Αστρολογικές προβλέψεις 2013 | Το προφίλ του νέου έτους!

Με αισιοδοξία και νέες δραστηριότητες

Από την Λίλιαν Σίμου και το www.astrolife.gr

Ένας νέος χρόνος χαράζει και ένας ακόμη φεύγει από την ζωή μας…

Μία σύντομη πορεία απολογισμού, θα μας δημιουργήσει επιπρόσθετη μελαγχολία κάποιες φορές, αλλά είναι απαραίτητη, στην προετοιμασία της νέας περιόδου.

Εκείνο που φάνηκε περισσότερο έντονα πιστεύω, ήταν η ρευστότητα της εποχής.

Από τα μέσα του 2010, οι συνθήκες έγιναν περισσότερο δύσκολες για όλους και είναι φυσικό το 2011 να δέχτηκε όλα τα προβλήματα μέσα από μία διαρκή εναλλαγή και μία ολοένα αυξανόμενη ανασφάλεια. Σε μία συγκυρία γεγονότων σε παγκόσμιο επίπεδο, ριζικών και ουσιαστικών αλλαγών, έχουμε την συνέχεια μέσα στο 2012, όπου ανατρέπονται όλες οι ισορροπίες εμφανώς πλέον, σε εργασιακά δικαιώματα, συνθήκες και προτάσεις ζωής. Ωστόσο, αυτό δεν σταματά στις εξωτερικές επαγγελματικές επιδιώξεις. Υπάρχουν κοινωνικές επιδράσεις, καθώς αλλάζουν οι ισορροπίες και στις ανθρώπινες σχέσεις.

Διαπιστώνεται μία έξαρση της βίας, είτε λεκτικής, είτε φυσικής. Κάποιες φορές, επιβραβεύεται η τραχύτητα, η άξεστη συμπεριφορά, η ανάγωγη επιθετικότητα. Κάποιες άλλες, φαίνεται πως αναπτύσσεται καχυποψία και επιφυλακτική στάση. Αλλά έχω την πεποίθηση πως είναι δυνατόν να έρθουν καλύτερες μέρες. Ίσως αναγνωρίζοντας πως η βία και η επιθετική συμπεριφορά, δεν οδηγούν πουθενά.

Με την είσοδο του Κρόνου στον Σκορπιό και τα μαθήματα ζωής που θα αναλύσουμε σε ειδικό άρθρο, το οποίο θα αναρτηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, η νέα χρονιά δηλώνει πως πρέπει να έρθουμε σε μία ισορροπία, αφού ξεκαθαρίσουμε με το χθες.

Θέλοντας και μη, οι συνθήκες που γνωρίζαμε δεν υπάρχουν πλέον και αυτό είναι θετικό από μία πλευρά, αφού μας οδηγούν αναπόφευκτα σε ένα νέο ξεκίνημα. Η σπίθα και η αφορμή δόθηκε ήδη μέσα στο 2012. Χάνοντας κάποια κεκτημένα, ή δεδομένα, έχουμε ανάγκη να στραφούμε σε νέους ορίζοντες.

Με την Σελήνη στον Λέοντα, έχουμε την εικόνα της δημιουργικής φλόγας που μπορεί να μας ακολουθεί και να μας συντροφεύει στην δύσκολη περίοδο που βιώνουμε. Το ταλέντο του καθενός, σε μία συλλογικότητα και συμπαράσταση ομαδική, μπορεί να αναδείξει νέες ιδέες και να φέρει νέα προγράμματα στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη στον Τοξότη, μας οδηγεί να αγκαλιάσουμε ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ή να διδαχτούμε από ιδέες και προτάσεις που ως τώρα δεν ήταν οικείες σε μας. Στην ουσία, σε μία εποχή παγκοσμιοποίησης, δεν υπάρχουν σύνορα μεταξύ των ανθρώπων, δεν υπάρχει περιορισμός στις ιδέες και τις απόψεις. Όλοι μπορούν να συμβάλλουν και να συμπορευτούν με αγάπη.

Ο Άρης στον Υδροχόο ήδη, τριγωνίζει τον Δία στους Διδύμους και προσφέρει την δυνατότητα για νέες ιδέες, ένα άνοιγμα ευκαιριών σε νέους ορίζοντες, πρωτοτυπία και καινοτομία ή ευρηματικότητα που θα αναπτυχθούν αυτή την εποχή. Αναγκαστικά πρέπει να στραφούμε σε νέες επιλογές, με τον Ουρανό να είναι απέναντι από τον ωροσκόπο της Πρωτοχρονιάς, είναι σαν να ορίζουμε ως κλειδί την νέα οπτική στη ζωή μας.

Βασικά πλεονεκτήματα της νέας χρονιάς:

Το εξάγωνο του Χείρωνα προς τον Πλούτωνα, μία δύναμη υγείας, μεταμόρφωσης και ενδυνάμωσης.

Το εξάγωνο του Κρόνου προς τον Πλούτωνα, σε αμοιβαία υποδοχή, όπου εισπράττουμε την δύναμη χτίζοντας βάσεις για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας.

Το τρίγωνο του Κρόνου προς τον Χείρωνα, όπου ο χρόνος συναντά την σοφία και την διδασκαλία, αλλά και την στροφή σε ένα φυσικό τρόπο ζωής, με αγάπη και ουσία, κοντά στην φύση και σε φυσικά αγαθά, απλά, βαθιά και αληθινά.

Πώς εκφράζεται η νέα αρχή στα δώδεκα ζώδια (αν γνωρίζετε τον ωροσκόπο, παρακαλούμε να διαβάσετε και το ζώδιο αυτό)

(Σημείωση:Στο www.astrolife.gr ακολουθούν προβλέψεις αναλυτικές, για πολλά θέματα και θα υπάρχουν ακόμη λεπτομερέστερες στην πορεία της χρονιάς…)

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Αναζητήστε νέους στόχους, με ιδέες που σας συναρπάζουν και σας βοηθούν να διευρύνετε το όραμα. Η συλλογική δράση σας ταιριάζει, αλλά δίχως τον περιορισμό και την χειραγώγηση. Δημιουργήστε μέσα από την σπίθα που έχετε στην ψυχή και ασχοληθείτε με γνώσεις, ή μία ανώτερη εκπαίδευση, η οποία θα σας προσφέρει νέες προοπτικές. Μάθετε να ζείτε με ρίσκο, όπως σας ταιριάζει στην φύση, με γόνιμες ιδέες και αγάπη για κάθε έργο που αναλαμβάνετε!

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ξεκινήστε τη νέα χρονιά με πείσμα και επιμονή, με στόχο να κερδίσετε τη θέση που σας αξίζει στην καριέρα. Ανατρέποντας τα δεδομένα και φέρνοντας νέες ευέλικτες ιδέες στο φως, θα εκπλήξετε και θα προλάβετε τους ανταγωνιστές σας. Μέσα στην οικογένεια, θεμελιώστε συναισθήματα αγάπης και κερδίστε την εμπιστοσύνη των αγαπημένων σας. Η δύναμη που σας προσφέρουν γίνεται το αποθεματικό σας για να δώσετε την μάχη στις εξωτερικές προκλήσεις.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με τον Δία στο ζώδιό σας και σε θετική γωνία προς τον Άρη, είναι στο χέρι σας να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, είτε μέσω της γνώσης και της εκπαίδευσης, είτε μέσω δραστηριότητας που είναι διαφορετική από αυτές που ως τώρα σας απασχόλησαν. Είναι στην δική σας ευελιξία να προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες και να επικρατήσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, η αγάπη γίνεται γέφυρα επικοινωνίας και ένας σύντροφος που ακολουθεί τις δικές σας αναζητήσεις, σας βοηθά να γίνετε δημιουργικοί και να εκφράσετε το ταλέντο σας.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η νέα χρονιά ξεκινά μετά την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, λίγο φορτισμένη συγκινησιακά και με την αίσθηση της κόπωσης. Ωστόσο, υπάρχουν χαρές που σας περιμένουν και πρέπει να αφήσετε πίσω τις δυσκολίες του 2012. Η έμπνευση θα σας οδηγήσει σε ιδέες που θα ανανεώσουν εσάς τους ίδιους και θα φέρουν νέες προοπτικές στον τομέα της ασφάλειας που σας ενδιαφέρει. Αξιολογήστε τους ανθρώπους που είναι πλάι σας και σας ταιριάζουν πραγματικά. Άνθρωποι με θετική σκέψη και αισιοδοξία, θα φωτίσουν την ψυχή και την ζωή σας!

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Σελήνη στο ζώδιό σας ξεκινά η νέα χρονιά και φυσικά αυτό σας προσδίδει χαρά και αισιοδοξία. Σε θετική γωνία με την Αφροδίτη, θα λέγαμε πως η διάθεση είναι ευχάριστη και πρέπει να την διατηρήσετε. Η αισιοδοξία μειώνεται από την παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό γενικότερα για σας, αλλά υπάρχουν και ευεργετικά μαθήματα ωριμότητας και ουσίας. Η νέα χρονιά σας προσφέρει νέες κατακτήσεις, καθώς ο Άρης στο ζώδιο των σχέσεων, οδηγεί σε γνωριμίες και προσφέρει προοπτικές για να διευρύνετε τον κύκλο σας. Χαρείτε και δημιουργήστε!

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Η χρονιά ξεκινά με θετικές και ευχάριστες προοπτικές. Είστε ευγενικοί και ιδιαίτερα αγαπητοί στον προσωπικό σας κύκλο. Χαρείτε όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας λοιπόν, τη ζεστασιά μίας διακριτικής συντροφιάς και απολαύστε! Στην εργασία σας, η ευρηματικότητα και η επινοητικότητά σας θα αναγνωριστούν και θα ανοίξουν ευκαιρίες για σας. Είναι δυνατόν να κάνετε μία νέα αρχή ή να δεχθείτε μία νέα πρόταση που θα σας φανεί ικανοποιητική. Προχωρήστε μετά από ώριμη σκέψη και πολλά προβλήματα θα επιλυθούν.

Ζυγός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Αν και στροβιλίζεστε εν μέσω ανατροπών και αλλαγών, η νέα χρονιά σας προσφέρει δυναμικές προοπτικές. Ο Δίας και ο Άρης δημιουργούν θετικές γωνίες προς το ζώδιό σας. Νέες προοπτικές έρχονται και πολλές ιδέες, από τις οποίες θα ήταν καλό να επιλέξετε τις κατάλληλες για την περίπτωσή σας. Ωστόσο, υπάρχει ροή και είναι προς όφελός σας. Η δημιουργικότητα μπορεί να εκδηλωθεί μέσα από μία ομαδική δουλειά και θα έχετε φίλους που θα σας στηρίξουν, σαν την οικογένειά σας. Συναναστροφή με ευχάριστους και θετικούς ανθρώπους, θα είναι η αφορμή να απολαύσετε όσα σας προσφέρει η ζωή!

Σκορπιός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με το βάρος της ευθύνης για όσα διαδραματίζονται στο ζώδιό σας αυτή τη νέα χρονιά, θα είστε συγκροτημένοι και σοβαροί σε ό,τι αναλάβετε. Αλλά και θα ηγηθείτε πιθανόν, οδηγώντας άλλους μέσω της εμπειρίας και της γνώσης σας. Ωστόσο, η χρονιά απαιτεί και κάποιες στιγμές χαλάρωσης. Απολαύστε την δημοτικότητά σας, αξιολογήστε τους ανθρώπους που είναι απαραίτητοι και σημαντικοί στη ζωή σας και προσφέρετέ τους το δώρο της αγάπης σας. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε αλλαγές την προσωπική σας ζωή, αλλά θα είναι για να συναντήσετε νέες ευκαιρίες και να χτίσετε ένα καλύτερο «αύριο».

Τοξότης (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σε τρίγωνο προς την Σελήνη στον Λέοντα, είστε στην καλύτερη διάθεση! Αφήστε για λίγο πίσω τις έγνοιες, χαρείτε ένα περίπατο, ένα ταξίδι αν είναι δυνατόν, ή μία έξοδο, με τους αγαπημένους σας. Θα κερδίσετε την συμπάθεια των ανθρώπων που συναντάτε. Σας ταιριάζουν οι συζητήσεις για νέες ιδέες και νέες προτάσεις, που μπορεί να ανοίξουν ευκαιρίες στη ζωή σας. Τολμήστε το διαφορετικό, αλλά επιλέξτε την κατάλληλη ώρα και στιγμή για να το πραγματοποιήσετε. Μην έχετε υπερβολικό ενθουσιασμό, καθώς πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα.

Αιγόκερως (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Έχετε συναίσθηση πως πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο μέσα στη νέα χρονιά. Υπάρχει χρόνος και εμπειρία, για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, με ένα καλύτερο τρόπο. Η τόλμη και η νέα ιδέα που πρέπει να είναι οδηγός σας, θα φέρουν ευκαιρίες και θα σας αναγκάσουν να γίνετε περισσότερο ευέλικτοι. Απολαύστε όμορφες στιγμές, σε διακριτική ατμόσφαιρα, μακριά από πολυκοσμία, με τους αγαπημένους σας ή το ταίρι σας. Ό,τι έχει χαθεί ή σας έχει πικράνει, θα βρείτε τον τρόπο να το αναπληρώσετε και να κάνετε μία νέα εποικοδομητική αρχή!

Υδροχόος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος )

Με τον Άρη στο ζώδιό σας και σε θετική γωνία προς τον Δία, ανατρέψτε με τη σειρά σας τα εμπόδια που ανέτρεψαν την καθημερινότητά σας τον προηγούμενο χρόνο. Μην αποθαρρύνεστε, απλά γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και βρείτε τον νέο τρόπο να χειριστείτε τις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Θα γοητεύετε και θα μπορείτε να μαγνητίζετε τους άλλους, οδηγώντας τις υποθέσεις προς όφελός σας. Η Σελήνη προσφέρει γνωριμίες, οικειότητα, ζεστασιά και χαρά μέσα από τις σχέσεις. Είτε μία προσωπική σχέση γίνεται πιο σοβαρή, είτε ανακαλύπτετε την «αδελφή ψυχή» που περιμένατε!

Ιχθείς (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Με την Αφροδίτη στον Τοξότη είστε περισσότερο κοινωνικοί και αγαπητοί. Μην αποφύγετε τις κοινωνικές υποχρεώσεις, αντίθετα χαρείτε τις εκδηλώσεις των ημερών. Προσπαθήστε να είστε κοντά σε ανθρώπους που θα ήθελαν να σας γνωρίσουν και να περάσουν όμορφα κοντά σας. Ίσως αισθάνεστε άβολα με τις πολλές δραστηριότητες ή υποχρεώσεις, αλλά μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιον άνθρωπο του οικείου περιβάλλοντος που θα αναλάβει την οργάνωση μίας εξόδου με καλή συντροφιά ή μίας όμορφης βραδιάς σε στενό κύκλο. Η νέα χρονιά σας ωθεί να γίνετε περισσότερο δραστήριοι, κάτι που σας ενοχλεί ενδεχομένως, αλλά είναι μία πρόκληση στην οποία μπορείτε να ανταποκριθείτε!

Καλή και εποικοδομητική νέα χρονιά !!!!!!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
45'
1 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;