Google | Βραβεύτηκε για το Google Now

Μια νέα διάκριση ήρθε για τη Google μέσω της νέας της εφαρμογής, του Google Now. Αν και διαθέσιμο μόνο στις τελευταίες εκδόσεις του Android έχει αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από όσους το δοκίμασαν.

Πρόκειται για τον πιο ενημερωμένο και εύχρηστο οδηγό για την καθημερινότητα ενός χρήστη smartphone. Το Google Now συγκεντρώνει δεδομένα από τις συνήθειες του χειριστή και χρησιμοποιεί το διαδίκτυο για να του προτείνει, να τον ενημερώσει και να τον ειδοποιήσει για οτιδήποτε θα μπορούσε να τον ενδιαφέρει.

Αυτές οι ενέργειες μπορεί να συμπεριλαμβάνουν από μια απότομη αλλαγή του καιρού στην περιοχή σας μέχρι και το ότι σκόραρε μόλις η αγαπημένη σας ομάδα. Η εταιρεία έλαβε μια ακόμα διάκριση για το δημιούργημά της, αυτή τη φορά από την ιστοσελίδα του περιοδικού Popular Science του απένειμε το βραβείο της «καινοτομίας της χρονιάς».

Μέχρι τώρα, εσείς λέτε στις συσκευές σας τί να κάνουν. Τώρα, οι συσκευές είναι αυτές που σας καθοδηγούν» λέει ο Jacob Ward, συντάκτης του Popular Science. «Είναι πραγματικά ο πρώτος εικονικός βοηθός που μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες σας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;