Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 27/8 ως 3/9/12

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου έχουμε να απολαύσουμε το Μπλε φεγγάρι, σύμφωνα με την παράδοση. Για περισσότερες πληροφορίες στο εισαγωγικό μέρος του άρθρου μας εδώ , οι συμβουλές μας για την τελευταία Πανσέληνο, πώς θα την περάσετε πιο όμορφα και ποια σημεία σας αγγίζει!

Αλλά και τι να αποφύγετε…

(παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου)

Κριός

+Το μπλε φεγγάρι είναι ιδανικό για να περάσετε πολύ όμορφα κοντά σε θάλασσα, σε μία ρομαντική ατμόσφαιρα με κεράκια, μουσική και ένα δείπνο. Προσκαλέσετε το ταίρι σας, για μία ξεχωριστή βραδιά. Είναι πολύ σημαντικό να χαλαρώσετε κάτω από ένα ειδυλλιακό τοπίο που θα σας φέρει στο φως, έμπνευση, ευαίσθητα συναισθήματα, ηρεμία και όνειρο. Αν είστε μόνοι, θα ήταν καλό να ξεκουραστείτε, να πάτε ένα ταξίδι ή ένα περίπατο μακριά από την πολύβουη πόλη και να βρείτε ασχολίες γαλήνιες. Ίσως οραματιστείτε το μέλλον και ξεκινήσετε σύντομα ένα νέο σχέδιο. Ασχοληθείτε με την αυτοθεραπεία σας, δίχως να περιμένετε από άλλον να το κάνει για σας. Μπορείτε!

-Οι υπογραφές και οι συνδυασμοί με τα οικονομικά και συναλλαγές, δεν είναι κατάλληλες αυτές τις μέρες. Πολλές προτάσεις κρύβουν άλλα μηνύματα που θα ανακαλύψετε μόλις αποστασιοποιηθείτε και δεν εντυπωσιάζεστε από την ωραία εικόνα ή τα πολλά λόγια. Αποφύγετε όποιον προσπαθεί να σας προκαταβάλει με πολλά λόγια. Τα μηνύματα που εισπράττετε αυτή την περίοδο περιέχουν παραπλανητικές λεπτομέρειες και ίσως εσκεμμένη διόγκωση στις πληροφορίες. Να γνωρίζετε πως «ου εν τω πολλώ το ευ», άρα ας αποφεύγετε όσους λένε πολλά…

Ταύρος

+Η ρομαντική Πανσέληνος του Αυγούστου σας βρίσκει κοντά σε φίλους και θα ήταν ωραία να μοιραστείτε μαζί τους την ειδυλλιακή ατμόσφαιρα. Η κοινωνικοποίηση είναι απαραίτητη αυτές τις ημέρες, μπορείτε να βρείτε εκείνους που θα σας εμπνεύσουν και θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο γόνιμοι, για να απολαύσετε τη ζωή που ονειρεύεστε! Η συμμετοχή σας σε μία ομάδα που ασχολείται με τον διαλογισμό, την εναλλακτική θεραπεία και κυρίως την πνευματική θεραπεία, θα είναι σημαντική. Θα διακριθείτε με τις γνώσεις ή την πνευματική σας δύναμη, αν αυτό είναι μέρος της άσκησής σας, ή θα γνωρίσετε ανθρώπους ικανούς να σας μεταλαμπαδεύσουν την δική τους ικανότητα και έμπνευση. Με πείσμα και θάρρος, ένας συνεργάτης ή σύντροφος, θα παίξει καθοριστικό ρόλο και θα σας προωθήσει προς πιο πνευματικούς ή ρομαντικούς δρόμους στη ζωή.

-Στα οικονομικά σας, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί αυτή την εποχή. Μην ανοίγετε πολλές υποχρεώσεις ή μην διασπάτε την προσοχή σας σε πολλές ασχολίες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας υποσχεθούν πολλά και τελικά λίγα να ισχύουν. Ή να δεσμευτείτε σε οικονομικά ανοίγματα που τελικά δεν μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Ας αποφύγετε κυρίως όσους «εμπορεύονται» τους άλλους για να κερδίσουν. Να είστε σε εγρήγορση!

Δίδυμοι

+Ευχάριστες στιγμές σε ένα περιβάλλον με πολλούς γνωστούς, φίλους, αυτή η περίοδος σας επιφυλάσσει. Συμμετέχετε σε μία γιορτή, εκδήλωση ή ας έχετε μία έξοδο για να βρεθείτε με ανθρώπους που εκτιμάτε. Καλό θα ήταν να μοιραστείτε τις στιγμές της Πανσελήνου με ποτό, μουσική και διασκέδαση. Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα βοηθήσουν στην αλλαγή της διάθεσης και μία περίοδο χαλάρωσης. Αν έχετε καλλιτεχνική φύση, θα βρεθεί «η μούσα» σας που θα γίνει αφορμή για έμπνευση και ένα νέο έργο μπορεί να ξεκινήσει σύντομα για σας. Αν είστε σε ένα επάγγελμα σχετικό με την θεραπεία, θα υπάρχουν ευκαιρίες για σας, κυρίως μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σας.

-Αποφύγετε να χάσετε το μέτρο, την γείωση και την ρεαλιστική οπτική στα προσωπικά σας θέματα. Μην εμπιστεύεστε όσους σας κάνουν προτάσεις δίχως αποδείξεις της ειλικρίνειάς τους. Παραμείνετε κοντά σε ανθρώπους που γνωρίζετε πως έχουν δοκιμαστεί και όσα προσφέρουν είναι σαφή. Ο ενθουσιασμός μπορεί να σας παρασύρει και να φανείτε αφερέγγυοι αυτές τις μέρες, καθώς θα επιδιώξετε να κάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε ή διατίθεστε τελικά.

Καρκίνος

+ Φυσικά για σας το μπλε φεγγάρι είναι ένας όμορφος τρόπος να ταξιδέψετε μακριά, νοερά ή πραγματικά. Ρομαντική ατμόσφαιρα σε ένα ξένο τόπο, ή ένα τόπο μακριά από τους συνήθεις που συχνάζετε, θα είναι το καλύτερο κυρίως για την τελευταία ημέρα του Αυγούστου. Σκεφθείτε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, αν δεν μπορείτε να το κάνετε άμεσα, προγραμματίστε το. Δώστε μία προοπτική στη σχέση σας και οραματιστείτε ένα όμορφο μέλλον μαζί. Αν είστε μόνοι, πλησιάστε άτομα με διαφορετικό τρόπο ζωής από τον δικό σας. Γνωρίστε μία διαφορετική νοοτροπία, μέσα από βιβλία, ντοκυμαντέρ, ή ένα δείπνο με ξένη κουζίνα. Αγκαλιάστε το διαφορετικό που σας εμπλουτίζει και σας προσφέρει ένα νέο ορίζοντα. Σπάστε τα δεσμά της συνήθειας!

-Αν θελήσετε να αφεθείτε στην ονειρική εμπειρία, θα πρέπει να γνωρίζετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ήδη και να έχει δοκιμαστεί μέσα από πρακτικές και εμπειρίες. Αποφύγετε τις νομικές υποθέσεις ή αντιπαραθέσεις αυτή την εποχή και προσδιορίστε τα όρια με υπογραφές και συμφωνίες που καλύπτονται νομικά, έχοντας προσέξει πολύ στη λεπτομέρεια. Το καλύτερο θα ήταν να είστε καχύποπτοι, κυρίως αν σας παρουσιάζουν μία ιδανική πρόταση.

Λέων

+Η τελευταία Πανσέληνος του καλοκαιριού σας βρίσκει είτε βαθιά ερωτευμένους με ένα πάθος πρωτόγνωρο, είτε με έντονη την ανάγκη να βιώσετε το πάθος. Όπως και να έχει, είστε σε θέση να διαχειριστείτε την κατάσταση αυτή, αν ζυγίζετε σωστά τις προκλήσεις που παρουσιάζονται. Κι αυτό θα γίνει, όταν εκλογικεύεσετε το πάθος και προσπαθήσετε να έχετε λογικές αποδείξεις. Διαφορετικά, είναι δυνατόν να βρεθείτε περισσότερο παγιδευμένοι, παρά ευχαριστημένοι. Μην κάνετε ρομαντικά όνειρα προσφέροντας υλικά και ψυχικά δίχως όριο. Διαχειριστείτε τις αδυναμίες μας, μέσα από προσεκτικά βήματα, όχι με επιλογές ή αποφάσεις που έχουν το στοιχείο της σύγχυσης και της αβεβαιότητας. Επιβληθείτε στον χώρο της καριέρας με την υπεροχή σας, αλλά προσέχετε να μην καταδυναστεύεσετε τους γύρω σας.

-Προσοχή στα οικονομικά που σχετίζονται με δάνεια, χρέη ή οφειλές κάθε είδους προς τρίτους. Επίσης, μην εμπιστευθείτε ένα κεφάλαιο σε άλλο άτομο. Αν είστε εσωστρεφείς από τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη, αυτή η περίοδος θα σας ωθήσει να διογκώσετε την μοναξιά σας και να αισθανθείτε πολύ άβολα. Ενδεχομένως είναι παιχνίδια του νου και καλό θα ήταν να βοηθηθείτε για να τα ξεπεράσετε. Προσοχή στις χρόνιες ευαισθησίες υγείας, γιατί μπορεί να διογκωθούν αν δεν περνάτε καλά αυτή την εποχή. Αν κατέχετε κάποια θέση ισχύος, μπορεί να δεχτείτε επίθεση αντιζηλίας.

Παρθένος

+Με το μπλε φεγγάρι απέναντί σας, είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση στο ταίρι σας. Εκμεταλλευτείτε την περίοδο αυτή, προσφέρετε την ρομαντική πινελιά στη σχέση και διανθήστε την επαφή σας με την ζεστασιά, ένα ρομαντικό γεύμα, μία ρομαντική έξοδο. Το ταίρι σας σίγουρα χρειάζεται αυτή την αλλαγή και σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σας ανάγκες, δεν θα είναι δύσκολο να κάνετε το ίδιο. Αποφασίστε να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την συναισθηματική προσέγγιση. Ίσως σκεφθείτε την επισημοποίηση μίας σχέσης, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα να το πραγματοποιήσετε. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε όνειρα με το ταίρι σας. Αν είστε μόνοι, θα σας άρεσε να προσελκύσετε το άτομο των ονείρων σας. Συγκεντρωθείτε στον στόχο, αλλά προχωράτε με βήματα απλά και προσγειωμένοι.

-Στις συνεργασίες, μπορεί να σας παρουσιάσουν πολύ όμορφες προοπτικές και αυτό θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ψευδές. Επειδή σας πλησιάζουν προστατευτικά, αλλά παραπλανητικά, μην εμπιστεύεστε κυρίως όσους λένε πολλά και προτείνουν πολλά. Είστε άνθρωποι της ουσίας και η ουσία είναι πως θα πρέπει να ξεχωρίσετε την ουτοπία από την πραγματικότητα. Οι απαιτήσεις που έχουν από τον χώρο της καριέρας σας, είναι περισσότερες από την ανταμοιβή σας. Μην εκθέτετε όλα τα ταλέντα σας σε κάθε άνθρωπο που μοιάζει να σας προσφέρει ευκαιρίες.

Ζυγός

+Δεν είναι εύκολο να ζείτε τις πρακτικές ανάγκες της ζωής σε ένα ρομαντικό περιβάλλον. Κι όμως, αν δώσετε μία διαφορετική πινελιά και ομορφύνει η καθημερινότητά σας, θα γίνει πιο εύκολη. Ίσως μάλιστα πρέπει να ξεφεύγετε από ό,τι σας πιέζει και να κάνετε το καλύτερο δυνατόν για να χαλαρώνετε με όμορφες ασχολίες. Δοκιμάστε ένα ταξίδι αλλά όχι πολύ μακρινό. Θα σας ταίριαζε ένα ταξίδι σε γνώσεις που θα συμβάλλουν στην ηρεμία σας και στην τροφή της ψυχής και του πνεύματος. Η επαφή με άτομα από διαφορετική κοινωνική υπόσταση, πολιτισμό και ιδεολογία, είναι πολύ χρήσιμες. Αν και θα επιδιώξετε να εμπλακείτε νομικά, απαιτείται να είστε πολύ προσεκτικοί σε τέτοιες αντιπαραθέσεις.

-Ενδέχεται να φέρει σύγχυση και κάποια παροδική αναστάτωση η εποχή αυτή. Αν μάλιστα δεν έχετε εξισορροπητικούς παράγοντες, θα δημιουργήσει ασφυκτική εικόνα στην καθημερινότητα, ανασφάλεια και ευαισθησίες υγείας. Ψυχοσωματικά θα ήταν απαραίτητο να είστε γαλήνιοι και ήρεμοι. Η γιόγκα, η μουσική, η ενασχόληση με την τέχνη θα σας βοηθήσουν.

Σκορπιός

+Δύναμη, πείσμα και αποφασιστικότητα, σας βοηθούν να ακολουθήσετε το όνειρό σας ερωτικά κυρίως. Αν είστε σε μία σχέση, θα σας δοθεί η ευκαιρία να βιώσετε τρυφερότητα, ζεστασιά, όνειρα και πολλές μαγικές στιγμές με το ταίρι σας. Η επικρατούσα ατμόσφαιρα σας βοηθά να κατακτήσετε την ψυχή και την καρδιά του, αλλά και θα είστε πρόθυμοι να συγκινηθείτε σε ένα βαθμό σχεδόν ονειρικό για τα δεδομένα σας. Χαλαρώστε και απολαύστε. Δεν είναι άσχημο να περνάτε κάποιες στιγμές με ζεστασιά. Αυτή την εποχή θα αποτυπώσετε κατά πάσα πιθανότητα τα αισθήματά σας σε ένα έργο, μπορεί να είναι ποίηση, μπορεί να είναι ζωγραφική, μπορεί ακόμη να εκφραστείτε μέσα από τα τραγούδια που επιλέγετε. Οργανώστε ένα όμορφο δείπνο σε κέντρο διασκέδασης. Αν είστε μόνοι, αυτή η εποχή βοηθά πολύ να συναντήσετε το ταίρι που θα σας συγκινήσει, αρκεί να βρεθείτε σε χώρους εξοχής ή ψυχαγωγίας.

-Ο Άρης σας κάνει πιο αποφασιστικούς, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε σκληρότητα ή κτητικότητα (ανάλογα με τα ατομικά στοιχεία του χάρτη). Δεν μπορείτε να κυριαρχείτε στους άλλους με όποιο τρόπο είναι η δύναμή σας. Παράλληλα, θα έλεγα πως διαθέτετε ένα ένστικτο που ίσως δεν είναι σε εγρήγορση και συμμετέχετε σε τυχερά παιχνίδια. Θα ήταν λάθος σας.

Τοξότης

+Η Πανσέληνος θα τετραγωνίσει το ζώδιό σας και φυσικά αυτό θα φέρει περισσότερη συγκίνηση σε ένα ζώδιο φωτιάς και ανεμελιάς, όπως το δικό σας. Θα φανείτε πιο ευγενικοί, ρομαντικοί και τρυφεροί από το σύνηθες, αλλά ίσως αναζητήσετε και την ικανοποίηση ενός ονείρου με τον άνθρωπο που θεωρείτε «δικό σας». Η ζωή σας είναι περίπλοκη αυτή την εποχή και μπορεί να δώσετε υποσχέσεις πολλές που δεν θα είναι εφικτό να τις υλοποιήσετε. Παράλληλα, το ταίρι σας ίσως σας προτείνει πολλά που δεν θα κρατήσει όμως για να πραγματοποιηθούν στην πορεία. Είναι απαραίτητο να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από σαφείς σχεδιασμούς, είτε πρόκειται για συνεργασία, είτε για γάμο.

-Μην ανοίγετε υπερβολικά τον κύκλο των γνωριμιών σας ή μην διασπάστε σε πολλές συνεργασίες παράλληλα. Αυτό θα σας αποσπάσει από τον κεντρικό σας στόχο. Προωθήστε τις ιδέες σας με σύνεση, έχοντας αναζητήσει αποδείξεις ή προτάσσοντας αποδείξεις για το έργο σας. Ασυνήθιστοι στο ρομαντικό στοιχείο του χάρτη σας (ανάλογα με τα προσωπικά σας στοιχεία φυσικά), θα είστε επιρρεπείς σε καταστάσεις περίπλοκες που μπορεί να βλάψουν την σταθερή σας σχέση. Η οικογένεια ενδέχεται να σας δημιουργήσει ανησυχίες.

Αιγόκερως

+Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συναντηθείτε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να περάσετε κοντά τους ευχάριστες στιγμές. Περίπατοι, σύντομα ταξίδια, κάποια εκδρομή, θα είναι η ευκαιρία να ανανεωθείτε με το ταίρι σας, ή αν είστε μόνοι, να βρείτε έναν άνθρωπο που θα σας συγκινήσει. Επιδιώξετε να είστε με κοινωνικές συναναστροφές και να ανταλλάξετε ιδέες πάνω στα όνειρά σας και τις προσδοκίες σας. Σίγουρα, θα βρείτε υποστήριξη και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε πως πρέπει να κάνετε την ζωή σας πιο πλούσια, είτε από τις συναντήσεις, είτε από γνώση και ανταλλαγές ιδεών, με ανθρώπους που έχουν γλυκύτητα και μπορούν να γίνουν ένα βάλσαμο στην ψυχή σας.

-Δεν είναι κατάλληλη περίοδος για να υπογράψετε συμβόλαια, καθώς θα φανεί στο μέλλον πως οι όροι δεν ήταν αυτοί που περιμένατε αρχικά. Αυτή η περίοδος ενδέχεται να προκαλέσει σχόλια σε βάρος σας στον περίγυρο, από ανθρώπους με αρρωστημένη συμπεριφορά ή δόλιους. Προσέχετε τι λέτε και τι υπογράφετε λοιπόν. Ακόμη και τις υποσχέσεις που σας δίνουν, καθώς δύσκολα να εκπληρωθούν, κυρίως αν έχουν να ακολουθήσουν νομική οδό.

Υδροχόος

+Η κατάκτηση του ονείρου είναι για σας ένας δρόμος που ανοίγει προοπτικές και σας φέρνει πιο κοντά σε ό,τι επιδιώκετε. Αλλά παράλληλα σε πρακτικά θέματα, δεν έχετε σαφείς αποδείξεις. Μάλιστα, αν η προσδοκία σας αφορά μια θέση στην καριέρα, τότε θα είναι απαραίτητο να κρίνετε τα συν και τα πλην, τα οφέλη και τις απώλειες. Ακολουθείστε το ένστικτό σας, δίχως να είστε εγκλωβισμένοι στον φόβο να χάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, ή ό,τι θεωρείτε κεκτημένο. Εκπλήσσοντας ή κάνοντας μία κίνηση που θα φανεί απρόβλεπτη, μπορείτε να προκαταβάλλετε και να κερδίσετε τις εντυπώσεις ή τα οφέλη που επιθυμείτε. Αλλά θα ήταν καλό να έχετε μυστικό το σχέδιό σας και να μην περιμένετε από άλλους να δράσουν για σας. Στις διαπραγματεύσεις σας, ας έχετε ένα υψηλό στόχο πάντα. Ένας άνθρωπος που είναι πολύτιμος και ιδιαίτερος για σας, σας κάνει να αφήσετε τον ορθολογισμό σας κατά μέρος. Χαρείτε την Πανσέληνο κοντά του!

-Τα οικονομικά σας χρειάζονται προσεκτικές κινήσεις, καθώς η αβεβαιότητα των εισοδημάτων σας ή των χειρισμών πάνω στα έσοδά σας, δημιουργεί αδιέξοδο. Μην είστε σε σύγχυση, αλλά κάνετε σωστή κατανομή και προσέχετε όσους σας υπόσχονται μία εύνοια της τύχης, γιατί δεν είναι πολλές οι ενδείξεις για να βγείτε ωφελημένοι από τα τυχερά παιχνίδια ή ό,τι περιέχει ρίσκο.

Ιχθείς

+Το μπλε φεγγάρι στην αγκαλιά σας, είναι ένα ρομαντικό στοιχείο που τονίζει την ίδια τη φύση σας. Ακολουθήστε το όνειρό σας, καλέστε πλάι σας το άτομο που σας συγκινεί ή αγαπάτε και περάστε μαζί του όμορφες στιγμές. Η πρωτοβουλία για μία έξοδο είναι δική σας και θα ήταν καλό να είστε κοντά σε θάλασσα, σε ένα χώρο με μουσική, ή ένα περιβάλλον με κεριά, χαμηλό φωτισμό και γαλήνη. Η φαντασία σας οδηγεί εκεί που θα βρείτε ικανοποίηση με έντονη συγκινησιακή φόρτιση. Αν είστε μόνοι, δυναμικά αποφασίστε να έχετε εξόδους αυτή την εποχή, για να συναντήσετε κατά πάσα πιθανότητα το άτομο που θα ξεχωρίσει για σας. Η ερωτική διάθεση ενδυναμώνει τις επιλογές και η ανάγκη να χαρείτε είναι ιδιαίτερα τονισμένη.

-Πολλές υποσχέσεις συχνά παραπλανητικές, από άτομα κενά και δίχως περιεχόμενο, μπορεί να σας απογοητεύσουν. Μην εμπιστεύεστε λόγια χωρίς απόδειξη. Εκμεταλλευόμενοι την ευαισθησία σας κάποιοι άνθρωποι, σας βρίσκουν αθωράκιστους αυτή την εποχή και θέλουν να βασιστούν στην ευγενική σας φύση, προκειμένου να στηριχτούν σε σας. Μην το επιτρέψετε, υπάρχει δόλια συμπεριφορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;