολμήστε να συνεργαστείτε με ανθρώπους που φαίνονται πρωτοποριακοί στο αντικείμενό τους ή έχουν την δυνατότητα να σας προωθήσουν. Η προβολή μπορεί να γίνει μέσα από ένα καλλιτεχνικό έργο ή μέσω της τεχνολογίας. Ευρηματικότητα και έμπνευση θα αναπτυχθούν αυτή την περίοδο προς όφελός σας.

Αιγόκερως

Οι αξίες παίρνουν άλλη μορφή και σας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία. Αλλά θα ήταν σημαντικό να αφήσετε κατά μέρος τις συνήθειές σας και να κάνετε μία υπέρβαση. Αυτή η υπέρβαση θα στηρίζεται σε αποφασιστικότητα και θάρρος. Διαχειριστείτε διαφορετικά τα οικονομικά σας. Αλλάξτε τις προτεραιότητές σας. Η πρόκληση έρχεται από ένα φίλο και θα γίνει η έμπνευσή σας. Λάθη και αδυναμίες συναισθηματικές, σας έκαναν διστακτικούς ως τώρα. Οφείλετε να στοχεύσετε ψηλά, αλλάζοντας αρκετά την τακτική σας.

Τολμήστε να ασχοληθείτε περισσότερο με την πληροφόρηση στην εργασία σας. Συλλέξτε γνώμες, ιδέες, απόψεις πάνω στο αντικείμενό σας. Δώστε στην καθημερινότητά σας έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και επιδιώξτε να κάνετε μία αλλαγή σκέψης. Ωστόσο, πολλές συζητήσεις και περιττά σχόλια δεν θα βοηθήσουν. Στηριχτείτε μόνο σε εκείνους που έχουν όραμα για το μέλλον και αποφύγετε να εμπλέκετε πολλούς στα όνειρά σας.

Υδροχόος

Στο δικό σας ζώδιο η Νέα Σελήνη, την εποχή αυτή σας προσφέρει ένα μεγάλο άνοιγμα με πρωτοβουλία αποκλειστικά δική σας! Είναι η εποχή όπου ξεκινάτε και ένα νέο γενεθλιακό χρόνο ζωής, άρα η νέα χρονιά θα χαρακτηρίζεται από ξεκινήματα κατά πάσα πιθανότητα. Οραματιστείτε το μέλλον με τον τρόπο που θα θέλατε να το δείτε να διαμορφώνετε. Προνοήστε και μην χάνετε χρόνο. Αναζητήστε τα «θέλω» σας και κυρίως στοχεύστε στην κοινωνική σας άνοδο και καταξίωση.

Η γνώση θα είναι οδηγός σας, γι’ αυτό είτε δεχθείτε μία επιμόρφωση, είτε συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς, ικανούς να σας μεταφέρουν τις δικές τους απόψεις. Θα είναι άτομα πρωτοποριακά και θα ταιριάζουν στο δικό σας σκεπτικό. Αλλά θα σας δώσουν μία ώθηση, προκειμένου να δημιουργήσετε και να ανακαλύψετε ταλέντα και δεξιότητές σας. Ένα αγαπημένο πρόσωπο θα σας στηρίξει ουσιαστικά.

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη δεν σας αφήνει αδιάφορους, αλλά σας οδηγεί σε μία βαθύτερη ονειροπόληση και αρκετές εντάσεις εσωτερικές. Μία σύγκρουση μεταξύ λογικής και ευαισθησίας. Επομένως, θα έχετε την αίσθηση πως θέλετε να προχωρήσετε μπροστά, αλλά παράλληλα θα αισθάνεστε ανασφαλείς μπροστά στην αλλαγή αυτή. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις αναζητήσεις σας και να προσγειωθείτε στα όνειρά σας. Λίγο δύσκολο να περάσετε σε σαφείς επιλογές, γι’ αυτό επικεντρωθείτε στο συμφέρον σας.

Η εποχή επιφυλάσσει στον καθένα μας πολλές αλλαγές στα πρακτικά ζητήματα και τα οικονομικά μας. Άρα θα ήταν σημαντικό να αλλάξετε και να αναζητήσετε λύσεις και ευέλικτες επιλογές. Υπάρχουν ιδέες αυτή την περίοδο, αλλά θέλουν τόλμη. Χωρίς να ρισκάρετε υπερβολικά, συζητήστε με τους οικείους σας, ή συμβουλευτείτε ένα μέλος της οικογένειας για να δώσετε ουσία και υπόσταση στα όνειρά σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;