Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 22-29/10/12

 

Αλλαγή και διεκδίκηση

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία εβδομάδα που μας εισάγει σταδιακά στο περιβάλλον του Σκορπιού και την προετοιμασία της μεγάλης έκλειψης μέσα στον Νοέμβριο, αφού ο Ήλιος βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού μαζί με τον Ερμή, τον Β. Δεσμό και φυσικά τον Κρόνο.

Ένα μεγάλο τρίγωνο στον ουράνιο σχηματισμό, με τον Ήλιο και τον Κρόνο, τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα, αλλά και την Δήμητρα, στηρίζει τα ζώδια του νερού και προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, πάθη, ευσυγκίνητες καταστάσεις και ευαίσθητες δημιουργίες.

Παράλληλα, περιγράφει προκλήσεις και διεκδικήσεις με την αντίθεση του Άρη προς τον Δία. Το άρθρο για τον Δία στους Διδύμους, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η αντίθεση θα προκαλέσει:

-Αντιπαλότητα λεκτική ή γραπτή

-Ανυπακοή και αδυναμία συνεργασίας

-Υπερβολές και αστάθεια

-Πολλές υποσχέσεις που δεν τηρούνται

-Διάσπαση σε δραστηριότητες

-Ανέφικτες απαιτήσεις σε δραστηριότητες

-Βιαστικές κινήσεις ή μετακινήσεις

-Νομικές αντιπαραθέσεις

Οι συμβουλές μας για τα δώδεκα ζώδια για την εβδομάδα που διανύουμε: (παρακαλούμε διαβάστε και τον ωροσκόπο σας)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσες προσωπικές στιγμές μέσα στο σπίτι ή σε ένα χώρο όπου αισθάνεστε οικεία και άνετα. Επομένως επωφεληθείτε τις επόμενες ημέρες και ανανεωθείτε! Αν προσπαθείτε να τακτοποιήσετε ζητήματα σχετικά με την οικογενειακή σας περιουσία, θα μπορείτε πλέον να κάνετε ουσιαστικά βήματα. Ένα ταλέντο αναδύεται και μπορεί να αρχίσετε να υλοποιείτε ένα όμορφο όνειρο που είναι απωθημένο σας. Ρομαντικές διαθέσεις, σας κάνουν ενδεχομένως να επιδιώκετε αυτό το διάστημα μία παροδική απομόνωση.

-Προσοχή στις μετακινήσεις, αφού μπορεί κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού να είστε απρόσεκτοι και να γίνουν ατυχείς κινήσεις. Στις διαπραγματεύσεις είστε υπερβολικοί και θα συναντήσετε αντιδράσεις από τους συνομιλητές σας, ως προς τα επιχειρήματά σας ή τις προτάσεις σας. Μία νομική διαμάχη δεν θα είναι ευνοϊκή αυτή την περίοδο, γιʼ αυτό καλύτερα να την αποφύγετε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Όμορφες δημιουργικές ιδέες, μοιράζεστε με εκείνους που μπορούν να σας κατανοήσουν και να σας βοηθήσουν να γίνετε δημιουργικοί. Θα ήταν ευτυχές για σας, να σας στηρίζουν ουσιαστικά, μέσα στον χώρο της εργασίας σας, όπου θα αποδώσετε τα μέγιστα. Αν έχετε κάποια ενδιαφέροντα σχέδια για την βελτίωση στη δουλειά σας, μην αμελήσετε να τα καλλιεργήσετε και να τα παρουσιάσετε. Παράλληλα, αναθερμαίνονται οι σχέσεις με τους συγγενείς σας και θα ενδιαφερθείτε για ένα ταξίδι, προκειμένου να τους συναντήσετε. Όμορφες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αξιόλογες προοπτικές σε σχέσεις ή μία συνεργασία, σας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Αν έχετε ήδη μία σχέση, μπορεί να γίνει επίσημη, αν είστε μόνοι, μπορείτε να συναντήσετε ένα αξιόλογο άνθρωπο και να ξεκινήσετε μία σχέση.

-Προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς διαφαίνονται δαπάνες και έξοδα, που δύσκολα θα μπορείτε να περιορίσετε ή να ελέγξετε.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Γόνιμη περίοδος για σας, όπου μπορείτε να αποδώσετε καλύτερα στις υποχρεώσεις, και θα κερδίσετε είτε σε χρήματα, είτε μία αξιόλογη αναγνώριση. Αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς και είναι πιο εύκολο να βρείτε λύσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Έμπνευση και καλλιτεχνικές ασχολίες ευνοούνται αυτή την εποχή. Θα ασκείτε γοητεία στον κοινωνικό περίγυρο και θα υπάρχουν θαυμαστές. Αλλά και μία ασαφής εικόνα γύρω από το πρόσωπό σας.

-Ζήλια και ανταγωνισμός με τους συνεργάτες, δημιουργεί ένα ρήγμα και ενδέχεται να μην είναι εύκολο να προχωρήσετε μέσα από ένα κλίμα συναινετικό κάθε τύπο σχέσης. Στην προσωπική σας ζωή, οι τριβές φαίνονται διαρκείς και επαναλαμβανόμενες, επομένως, ας αποφύγετε να έχετε απαιτήσεις προς τους ανθρώπους που σας φαίνονται πολύτιμοι ή ξεχωριστοί.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσα εβδομάδα, σας προσφέρει ισορροπία συναισθηματική και χαρά και σταθερότητα στις σχέσεις. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, αλλά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, παιδιά ή καλούς φίλους. Επωφεληθείτε από το κλίμα των ημερών, για να απολαύσετε την ζεστασιά και την σταθερότητα των προσωπικών σχέσεων. Αν είστε μόνοι, θα επιδιώξετε να συνδεθείτε με ένα άτομο που σας φαίνεται αξιόπιστο, ξεχωριστό και σας εμπνέει. Η δημιουργικότητά σας υλοποιεί ένα έργο και αν έχετε ένα ταλέντο, θα εκτιμηθεί από το περιβάλλον σας.

– Πολλές υποχρεώσεις στην εργασία σας, μπορεί να σας φέρουν στα όρια της κόπωσης. Θα επικρατήσει εκνευρισμός και ίσως μία ανταγωνιστική διάθεση που θα οξύνει τα πνεύματα. Προσπαθήστε να μην δώσετε σημασία. Θα ήταν σημαντικό, η φυσική άσκηση να γίνεται με μέτρο. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις, γιατί μπορεί να προκληθεί ένα μικρο-ατύχημα.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Οι οικογενειακές υποθέσεις σε θέματα περιουσίας τακτοποιούνται σταδιακά, αν και θα καταβάλετε κόπο ή θα περιμένετε ακόμη για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Παράλληλα, μπορεί να αναλάβετε την ευθύνη για κάποιο ηλικιωμένο στην οικογένεια, γεγονός που θα περιορίσει αισθητά την ελευθερία σας. Ωστόσο, θα αισθάνεστε σιγουριά και σταθερότητα μέσα στον περιβάλλον σας και ίσως προτιμήσετε να περιβάλλεστε από οικεία πρόσωπα.

-Αποφύγετε να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, ακόμη κι αν σας φαίνεται πως όλα είναι ευοίωνα για σας. Οι διασκεδάσεις θα είναι κατά πάσα πιθανότητα υπερβολικές. Στην ερωτική σας ζωή, οι υποσχέσεις δεν τηρούνται και προκαλείτε την ζήλια στην σχέση σας. Αν είστε μόνοι όμως, θα θελήσετε να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά αποφύγετε να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να πραγματοποιήσετε.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Μία εποικοδομητική περίοδος για να σχεδιάσετε θέματα συνεργασιών, και να αναπτύξετε τον τομέα της εργασίας σας, με τον καλύτερο τρόπο. Έχετε σχέδια που μπορούν να υλοποιηθούν και να διασφαλίσουν το μέλλον. Αξιοποιήστε γνωριμίες και γνώσεις, που είναι μέσα στα προσόντα σας. Πλησιάστε ανθρώπους με κύρος και προσπαθήστε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Είναι μία καλή περίοδος για επικοινωνία και επαφές με εκείνους που υποστηρίζουν τις ιδέες σας.

-Δύσκολες οι εργασιακές σχέσεις, κυρίως αν έχετε μία ανώτερη θέση στην καριέρα. Αντιζηλίες και αντιδράσεις σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και σας ωθούν να αντεπιτεθείτε. Ωστόσο, οι ήπιοι τόνοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν καλύτερα. Θα υπάρχει υπερβολή και από πλευράς σας και αυτό θα διογκώσει κάθε πιθανό πρόβλημα. Παραμείνετε όσο το δυνατόν μακριά από ρήξεις. Αλλά διεκδικείστε τα δικαιώματά σας, αν αισθανθείτε πως θίγονται.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Είναι δυνατόν να λειτουργήσετε με γνώση και σοφία στον κοινωνικό σας περίγυρο και να βρεθείτε ωφελημένοι. Καθώς τα οικονομικά σας σταθεροποιούνται, ή οι απώλειες περιορίζονται, θα μπορείτε με πείσμα και θέληση, να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για την βελτίωση στα επαγγελματικά σας. Ανακαλύπτετε τρόπους για να μεθοδεύσετε καλύτερα την διαχείριση των υποχρεώσεών σας και μπορείτε να λειτουργήσετε περισσότερο παραγωγικά. Υλοποιείται ένα σχέδιο που θα στηρίξει τα έσοδά σας και την θέση σας.

-Μαχητικότητα σας διακρίνει στις ιδέες και μία υπερβολή μπορεί να θυμίζει δογματισμό. Παράλληλα, είναι δυνατόν να έρθετε σε ρήξη με στενούς συγγενείς, ή να διεκδικήσετε νομικά κάποια οφέλη. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για νομικές αντιπαραθέσεις όμως, γιʼ αυτό σας είστε πολύ προσεκτικοί.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Οι επιθυμίες σας στο εξής θα είναι ολοένα και πιο εκφραστικές. Θα προτάσσετε τις ανάγκες σας και θα επιδιώκετε να τις καλύψετε. Αρκετά σταθεροί στις αποφάσεις, θα φανείτε λίγο πιο εγωιστές από το σύνηθες. Ωστόσο, αισθάνεστε πως είστε στην κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μία νέα αρχή, να καθορίσετε τα όριά σας ακόμη μία φορά. Η αισθηματική σας ζωή διακρίνεται από ρομαντισμό και ευαισθησία, αλλά μπορεί να είστε αρκετά ονειροπόλοι. Κατά συνέπεια, η ερωτική διάθεση σας οδηγεί σε έμπνευση. Αν και θα είστε ελκυστικοί και αξιοπρόσεκτοι, δύσκολα θα σας πλησιάζουν περισσότερο.

-Θα έχετε την επιθυμία να ρισκάρετε οικονομικά και μπορεί να κάνετε υπερβολές στα έξοδά σας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαλαρώσετε στον τομέα αυτό. Αντίθετα, διεκδικήστε ό,τι σας αξίζει και προσπαθήστε να μην εφησυχάζετε, γιατί θα παρουσιαστούν έξοδα που δεν περιμένετε.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Διανύετε μία περίοδο όπου πολλά όνειρα, ιδέες και επιθυμίες, λειτουργούν όμως ακόμη υποσυνείδητα ή κρυφά. Διατηρήστε την μυστικότητά σας, καθώς πρέπει να επεξεργαστείτε κάθε σας σχέδιο. Οφείλετε να περιμένετε την κατάλληλη στιγμή και να μην δράσετε άμεσα. Ωστόσο, είναι αρκετά δυσάρεστο να περιορίζετε την ελευθερία σας και αυτό σας κουράζει. Η έμπνευση θα σας καθοδηγήσει στον σωστό χρόνο για να υλοποιηθεί αυτό που προγραμματίζετε. Καλύτερα να μην γίνουν γνωστά τα σχέδιά σας προς το παρόν. Αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε όμορφες στιγμές!

-Είστε μαχητικοί και σε ένα βαθμό εριστικοί. Σας προκαλούν οι συνεργάτες, με τις απαιτήσεις και τις υπερβολές τους. Αλλά κι εσείς αμύνεστε με ένα καυστικό τρόπο. Στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να αναθέτετε πολλές ευθύνες στο ταίρι σας και θα φανείτε επιθετικοί. Αποφύγετε τις νομικές αντιπαραθέσεις.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Ωφελείστε μέσα από μία σημαντική συνεργασία, όπου θα βοηθηθείτε να αναπτύξετε ιδέες, έμπνευση και σχέδια. Προσπαθήστε να βγείτε κερδισμένοι από την περίοδο αυτή. Αν σας ενδιαφέρει ένα ταξίδι, προγραμματίστε το και επιδιώξτε να το υλοποιήσετε σύντομα. Αλλά μην αφήσετε κατά μέρος τις λεπτομέρειες. Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα σας συμπαρασταθούν και θα ενθαρρύνουν τις πρωτοβουλίες σας. Ενδέχεται να διακριθείτε σε ένα συλλογικό έργο και να φανεί το ταλέντο και η γνώση σας.

-Αγωνία και εκνευρισμός, από πολλές υποχρεώσεις που αναλάβατε, θα δυσκολεύουν την καθημερινότητά σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στην διατροφή, καθώς δεν δίνετε μεγάλη σημασία στα γεύματά σας. Περιορίστε την σπατάλη του χρόνου αλλά και τις απαιτήσεις προς τους υφισταμένους σας, γιατί θα προσπαθήσουν να αντεπιτεθούν και να αγγίξουν την «αχίλλειο πτέρνα» σας.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+Σταθεροί και επίμονοι για να κερδίσετε στην καριέρα σας, έρχεται πλέον η ώρα της αποτίμησης. Αν έχετε επενδύσει σε γνώση και εμπειρία, θα διακριθείτε και θα ικανοποιηθείτε ηθικά και πρακτικά. Αν όχι, θα φανεί η αδυναμία σας. Άνθρωποι ανώτεροι στη σκάλα της ιεραρχίας, θα αξιολογήσουν το έργο σας. Αν είστε ήδη σε μία σχέση, είναι πολύ πιθανόν να αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε και να κάνετε μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή. Η εκτίμηση γύρω από το πρόσωπό σας, σας κάνει να λάμψετε και να ανέβει η αυτό-εκτίμησή σας.

-Πολλές κατακτήσεις και η επιθυμία να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με την ευκαιρία αυτή, θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Θα φανείτε αφερέγγυοι και δεν αποκλείεται να ενοχλήσετε το φιλικό περιβάλλον. Αν είστε δεσμευμένοι, θα συζητηθεί αρνητικά ένα θέμα που μπορεί τελικά να διογκωθεί και να δημιουργηθεί πρόβλημα στην σχέση σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο τα τυχερά παιχνίδια.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

+ Ενδιαφέρουσες αναζητήσεις θα γίνουν αυτή την εποχή. Ιδέες, γνώση, ανταλλαγή εμπειριών με ανθρώπους που εκτιμάτε, θα σας στηρίξουν σε όνειρά σας και θα προωθήσουν τις προσωπικές σας υποθέσεις. Αν σπουδάζετε, θα είστε συγκροτημένοι και αποδοτικοί, καθορίζοντας ίσως και συγκεκριμένους στόχους μετά τον κύκλο σπουδών. Αν υπάρχει μία νομική εκκρεμότητα, μπορείτε να την ρυθμίσετε και να βρείτε ανθρώπους να υπερασπιστούν τις θέσεις σας. Ένα ταξίδι θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε δύναμη, κύρος και ικανοποίηση.

-Δύσκολες οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια, καθώς υπάρχουν διαρκώς απαιτήσεις και σας κουράζουν. Από την άλλη πλευρά, ο επαγγελματικός τομέας είναι άκρως ανταγωνιστικός και δεν σας επιτρέπει να δράσετε όπως θέλετε. Πρέπει να είστε ευέλικτοι και να αποφύγετε την αντιπαράθεση. Μην δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε σίγουροι πως θα τις τηρήσετε τελικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;