The burger joint | Το καλύτερο burger της Γλυφάδας

Προς τους απανταχού ‘burgerοφάγους’ φήμες αναφέρουν ότι μετά από πολυετή και εκτεταμένη έρευνα ανακαλύφθηκε το καλύτερο burger της πόλης! 29 έμπειροι δοκιμαστές burger το συστήνουν ανεπιφύλακτα! Αυτοί ξέρουν!

Για να ξεκαθαρίσω, δεν ανήκω στους fun της συγκεκριμένης κατηγορίας φαγητού αλλά μετά από ισχυρότατες πιέσεις που δέχτηκα υπέκυψα και τελικά επισκέφθηκα το ‘The burger joint’. Πρόκειται για ένα χώρο που φιλοξενείται στη στοά ενός εμπορικού κέντρου της Γλυφάδας, συγκεκριμένα στην οδό Φοίβης. Η διακόσμηση του είναι ιδιαίτερα απλή θυμίζοντας πολύ Νέα Υόρκη, κινείται σε χρώματα μαύρο και άσπρο και το βασικότερο σερβίρει αυθεντικά american burgers.

Το “Τhe burger joint” άρχισε να λειτουργεί τον Φεβρουάριο του 2011. Στον κατάλογό του θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από burgers, pizzas και σαλάτες. Έπειτα από προσεκτική και αναλυτική μελέτη του καταλόγου, επέλεξα ένα Umami burger με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και Truffle mayo. Το burger ήρθε σερβιρισμένο μέσα σε ένα ψάθινο καλαθάκι, συνοδευμένο από λεπτές τραγανές τηγανιτές πατάτες. Η αλήθεια είναι πως αναθεώρησα την άποψή μου για τα burgers. Το μπιφτέκι ήταν ζουμερό και έδενε πολύ ωραία με τα κρεμμύδια, τα μανιτάρια και το τυρί. Το ψωμάκι ήταν όσο λεπτό έπρεπε και αφράτο. Το μόνο που δε μου άρεσε ήταν οι πατάτες που το συνόδευαν.

Όπως διάβασα, τα μπιφτέκια που χρησιμοποιούνται στα burgers πλάθονται καθημερινά και είναι από φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας Aberdeen Angus, που εισάγει η εταιρία από Αμερική και Αυστραλία. Ψήνονται medium-well ώστε να είναι ζουμερά και απολαυστικά, με το που θα δοθεί η παραγγελία. Ενώ τα ψωμάκια των burger είναι homemade συνταγή της αλυσίδας και ψήνονται κάθε πρωί, ώστε να είναι φρέσκα και πιο γευστικά.

Tip1: Ο αδερφός μου εργαζόταν παλαιότερα στην κουζίνα της συγκεκριμένης αλυσίδας (Δε φέρω καμία ευθύνη. Αν θέλετε να εκφράσετε τα παράπονά σας μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνο του.) και με είχε διαβεβαιώσει για την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών και την καθαριότητα της κουζίνας. Γιατί τα καλά πράγματα πρέπει να λέγονται!

Tip2: Το Burger Joint δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στηρίζει την ομάδα της Γλυφάδας Ε.Σ. Basketball Club.

Ετυμηγορία: Φυσικά και να πάτε!
Κουζίνα: Burger and pizza Bar
Τιμές: 12-15 ευρώ το άτομο

Κάνε και εσύ LIKE στην σελίδα μας στο Facebook, για να μαθαίνεις πρώτος τις προτάσεις Εξόδου, Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας που σου προτείνει το neolaia.gr!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;