Εβδομαδιαίες προβλέψεις 3/9-10/9/12

Προβληματισμοί και συναισθήματα

Από την Λίλιαν Σίμου

Η πρώτη εβδομάδα του φθινοπώρου, αφήνει μία γεύση πικρίας ή απογοήτευσης, κάτι που διακρίνεται ευθύς μετά το όμορφο μπλε φεγγάρι του Αυγούστου στις 31/8 και την αντίθεση του Ερμή προς τον Ποσειδώνα την 1η /9.

Κι αυτό γιατί ο Άρης στον Σκορπιό εξακολουθεί να ζητά ικανοποίηση και να κατακτήσει στόχους σημαντικούς, αλλά δεν έχει προσδιορίσει τον τελικό του σκοπό. Περισσότερα για τον Άρη μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Η Αφροδίτη έρχεται σε όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης, όπου λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, αισθάνεται πως οι συγκινήσεις ήταν αρκετά φορτισμένες και υπάρχει ένας ενδόμυχος προβληματισμός στον καθένα μας για τα επόμενα βήματα.

Ενώ στην συνέχεια, μέσα από το ζώδιο του Λέοντα, αλλάζει το συναίσθημα σε πιο εγωιστικό, αλλά και απαιτητικό για να εκφραστεί, άλλοτε θετικά κι άλλοτε μελοδραματικά, αφού πρέπει να υπάρξει αναγνώριση και θαυμασμός, με κάθε τρόπο! Περνώντας από την σεληνιακή Αφροδίτη του Καρκίνου στην ηλιακή του Λέοντα, οι συγκινήσεις πλέον δεν έχουν την ίδια ανάγκη έκφρασης. Αντίθετα, μπορούν να δημιουργήσουν δυναμικά, ένα περιβάλλον κατάλληλο για σχέσεις, αλλά και να προκαλέσουν ένα έργο εντυπωσιακό, αν τις χειριστούμε σωστά.

Οι συμβουλές μας για την εβδομάδα των συναισθηματικών προβληματισμών, πώς θα την βιώσετε και ποια σημεία σας αγγίζει

Αλλά και τι να αποφύγετε…

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

Με έμφαση στην ερωτική σας έκφραση, θα είστε έτοιμοι να κερδίσετε με πείσμα και αγώνα το ταίρι σας ή ό,τι θεωρείτε πολύτιμο και σημαντικό. Αλλά ακόμη δεν υπάρχει η ροή που επιθυμείτε. Καθώς όλα είναι εν εξελίξει, μην ανησυχείτε, θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για άμεση δράση. Η υπομονή και η αναμονή, θα ανταμειφθούν λίγο αργότερα.

Προβληματισμός έρχεται κυρίως από την ενδοσκόπηση και τα κατάλοιπα των οικογενειακών σχέσεων ή δομών. Συσσώρευση καταστάσεων που σας έχουν πικράνει θα σας δημιουργήσουν ανασφάλεια, αλλά την ίδια στιγμή θα είστε σίγουροι πως ό,τι έχει γίνει, έδωσε κάποιες εμπειρίες για να προχωρήσετε πιο δυναμικά.

Και δεν αργείτε να ξεπεράσετε ό,τι πλέον σας σβήνει την φλόγα για ζωή. Έρχεται ξανά η σπίθα της δημιουργίας για το έργο σας αλλά και τις σχέσεις σας. Από τις 6 του μήνα θέλετε να εκφραστείτε ερωτικά και συναισθηματικά προβάλλοντας τις ανάγκες σας και δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα. Η χαρά επανέρχεται και ίσως μάλιστα, γίνετε λίγο εγωιστές με το ταίρι σας. Ή αναζητάτε το ταίρι που θα σας βρει εντυπωσιακούς!

Ταύρος

Με την διάθεση να κατακτήσετε και να διακριθείτε μέσα από ένα περιβάλλον σχέσεων και ανταγωνισμών, θα είστε γεμάτοι προκλήσεις για αρκετό χρονικό διάστημα. Ευκαιρία λοιπόν, να αποδείξετε πως είστε τολμηροί και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις! Μην χάνετε το σθένος σας! Η περίοδος αυτή σας προβληματίζει σχετικά με τις σχέσεις που ανήκουν στο άμεσο περιβάλλον. Ίσως αφορούν συγγενείς, ίσως άτομα που έχουν άμεση σχέση με σας, ίσως ένα φλερτ που επενδύσατε αλλά δεν σας έφερε αυτό που ζητούσατε. Παράλληλα όμως, θα έχετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε κάποιους που τελικά μπορούν να αγγίξουν την ψυχή σας. Σ’ αυτούς θα παραμείνετε κοντά.

Στο άμεσο διάστημα που ακολουθεί, μπορείτε να είστε λίγο πιο απαιτητικοί ως προς τις σχέσεις σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε εγωιστική αντιπαράθεση αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει. Ήρθε η στιγμή να ακουστεί η δική σας πλευρά και με ήπιους τόνους να γίνει κατανοητό, που χρειάζεται να εκτιμήσουν την παρουσία σας, αλλά και εσείς να εκτιμήσετε εκείνους που είναι πλάι σας και σας προσφέρουν ποιότητα και αξίες.

Δίδυμοι

Ζήλια και ανταγωνισμό που σας κουράζει, ίσως αντιμετωπίζετε όσο προσπαθείτε για να επικρατήσετε με τον αγώνα της καθημερινότητας και τις προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Κάποιοι δεν αντέχουν την ευελιξία σας και την δυνατότητα να επικρατείτε παρά τις δυσκολίες. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε πεισματικά στο έργο σας και θα βγείτε κερδισμένοι αργότερα.

Ως προς τις συναισθηματικές σας αδυναμίες, μπορεί να αισθανθείτε λίγο κουρασμένοι από την αγωνία ενός ανθρώπου που είναι πολύτιμος για σας, ή σας έχει επιφορτίσει με την ανάγκη να τον προσέχετε και να τον φροντίζετε. Αν και είστε ωφελημένοι από την σχέση αυτή, έρχεται κάποια στιγμή να επιδιώξετε περισσότερη άνεση και χαρά. Αυτό θα συμβεί, αν συζητήσετε μαζί του/της και μάλιστα κατανοήσετε πως όλα βελτιώνονται, αν στη σχέση σας υπάρχει καλή επικοινωνία. Οι απόψεις σας θα εισακουστούν και οι ανάγκες σας θα καλυφθούν. Αρκεί ο διάλογος να είναι ποιοτικός.

Καρκίνος

Οι ευαισθησίες σας έχουν πλημμυρίσει εδώ και ένα περίπου μήνα, καθώς το καλοκαίρι ήταν πολύ έντονο για αρκετούς φίλους που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου ή έχουν ωροσκόπο στον Καρκίνο. Αισθάνεστε προφανώς κουρασμένοι ή απογοητευμένοι και η ψυχική κόπωση για σας είναι πολύ σημαντικός παράγων για να περιορίζετε τις δραστηριότητές σας ή και τις αντοχές σας. Ήρθε η στιγμή του απολογισμού και ΔΕΝ πρέπει να την αποφύγετε όμως! Σίγουρα βιώσατε προβλήματα που σας άγγιξαν βαθιά, αλλά δεν σταματά ο χρόνος και όλα κυλούν προς νέες εμπειρίες. Κατανοήστε τα θετικά και τα αρνητικά το συντομότερο και αφεθείτε στη ροή των πραγμάτων.

Νέες κατακτήσεις σας περιμένουν και οφείλετε να είστε θωρακισμένοι και δυνατοί ξανά. Από τις 6 του μήνα, θα πρέπει να διακρίνετε πλέον τι αξίζει την προσοχή σας και τι όχι. Όπως και να δώσετε σπίθα δημιουργίας στη ζωή σας, πέραν από συναισθηματικά μπλοκαρίσματα. Έχετε την ανάγκη για ποιότητα και πρέπει να την προσφέρετε σε σας, αλλά και σε όσους αγαπάτε! Ανασυγκροτηθείτε!

Λέων

Καλύτερη γίνεται σταδιακά η συναισθηματική σας κατάσταση, αλλά πρώτα πρέπει να κάνετε τον απολογισμό του χθες. Προκλήσεις και ζήλια, αν είστε παντρεμένοι ή συμβιώνετε με κάποιον, θα έχετε αυτή την εποχή. Οι αντιδράσεις ενίοτε είναι εγωκεντρικές και αρκετά πιεστικές, καθώς υπάρχει πείσμα και μικρή ευελιξία. Επειδή έχετε συσσωρεύσει συγκινησιακό φορτίο, είναι δύσκολο να κάνετε υπομονή.

Πολλά από τα βιώματά σας, ή κρυφά συναισθήματα που δεν εκδηλώνατε, σας ταλαιπωρούν αυτές τις μέρες. Αλλά πρέπει να κατανοήσετε τι ακριβώς σας στενοχωρεί. Θα ξεπεράσετε σύντομα τους περιορισμούς και με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 6 του μήνα, είστε σε θέση να χαρείτε και να λάμψετε με την παρουσία σας. Θα ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο για την εμφάνισή σας (ίσως μάλιστα ξοδέψετε χρήματα γι’ αυτήν) αλλά θα φέρετε κοντά σας θαυμαστές πολύ πιο εύκολα. Η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση θα προβάλλονται δίχως κόπο και μπορείτε να κερδίζετε τις εντυπώσεις πλέον. Προετοιμαστείτε για να κατακτήσετε τον στόχο ή τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει!

Παρθένος

Δυναμικοί στον λόγο και μέσω της ικανότητας να αναλύετε σωστά τις καταστάσεις της ζωής, είναι δυνατόν να πείσετε για τον στόχο σας. Αλλά και να κατακτήσετε μέσω γραπτού ή προφορικού λόγου, το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ως εκ τούτου, θα ήταν ενδιαφέρον για σας, να συναντάτε άτομα και να έχετε μαζί τους ανταλλαγή ιδεών. Θα σας εμπλουτίσει και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε την υπεροχή σας, μέσω της γνώσης σας. Αυτές οι μέρες σας φέρνουν ένα προβληματισμό πάνω στα συναισθήματα που επενδύσατε με όσους έχετε συνδεθεί φιλικά και ήρθατε σε μεγάλη οικειότητα. Μπορεί μάλιστα να τους θεωρήσατε πολύ «δικούς σας» ανθρώπους. Η οικειότητα αυτή έφερε προς εσάς άτομα που είναι ευαίσθητα και σας στηρίζουν. Κάποιες στιγμές όμως, μπορεί να δημιούργησε εξαρτήσεις που σας έχουν κουράσει. Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε αν πρέπει να στηρίζονται σε σας κι εσείς σ’ αυτούς. Ίσως για χάρη τους, παραμελήσατε το ταίρι σας ή απομονωθήκατε από αυτό. Μπορεί επίσης, να εμπιστευθήκατε προσωπικά σας θέματα και τώρα να θέλετε πλέον να διατηρήσετε τα μυστικά σας. Ένας κρυφός εγωισμός αναπτύσσεται μετά τις 6 του μήνα και κάποια ενδιαφέρουσα σχέση θα παραμείνει είτε πλατωνική, είτε μυστική από όσους σας περιβάλλουν.

Ζυγός

Με πείσμα και επιθυμία να ξεχωρίσετε, θα είστε αφοσιωμένοι στο έργο σας, προκειμένου να αποκτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί χρόνος ακόμη, όμως δεν θα πρέπει να αλλάξετε πορεία. Καλό θα είναι να είστε σταθεροί και επίμονοι. Ωστόσο, στον χώρο της καριέρας ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή δυσκολίες, κυρίως λόγω του ότι επενδύσατε συναισθηματικά και ήρθατε σε μεγάλη οικειότητα. Η περίοδος που ακολουθεί, σας θέτει τον προβληματισμό σχετικά με άτομα που εμπιστευθήκατε και τώρα γνωρίζουν τα ευάλωτά σας σημεία. Προφανώς θα διακρίνετε καλύτερα στο εξής, ποιοι άξιζαν την συμπαράστασή σας και θα είστε περισσότερο εστιασμένοι στο έργο σας πρακτικά, παρά συναισθηματικά.

Από τις 6 του μήνα, προβάλλετε περισσότερο τις ανάγκες σας και αξιολογείτε τους φίλους σας. Δοκιμάστηκαν το προηγούμενο διάστημα και τώρα ζητάτε αναγνώριση. Θα υπάρξουν άτομα που θα σας θαυμάσουν και θα εκτιμήσουν την παρουσία σας και το συλλογικό σας έργο. Μεταξύ αυτών, κάποιος θαυμαστής θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Αλλά και εσείς θα εμπνεύσετε με τις αξίες σας τους άλλους. Η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη αυτή την εποχή.

Σκορπιός

Μαχητικοί και γοητευτικοί, μπορείτε να διακριθείτε με την προσωπικότητά σας. Καθώς είστε γεμάτοι εμπιστοσύνη για τον εαυτό σας τις περισσότερες φορές, θα διεισδύσετε δίχως ενδοιασμούς, αλλά πάντα με επιφύλαξη. Κατά συνέπεια θα μπορείτε να κάνετε το έργο σας, μέσα από πρωτοβουλίες κινήσεων και να δοκιμάσετε τις αντοχές σας μέσω αυτών. Τα συναισθήματα σας κατέκλυζαν τον ψυχισμό σας το τελευταίο διάστημα και μάλιστα σας δίδαξαν πολλά. Οι εμπειρίες που εισπράξατε από άλλους, σας προβλημάτισαν. Ίσως αποφασίσετε να δείτε την ζωή με διαφορετική οπτική τελικά. Αυτό θα είναι προς όφελός σας. Παράλληλα, η ευαισθησία που αναπτύξατε θα γίνει αφορμή για να ξεκινήσετε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Στην κοινωνική σας ζωή πολύ πιο προβεβλημένοι και ενδιαφέροντες θα είναι οι άνθρωποι που σας προσεγγίζουν. Εκτιμάστε για την παρουσία σας και το έργο σας. Αλλά και επιδιώκετε να εισπράξετε την εκτίμηση όσων σας περιβάλλουν. Η ανάγκη να σας θαυμάσουν, μπορεί να φανεί λίγο εγωιστική. Αναδειχθείτε με την προσωπική σας λάμψη. Θα έχετε μία ευκαιρία για επισημοποίηση της σχέσης σας, είναι είστε δεσμευμένοι ή για να βρείτε ένα ταίρι αξιόλογο, αν είστε μόνοι.

Τοξότης

Μπορεί να αισθάνεστε λίγο ανασφαλείς σχετικά με τις κινήσεις που οφείλετε να κάνετε αυτή την εποχή. Το κυριότερο είναι να διαφυλάξετε το έργο σας και να είστε σταθεροί στο όνειρό σας. Μην κινείστε όμως παρασκηνιακά γιατί αυτό θα έχει αργότερα άσχημα αποτελέσματα σε βάρος σας. Αν είστε ειλικρινείς και αυθόρμητοι, σύμφωνα με το ζώδιό σας, τότε ας έχετε κατά νου, πως κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας ζηλεύουν και πρέπει να μην εμπιστεύεστε εύκολα στο εξής.

Στην αισθηματική σας ζωή, προκειμένου να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε μυστικό το σχέδιό σας. Ας είστε τρυφεροί και ευαίσθητοι, προσηλωμένοι στην προσωπική σας επικοινωνία, ενδεχομένως όμως δοτικοί με μέτρο. Κι αυτό γιατί μπορεί να γίνετε κουραστικοί ή να εξαντληθείτε ψυχικά. Από τις 6 του μήνα, το συναίσθημα αναπτύσσεται πολύ καλύτερα και μάλιστα το επικοινωνείτε με ένα τρόπο θετικό, ευχάριστο και ζεστό, κάνοντας σχέδια για το μέλλον.

Αιγόκερως

Εστιασμένοι στον στόχο σας, είστε επικεντρωμένοι στο να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα θα κερδίζετε εντυπώσεις με την γοητευτική σας παρουσία σε κοινωνικές συγκεντρώσεις και σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με ένα ευρύτερο κοινό. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πείσετε με το έργο και τον λόγο σας. Αν είστε μόνοι, μπορείτε να αποφασίσετε να δεσμευτείτε σε μία σχέση όπου θα έχετε τον πρώτο λόγο και δεν θα περιορίζεται αισθητά η παρουσία σας.

Στην αισθηματική σας ζωή γενικότερα, ο προβληματισμός πάνω στα αισθήματα που έχετε επενδύσει ως τώρα είναι σαφής και έντονος. Θα εξετάσετε ξανά αν έπρεπε να αφοσιωθείτε σε κάποιους ανθρώπους ή όχι. Σίγουρα έχετε βγει κερδισμένοι και είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως είναι δυνατόν να κάνετε το καλύτερο για σας, μέσω της εμπειρίας που σας παρείχαν σχέσεις και συνεργασίες. Ωφεληθείτε και οργανώστε τα επόμενα βήματα της ζωής σας. Από τις 6 του μήνα και μετά, θα είναι προφανές πως αναζητάτε κάτι ξεχωριστό στον σύντροφό σας, για να τον θαυμάζετε, ή να βρείτε ένα ταίρι ικανό να αγγίζει την εκτίμησή σας.

Υδροχόος

Προκλητικές κινήσεις θα σας φέρουν στο φως ανταγωνισμό και αντιζηλία. Ενδέχεται η μαχητική σας υπεροχή να προκαλεί δυσκολίες στην κοινωνική σας ζωή. Αλλά μπορείτε να επικρατήσετε και να κάνετε το καλύτερο για σας. Θα είναι αρκετά εύκολο επίσης, να ασκήσετε την γοητεία σας και να ξεχωρίσετε. Οι θαυμαστές σας θα δυσκολευτούν όμως να σας προσεγγίσουν, καθώς θα είναι φυσικό να αισθάνονται ένα δέος, αν είστε πολύ δυναμικοί αυτή την εποχή. Παράλληλα, θα ξεχωρίζετε και θα διακρίνεστε με ό,τι κάνετε.

Η ευαισθησία σας και η μεγάλη προσήλωση σε ανθρώπους που είναι κοντά σας τακτικά, σας προβληματίζει. Και θα ήταν σημαντικό να διαχωρίσετε τις προτεραιότητες, φροντίζοντας λίγο περισσότερο και τον εαυτό σας. Καθώς θα είστε σε μία διαρκή ενδοσκόπηση, προσέχετε κάποιες ψυχοσωματικές ευαισθησίες υγείας. Από τις 6 του μήνα και μετά, θα κατανοήσετε πως είναι σημαντικό να είστε σε μία καλή συνεννόηση με το ταίρι σας, ή να έρθει κοντά σας ένας άνθρωπος που θα εκτιμάτε για την προσφορά του στη ζωή σας και θα μπορεί να μοιραστεί τα βάρη των υποχρεώσεών σας. Θα αισθανθείτε καλά με όποιον αξίζει πραγματικά να είναι πλάι σας.

Ιχθείς

Δίνοντας την μάχη για να ξεχωρίσετε μέσα από τις δυσκολίες της εποχής, θα μπορείτε να φανείτε περισσότερο δυνατοί και αποφασιστικοί από όσο πιστεύετε πως είστε. Επομένως, να έρθετε σε επαφή με άτομα αξιόπιστα και να συζητήσετε τα σχέδιά σας αυτές τις μέρες και το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να ανοίξετε λίγο τους ορίζοντές σας και να τολμήσετε με νέους τρόπους να προοδεύσετε. Καινοτομήστε και πιστέψτε στις δυνάμεις σας!

Η ευαισθησία σας απέναντι στο ταίρι σας ή γενικότερα σε προσωπικές σχέσεις και αγαπημένα άτομα, σας έχει δημιουργήσει εμπόδια για να προοδεύσετε. Αν και είναι τρόπος ζωής για σας, έρχεται η στιγμή να κάνετε την αποτίμηση της προσφοράς σας αλλά και της προσφοράς του συντρόφου σας προς εσάς. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να σκεφθείτε τις επόμενες κινήσεις και να είστε αρκετά πιο εστιασμένοι στο μέλλον και στις προοπτικές των σχέσεών σας. Από τις 6 του μήνα, θα σκεφθείτε πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να σας εκτιμήσουν όσοι μοιράζονται κοντά σας την καθημερινότητά σας. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να προκύψει από το περιβάλλον που κινείστε. Ας είστε σε εγρήγορση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
0 - 3
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;