Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 10-17/9/12

Κάθε εβδομάδα εκείνο που προσπαθώ να εκμαιεύσω από τον χάρτη του ουρανού, είναι τα βασικά σημεία. Κι από αυτά να μεταφέρω ένα μήνυμα, προκειμένου να χειριστούμε ευνοϊκότερα τις επικείμενες προκλήσεις της καθημερινότητας.

Η δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου λοιπόν, με την Αφροδίτη πλέον στον Λέοντα. Η διάθεση αλλάζει, έχουμε ανάγκη για πιο φωτεινές συναισθηματικές σχέσεις, ανθρώπους με αισιοδοξία και χαρά. Δημιουργικές ασχολίες μας προσφέρουν ευεξία και επιδιώκουμε να δώσουμε ποιότητα στη ζωή μας. Για την Αφροδίτη στη ζωή μας, παρακαλώ διαβάστε εδώ.

Κατά την διάρκεια της εβδομάδας, το τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό, απογειώνει την διάθεση, προσδίδει την ανάγκη για ελευθερία, αλλά και αλλαγές σε σχέσεις που δεν έχουν περιέλθει σε τέλμα, ή καταπιέζουν τον αισθηματικό μας κόσμο. Ελευθερία και αγάπη, μπορεί να συμπορευτούν, με σεβασμό στα όρια του ενός προς τον άλλο. Ας μην χάνουμε την ευκαιρία λοιπόν αυτής της ευχάριστης διαδρομής!

Παράλληλα, η ιδιομοιρία του Ερμή προς τον Ήλιο, προσδίδει ιδέες ξεχωριστές, ίσως μία ιδιαίτερη ευρηματικότητα, αλλά και στόχους που θα μελετήσουμε με σχολαστικότητα, προκειμένου να ανακαλύψουμε λεπτομέρειες που θα σας φέρουν απτά και ουσιαστικά αποτελέσματα στο έργο μας. Ας προγραμματίσουμε τα επόμενα βήματα καλύτερα λοιπόν!

Για όσους ενδιαφέρονται για ένα έργο πιο εσωτερικό, ψάχνουν το νόημα της ζωής και την αρμονία μέσα από την γνώση, το τρίγωνο του αστεροειδούς Δήμητρα προς τον Κρόνο, θα προσδώσει βάθος, αλλά μέσα από ένα λιτό και ουσιαστικό τρόπο άσκησης και μελέτης. Αν ήδη έχουν ακολουθήσει αυτή την τακτική, τότε θα αισθανθούν αυτή την εποχή πως κατασταλάζει η προσπάθεια και έρχεται η ώρα να αναλάβουν δράση μέσα από το αντικείμενο που ασχολήθηκαν. Ίσως όμως, χρειαστεί να αποκολληθούν από κάποιες παλιές ιδέες, ή την αίσθηση της σιγουριάς.

Οι συμβουλές μας για την εβδομάδα που αναπτερώνει τις διαθέσεις, προσφέρει ιδέες και προγραμματισμό, αλλά και ζεστασιά στην καθημερινότητα, πώς θα την βιώσουμε και ποια σημεία μας αγγίζει

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

Η ζωή σας αλλάζει, επιδιώκετε αγάπη και χαρά με τους αγαπημένους σας και σίγουρα μπορείτε να μοιραστείτε αυτή την διάθεση. Αν όμως πιέζεστε και δεν έχετε να εισπράξετε την ζεστασιά που αναζητάτε, είναι πολύ πιθανόν τότε δίχως τύψεις ή ενδοιασμούς, να διαλύσετε την υπάρχουσα σχέση, για να προχωρήσετε παρακάτω. Αλλάξτε σελίδα και σίγουρα κάποια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, αφού ήδη είστε γεμάτοι φλόγα για ζωή και αγάπη, ή έρωτα! Δημιουργήστε καλύτερες σχέσεις με το παιδί σας, αν είστε γονείς, μέσα από χόμπι και κοινές ασχολίες. Αν υπάρχει το περιθώριο για μία μικρή φθινοπωρινή απόδραση, οι μέρες αυτές, σας υπόσχονται να περάσετε ξεχωριστά! Ο καιρός είναι ζεστός, μία εκδρομή θα σας ανανέωνε!

Η επιθυμία για να ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια, σας βάζει σε…πειρασμό. Αλλά εσείς ξέρετε, πως είστε παρορμητικοί και για τον λόγο αυτό, το ρίσκο δεν πρέπει να είναι μεγάλο. Για την εσωτερική σας αναζήτηση, κάποιος άνθρωπος που εκτιμάτε, θα σας προσφέρει την γνώση και μπορεί μία συνεργασία που θα σας δώσει ευκαιρίες για περαιτέρω μελέτη και ανταλλαγή ιδεών. Στα πρακτικά ζητήματα, επιδιώξτε την συμβουλή ενός ανθρώπου έμπειρου στον τομέα σας, αλλά και με κύρος ή αξιοπιστία.

Ταύρος

Καθώς σας αρέσει η άνεση και η αισθητική, αυτή η περίοδος στρέφεται απέναντι στις οικογενειακές σχέσεις. Θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο να περνάτε ωραία στο σπίτι σας και μπορείτε να διοργανώσετε γιορτές, συγκεντρώσεις ή γεύματα, όπου θα βάλετε όλη την τέχνη και θα προσφέρετε στους φίλους και αγαπημένους, μία ατμόσφαιρα ξεχωριστή! Δεν αποκλείεται μάλιστα, να αποφασίσετε πως θέλετε να αλλάξετε λίγο την διακόσμηση, προσφέροντας ένα νέο τόνο στον χώρο σας, με φυτά, χρώματα, ή και αλλαγές πιο ουσιαστικές, που θα ανανεώσουν την διάθεσή σας. Είναι η κατάλληλη εποχή για να κάνετε ό,τι είναι καλύτερο για τον προσωπικό σας χώρο. Αν είχατε τριβές με τους οικείους σας, αφήστε κατά μέρος τον εγωισμό και χαρείτε την ηρεμία σας, προσφέροντας γενναιόδωρα την συμπαράστασή σας ή την κατανόησή σας.

Αποφύγετε όμως τα έξοδα που υπερβαίνουν τις ανάγκες του σπιτιού. Παράλληλα, αν σας ενδιαφέρει η πρακτική πλευρά και η βελτίωση των οικονομικών σας, μπορείτε να βασιστείτε σε ένα άτομο από την εργασία σας, που θα είναι αξιόλογο και υπεύθυνο για να σας δώσει κάποιες λύσεις. Αν είστε αυτό-απασχολούμενοι, βρείτε μέσω της εμπειρίες κάποιες εναλλακτικές λύσεις για ένα καλύτερο εισόδημα. Αν πάλι ψάχνετε για εργασία, ας αναζητήσετε εκεί που φαίνεται πως θα εμπιστευθούν καλύτερα τις γνώσεις σας.

Δίδυμοι

Πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες μπορεί να γίνουν αυτή την εποχή. Και για να είστε συνεπείς με το έργο σας, θα διαπιστώσετε πως μπορείτε να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για σας και τους φίλους που σας συναναστρέφονται, προσκαλώντας τους σε γεύματα, ή εξόδους, που μπορεί να έχουν όμορφες γεύσεις, ή όμορφη ατμόσφαιρα. Οι συζητήσεις θα δώσουν χαρά και παράλληλα, θα σας προσφέρουν στην ουσία μία καλύτερη εικόνα για τις γνωριμίες και όσους έχετε στο άμεσο περιβάλλον. Μπορείτε να συμμετέχετε σε εκδηλώσεις τέχνης, ή να επισκεφθείτε χώρους με ιδιαίτερα προσεγμένη διακόσμηση. Κάποιες συναντήσεις μπορεί να φέρουν ευκαιρία για φλερτ, καθώς θα σας κάνουν να αισθανθείτε άνετα με κάποιον φίλο και να έρθετε…πιο κοντά!

Σε πιο πρακτικά θέματα, σας προσφέρεται η ευκαιρία να κάνετε μία προσεκτική συνεργασία και να έχετε οικονομικά οφέλη, κυρίως γιατί θα αρέσει ο τρόπος της συναλλαγής, αλλά και θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναδείξετε το ταλέντο σας. Θα πείθετε και θα εκτιμηθείτε ιδιαίτερα, με την ευγένεια του λόγου σας. Ίσως μάλιστα ξαφνικά προκύψει μία πρόταση, που θα σας ενδιαφέρει πολύ!

Καρκίνος

Η επιθυμία για μία μεγαλύτερη ευχέρεια οικονομική, σας οδηγεί σε αποφάσεις και ενδεχομένως βάζετε σε εφαρμογή νέες ιδέες, ή βρίσκετε νέους τρόπους για τα έσοδά σας. Θα είστε γενναιόδωροι και θα αποφασίσετε να κάνετε δώρα σε αγαπημένα σας πρόσωπα, κερδίζοντας την εκτίμησή τους και δίνοντας χαρά. Ή θα γίνετε λίγο «σπάταλοι» σε προσωπικές σας ανάγκες και θα προσφέρετε ικανοποίηση σε μικρές ή μεγαλύτερες απολαύσεις που έχετε στερήσει στον εαυτό σας. Προσοχή όμως, στα πολλά έξοδα, ή σε πολυτέλειες που ίσως μετά, φανούν περιττές.

Στην πορεία της εβδομάδας αυτής, θα έχετε την δυνατότητα να στηρίξετε κάποιο άτομο που είναι ηλικιωμένο στην οικογένεια και μέσα από την επαφή σας αυτή, θα αντλήσετε δύναμη από την προσφορά, αν και θα αισθανθείτε κουρασμένοι. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε την ευθύνη ενός ανθρώπου που σας χρειάζεται και να περιορίσετε λίγο την ζωή σας. Μέσα στο σπίτι, αν είστε περιορισμένοι λόγω διαφόρων συνθηκών, ας ασχοληθείτε με την εσωτερική σας αναζήτηση, ή ας κάνετε μία πνευματική δουλειά, διάβασμα, διαλογισμό, ξεκούραση, προκειμένου να ωφεληθείτε και να ανακτήσετε δυνάμεις σύντομα.

Λέων

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε στην καλύτερη περίοδο ξεκινώντας το φθινόπωρο. Ξεκούραστοι ή όχι, μετά το καλοκαίρι, θα λέγαμε πως πρέπει να ασχοληθείτε με την εμφάνισή σας, αλλά και να δώσετε σημασία σε ό,τι σας ευχαριστεί. Οι απολαύσεις αυτή την εποχή σας προσφέρουν ευχαρίστηση κυρίως ως μικρές πολυτέλειες, αλλάξτε τον τύπο της εξωτερικής σας εικόνας, χαλαρώστε και αγαπήστε τον εαυτό σας, κάνετε ένα δώρο σε σας, που μπορεί να μην είχατε χρόνο ή διάθεση ως σήμερα. Παράλληλα θα είστε πολύ πιο ευγενικοί και συμπαθείς, αλλά και ελκυστικοί. Αν είστε μόνοι, θα έχετε την ευχέρεια να δημιουργήσετε ένα κύκλο θαυμαστών και να βρείτε ένα ταίρι. Σε κάθε περίπτωση, χαρείτε τα θετικά της ζωής και μάθετε να απολαμβάνετε αυτό που είστε, τα ταλέντα και τα προσόντα σας.

Σε ένα πιο πρακτικό πεδίο, παίρνετε πρωτοβουλίες για να κάνετε ανοίγματα επικερδή και θα είστε πρωτότυποι σε ιδέες ή θα σας παρουσιαστούν ξαφνικές ευκαιρίες, ίσως θα είναι απρόβλεπτες οι εξελίξεις, γιʼ αυτό θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα. Η γνώση, η εμπειρία κάποιου ανθρώπου που θα σας συμβουλεύσει σωστά αυτή την εποχή, κρίνεται απαραίτητη. Αν έχετε εξειδίκευση, θα έχετε την ευχέρεια να την αξιοποιήσετε.

Παρθένος

Περισσότερο ρομαντικοί θα φανείτε αυτή την περίοδο και μάλιστα ένα κρυφό σας όνειρο θα σας απασχολεί όλο και περισσότερο. Δεν αποκλείεται μία παρουσία ξαφνική να σας αναστατώσει ευχάριστα, αλλά να σας κάνει ονειροπόλους ή να ανάψει μία φλόγα ερωτική, που θα σας ενθουσιάσει. Θα διστάζετε να εκφραστείτε όμως και μόνο μέσα από την παρόρμηση ή την ενθάρρυνση του περιβάλλοντος θα κάνετε ένα βήμα. Αν έχετε μία σχέση, θα ζητάτε αποκλειστικές στιγμές απόσυρσης και θα είστε πρωτότυποι με ρομαντικές βραδιές, ή περιπάτους μακριά από τα συνηθισμένα. Όπως και να είναι, χαρείτε ό,τι ευχάριστο παρουσιαστεί, ή δώστε ένα ιδιαίτερο τόνο στην αισθηματική σας ζωή.

Κάποιο έσοδο που θα προέρχεται από κρυφή πηγή, μπορεί να φέρει ξαφνική λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα. Ή να έχετε έμπνευση για να κάνετε κάτι διαφορετικό. Τολμήστε το, δίχως να πάρετε ένα υπερβολικό ρίσκο φυσικά. Συμφωνήστε με ανθρώπους αξιόπιστους και σταθερούς, για μία δουλειά που απαιτεί επιμονή και πείσμα, και μπορείτε να φέρετε σε καλό αποτέλεσμα τον στόχο σας.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη, κυβερνήτη του ζωδίου σας, αυτή την εποχή αυξάνεται η δημοτικότητά σας και μάλιστα μπορείτε να διακριθείτε σε ένα χώρο που θα υπάρχει κοινό να σας ακούσει ή να σας γνωρίσει. Θα είστε φιλικοί, ζεστοί και εκφραστικοί, θα αρέσετε και θα προσελκύετε την προσοχή όλων χωρίς πρόβλημα. Παράλληλα, θα έχετε την ικανότητα να προωθήσετε επικοινωνιακά τις ιδέες σας και θα φανεί κάθε σας στόχος, ιδιαίτερα λαμπερός. Θα σας εκτιμά το περιβάλλον και θα ξεχωρίσετε στις παρέες σας. Είναι η περίοδος όπου θα έχετε θαυμαστές και μάλιστα μπορεί να εμφανιστεί ένας ξαφνικός έρωτας, αν αυτό σας ενδιαφέρει, αλλάζοντας κατά πολύ την ζωή σας.

Στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα βρεθεί υποστήριξη και μπορεί να συμμετέχουν σʼ αυτά φίλοι ή γνωστοί, καθώς θα είναι χαρούμενοι να συμβάλλουν στο έργο σας. Πολύ ευνοημένοι θα φανείτε με το τρίγωνο του Κρόνου, στο ζώδιό σας, προς την Δήμητρα. Αυτή η όψη στηρίζει την δημόσια εικόνα σας, αλλά και σας προσδίδει σύνεση και καταστάλαγμα γνώσης, αν είστε άτομο που ασχολείται με κάποια μελέτη, ειδίκευση ή εσωτερική άσκηση.

Σκορπιός

Διακρίνεστε στον χώρο της καριέρας, και θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την συμπάθεια που τρέφει για σας το περιβάλλον, για να προωθήσετε με ένα ιδιαίτερα δυναμικό προφίλ το έργο σας, το ταλέντο σας ή την τέχνη σας. Ιδιαίτερα αν ανήκετε σε άτομα που ασχολούνται με την τέχνη, θα εκφράσετε όλη την δεξιοτεχνία που διαθέτετε και θα ωφεληθείτε. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να βρείτε ένα ταίρι μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, αλλά η γνωριμία αυτή δεν θα είναι δυνατόν να παραμείνει κρυφή, για τον λόγο αυτό, εσείς θα αποφασίσετε πώς θα την χειριστείτε. Σίγουρα, μία ανανέωση της εικόνας σας, θα δώσει νέα μορφή στις σχέσεις που αναπτύσσετε επαγγελματικά.

Σε πρακτικά θέματα, η ευγένεια, η γενναιοδωρία και η ποιότητά σας, θα είναι ένα όφελος οικονομικό, καθώς θα προτιμήσουν να σας στηρίξουν οικονομικά, θα πείθετε πιο εύκολα και μπορεί να σας γίνει μία επωφελής πρόταση αυτή την εποχή. Διατηρήστε όμως την εμπειρία σας για σας, μην μοιράζεστε εύκολα μυστικά –κάτι που ούτως ή άλλως συχνά δεν κάνετε στην ζωή, και περιμένετε σε ετοιμότητα τις ευκαιρίες να εμφανιστούν.

Τοξότης

Θα σας είναι ιδιαίτερα ευχάριστη αυτή η εποχή, αφού η Αφροδίτη προσδίδει κέφι, χαρά και σας κάνει πιο αισιόδοξους από το προηγούμενο διάστημα. Θα ανοίξετε ορίζοντες και θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ρισκάρετε λίγο περισσότερο για να βρείτε νέους στόχους, νέα γνώση, ή να γνωρίσετε ανθρώπους που διαφορετική νοοτροπία από εσάς, που θα εμπλουτίσουν την ζωή σας, με γνώση και ευχάριστες εμπειρίες. Αναζητήστε τον έρωτα σε ένα ταξίδι, αν είστε μόνοι, ή σε ένα χώρο όπου θα υπάρχει μία κοινή ιδεολογία ή φιλοσοφία ζωής. Παράλληλα, θα διακρίνετε αυτή την εποχή την αγάπη για την γνώση να είναι πιο έντονη και μία νέα ιδέα, θα σας προσελκύσει, για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, η σωστή κατάρτιση σε ό,τι κάνετε, έρχεται μέσα από σπουδές, σεμινάρια ή μελέτες. Ή μία προσπάθεια να οδηγηθείτε στο εξωτερικό. Τολμήστε το διαφορετικό, ακόμη κι αν αυτό φαίνεται ξένο στις έως τώρα συνήθειές σας. Ένας σοβαρός στόχος θα σας απασχολήσει, που πρέπει όμως να τον χειριστείτε σωστά, με άτομα έμπειρα και υπεύθυνα, ή να είστε έμπειροι εσείς για να τον στηρίξετε.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερη σπίθα στη ζωή σας έχετε αυτή την εποχή, ασυνήθιστη διάθεση και κέφι και μία αλλαγή διάθεσης προς το καλύτερο, αν αφεθείτε για λίγο από τα στενά σας όρια. Αποφασίστε να ρισκάρετε στη σχέση σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας τη χαρά και τη διασκέδαση, ακόμη κι εκεί που ως τώρα δεν είχατε συνηθίσει να χαίρεστε, ή κάνοντας κάτι ασυνήθιστο για τα δεδομένα σας. Καθώς είστε σε μία διαρκή αναζήτηση για νέα έσοδα, θα σας προσφερθεί μία νέα ιδέα, πρόταση για επένδυση, αλλά θα πρέπει να μην παρασυρθείτε από πολυτελείς επενδύσεις σε ένα δύσκολο χρονικό διάστημα για όλους, δαπανώντας όσα έχετε για ασφάλεια. Ένα μικρό ρίσκο είναι πολύ πιθανό ωστόσο, να αποδώσει και ας το τολμήσετε.

Πρέπει να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας, αν έχετε γνώση και εμπειρία. Αλλιώς να συμβουλευτείτε κάποιον με γνώση και εμπειρία στον τομέα σας. Εκεί θα έχετε ένα σωστό οδηγό για τα επόμενα προσεκτικά σας βήματα. Θα δείτε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες, αν υπάρχει υπομονή.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας για ένα μήνα περίπου, είστε σε θέση να κάνετε μία καλύτερη προσέγγιση στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα χαίρεστε την συντροφιά του και αν είχατε ως τώρα ένα απλό φλερτ, πολύ πιθανόν να το θεωρήσετε στο εξής, μία σοβαρή σχέση ή να σκεφθείτε την μόνιμη δέσμευση και τον γάμο (αν το ατομικό ωροσκόπιο και των δύο και τα προγνωστικά συμβάλλουν σʼ αυτό!). Ωστόσο, σίγουρα έχετε την ανάγκη για πιο στενές σχέσεις με άτομα θετικά, αισιόδοξα και ποιοτικά

Στις πρακτικές σας ανάγκες, η συνεργασία με έναν άνθρωπο που εκτιμάτε πολύ, θα σας διακρίνει και μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ένα έργο παράλληλα, αφού θα σας προσφέρει ιδέες, ή νέες προοπτικές. Θα είναι ικανό να φέρει προς εσάς νέους συνεργάτες, αλλά και να σας κάνει να είστε πιο ανοιχτοί σε νέα σχέδια, αφού θα συμμετέχει σʼ αυτά. Εκμεταλλευτείτε αυτή την καλή συγκυρία.

Ιχθείς

Δώστε χρώμα και χαρά στην ζωή σας, μέσα από ανθρώπους που θα είναι κοντά σας και θα έχουν ξεχωριστή ποιότητα, αλλά και χαρά για να δημιουργήσουν και να φέρουν φως στην γκρίζα καθημερινότητα. Διώξτε μακριά λοιπόν την μιζέρια ή τις έγνοιες, αφού θα σας δώσουν τη σπίθα για ένα νέο έργο, μία ελπίδα, ή ανέλπιστη ευκαιρία. Αν είστε σε σχέση, μοιραστείτε με το ταίρι σας τις υποχρεώσεις σας και ανακουφιστείτε κοντά του, καθώς θα είναι σε θέση να γίνει ένας οδηγός με ζωντάνια και αισιοδοξία για το μέλλον σας. Αν είστε μόνοι, έχετε πολλές πιθανότητες να εμφανιστεί μία ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία, ή ένας άνθρωπος που θα δώσει χαρά στη ζωή σας.

Στα πρακτικά θέματα, ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας σε συνάρτηση με την εργασία σας, αλλά αποφύγετε τις ερωτικές σχέσεις στον χώρο αυτό, εκτός κι αν μπορείτε να τις διαφυλάξετε. Θα είναι δύσκολο όμως να κρατηθεί κρυφή μία ερωτική γνωριμία, γιʼ αυτό προσέχετε το ρίσκο που θα πάρετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;