CITY College Θεσσαλονίκη | Υποτροφίες για Bachelor’s και Master’s

Υποτροφίες Bachelor’s και Master’s σε Business Studies, Computer Science & Psychology από το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College στη Θεσσαλονίκη!

To CITY College, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι το Διεθνές Ακαδημαϊκό Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield. Συνδέοντας την Μεγάλη Βρετανία με την Νοτιοανατολική Ευρώπη, το CITY College δίνει τη δυνατότητα στους νέους να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στο αντικείμενο της επιλογής τους, να αποκτήσουν το πτυχίο ενός κορυφαίου Βρετανικού Πανεπιστημίου και παράλληλα να γίνουν μέλη μίας διακεκριμένης ακαδημαϊκής κοινότητας με εξαιρετικές προοπτικές επαγγελματικής καριέρας.

Το CΙΤΥ College είναι το 6o ακαδημαϊκό τμήμα του βρετανικού Πανεπιστημίου και το μόνο που λειτουργεί εκτός Μεγ. Βρετανίας. Η σχέση του CITY College και του Πανεπιστημίου του Sheffield δεν είναι μια απλή συνεργασία Κολεγίου με Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, καθώς το CITY College αποτελεί ακαδημαϊκό τμήμα του βρετανικού Πανεπιστημίου.

Διαθέτει τρία ακαδημαϊκά τμήματα – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών, Τμήμα Πληροφορικής, Τμήμα Ψυχολογίας – και προσφέρει τα πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Πανεπιστημίου του Sheffield στα ακόλουθα επιστημονικά πεδία: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομικά, Μάρκετινγκ και Δημόσιες Σχέσεις, Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων, Ψυχολογία και Πληροφορική.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει 5 πτυχιακά (Bachelor’s)

o Μάρκετινγκ – ΒΑ (HONS) in Business Studies (Marketing)
o Λογιστική – ΒΑ (HONS) in Business Studies (Accounting & Finance)
o Διοίκηση Επιχειρήσεων – ΒΑ (HONS) in Business Studies (Management)
o Ψυχολογία – BSc (HONS) in Psychology
o Πληροφορική – BSc (HONS) in Computer Science
και 10 μεταπτυχιακά (Master’s) προγράμματα
• Τραπεζική & Χρηματοοικονομική Διοίκηση – MSc in Banking & Finance
• Μάρκετινγκ, Διαφήμιση & Δημόσιες Σχέσεις – MA in Marketing, Advertising and Public Relations
• Διοίκηση Επιχειρήσεων – MSc in Management
• Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού – MSc in Management (Human Resource Management)
• Logistics & Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας – MSc in Management (Logistics & Supply Chain Management)
• Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων & Μονάδων Ψυχαγωγίας – MSc in Management (Leisure and Tourism Management)
• Ψυχολογία – MSc in Counselling Psychology
– MA in Counselling Psychology with a practicum
• Μηχανική Λογισμικού & Τηλεπικοινωνίες – MSc in Software Engineering & Telecommunications
• Executive MBA

Οι φοιτητές του CITY College με την ολοκλήρωση των σπουδών τους αποκτούν τον πτυχιακό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Bachelor’s ή Master’s του Πανεπιστημίου του Sheffield.

Το διακεκριμένο, μόνιμο, ακαδημαϊκό προσωπικό του CITY College, η ποιότητα της εκπαίδευσης και έρευνας, το διεθνές ακαδημαϊκό περιβάλλον, καθώς και η πιστοποίηση από επίσημους Βρετανικούς φορείς (ενδεικτικά, το Βρετανικό Συμβούλιο Πιστοποίησης – BAC, την Ένωση Πληροφορικής Βρετανίας – BCS, τo διεθνή φορέα πιστοποίησης ‘Association of MBAs’ – AMBA και ) συνθέτουν το προφίλ του CITY College και συμβάλλουν στη φήμη του ως κορυφαίου ακαδημαϊκού ιδρύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στα προγράμματα σπουδών και τις προσφερόμενες υποτροφίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.city.academic.gr και το CITY College, International Faculty of the University of Sheffield (Tσιμισκή 13, Θεσσαλονίκη, 2310 278 714)

Για περισσότερα Σεμινάρια, Υποτροφίες και Πανεπιστημιακές Εκδηλώσεις, κάντε Like στην ειδική σελίδα του neolaia.gr στο Facebook:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;