Open Coffee Athens XLIX – Η ανακοίνωση και οι ομιλητές

Το πρώτο ραντεβού της σαιζόν λαμβάνει χώρα αυτή την Παρασκευή το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη. Η ανοιχτή κοινότητα του τεχνολογικού επιχειρείν, περισσότερο ώριμη και φιλόδοξη από ποτέ, θα βρεθεί για άλλη μία – τεσσαρακοστή ένατη – φορά υπό την ίδια στέγη για να μετατρέψει γνωριμίες σε συνεργασίες, υπό τη γνωστή συνταγή συνοδεία καφέ.

Ομιλητές

– Ο Τάκης Καραλιβανός, συνιδρυτής του BuddyTraffic, θα παρουσιάσει την εφαρμογή που φιλοδοξεί να οδηγήσει σε πιο άνετες διαδρομές με το όχημά μας στην πόλη.

– Ο Σπύρος Αρσένης από την Εθνική Τράπεζα θα αναλύσει τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού “i-bank καινοτομία και τεχνολογία” και τις ευρύτερες προοπτικές που αυτός ανοίγει για τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες.

– Οι Ελευθερία Ζούρου, συνιδρυτής και Κωνσταντίνος Παπαλεξανδρής, product manager του DoctorAnytime, θα παρουσιάσει την υπηρεσία αναζήτησης ιατρού και το όραμα περί υπηρεσιών οργάνωσης υγείας στην εποχή του διαδικτύου.

– Ο Brian Karey, συνιδρυτής της SimplyBurgers, θα αφηγηθεί την contrarian επιχειρηματική ιστορία ενός Έλληνα που μεγάλωσε στην Καλιφόρνια.

Χρόνος

Ο καφές ξεκινά να σερβίρεται από τις 18.00 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου Ιουνίου για τις πρώτες επαφές. Στις 19.00 ξεκινούν οι σύντομες παρουσιάσεις, συνοδευόμενες από ερωτήσεις του κοινού. Αμέσως μετά, επιστροφή στο bar για το κυρίως μέρος με το εκτενές networking να λαμβάνει χώρα στο γνωστό φιλικό και ανεπίσημο κλίμα.

Τόπος

Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138. To cafe-bar σας περιμένει για καφέ ή και ποτά καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Το Μουσείο βρίσκεται σε απόσταση 5′ από τον σταθμό μετρό Κεραμεικού, επίσης είναι εύκολα προσβάσιμο με άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;