Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 6-13/8/12

Τα συναισθήματα αλλάζουν έκφραση

Από την Λίλιαν Σίμο www.astrolife.gr

Δύο είναι τα βασικά στοιχεία που επικρατούν αυτή την εβδομάδα, με ιδιαίτερη βαρύτητα στα αισθηματικά μας, των οποίων την διάσταση θα δούμε να κορυφώνεται στα μέσα του μήνα. Για την περίοδο εκείνη θα αναφερθούμε ξεχωριστά γιατί έχει μία ξεχωριστά στοιχεία που πρέπει να κατανοήσουμε!

Αυτή την εβδομάδα, έχουμε τον Ερμή που αλλάζει στις 8 του μήνα πορεία και κινείται ορθόδρομα πλέον, πάντα στον Λέοντα, μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης φοράς. Απελευθερώνει τις σκέψεις και μπορεί να μας βοηθήσει να υλοποιήσουμε τις ιδέες και τα προγράμματα που καταστρώσαμε το προηγούμενο διάστημα. Ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε επιλογές, που καλύτερα θα είναι να περιμένουμε μετά τις 20 του μήνα, για λόγους που θα εξηγήσουμε τις επόμενες ημέρες…

Μία ημέρα νωρίτερα, στις 7 του μήνα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και προσφέρει άπλετη την αγάπη, τρυφερότητα, και ζεστασιά στην ζωή μας. Αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή γιατί η προστατευτική διάθεση, καθιστά δύσκολη την ικανότητα να κρίνουμε με την λογική όποιον μας συγκινεί.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια αυτή την εβδομάδα των αλλαγών (παρακαλούμε διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Επιτέλους έρχεται η στιγμή να εκφράσετε την δημιουργική σας διάθεση και να χαρείτε τις ημέρες που ακολουθούν. Δοκιμάστε ένα χόμπι, μία ευχάριστη ασχολία, αλλά και την επιθυμία να ρισκάρετε, καθώς προσπαθείτε να λειτουργήσετε περισσότερο μέσα από την προσωπική σας έκφραση, για την ατομική σας προβολή. Πρωτοτυπήστε και μην προσπαθείτε να ακολουθήσετε την γενική εικόνα.

Στον ερωτικό τομέα, το φλερτ είναι στην πρώτη γραμμή για σας και αν είστε μόνοι, ακολουθήστε το ένστικτό σας και επιδιώξτε να βρείτε το ταίρι σας. Χαρείτε, διασκεδάστε, ή οργανώστε εξόδους και ένα ταξίδι αναψυχής. Θα βρεθεί η ευκαιρία για μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Αν είστε δεσμευμένοι, αναζωπυρώστε την ερωτική σπίθα και απολαύστε τις ημέρες που ακολουθούν, συζητώντας για τη σχέση και το μέλλον της. Η τρυφερότητα στο σπίτι, μπορεί όμως να σας κάνει δεκτικούς και ευάλωτους, για τον λόγο αυτό, μην είστε παρορμητικοί με όποιον επιδιώκει να χειριστεί τα συναισθήματά σας.

Ταύρος

Διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την οικογενειακή σας περιουσία, μπορεί να σας προσφέρουν κάποιες ευκαιρίες για επένδυση, ή επιδιόρθωση θεμάτων γύρω από το σπίτι σας. Κατά συνέπεια, πρέπει να κινηθείτε πλέον πιο γρήγορα, αλλά σε πραγματική βάση. Κάνετε βήματα σωστά, μελετημένα, και αποφύγετε λάθη του χθες πάνω στα θέματα αυτά. Καθώς σας ενδιαφέρει η ψυχαγωγία, το σπίτι ενδείκνυται για σας, προκειμένου να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, με αγαπημένα πρόσωπα, ανθρώπους της τέχνης ή των γραμμάτων. Μπορείτε να διοργανώσετε συγκεντρώσεις σε οικείο περιβάλλον και να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Προσπαθήστε όμως να ελέγχετε την τάση για επικράτηση πάνω στις απόψεις των άλλων.

Πολύ ζεστή θα είναι η παρουσία ατόμων από το κοντινό σας περιβάλλον. Το φλερτ μπορεί να σας φέρει κοντά με κάποιον που θα σας κάνει να αισθανθείτε γόνιμοι μέσα από την συγκίνηση που θα σας προκαλέσει. Επικοινωνήστε, συναντηθείτε με φίλους και προσπαθήστε να αισθανθείτε πραγματικά κοντά με κάποιο άτομο που αισθάνεστε οικείο.

Δίδυμοι

Συζητώντας με ανθρώπους της γνώσης, κερδίζετε και αισθάνεστε πολύ καλύτερα αυτή την εποχή. Κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να έχετε περισσότερα οφέλη μέσα από γνωριμίες και επιδιώξτε ταξίδια για να γνωρίσετε ανθρώπους με κοινές ιδέες. Συζητήστε, προσπαθήστε να χαρείτε εκδρομές, συναντήσεις, εξόδους με κάθε αφορμή, ακόμη κι ένα περίπατο. Η περίοδος αυτή σας ευνοεί για να αισθανθείτε πιο αισιόδοξοι και να χαράξετε τις γραμμές για το μέλλον σας με περισσότερη ακρίβεια. Τα σχέδια γίνονται ποιοτικά και ξέρετε τι θέλετε πλέον.

Στον αισθηματικό τομέα, είστε πολύ πιο προσιτοί στο εξής και μάλιστα μπορείτε να κάνετε μία νέα αρχή μέσα από γνωριμίες που θα κάνετε σε συναντήσεις με φίλους ή μικρά ταξίδια. Άτομα που σας περιβάλλουν, έρχονται πιο κοντά σας αυτή την εποχή, είστε ζεστοί, τρυφεροί και ενδιαφέρεστε για μία ποιοτική σχέση. Αποκαλύπτετε το ενδιαφέρον σας και η οικειότητα που αναπτύσσετε, φέρνει κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν. Μία σχέση σας, γίνεται ξεχωριστή και είναι ένα δώρο στη ζωή σας.

Καρκίνος

Ήρθε η στιγμή να τολμήστε να μιλήσετε για τις ιδέες σας και τα αισθήματά σας, σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Με σταθερότητα στις απόψεις, διεκδικείστε δια του λόγου, ένα χάρισμα που σας διακρίνει, αυτό που θέλετε πραγματικά να κάνετε για σας και για ό,τι θεωρείτε σημαντικό, πολύτιμο, ξεχωριστό, στη ζωή σας. Έχετε ευστροφία και μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε και να κερδίσετε. Σχέδια για οικονομικά οφέλη, μπαίνουν σε εφαρμογή στο εξής και είναι δυνατόν να προωθήσετε τα συμφέροντά σας εποικοδομητικά. Η διαχείριση των οικονομικών σας βελτιώνεται.

Πιο τρυφεροί στο εξής για ένα μήνα, τρυφεροί όπως σας αρμόζει, γίνεστε ευάλωτοι και πρέπει να περιφρουρήσετε τις ευαισθησίες σας. Ωστόσο, θα σας θεωρήσουν πολύ οικείους θα προσελκύετε ανθρώπους και θα γοητεύετε με ένα τρόπο ζεστό και άμεσο. Εκφράστε την αγάπη σας, αφεθείτε στην ζεστασιά μίας σχέσης ή κάνετε σχέδια από κοινού με το ταίρι σας. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να βιαστείτε όμως δίνοντας υπερβολική σημασία στην αισθηματική ζωή, με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Εκεί, θέλει προσοχή, γιατί σε λίγες μέρες, θα επέλθει κρίση.

Λέων

Με τον Ερμή ορθόδρομο πλέον στο ζώδιό σας, αλλά και τον Ήλιο στο ζώδιο αυτό, είστε υπ’ ατμόν για κάθε ουσιαστική απόφαση στη ζωή σας! Μην καθυστερείτε πλέον από τα μέσα της εβδομάδας και μετά, βάλετε σε εφαρμογή ιδέες και αποφάσεις. Θα πείθετε με τον λόγο σας, γραπτό ή προφορικό, αλλά παράλληλα θα είστε αρκετά προσηλωμένοι στο να αναπτύξετε την εικόνα σας και να υποστηρίξετε τις πεποιθήσεις σας. Μην ρισκάρετε δίχως λόγο, προχωρήστε με σταθερά βήματα για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε!

Στην προσωπική σας ζωή, ένα τρυφερό όνειρο σας ωθεί να μιλήσετε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα είστε στις ιδιαίτερες στιγμές σας τρυφεροί και αρκετά δοτικοί, ίσως αρκετά παρορμητικοί και ευάλωτοι. Ας είστε διακριτικοί με τα αισθήματά σας και με αυτά του συντρόφου σας. Αλλά περιφρουρήστε επίσης την ιδιωτική σας ζωή, για να είναι ασφαλής από κακόβουλες συζητήσεις.

Παρθένος

Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, είναι από αυτή την εβδομάδα σε ορθή πορεία και μπορείτε να είστε περισσότερο εκφραστικοί, αλλά όχι ανοιχτοί με όλους και σε όλα. Κι αυτό γιατί οι καλές και ποιοτικές σας ιδέες, πρέπει να παραμείνουν κρυφές, προκειμένου να οργανώσετε καλύτερα τις μελλοντικές σας κινήσεις, κάτι που θα γίνει μετά από ένα μήνα περίπου. Για τον λόγο αυτό, ό,τι σχεδιάζετε, ας μην συζητηθεί και κυρίως μην μοιραστείτε το ταλέντο και τις γνώσεις σας. Η υπομονή θα σας ανταμείψει.

Κατά την περίοδο αυτή, η ζεστασιά μεταξύ των φίλων είναι προσδίδει γλυκύτητα στη ζωή σας. Μπορεί να γίνουν μέρος της καθημερινότητάς σας και να αισθάνεστε κοντά τους πως είναι ουραγοί σε κάθε σας σημαντική στιγμή. Ανάμεσά τους, η οικειότητα που θα αρχίσει να αναπτύσσεται, μπορεί να σας κάνει να συνδεθείτε συναισθηματικά και πρέπει να προσέχετε, ούτως ώστε να μην εμπλακούν σε κάθε προσωπική σας πτυχή. Κι αυτό, γιατί αν αφεθείτε καλοπροαίρετα, δεν σημαίνει πως όλοι οι φίλοι γνωρίζουν τα όριά σας και τα εκτιμούν. Προσπαθήστε να διακρίνετε ποιοι πραγματικά σας «νοιώθουν». Κι αυτοί γίνονται η πραγματική σας οικογένεια!

Ζυγός

Μέσα στις συντροφιές σας αυτή την εποχή, αναπτύσσεται μία αισιόδοξη ατμόσφαιρα, με χαρούμενες στιγμές, εξόδους, διασκέδαση και φλερτ. Χαρείτε ανέμελες ώρες και προσπαθήστε να μην είστε σε μία διαρκή ένταση και αγωνία. Μπορείτε να διεκδικήσετε την παρουσία σας σε ένα χώρο συλλογικό, κάνοντας ανοιχτές συζητήσεις και προσπαθώντας να διδάξετε και να διδαχθείτε. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως θα διακριθείτε με τις γνώσεις και το πνεύμα σας, ίσως μάλιστα ηγηθείτε κάποιας κίνησης και γι’ αυτό, ας έχετε πάντα σταθερές θέσεις, με ποιότητα.

Η ζωή σας κυλά αρκετά καλά και μπορείτε να χαρείτε την ζεστασιά με τους ανθρώπους που σας γνωρίζουν στον κοινωνικό χώρο. Θα φανείτε οικείοι, ευγενικοί, ζεστοί και άμεσοι. Η Αφροδίτη που σας κυβερνά, ως προς το ζώδιο, είναι πολύ πιο ευσυγκίνητη όμως αυτή την εποχή. Για τον λόγο αυτό, ας είστε περιορισμένοι και πιο εγκρατείς, πριν οικειοποιηθείτε κάθε γνωριμία. Παράλληλα, αποφύγετε να κάνετε γνωστά τα προσωπικά σας, γιατί μπορεί να σας πληγώσουν. Ένας έρωτας σας περιμένει και αν είστε ελεύθεροι αυτή την εποχή, χαρείτε τον! Αν έχετε μία σοβαρή σχέση, μπορεί να έχετε προβλήματα.

Σκορπιός

Αν και είναι καλοκαίρι και ίσως δεν είστε στην εργασία σας, είναι μία σημαντική περίοδος να φανεί η γνώση σας, η κατάρτισή σας, αλλά και οι ιδέες σας, στην καριέρα σας. Διεκδικείτε σταθερά και επίμονα ό,τι πιστεύετε πως σας αξίζει και μπορείτε να κάνετε μία καλή αρχή, με μία ανώτερη βαθμίδα στην δουλειά σας, ή μία πρόταση που θα εισακουστεί και θα καταγραφεί στα «υπέρ» του βιογραφικού σας. Η περίοδος αυτή σας ταιριάζει για να διακριθείτε με τον λόγο και προσέχετε μήπως φανείτε εγωιστές.

Στις αναζητήσεις του έρωτα, η τρυφερότητα αυξάνεται μέρα με τη μέρα και ένα ταξίδι θα σας οδηγήσει σε γνωριμίες με αισθηματική κατάληξη. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, επιδιώξτε να είστε σε νέους χώρους, με νέους ανθρώπους, να ξεφύγετε από το γνωστό περιβάλλον, για να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα σας φέρει στην καρδιά, ένα ξεχωριστό σκίρτημα.

Τοξότης

Πολύ καλύτερα θα ρέει η ζωή σας στην επόμενη περίοδο, αφού στις σχέσεις θα υπάρχει άνεση, χώρος για νέα πρόσωπα και νέες διαδρομές αναζήτησης. Χαρείτε το κέφι και την αισιοδοξία της εποχής, αλλά μην ρισκάρετε πολλά, είτε σε χρήματα, είτε σε ανθρώπους. Παράλληλα, καλλιεργήστε τις γνώσεις σας με άλλους πολιτισμούς, ταξίδια ή νέες ιδέες. Θα σας εμπλουτίσουν και θα σας δώσουν νέες προοπτικές, ίσως μάλιστα σας ανοίξουν ορίζοντες.

Στα προσωπικά σας θέματα, η ερωτική ζωή διακρίνεται από ποιότητα, τρυφερότητα και ζεστασιά. Αν είστε συγκεντρωμένοι στο ταίρι σας, μπορείτε να χαρείτε τα δώρα της συντροφικότητας και της αρμονικής συνύπαρξης. Αν όμως είστε επιπόλαιοι στην συμπεριφορά, σύντομα θα δείτε πως έρχεται μία κρίση και θα επέλθει η ρήξη. Στα οικονομικά σας επίσης χρειάζεστε περίσκεψη και γόνιμες επιλογές. Για τον λόγο αυτό, φροντίστε τα «κεκτημένα» σας, με ενδιαφέρον.

Αιγόκερως

Η περίοδος που ξεκινά από αυτή την εβδομάδα, σας φέρνει πιο κοντά σε ιδέες που έχουν μία ιδιαίτερη λάμψη και ενδέχεται να σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά σας γενικότερα. Φροντίζετε κάποιες επενδύσεις και μπορείτε να κάνετε ρυθμίσεις, που εδώ και τρεις εβδομάδες, αργούσαν να τακτοποιηθούν. Μην ρισκάρετε όμως σε επενδύσεις ακόμη, καθώς δεν είναι σίγουρο πως σας έχουν δώσει τη σωστή συμβουλή. Περιμένετε να περάσει ένα χρονικό διάστημα.

Στην προσωπική σας ζωή, έρχεται μία θετική περίοδος, όπου μπορεί να σκεφθείτε μία σχέση για επισημοποίηση, αν είστε δεσμευμένοι. Η τρυφερότητα, η αφοσίωση και η συμπεριφορά του συντρόφου, θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Παράλληλα όμως, μην είστε απότομοι ή βιαστικοί, γιατί ενδέχεται να έρθετε σε μία ρήξη σύντομα. Αν είστε μόνοι, τότε θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν θαυμαστές και μεταξύ αυτών, θα διακρίνετε το ιδανικό άτομο να γίνει σύντροφός σας.

Υδροχόος

Είστε σε μία ευνοϊκή περίοδο πλέον για κάθε συναλλαγή, συνεργασία και σχέση, Πολλά προβλήματα καθυστερούσαν και δεν σας επέτρεπαν να είστε άμεσοι ή να αναλάβετε δράση και πρωτοβουλία. Τώρα, θα συναντήσετε ανθρώπους να σας στηρίξουν και να σας προσφέρουν ιδέες, ενθάρρυνση και προώθηση. Χαρείτε αυτή την θετική περίοδο, κατά την οποία, όλα φαίνεται να κυλούν πιο ήπια και θα μπορούσατε να ενδιαφερθείτε περισσότερο για μία αποδοτική σχέση, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Θα σας κερδίσει κάποιος με πνεύμα και όμορφες απόψεις, αλλά και ένα λόγο γραπτό που θα σας εντυπωσιάσει.

Στα προσωπικά σας επίσης προστίθεται η ανάγκη να κάνετε μία νέα αρχή, μέσα από αρκετά ενδιαφέρουσες προσεγγίσεις με άτομα που συναντάτε συχνά ή καθημερινά. Αν είτε μόνοι, θα έχετε θαυμαστές και θα αισθανθείτε οικεία με κάποιο άτομο που θα κερδίσει την προσοχή σας. Στην περίπτωση που είστε δεσμευμένοι όμως, προσέχετε την οικειότητα στον χώρο εργασίας σας. Όπως και τα όρια που θέτετε με τους υφισταμένους σας. Ενδεχομένως δεν θα τα τηρήσουν όπως πρέπει.

Ιχθείς

Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις από την περίοδο αυτή και στο εξής. Είναι λιγότερα τα εμπόδια προφανώς, ειδικά αν έχετε χρέη, ή θέλετε ένα δάνειο. Προσπαθήστε να είστε τυπικοί στην εφορία, ή σε πιστωτικές κάρτες, καθώς έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία καλύτερη ρύθμιση αυτή την περίοδο. Μην ρισκάρετε μεγάλα ποσά, όμως, αν σας ενδιαφέρουν οι επενδύσεις. Η περίοδος που ακολουθεί, εξυπηρετεί κυρίως μακροπρόθεσμες καταθέσεις.

Στην προσωπική σας ζωή, ένα οικογενειακό περιβάλλον σας προσφέρον τρυφερότητα και αγάπη, κυρίως αν είστε γονείς. Αφιερώστε χρόνο στα παιδιά σας, δώστε την ευκαιρία στην καθημερινότητά σας να γεμίζει αγάπη και συναισθήματα. Με το ταίρι σας, θα έρθετε πιο κοντά, καθώς αναπτύσσεται μία ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα. Προσοχή όμως σε παρεξηγήσεις από παρορμητικές κινήσεις. Παράλληλα, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για ηρεμία, γαλήνη, ξεκούραση, κοντά σε ανθρώπους που σας δημιουργούν οικειότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;