Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 29/10-4/11/12

Πανσέληνος στον Ταύρο και υλοποιώντας το όνειρο

Από την Λίλιαν Σίμου

Λίγο πριν το τέλος του Οκτωβρίου, η Πανσέληνος ενισχύει τον άξονα του Ταύρου με τον Σκορπιό, έναν άξονα για τον οποίο έχουμε ήδη αναφερθεί και θα συζητήσουμε στο μέλλον με νέες προσεγγίσεις.

Την Δευτέρα λοιπόν, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η Πανσέληνος σχηματίζεται στον ουράνιο θόλο. Μία σταθερή και φωτεινή Πανσέληνος, όπου η Σελήνη στο ζώδιο έξαρσης, είναι γεμάτη φως, συναισθηματική ένταση, ανάγκες δυνατές και απαιτητικές. Η επιθυμία για απόλαυση, χαρά, άγγιγμα, αίσθηση και επαφή, είναι επιτακτική και ο Ήλιος στον Σκορπιό, σε σύνοδο με τον Κρόνο, μας πληροφορούν για την επιθυμία να καλύψουμε τις συναισθηματικές επιθυμίες, είτε για να παραμείνουν μυστικές, είτε για να κερδίσουμε χρόνο, είτε από φόβο ή εμμονή.

Μία κρίση μεταξύ του «έχω» και «κατέχω», φέρνει ανασφάλεια, αλλά παράλληλα φέρνει και πείσμα, προκειμένου να διατηρηθεί ό,τι έχουμε κερδίσει, υλικά ή συναισθηματικά.

Όποιος είναι σημαντικός για μας, μπαίνει στο μικροσκόπιο και εξετάζεται. Λίγο μετά την ανάγκη για μία νέα αρχή που περιγράψαμε στο άρθρο μας εδώ, η Πανσέληνος φωτίζει τα σημεία που αγγίζουν τον καθένα μας.

Τα στοιχεία που συνδέονται με την Πανσέληνο είναι ευνοϊκά:

Πρώτη έρχεται η θετική όψη προς τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα… Θα λέγαμε πως είναι μία ρομαντική φάση της Σελήνης, ονειρική και αρκετά ευχάριστη, που όμως δεν χάνει το μέτρο, από το Κρόνος μπορεί να βάλει όρια στην ουτοπία του Ποσειδώνα. Ο Χείρωνας, λειτουργεί σαν ένα βάλσαμο στην ψυχή που πονά ή δεν βρίσκει την ικανοποίηση που προσδοκά άμεσα. Καθώς οι καθυστερήσεις, όπως και οι φοβίες απέναντι σε ό,τι έχουμε και φαίνεται πως χάνουμε, είναι εμφανείς. Ωστόσο, μπορούμε να τις ξεπεράσουμε, αν ξεπεράσουμε τις εξαρτήσεις, όπως σηματοδοτεί ο Ήλιος με τον Κρόνο, μέσα από την υλοποίηση ενός ονείρου, μίας έμπνευσης και μίας καλλιτεχνικής δημιουργίας, ανάλογα με τα ταλέντα και τις ικανότητές μας.

Δεύτερο ευνοϊκό στοιχείο είναι οι θετικές γωνίες προς τον Πλούτωνα… Ο Πλούτωνας και ο Χείρωνας, όπως έχουμε ήδη αναφέρει στο άρθρο μας εδώ, είναι η θεραπευτική αναγέννηση της επόμενης διετίας. Επομένως, και στην περίπτωση της επιθυμίας για ασφάλεια και του φόβου της απώλειας, έρχονται να συμβάλουν, προσφέροντας πίστη, μαχητικότητα, ανανέωση και αντίσταση, απέναντι σε ό,τι μας απειλεί συναισθηματικά ή υλικά.

Δύο αδυναμίες στον ουράνιο χάρτη δεν περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό την δυναμική της Πανσελήνου, καθώς δεν συνδέονται άμεσα μʼ αυτήν.

Πρώτο έρχεται το τετράγωνο του Ερμή (στην αδυναμία του στον Τοξότη την ίδια ημέρα) σε τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα. Ψέματα, ουτοπίες, πλάνες ιδέες και πολλές υποσχέσεις που δεν τηρούνται, αλλά και λόγια ή γραπτά που πληγώνουν, είναι εύκολο να μας βυθίσουν στην σύγχυση και να μας παρασύρουν εκεί που η φαντασία οδηγεί κι όχι η λογική. Προσοχή λοιπόν σε συμβόλαια, συμφωνίες, συναλλαγές αλλά και κάθε είδους συνεννοήσεις ή ανταλλαγή ιδεών.

Δεύτερη δύσκολη όψη, είναι η αντίθεση του Άρη προς τον Δία, ήδη σχηματισμένη από την προηγούμενη εβδομάδα, όπως αναφέραμε στις πρόσφατες προβλέψεις. Η αντίθεση ήδη προκαλεί Η αντίθεση θα προκαλέσει:

-Αντιπαλότητα λεκτική ή γραπτή

-Ανυπακοή και αδυναμία συνεργασίας

-Υπερβολές και αστάθεια

-Πολλές υποσχέσεις που δεν τηρούνται

-Διάσπαση σε δραστηριότητες

-Ανέφικτες απαιτήσεις σε δραστηριότητες

-Βιαστικές κινήσεις ή μετακινήσεις

-Νομικές αντιπαραθέσεις

Με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο του Ζυγού, οι σχέσεις δοκιμάζονται, κρίνονται και εκλογικεύονται. Κι αυτό γιατί έρχεται σε τετράγωνο προς τον αστεροειδή Δήμητρα αλλά αργότερα και τον Πλούτωνα. Δεν μπορούμε να πούμε πως επιτυγχάνουμε τις σχέσεις που επιθυμούμε εύκολα, ή τις ισορροπίες στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Ενδεχομένως, θα έχει βαρύτητα ο τρόπος με τον οποίο γαλουχηθήκαμε για να έχουμε ή όχι, σχέσεις ουσίας.

Τέλος…

Ένα ακόμη δώρο της Πανσελήνου, είναι ο σχηματισμός χαρταετού στον οποίο συμμετέχει. Συμβάλλουν εκτός της Σελήνης, του Ηλίου, του Κρόνου και η Δήμητρα, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας. Το μεγάλο τρίγωνο θα διαρκέσει για μήνες, είναι η σοφία, η εμπειρία, η γνώση, η σύνεση, που θα είναι υποστηρικτικά στοιχεία στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε. Η Πανσέληνος έχει την εύνοια του μεγάλου σχηματισμού, αν και εφʼ όσον, μάθουμε να λειτουργούμε σωστά το ένστικτό μας, δίχως υπόγεια ή κτητική συμπεριφορά, απέναντι σε ό,τι έχουμε ή θέλουμε να κατακτήσουμε.

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την ενδιαφέρουσα Πανσέληνο:

(παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Ενδιαφέρουσα για σας η Πανσέληνος στον Ταύρο, αφού μαθαίνετε να έχετε υπομονή προκειμένου να κερδίσετε ό,τι σας ενδιαφέρει. Αγαπημένα πρόσωπα, πολύτιμες εμπειρίες, σημαντικά υλικά αγαθά, εισόδημα που επιθυμείτε να σταθεροποιηθεί ή να σας διασφαλίσει στην πορεία του χρόνου. Τα λάθη του χθες είναι πλέον κατανοητά και η απώλεια κάποιων απολαύσεων, μπορεί να γίνει αποδεκτή, αφού ακολουθείτε σταδιακά μία πορεία με μεγάλες αλλαγές, αλλά και ανατροπές, ακόμη και δίχως την δική σας θέληση. Ωστόσο, γνωρίζετε πως εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, είστε στο απώγειο των εξελίξεων και πρέπει να περάσετε σε ένα νέο δρόμο της ζωής. Μην διστάσετε μπροστά την ανασφάλεια, αντίθετα με πείσμα και αποφασιστικότητα, προχωρήστε!

Συνεχίζεται το ενδιαφέρον προκειμένου να τακτοποιήσετε ζητήματα σχετικά με την οικογενειακή σας περιουσία, ενώ θα μπορείτε πλέον να κάνετε ουσιαστικά βήματα. Ένα ταλέντο αναδύεται και μπορεί να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα όμορφο όνειρο που είναι απωθημένο σας. Ρομαντικές διαθέσεις, σας κάνουν ενδεχομένως να επιδιώκετε αυτό το διάστημα μία παροδική απομόνωση, ή να είστε κοντά σε οικείους ανθρώπους που σας παρέχουν την αίσθηση της ζεστασιάς και της ασφάλειας.

-Αντιδράσεις και αντιρρήσεις στις ιδέες σας, προκαλούν αρκετές τριβές, κυρίως με το συγγενικό περιβάλλον. Προσοχή στις μετακινήσεις, αφού μπορεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να είστε απρόσεκτοι και να γίνουν ατυχείς κινήσεις. Στις διαπραγματεύσεις είστε υπερβολικοί και θα συναντήσετε την άρνηση από τους συνομιλητές σας, ως προς τα επιχειρήματά σας ή τις προτάσεις σας. Μία νομική διαμάχη δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή την περίοδο, γιʼ αυτό καλύτερα να την αποφύγετε. Και αποφύγετε όσους σας προσφέρουν πολύ εξιδανικευμένες λύσεις ή ευκαιρίες!

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Η Πανσέληνος στεφανώνει το δεκαπενθήμερο που έχετε μπροστά σας, αφού σχηματίζεται στο ζώδιό σας. Σίγουρα είναι μία ευκαιρία για σας, να κατανοήσετε τι ζητάτε και τι σας προσφέρει χαρά, ικανοποίηση, αλλά και προσωπικές απολαύσεις. Αν και ο σύντροφός σας μπορεί να επιδιώξει να σας προσγειώσει και να σας περιορίσει, είστε σε θέση να εκφράσετε τις ανάγκες σας και να κερδίσετε αυτό που ζητάτε. Πρέπει όμως να είστε ξεκάθαροι και να επιδιώξετε να προβάλλετε κυρίως την δική σας εκτίμηση και προ διάθεση. Θα ήταν καλό, αν η σχέση είναι δοκιμασμένη στον χρόνο, να ακολουθήσετε την εμπειρία και κάποιες συμβουλές όμως, για να μην εμμένετε αποκλειστικά στην δική σας οπτική, επιθυμία ή ικανοποίηση. Ένας σημαντικός συνεργάτης θα μπορούσε να σας προσφέρει μία μελλοντική προοπτική για μία στερεή και μακροχρόνια συνεργασία που θα σας ωφελήσει κυρίως σε γνώση.

Με ένα στενό περιβάλλον συγγενικό ή φιλικό, μοιράζεστε ιδέες και βρίσκετε υποστηρικτές για να τις αναπτύξετε. Παράλληλα, αναθερμαίνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς σας και θα ενδιαφερθείτε για ένα ταξίδι, προκειμένου να τους συναντήσετε. Όμορφες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αξιόλογες προοπτικές σε σχέσεις ή μία συνεργασία, σας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Αν έχετε ήδη μία σχέση, μπορεί να γίνει επίσημη, αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε ένα αξιόλογο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία σχέση.

-Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς διαφαίνονται δαπάνες και έξοδα, που δύσκολα θα μπορείτε να περιορίσετε ή να ελέγξετε. Έχετε ίσως κάποια πρόκληση να ριψοκινδυνεύσετε σε έξοδα, για τον λόγο αυτό θα ήταν απαραίτητο να αποφύγετε να ρευστοποιήσετε κάποιο κεφάλαιο ή να επιβαρυνθείτε με ένα δάνειο. Ένα περιουσιακό στοιχείο, ίσως σε ομόλογα, θα σας αποδώσει εν καιρώ, αλλά δεν μπορείτε τώρα να έχετε άμεσα απολαβές. Για τον λόγο αυτό, μην εμπιστευθείτε υποσχέσεις για μεγάλες ευκαιρίες και κάνετε κινήσεις αυτή την εποχή. Μην επιλέγετε φίλους για οικονομικές συναλλαγές.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Καθώς η Πανσέληνος αγγίζει το βαθύτερο κομμάτι του εαυτού σας, δύσκολα να δείξετε τις συγκινήσεις που σας προκαλεί. Είναι όμως μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για σας, προκειμένου να ανακαλύψετε βιωματικές εμπειρίες που αποφεύγατε να αντιμετωπίσετε και παρέμεναν κρυμμένες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσοχή στα μυστικά σας, ιδιαίτερα αν κρύβουν έναν έρωτα. Η αδυναμία σας να είστε σταθεροί, δοκιμάζετε αυτή την εποχή, ίσως φανείτε λοιπόν ανασταλτικοί, διστακτικοί και αρκετά εσωστρεφείς. Κρυφές επιθυμίες θα σας απασχολήσουν αρκετά, δεν αποκλείεται μάλιστα να επιδιώξετε να απολαύσετε χαρές, δίχως να τις μοιράζεστε με άλλους.

Συνεχίζεται η δυνατότητα να αποδώσετε καλύτερα στις υποχρεώσεις, και θα κερδίσετε είτε σε χρήματα, είτε μία αξιόλογη αναγνώριση. Αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς και είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Έμπνευση και καλλιτεχνικές ασχολίες ευνοούνται αυτή την εποχή. Θα ασκείτε γοητεία στον κοινωνικό περίγυρο και θα υπάρχουν θαυμαστές. Αλλά και μία ασαφής εικόνα γύρω από το πρόσωπό σας.

-Η εσωστρέφεια και η επιφύλαξη, μπορεί να σας οδηγήσουν να ανακαλύψετε πως υπάρχει έντονη ζήλια και ανταγωνισμός με τους συνεργάτες, ένα ρήγμα πιθανολογείται και ενδέχεται να μην είναι εύκολο να προχωρήσετε μέσα από ένα κλίμα συναινετικό κάθε τύπο σχέσης. Στην προσωπική σας ζωή, οι τριβές φαίνονται διαρκείς και επαναλαμβανόμενες, επομένως, ας αποφύγετε να έχετε απαιτήσεις προς τους ανθρώπους που σας φαίνονται πολύτιμοι ή ξεχωριστοί. Στον κοινωνικό σας χώρο, μία πρόταση συνεργασίας δεν είναι σαφής και θα ήταν καλό να αποφύγετε να προχωρήσετε άμεσα.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Εστιάζεστε σε ένα σημαντικό στόχο αυτή την εποχή, που συνδέεται και με οικονομικά οφέλη. Είναι φυσικό να αναζητήσετε την αναγνώριση και την ικανοποίηση, αφού έχετε δημιουργήσει ένα έργο που έχει καθυστερήσει να φανεί. Αν έχετε εργαστεί επίμονα και με γνώση ή εμπειρία πάνω σʼ αυτό, θα ήταν καλό να αναζητήσετε εκείνους που μπορούν να απολαύσουν τους καρπούς της προσπάθειάς σας και να σας στηρίξουν ενδεχομένως υλικά, αλλά και συναισθηματικά. Θα αρέσει η δημιουργία σας και θα σας εξασφαλιστεί η προώθησή της από άτομα που είναι φίλοι ή θαυμαστές σας.

Η θετική πλευρά της περιόδου που διανύετε, συνεχίζει να σας προσφέρει ισορροπία συναισθηματική και σταθερότητα στις σχέσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παιδιά ή καλούς φίλους. Επωφεληθείτε από το κλίμα των ημερών, για να απολαύσετε την ζεστασιά και την σταθερότητα των προσωπικών σχέσεων. Αν είστε μόνοι, θα επιδιώξετε να συνδεθείτε με ένα άτομο που σας φαίνεται αξιόπιστο, ξεχωριστό και σας εμπνέει. Η δημιουργικότητά σας υλοποιεί ένα έργο και αν έχετε ένα ταλέντο, θα εκτιμηθεί από το περιβάλλον σας.

– Στην φιλοσοφία ζωής που έχετε, μπορεί να απογοητευθείτε, όταν διαπιστώσετε πως υπάρχει μία ουτοπία. Η απομυθοποίηση θα σας κοστίσει. Οι υποχρεώσεις στην εργασία μπορεί να σας φέρουν στα όρια της κόπωσης. Θα επικρατήσει εκνευρισμός και ίσως μία ανταγωνιστική διάθεση που θα οξύνει τα πνεύματα. Προσπαθήστε να μην δώσετε σημασία. Θα ήταν σημαντικό, η φυσική άσκηση να γίνεται με μέτρο. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να προκληθεί ένα μικρο-ατύχημα.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Διακρίνεστε σε ένα ανταγωνιστικό χώρο, όπως αυτόν της καριέρας ή των κοινωνικών σχέσεων. Αλλά και έχετε απομακρυνθεί από τον κεντρικό σας στόχο προκειμένου να το πετύχετε. Διεκδικείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, κυρίως υλική ευημερία, αλλά και μία ικανοποίηση προσωπική. Είστε σε περίοδο να σταθεροποιήσετε την θέση σας και να ωφεληθείτε από την προβολή σας. Μία υποχρέωση προσωπική, σας κουράζει σε ένα βαθμό, αλλά σας κάνει να αγωνιστείτε με πείσμα και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Θα σας απασχολήσει ένα ακίνητο οικογενειακό, αλλά θέματα περιουσίας τακτοποιούνται σταδιακά με αρκετή προσπάθεια ή θα περιμένετε ακόμη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη για κάποιο ηλικιωμένο στην οικογένεια, γεγονός που θα περιορίσει αισθητά την ελευθερία σας. Ωστόσο, θα αισθάνεστε σιγουριά και σταθερότητα μέσα στον περιβάλλον σας, καθώς αντιμετωπίζετε ως καθήκον κάθε σημαντική ευθύνη και υποχρέωση.

-Πολλά λόγια και λίγες πράξεις, είτε από μέρους σας, είτε από μέρους των αγαπημένων σας, δημιουργούν σύγχυση και παρεξηγήσει. Στην ερωτική σας ζωή, οι υποσχέσεις δεν τηρούνται και προκαλείτε την ζήλια στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι όμως, θα θελήσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε. Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, ακόμη κι αν σας φαίνεται πως όλα είναι ευοίωνα για σας. Οι διασκεδάσεις θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υπερβολικές.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Θετική φαίνεται η Πανσέληνος προς το ζώδιό σας, επομένως το επόμενο δεκαπενθήμερο θα σας προσφέρει ευκαιρίες, κυρίως σε ένα τομέα γνώσης και ένα νομικό ζήτημα που μπορεί να σας απασχολεί. Αν και παραμένετε πρακτικοί, επιδιώκετε να απολαμβάνετε τη ζωή και αναζητάτε χαρές, ικανοποίηση και μία ασφάλεια, μέσα από απτές αποδείξεις. Δεν περιμένετε αόριστα, αλλά πρακτικά αποτελέσματα. Ένα ταξίδι θα γίνει αφορμή για συνειδητοποίηση και μαθαίνετε σταδιακά να αναγνωρίζετε την ουσία της ζωής, να χαίρεστε μέσα από την ομορφιά που υπάρχει γύρω σας, επιλέγοντας ίσως λίγο πιο αυστηρά τα άτομα που σας προσεγγίζουν.

Συνεχίζει να είναι μία εποικοδομητική περίοδος για να σχεδιάσετε θέματα συνεργασιών, και να αναπτύξετε τον τομέα της εργασίας σας, με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν και να διασφαλίσουν το μέλλον. Αξιοποιήστε γνωριμίες και γνώσεις, που είναι μέσα στα προσόντα σας. Πλησιάστε ανθρώπους με κύρος και προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι μία καλή περίοδος για επικοινωνία και επαφές με εκείνους που υποστηρίζουν τις ιδέες σας.

-Λόγω του ότι ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, είναι σε αδυναμία και δύσκολη όψη, αισθάνεστε μία σύγχυση ή μία ασάφεια κυρίως στις οικογενειακές σχέσεις ή τις συνεργασίες. Αντιζηλίες και αντιδράσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και σας ωθούν να αντεπιτεθείτε. Ωστόσο, οι ήπιοι τόνοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν καλύτερα. Θα υπάρχει υπερβολή και από πλευράς σας και αυτό θα διογκώσει κάθε πιθανό πρόβλημα. Παραμείνετε όσο το δυνατόν μακριά από ρήξεις. Αλλά διεκδικείστε τα δικαιώματά σας, αν αισθανθείτε πως θίγονται.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Με την Αφροδίτη στον Ζυγό, να κυβερνά και το ζώδιό σας και την Πανσέληνο, η συναισθηματική κρίση είναι ανάμεσα στην απόλαυση της ύλης ή της επικοινωνίας. Αισθάνεστε την ανάγκη να είστε περισσότερο σταθεροί και ίσως αυτό σας προσδώσει ένα αισθησιασμό και μία ερωτική έκφραση. Αλλά παράλληλα, θα σας ενδιαφέρει μία σταθερότητα στα αποκτήματα και θα νοιώσετε αρκετά αβέβαιοι, αν δεν έχετε ένα αποθεματικό. Καλό θα είναι να περιορίσετε τις δαπάνες ή να βάλετε σε τάξη την διαχείριση των εισοδημάτων σας, προκειμένου να έρθετε σε μία σχετική ισορροπία.

Καθώς τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, ή οι απώλειες περιορίζονται, θα μπορείτε με πείσμα και θέληση, να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για την βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Ανακαλύπτετε τρόπους για να μεθοδεύσετε καλύτερα την διαχείριση των υποχρεώσεών σας και μπορείτε να λειτουργήσετε περισσότερο παραγωγικά. Υλοποιείται ένα σχέδιο που θα στηρίξει τα έσοδά σας και την θέση σας.

-Σας αρέσει να βιώσετε ρομαντικά την σχέση σας, αλλά ονειροβατείτε, ή δημιουργείτε το «δικό σας παραμύθι» με αποτέλεσμα να απογοητευθείτε στο τέλος. Μαχητικότητα σας διακρίνει στις ιδέες και μία υπερβολή μπορεί να θυμίζει δογματισμό. Παράλληλα, είναι δυνατόν να έρθετε σε ρήξη με στενούς συγγενείς, ή να διεκδικήσετε νομικά κάποια οφέλη. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νομικές αντιπαραθέσεις όμως, γιʼ αυτό σας είστε πολύ προσεκτικοί

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Απέναντι από το ζώδιό σας η Πανσέληνος, αγγίζει άμεσα τις σχέσεις που προβάλλουν τις δικές σας ανάγκες ή ανασφάλειες. Εκείνοι που μπορούν να σταθούν επάξια πλάι σας, είναι ικανοί να σας προσφέρουν χαρά, κέφι, ζεστασιά και σιγουριά. Οπότε, θα μειώσετε τις επιφυλάξεις σας. Αν δεν αισθανθείτε άνετα, προτιμήστε να αποφύγετε την συναισθηματική εξάρτηση. Η ανάγκη να κάνετε μία καλή συνεργασία, θα σας οδηγήσει σε εκείνον τον συνεργάτη που θα είναι εξ αρχής σταθερός και πρακτικός, για να αποδώσει το κοινό σας έργο.

Συνεχίζετε να προτάσσετε τις ανάγκες σας και θα επιδιώκετε να τις καλύψετε. Αρκετά σταθεροί στις αποφάσεις, θα φανείτε λίγο πιο εγωιστές από το σύνηθες. Ωστόσο, αισθάνεστε πως είστε στην κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μία νέα αρχή, να καθορίσετε τα όριά σας ακόμη μία φορά. Η αισθηματική σας ζωή διακρίνεται από ρομαντισμό και ευαισθησία, αλλά μπορεί να είστε αρκετά ονειροπόλοι. Κατά συνέπεια, η ερωτική διάθεση σας οδηγεί σε έμπνευση. Αν και θα είστε ελκυστικοί και αξιοπρόσεκτοι, δύσκολα θα σας πλησιάζουν περισσότερο.

-Οι υποσχέσεις που ανταλλάσσονται στην ερωτική σας ζωή, δύσκολα θα υλοποιηθούν. Θα έχετε την επιθυμία να ρισκάρετε οικονομικά και μπορεί να κάνετε υπερβολές στα έξοδά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε στον τομέα αυτό. Αντίθετα, διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και προσπαθήστε να μην εφησυχάζετε, γιατί θα παρουσιαστούν έξοδα που δεν περιμένετε.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Υποχρεώσεις επαγγελματικές, θα σας κουράζουν αυτή την εποχή, αλλά σας προσγειώνουν και σας ωφελούν μελλοντικά. Βάζετε σε μία τάξη την καθημερινότητά σας, μαθαίνετε να καλλιεργείτε το έδαφος για το έργο σας και σας προσφέρεται η ευκαιρία να χαίρεστε μικρές απλές ικανοποιήσεις, χωρίς να περιμένετε μόνο «την μεγάλη ευκαιρία της ζωής». Στην ουσία, ανακαλύπτετε πως η ασφάλεια της ζωής σας, έρχεται με τον προσωπικό κόπο και όχι μία ευκαιριακή λύση.

Συνεχίζετε να διανύετε μία περίοδο όπου πολλά όνειρα, ιδέες και επιθυμίες, λειτουργούν όμως ακόμη υποσυνείδητα ή κρυφά. Διατηρήστε την μυστικότητά σας, καθώς πρέπει να επεξεργαστείτε κάθε σας σχέδιο. Οφείλετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και να μην δράσετε άμεσα. Ωστόσο, είναι αρκετά δυσάρεστο να περιορίζετε την ελευθερία σας και αυτό σας κουράζει. Η έμπνευση θα σας καθοδηγήσει στον σωστό χρόνο για να υλοποιηθεί αυτό που προγραμματίζετε. Καλύτερα να μην γίνουν γνωστά τα σχέδιά σας προς το παρόν. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές!

-Δεν είναι καλή περίοδος για αντιπαραθέσεις και αν το κάνετε αυτό, θα υπάρχουν λάθη και πολλές παρεξηγήσεις. Είστε μαχητικοί και σε ένα βαθμό εριστικοί. Σας προκαλούν οι συνεργάτες, με τις απαιτήσεις και τις υπερβολές τους. Αλλά κι εσείς αμύνεστε με ένα καυστικό τρόπο. Στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να αναθέτετε πολλές ευθύνες στο ταίρι σας και θα φανείτε επιθετικοί. Αποφύγετε τις νομικές αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Ευνοϊκή η Πανσέληνος προς το ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία για όμορφες σχέσεις, χαρές και λίγο περισσότερο χρόνο διασκέδασης. Μαθαίνετε να απολαμβάνετε και να προσφέρετε στον εαυτό σας κάποια μικρή πολυτέλεια, ή ένα δώρο. Θα είστε ελκυστικοί και θα φαίνεστε περισσότερο ευχάριστοι. Θα κριθεί εδώ ένας σημαντικός στόχος, αλλά και η ωφέλεια που θα εισπράξετε από αγαπημένους φίλους. Θα αξιολογηθείτε, ανάλογα με τις κοινωνικές γνωριμίες και θα επιλέξετε εκείνους που πραγματικά μπορούν να σας υποστηρίζουν δημιουργικά ή να εκτιμούν τον σύντροφό σας.

Συνεχίζετε να ωφελείστε μέσα από μία σημαντική συνεργασία, όπου θα βοηθηθείτε να αναπτύξετε ιδέες, έμπνευση και σχέδια. Αν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι, προγραμματίστε το και επιδιώξτε να το υλοποιήσετε σύντομα. Αλλά μην αφήσετε κατά μέρος τις λεπτομέρειες. Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας συμπαρασταθούν και θα ενθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες σας. Ενδέχεται να διακριθείτε σε ένα συλλογικό έργο και να φανεί το ταλέντο και η γνώση σας.

-Αγωνία και εκνευρισμός, από πολλές υποχρεώσεις που αναλάβατε, θα δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στην διατροφή, καθώς δεν δίνετε μεγάλη σημασία στα γεύματά σας. Περιορίστε την σπατάλη του χρόνου αλλά και τις απαιτήσεις προς τους υφισταμένους σας, γιατί θα προσπαθήσουν να αντεπιτεθούν και να αγγίξουν την «αχίλλειο πτέρνα» σας.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Μία ακόμη πρόκληση στη ζωή σας, καθώς η ασφάλεια και η ελευθερία, δεν συμβιβάζονται. Ωστόσο, οφείλετε στον εαυτό σας, να βρείτε τώρα την χρυσή τομή. Δίχως να θυσιάσετε την ανένταχτη φύση σας, πρέπει να παραμένετε κοντά σε εκείνους που σας προσφέρουν σταθερότητα, ασφάλεια και χαρά. Αλλά και να μην εξαρτώνται από εσάς, ή εσείς από αυτούς. Οι υποχρεώσεις στον επαγγελματικό κυρίως τομέα, απαιτούν και κάποια όρια και μία σωστή κατανομή στις ευθύνες που αναλαμβάνετε.

Θετικές οι προοπτικές για την άνοδο στην καριέρα σας. Αν έχετε επενδύσει σε γνώση και εμπειρία, θα διακριθείτε και θα ικανοποιηθείτε ηθικά και πρακτικά. Αν όχι, θα φανεί η αδυναμία σας. Άνθρωποι ανώτεροι στη σκάλα της ιεραρχίας, θα αξιολογήσουν το έργο σας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε και να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Η εκτίμηση γύρω από το πρόσωπό σας, σας κάνει να λάμψετε και να ανέβει η αυτό-εκτίμησή σας.

-Πολλές κατακτήσεις και η επιθυμία να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με την ευκαιρία αυτή, θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Θα φανείτε αφερέγγυοι και δεν αποκλείεται να ενοχλήσετε το φιλικό περιβάλλον. Αν είστε δεσμευμένοι, θα συζητηθεί αρνητικά ένα θέμα που μπορεί τελικά να διογκωθεί και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην σχέση σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Επιμένετε σε ιδέες και απόψεις αυτή την εποχή, με σθένος, συναίσθημα και σταθερή πίστη. Οι ανάγκες σας, είτε συναισθηματικές, είτε υλικές, έρχονται στο φως και διεκδικείτε ό,τι καλύτερο για σας. Σίγουρα η μάχη που δίνετε δεν είναι εύκολη. Αλλά δεν πρέπει οι καθυστερήσεις να σας περιορίζουν και να σας αποθαρρύνουν. Αν οι γνώσεις σας είναι περιορισμένες, δεν θα είναι εύκολο να πείσετε για τις ιδέες σας. Θα ήταν σημαντικό να τις διευρύνετε ή να συμβουλευτείτε ανθρώπους που έχουν περισσότερη εμπειρία από εσάς.

Θα σας ενδιαφέρει η αναζήτηση και η συζήτηση, όπως και η ανταλλαγή εμπειριών με ανθρώπους που εκτιμάτε, θα είναι επωφελής. Θα στηρίξουν τα όνειρά σας και θα προωθήσουν τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αν σπουδάζετε, θα είστε συγκροτημένοι και αποδοτικοί, καθορίζοντας ίσως και συγκεκριμένους στόχους μετά τον κύκλο σπουδών. Αν υπάρχει μία νομική εκκρεμότητα, μπορείτε να την ρυθμίσετε και να βρείτε ανθρώπους να υπερασπιστούν τις θέσεις σας. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε δύναμη, κύρος και ικανοποίηση.

-Δύσκολες οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια, καθώς υπάρχουν διαρκώς απαιτήσεις και σας κουράζουν. Παρεξηγήσεις θα δημιουργούνται, επομένως αποφύγετε να συζητάτε αυτές τις ημέρες, σε θέματα που εξ αρχής διαφωνείτε. Πρέπει να είστε ευέλικτοι και να μην έρθετε την αντιπαράθεση. Στην καριέρα σας, μία πρόταση θα φανεί ενδιαφέρουσα, αλλά θα είναι ασαφής η προοπτική της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;