Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Ανοικτά Σεμινάρια Κατάρτισης

Πανεπιστήμιο Αιγαίου | Ανοικτά Σεμινάρια Κατάρτισης

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, διοργανώνει Ανοικτά Σεμινάρια Κατάρτισης με εξειδικευμένα θέματα, σε όλα τα νησιά που εδρεύει (Λήμνο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σύρο και Χίο).

Ύστερα από την επιτυχή έκβαση του πρώτου σεμιναρίου προς το «Γενικό Πληθυσμό», τον Ιούλιο, σε όλα τα νησιά που εδρεύει το Πανεπιστήμιο Αιγαίου μέσα στο Σεπτέμβριο διοργανώνονται σεμινάρια προς «Στελέχη Στελέχη Επιχειρήσεων – Επιχειρηματίες» με τίτλο :

«Κατανοώντας τις Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Διεύρυνση και Εξωτερικές Σχέσεις» και εισηγητή τον κο Σωτήρη Ντάλη, Λέκτορα ΠΑ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 4-8 μμ – Μεγάλη Αίθουσα, Παντελίδειο Κτίριο, Μύρινα Λήμνου
  • Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 4-8 μμ – Αίθουσα Β Ισογείου, Κτίριο Γεωγραφίας

Τα σεμινάρια διοργανώνονται στο πλαίσιο της Πράξης «Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Βασικός παράγοντας για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Αιγαιοπελαγίτικου χώρου» και εντός της Δράσης 4 «Εκπαίδευση και Υποστήριξη προς τις τοπικές κοινωνίες», που έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από τη συστηματική εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

  • Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής
  • Χορηγείται σχετική βεβαίωση με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης.
  • Προτεραιότητα θα δοθεί κατά περίπτωση σε Στελέχη Επιχειρήσεων- Επιχειρηματίες.

Περισσότερες πληροφορίες (αιτήσεις, αναλυτικά προγράμματα, κ.λπ) θα βρείτε στη σελίδα:http://top.seminaria.aegean.gr για διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλ.: 22710-35186, κα. Ελισάβετ Ν. Πολύζου, Υπεύθυνη Διαχείρισης Δράσης 4. Οι αιτήσεις συμμετοχής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηpns4@aegean.gr

Εναλλακτικά, μπορούν να κατατίθενται αυτοπροσώπως στο: Γραφείο Δ.Α.ΣΤΑ. Λήμνου, Κτίριο Διοίκησης, Μητροπολίτη Ιωακείμ 2, Μύρινα, Υπεύθυνη κα. Παλατιανού Αικατερίνη Τμήμα Πολυνησιωτικότητας, Κτίριο Γεωγραφίας, 3ος όροφος, Λόφος Πανεπιστημίου, Μυτιλήνη, Υπεύθυνη κα Τζωρτάκη Ελένη (εργάσιμες ημέρες και ώρες).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;