Ζώδια | Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 23-30/7/12

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που προσδίδει χαρά, κέφι και δημιουργική διάθεση, επιθυμία για διασκέδαση, ίσως μία υπερβολή ή εγωισμό, αν δεν προσέχουμε, στον τομέα που μας αγγίζει. Καθώς είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού οι μέρες φαίνονται πιο φωτεινές.

Από τις 24 του μήνα και μετά, ο Δίας είναι σε σύνοδο με τον λαμπερό αστέρα Αλντεμπαράν και θα έχουμε ευκαιρίες για λάμψη και γενναιοδωρία, αλλά καλό θα είναι να προσέχουμε στις επιπόλαιες κινήσεις ή αποφάσεις, αφού δεν συνίσταται η περίοδος για σοβαρή δέσμευση. Είναι ωραία όμως για έμπνευση και δημιουργικό λόγο.

Στις 28 του μήνα, η ιδιομοιρία του Ερμή προς τον Ήλιο δημιουργεί φωτεινές ιδέες και μία σκέψη εστιασμένη στην επιθυμία, στην φιλοδοξία και στην προσωπική προβολή. Μόνο ως σχεδιασμός όμως, ή ως καλλιτεχνική προβολή.

Τέλος στις 30 Ιουλίου, έχουμε το ευεργετικό τρίγωνο της Αφροδίτης προς τον Κρόνο. Θα μας φέρει μία ισορροπία μεταξύ συναισθήματος και λογικής, ώριμες αποφάσεις για καλλιτεχνική δημιουργία, σχέσεις και συνεργασίες, όταν έχουν δοκιμαστεί και αντέξει.

Ας έχουμε κατά νου βέβαια, το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό, που εξακολουθεί να δημιουργεί εντάσεις σε ένα ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο και επηρεάζει τον καθένα ξεχωριστά, όπως έχει κατ’ επανάληψη συζητηθεί. Υπάρχει και η θεραπευτική πλευρά του εξαγώνου του Πλούτωνα προς τον Χείρωνα, που το περιορίζει.

Οι συμβουλές μας για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου (παρακαλούμε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας):

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Επιδιώξτε να διασκεδάσετε και οργανώστε τις καλοκαιρινές σας εξόδους ή διακοπές. Αν είστε ήδη σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών, η εβδομάδα αυτή θα σας βοηθήσει να χαρείτε λίγες μέρες δροσιάς και ευχαρίστησης. Συναντηθείτε με ανθρώπους που θα σας δίνουν κέφι και αποφασίστε τα επόμενα βήματα μέσα από την σχέση σας. Αν είστε μόνοι, είναι στο χέρι σας να κάνετε μία σημαντική γνωριμία, που μπορεί να έχει διάρκεια ή προοπτικές για να σας προσφέρει ζεστασιά.

Ένα χόμπι γίνεται ευχάριστη ασχολία αυτές τις ημέρες και μπορεί να είστε δημιουργικοί. Αν αποφασίσετε να ρισκάρετε στην τύχη, θα λέγαμε πως σας ευνοούν οι συνθήκες (πάντα σύμφωνα όμως με το ατομικό σας ωροσκόπιο και τα προγνωστικά του).

Καθώς είστε αρκετά κοινωνικοποιημένοι, θα έχετε μικρές εξόδους καθημερινές, περιπάτους ή και επαφή με άτομα που θα σας άρεσε να κάνετε συζητήσεις και να μοιραστείτε ιδέες που ενδεχομένως θα σας φανούν χρήσιμες για τα επαγγελματικά σας. Μία ιδιαίτερη γνωριμία μπορεί να γίνει προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς λάμπετε με την προσωπικότητά σας και γίνεστε συμπαθείς με τον λόγο σας. Μία καλή συνεργασία προκύπτει ή μία σχέση με διάρκεια που σας δίνει ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Ταύρος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Εστιαστείτε στα οικογενειακά σας θέματα αυτή την εποχή. Μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας αλλά και να αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα δικό σας σπίτι ή μία δική σας οικογένεια. Αν πάλι δεν αλλάξετε σπίτι, μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε βελτιώσεις στο ήδη υπάρχον και να του προσδώσετε λάμψη και ποιοτική αισθητική. Ίσως μάλιστα κάνετε κάποια έξοδα για να γίνει πιο όμορφος ο χώρος σας.

Μέσα στο σπίτι, ενδέχεται να οργανώσετε μία γιορτή, με κέφι και χαρά για όσους παρευρεθούν, ενώ παράλληλα θα σας τιμήσουν με την παρουσία τους άτομα που είναι για σας ιδιαίτερα και ξεχωριστά.

Στα οικονομικά σας πολλές προτάσεις, ιδέες ή ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν, αλλά επειδή δεν θα είναι όλες ενδιαφέρουσες ή ουσιαστικές, ας είστε συγκρατημένοι, εξετάζοντας με προσοχή τα δεδομένα.

Παράλληλα, προς το τέλος της εβδομάδας, μία πρόταση από ένα οικείο σας πρόσωπο, σας δίνει χαρά, ενώ μία συνεργασία αποδίδει και μπορεί να σας προσφέρει οικονομικά οφέλη.

Δίδυμοι (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Ένα συγγενικό σας πρόσωπο παρουσιάζει τις ιδέες του και σας δίνει χαρά. Καθώς οι προτάσεις του ανοίγουν νέες προοπτικές για σας, είναι στο χέρι σας οι πρωτοβουλίες για να αδράξετε μία ευκαιρία. Συζητήστε, συναντηθείτε με τους κατάλληλους που θα σας συμβουλεύσουν και προωθήστε τις απόψεις σας. Συναντήσεις με άτομα που είναι διακεκριμένα στον τομέα τους, θα είναι σίγουρα προς όφελός σας και γι’ αυτό μην χάσετε την ευκαιρία. Μπορεί να προκύψει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσα από τις επαφές αυτές.

Αν είστε συγγραφείς, η περίοδος αυτή είναι σημαντική για να αναδείξετε το έργο σας ή να συζητήσετε με εκείνους που θα το προβάλλουν. Οι εμπορικές συναλλαγές επίσης έχουν πολλές πιθανότητες να πάνε καλά.

Αφήνοντας κατά μέρος ενδοιασμούς, έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία σημαντική επαφή και να αποκομίσετε από αυτήν εφόδια για το μέλλον σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, μία ερωτική γνωριμία φαίνεται πλέον να καθορίζει τη ζωή σας και να σας κάνει αρκετά αποφασιστικούς για να επισημοποιηθεί ή να συζητήσετε μαζί τα επόμενα βήματα.

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

Μία αξιόλογη σχέση για σας θα πρέπει να είναι σε προτεραιότητα και είναι σημαντικό να σκεφθείτε το μέλλον της μέσα στις επόμενες ημέρες. Για τον λόγο αυτό, όποιος είναι σημαντικός για σας, έχει την προτεραιότητα και είναι δυνατόν να σας απασχολήσει έντονα. Ωστόσο, ό,τι σχεδιάζετε μαζί του φαίνεται ευοίωνο και σας δίνει χαρά.

Αν είστε γονείς, τα παιδιά σας είναι μέρος της χαράς της ζωής και σας δίνουν δύναμη να παλέψετε γι’ αυτά αλλά και να γίνετε πιο εκφραστικοί στα συναισθήματά σας, με την επικοινωνία που αναπτύσσετε.

Τα εισοδήματά σας σταθεροποιούνται ή οργανώνονται καλύτερα και μπορείτε να τα τακτοποιήσετε με μία πορεία βελτίωσης. Θα είστε πιο ήρεμοι και θα μπορείτε να δημιουργήσετε πλέον πιο εύκολα. Πολλά θέματά σας είναι σε θετική εξέλιξη και θα πρέπει να παραμείνετε αισιόδοξοι, παρά τις γενικές δυσκολίες της εποχής.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα διαπιστώσετε πως κάποιο κρυφό σας όνειρο εξελίσσεται ευνοϊκά, μπορεί να αφορά μία κρυφή αγάπη, ένα απωθημένο σας, μία καλλιτεχνική έκφραση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Έχετε την τιμητική σας στο εξής, με τον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας. Εκφραστείτε με την προσωπικότητά σας, την προσωπική σας εμβέλεια και προβολή. Θα σας προσέχουν ιδιαίτερα, αν και δεν θα εκφράζετε όλες τις ιδέες σας. Ωστόσο θα είστε αρκετά πιο εκδηλωτικοί και ενδεχομένως θα ενδιαφέρεστε για τις προσωπικές σας σχέσεις, με μία προοπτική που θα φέρει αρμονία και μία εξέλιξη.

Μπορεί να επιθυμήσετε να κάνετε ένα παιδί ή θα συζητήσετε για τα παιδιά σας με τον/την σύντροφό σας. Να ασχοληθείτε μαζί τους, να περάσετε ευχάριστα τον χρόνο σας, αλλά και να συσφίξετε τις σχέσεις σας μαζί τους. Επομένως ας έχετε κατά νου, πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να περάσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας.

Οργανώστε εξόδους ή ακόμη καλύτερα τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Μπορείτε να ρισκάρετε στην τύχη, αν και δεν θα ήταν καλό να ξεπεράσετε τα όρια.

Στον κοινωνικό σας κύκλο, φιλικές συντροφιές σας δίνουν χαρά, ανταλλάσσετε ιδέες και σας στηρίζουν σε στόχους. Όσο για μία γνωριμία, ενδέχεται να σκεφθείτε να την μετατρέψετε σε φλερτ, αν δείτε πως σας ταιριάζει ιδιαίτερα.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδέχεται να διατηρείτε τα μυστικά σας αυτή την εποχή, αλλά δεν θα σας κουράζουν. Ωστόσο θα είστε λιγότερο επικοινωνιακοί με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Κατά συνέπεια, θα είστε εσωστρεφείς και ίσως σας αρέσει η απομόνωση. Ένας κρυφός έρωτας μοιάζει ιδιαίτερα σημαντικός και δεν θα θέλατε να τον μοιραστείτε με άλλους. Χαρείτε το, και αφήστε τους άλλους …να απορούν με σας! Η ικανοποίηση σας κάνει να σκέπτεστε σοβαρά τα επόμενα βήματα, ωστόσο μην πάρετε άμεσα αποφάσεις.

Αν είστε δημιουργοί, θα είστε σε έμπνευση και το έργο σας θα έχει ιδιαίτερη λάμψη. Σας αρέσει η έκφραση μέσω της τέχνης και ακόμη κι αν δεν ασχολείστε ενεργά μ’ αυτήν, μέσα από την τέχνη ενός άλλου, θα αισθάνεστε χαλάρωση και ευεξία.

Στον κοινωνικό σας χώρο, απαιτήσεις σας φέρνουν στο προσκήνιο των γεγονότων και μπορείτε να βρείτε μία ευκαιρία που θα σας αναδείξει. Περιορίστε το άγχος και προχωρήστε δυναμικά. Αρέσετε και αυτό θα είναι στα υπέρ σας.

Ζυγός (ωροσκόπος και ηλιακό ζώδιο)

Μία ενδιαφέρουσα περίοδος ξεκινά για σας, με την κοινωνικότητα και πολλές ευκαιρίες. Κατά συνέπεια, ας είστε σε εγρήγορση για να την εκμεταλλευτείτε. Κατ’ αρχήν, ο Δίας σε μία ιδιαίτερη μοίρα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε γνώσεις και ταλέντα, αλλά και να συναντηθείτε με τους κατάλληλους ανθρώπους που θα λειτουργήσουν σαν δάσκαλοι για σας. Θα αλλάξετε την ιδεολογία σας ή θα αποκτήσετε εκείνη την γνώση που θα σας επιτρέψει να διαμορφώσετε μία ιδεολογία ιδιαίτερη, ικανή να σας δώσει χαρά και ανακαλύψεις.

Αν προγραμματίζετε ένα ταξίδι, θα μπορείτε να κανονίσετε τώρα τις ημερομηνίες και να ορίσετε το πλάνο σας. Μπορεί μάλιστα να συναντήσετε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Στον κοινωνικό σας χώρο, ειδικά σε ένα περιβάλλον ομαδικό, συντροφιάς ή συλλόγου, θα διακριθείτε και θα κάνετε γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στο μέλλον. Θα είναι προτιμότερο να μην συζητάτε όλα τα σχέδιά σας, όμως, γιατί κάποιοι δεν θα είναι απόλυτα ειλικρινείς μαζί σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία πρόκληση για να επικρατήσετε στον τομέα της καριέρας, θα σας κάνει να αναδιπλώσετε τη στάση σας. Επιμείνετε και προσπαθήστε να μην φανείτε εγωιστές, αλλά σταθεροί στην αξία σας. Κάποιες ιδέες, ας μην εκφραστούν αυτή την περίοδο, καθώς θα είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα μυστικά σας. Όσοι σας πλησιάζουν με θαυμασμό, να ξέρετε πως δεν είναι πάντα ξεκάθαροι απέναντί σας, για τον λόγο αυτό, σας είστε επιφυλακτικοί. Παράλληλα, θα ήταν απαραίτητο να αναδείξετε το έργο σας, αλλά και να προσέχετε την δημόσια εικόνα σας.

Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα με τον καλύτερο τρόπο. Θα ανανεωθείτε και μάλιστα θα αισθανθείτε τυχεροί με το ταίρι σας. Όσοι είστε ελεύθεροι, μπορείτε να δοκιμάσετε μία σχέση και θα έχετε πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Αποφύγετε ωστόσο τις παράλληλες σχέσεις.

Μία επένδυση ή ένα κεφάλαιο που ίσως διαθέτετε, θα φανεί χρήσιμο αυτή την εποχή. Ενώ δεν αποκλείεται να αισθανθείτε την ανάγκη να διατηρήσετε μυστική μία ενδιαφέρουσα σχέση, προκειμένου να την διασφαλίσετε.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η εβδομάδα αυτή ανοίγει ορίζοντες τη γνώση και θα είναι σημαντικό να αναζητήσετε εκεί τον προορισμό σας. Μπορεί να αποφασίσετε σπουδές, ή να θελήσετε μία επιμόρφωση σε ανώτερο επίπεδο ή κλάδο. Αν σας αρέσει η μελέτη, διαβάστε βιβλία που θα έχουν ιδεολογικά κάποια άποψη που σας ταιριάζει, η δοκιμάστε μία φιλοσοφική αναζήτηση. Θα πρέπει όμως να διακρίνετε την ποιότητα και να σας αγγίζει ουσιαστική ό,τι μελετάτε. Αποφύγετε τους «ψευδο-δασκάλους» και τους πομπώδεις ανθρώπους.

Οι συναντήσεις σας με άτομα που σας ενδιαφέρουν, δίνουν ευκαιρίες αυτή την εποχή για συνεργασία ή για ανταλλαγή ιδεών. Διαπραγματευθείτε σωστά, δίχως πολλές υποσχέσεις που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε. Κάποιος άνθρωπος σας παρέχει ευκαιρίες, ή μία ανάπτυξη, αν μάλιστα είναι συνεργάτης, οικονομική στήριξη. Αν έχετε ήδη μία σχέση, κατά πάσα πιθανότητα θα αποφασίσετε να προχωρήσετε πιο σοβαρά μαζί της.

Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα σχέδιο ωριμάζει και θα προχωρήσετε σε αποφάσεις, που θα ήταν καλό να ολοκληρωθούν μετά τις 8 Αυγούστου.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα εβδομάδα για όσους διαθέτετε κεφάλαια για επένδυση και θέλετε να προχωρήσετε προς αυτήν. Αλλά μην δώσετε οριστικές υποσχέσεις ή μην υπογράψετε παρά μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Καθώς η πορεία σας ανοίγεται ευοίωνα, παρά τις όποιες δύσκολες συγκυρίες, θα λέγαμε πως είναι καλό να αισιοδοξείτε. Απλά, πρέπει να αξίζει τον κόπο κάθε σας κίνηση και να αποδίδει σταθερά. Η εμπειρία του χθες, θα σας βοηθήσει.

Στις προσωπικές σας σχέσεις, μία γνωριμία από το παρελθόν εμφανίζεται και σας εντυπωσιάζει. Έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ξανά, αν είστε πλέον ώριμοι και οι δύο και μάθατε από τα λάθη σας. Για τον λόγο αυτό, προσπαθήστε να είστε σταδιακά περισσότερο ανοιχτοί με το ταίρι σας και να μην αφήνετε κενά στην ερωτική επικοινωνία σας.

Στην καριέρα σας, προς το τέλος της εβδομάδας, εμφανίζεται μία ευκαιρία για να εκτιμηθείτε σωστά. Διατηρείστε το κύρος σας και τις αρχές σας, όπως και τις αξίες σας. Θα μετρήσει υπέρ σας.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η περίοδος αυτή σας φέρνει κοντά σε φωτεινά και χαρούμενα πρόσωπα. Θα είστε περισσότερο αισιόδοξοι λοιπόν και θα μπορείτε να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες, αξιόλογες και ουσιαστικές. Μέσα από αυτές, οι συνεργασίες μοιάζουν να γίνονται ιδιαίτερα αποδοτικές και θα λειτουργήσουν υπέρ σας. Ωστόσο, και κάποιες γνωριμίες από το παρελθόν, έρχονται να σας προσφέρουν την συμπαράστασή τους.

Στην προσωπική σας ζωή, ενδέχεται να προχωρήσετε πιο σοβαρά με το ταίρι σας και να αποδώσει η σχέση ή να συζητήσετε την επισημοποίηση. Θα σας καθυστερήσουν γι’ αυτήν, κάποια προβλήματα, αλλά απλά θα πρέπει να μεταθέσετε λίγο τον χρόνο. Λύστε τις διαφορές ή τις λεπτομέρειες που μπορεί ακόμη να σας προβληματίζουν και περιμένετε μετά την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, να κάνετε το επόμενο βήμα.

Η περίοδος αυτή σας προσφέρει χαρά και ικανοποίηση μέσα από εκδρομές, καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και αρκετή διασκέδαση. Καθώς σας αρέσει η επικοινωνία, είστε τακτικά με φιλικά πρόσωπα, καλούς φίλους ή το ταίρι σας και το παιδί σας. Θα αισθανθείτε ανάλαφροι και θα ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Επιμένετε να είστε προσκολλημένοι με τις οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό διασπά την προσοχή σας. Αν και η επικοινωνία εκεί είναι εποικοδομητική, έχετε την ευχέρεια να κάνετε πολλά και να είστε σε επικοινωνία με τους οικείους σας. Συζητάτε με περισσότερη ηρεμία και μάλιστα έρχεστε κοντά με άτομα αγαπημένα, συσφίγγοντας τους δεσμούς μεταξύ σας. Στο σπίτι, μπορείτε να οργανώσετε συγκεντρώσεις και να έχετε ωραίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Μικρές και σύντομες έξοδοι με τα μέλη της οικογένειας, θα σας κάνουν να έχετε ευχάριστες εναλλαγές και φυσικά να χαρείτε αυτές τις ημέρες.

Η καθημερινότητα αλλάζει προς το καλύτερο. Αρκεί να είστε σταθεροί στην θέλησή σας και στις επιδιώξεις σας και θα διαπιστώσετε πως είστε διαρκώς σε μία αναζήτηση. Έχετε την ανάγκη για αναγνώριση των προσπαθειών σας. Οι ανώτεροί σας πρέπει να διακρίνουν τις ικανότητες και τις γνώσεις σας ή να εκτιμήσουν την προσπάθεια που έχετε ως τώρα καταβάλει. Στην υγεία αρκεί η προσπάθεια και θα αναζωογονηθείτε από ευαισθησίες που σας ταλαιπωρούν. Γίνετε επιμελείς και αποφασιστικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
5'
61 - 58
ΟΣΦΠ
28 Μαρ. 2024
Bayern
2'
72 - 83
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;