Πάτρα | Οίκος ανοχής δώρισε φωτοτυπικό σε σχολείο

Θα θυμάστε πριν από λίγο καιρό μία είδηση που μας ξάφνιασε και αφορούσε σε οίκο ανοχής στη Λάρισα, ο οποίος αποτελεί πλέον χορηγός σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Ο ίδιος οίκος λοιπόν, έπειτα από αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων από σχολείο της Πάτρας αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την αγορά ενός φωτοτυπικού αξίας 3000 ευρώ. 

Ακολούθησαν όμως έντονες αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία και έτσι ο σύνδεσμος αποφάσισε να επιστρέψει τη δωρεά με την εξής ανακοίνωση: “Μετά τις διαστάσεις που έλαβε η δωρεά στον σύλλογό μας, αν και η δωρήτρια προσέγγισε τον σύλλογο μας ως φυσικό πρόσωπο και όχι με την επαγγελματική της ιδιότητα με σκοπό τη διαφήμισή της, αποφασίστηκε να επιστρέψουμε τη δωρεά, μη παραλείποντας να την ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή της. Η κάλυψη των όποιων αναγκών και ελλείψεων θα αιτείται πλέον από τη διοίκηση”.

Ο δικηγόρος του εν λόγω δημοτικού σχολείου ανέφερε πως ενώ είχαν απευθυνθεί σε αρκετούς φορείς για την αγορά του φωτοτυπικού ωστόσο ο μόνος που ανταποκρίθηκε ήταν ο συγκεκριμένος οίκος ανοχής ενώ ο ο αντιδήμαρχος Παιδείας της Πάτρας, Ανδρέας Φίλιας έκανε λόγο για “την κατάντια του ελληνικού κράτους“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;