iOS 6 | Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν το κατεβάσεις

Σήμερα βγαίνει το πολυαναμενόμενο iOS 6 από την Apple, το λειτουργικό που συνοδεύει το iPhone 5. Διαβάστε στο παρακάτω άρθρο αναλυτικά τι καινούργιο θα περιλαμβάνει το νέο iOS.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θα μπορούμε να το κατεβάσουμε στην Ελλάδα από τις 8 το απόγευμα και μετά, ενώ δεν θα υποστηρίζεται από το πρώτο iPad και τα iPod Touch (3ης γενιάς) που δούλευε το iOS 5.

  1. Με το νέο iOS, θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε το FaceTime μέσω 3G.
  2. Νέες αλλαγές έχουν γίνει σε συνεργασία με το Facebook, καθώς θα μπορούμε να κοινοποιούμε και να μοιραζόμαστε πιο εύκολα τις φωτογραφίες μας.
  3. Με τους νέους χάρτες έχουμε 3d προβολή, και στα μοντέλα iPhone 4s και iPad 3 σε συνεργασία με το Siri, θα έχουμε και δωρεάν πλοήγηση.
  4. Με ένα πολύ εύκολο και απλό τρόπο θα μπορούμε να απορρίπτουμε μια κλήση και να ρυθμίζουμε μια υπενθύμιση για την κλήση που δεν μπορέσαμε να απαντήσουμε.
  5. Μια νέα ρύθμιση έρχεται και στο e-mail καθώς με την ένδειξη “Vip” θα μπορούμε να ξεχωρίζουμε τα σημαντικά άτομα. Έτσι δεν θα χάνουμε τα “mail” τους ποτέ.
  6. Με την λειτουργία “Μην ενοχλείτε”  θα μπορούμε να απενεργοποιούμε όλες τις κλήσεις και τις ειδοποιήσεις για το χρονικό διάστημα που εμείς θα επιλέξουμε.
  7. Πολύ όμορφες και χρήσιμες αλλαγές έχουν γίνει και στον “Safari“, κάνοντας τα “tabs” να συγχρονίζονται μέσω Wifi με τον υπολογιστή σας. Επίσης θα έχει και “landscape” προβολή.
  8. Στο νέο iOS θα βρούμε το “PassBook”, ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι για να κρατάτε μαζεμένα όλα τα εισιτήρια σας. Περιμένουμε να δούμε στην Ελλάδα ποίες εταιρίες θα υποστηρίξουν την εφαρμογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;