Ν. Ρωμανός | Δεν είμαι θύμα, αλλά αιχμάλωτος πολέμου!

Ο 20χρονος συλληφθείς για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης Νίκος Ρωμανός σε δήλωση του που μεταφέρθηκε μέσω του δικηγόρου του Φρ. Ραγκούση τονίζει ότι θεωρεί τον εαυτό του «αιχμάλωτο πολέμου», πως τα κίνητρά του ήταν «πολιτικά», ενώ σημειώνει ότι από τις κατηγορίες αποδέχεται τη ληστεία και τίποτα άλλο, κι ενημερώνει την κοινή γνώμη ότι δεν θα υποβάλλει μήνυση στους αστυνομικούς που τον κακοποίησαν.

Η πλήρης δήλωση Ρωμανού:

«Τα κίνητρά μου ήταν πολιτικά. Θεωρώ τον εαυτό μου αιχμάλωτο πολέμου. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα. Δεν θα υποβάλλω μήνυση στους αστυνομικούς που με χτύπησαν. Επιθυμώ η κακοποίησή μου να ευαισθητοποιήσει τις συνειδήσεις των πολιτών. Αποδέχομαι την ληστεία και τίποτε άλλο. Θα ακολουθήσει πολιτική μου δήλωση, γιατί μόνο εγώ εκφράζω τον εαυτό μου και κανένας άλλος».

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Ρωμανός συνδεόταν με φιλία και βρισκόταν το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο πλευρό, ενώ είχε στη συνέχεια αρνηθεί να καταθέσει ως βασικός μάρτυρας στη γνωστή δίκη, διότι όπως με σχετική επιστολή του είχε τότε εξηγήσει: «Δεν με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο η έκβασή της. Θεωρώ, ως πολιτική μου επιλογή, να μην εμφανίζομαι στις στιγμές που ορίζουν οι θεσμοί, αλλά να διαμορφώνω εγώ ο ίδιος τα δικά μου πλαίσια, στα οποία θα εκφράσω την αντίληψή μου».

Όπως γίνεται αντιληπτό θα ακολουθήσει και τώρα νέα ανάλογη επιστολή τοποθέτησής του, όπως αναφέρει και στη σύντομη μέσω του δικηγόρου του παραπάνω δήλωσή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;