Το ελληνικό startup LazyPub στην τελική φάση των The Europas Awards 2013

To ελληνικό startup LazyPub επιλέχθηκε ανάμεσα στις 10 καλύτερες startups στην Ευρώπη για την κατηγορία της στα βραβεία The Europas Awards 2013. Συνολικά στην τελική φάση είχαν προκριθεί 600 startups, από τις οποίες έμειναν 10 υποψήφιες για κάθε μία από τις 20 κατηγορίες, ενώ το LazyPub θα διαγωνισθεί στην κατηγορία “Lightweight Startup”, για εταιρείες δηλαδή που ξεκίνησαν λιγότερο από 12 μήνες πριν ή που έχουν λάβει λιγότερα από 100.000 ευρώ σε χρηματοδότηση.

To LazyPub, η ομάδα του οποίου αποτελείται από τους Αντώνη Φρίγγα (CEO) , Περικλή Μαραβελάκη (CTO), Χρήστο Τσιαβό (Backend Developer) και Ιωάννα Καλλιγέρου (UX Designer), είναι μία εφαρμογή η οποία φιλοδοξεί να κάνει τη διαφορά στο cloud publishing με καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία έχουν υλοποιηθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να εξασφαλίζεται η απλότητα στην χρήση.

Η iOS εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν εκδόσεις είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, ενώ υποστηρίζονται in app purchases και subscriptions. O reader της εφαρμογής παρέχει μια σειρά δυνατοτήτων όπως εύκολη πλοήγηση μέσω thumbnails ή πίνακα περιεχομένων, προσθήκη σελιδοδεικτών, διαμοιρασμός σε Facebook και Τwitter. Το διαχειριστικό κομμάτι της υπηρεσίας αποτελείται από ένα ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει στους εκδότες να ανεβάζουν αρχεία προς δημοσίευση, να εμπλουτίζουν αρχεία με διαδραστικά στοιχεία (URLs, YouTube, Vimeo, mp3 files) μέσα από ένα απλό editor αλλά και να έχουν πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά στοιχεία. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο www.lazypub.com

O διαγωνισμός “The Europas Awards” διοργανώνεται τα τελευταία 3 χρόνια υπό την καθοδήγηση του editor Ευρώπης του TechCrunch Mike Butcher, ενώ φέτος τη διοργάνωση θα αναλάβει η ομάδα του Web Summit. Τα βραβεία αφορούν σε τεχνολογικές startups αρχικού, μεσαίου και τελευταίου σταδίου, καθώς και σε επενδυτές και media από την περιοχή EMEA. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου στο Βερολίνο, ενώ ανάμεσα στους προηγούμενους νικητές της διοργάνωσης περιλαμβάνονται οι Soundcloud, Spotify, MindCandy, Wonga και Podio.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;