Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 9-15 Ιουλίου

Από την Λίλιαν Σίμου,

Οδεύοντας προς τα μέσα του καλοκαιριού, έχουμε την πολυπόθητη αλλαγή της ζωδιακής θέσης του Άρη.

Μετά από οκτώ μηνών παραμονή στο ζώδιο της Παρθένου, περνά πλέον στον Ζυγό και μας προσφέρει μία άλλη αίσθηση στον τρόπο που επιδιώκουμε να κατακτήσουμε τη ζωή.

Σημαντικός πλανήτης ο Άρης, αφού μέσα από τις ιδιότητές του τολμάμε, δίνουμε μάχες, κατακτούμε ή πληγωνόμαστε. Είναι το στοιχείο της δράσης και του θάρρους, ή της επιθετικότητας που δεχόμαστε ή προβάλλουμε. Σίγουρα, ο πλέον ενεργός πλανήτης. Λεπτομέρειες για να κατανοηθεί η σημασία του, υπάρχουν στο άρθρο μας εδώ.

Οι διελεύσεις του Άρη, μας κάνουν να προνοούμε για τον τρόπο που θα δράσουμε.

Ο Άρης στον Ζυγό είναι αδύναμος και δεν μπορεί να εκφραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Θα απαιτηθεί να επιστρατευτεί η διπλωματία του Ζυγού, η ευγένεια και η επιδίωξη των ισορροπιών, γιατί παρορμητικά και αυθόρμητα, θα λειτουργήσει εγωκεντρικά και ατομοκεντρικά, σε ένα ζώδιο σχέσεων. Ως τις 24 Αυγούστου λοιπόν, απαιτείται μία ιδιαίτερη ευγένεια που θα φανεί κουραστική, αλλά θα αναδείξει και την εσωτερική ποιότητα που έχουμε. Δύο δύσκολα διαστήματα θα την δοκιμάσουν, το ένα εξ αυτών, είναι την επόμενη εβδομάδα. Σε μας έγκειται βέβαια η αντίσταση στις προκλήσεις και θα πρέπει να ελέγχουμε την παρόρμηση μέσα από τις σχέσεις, την τάση επιβολής του «εγώ» στο «εμείς».

Ήρθε η ώρα να μάθουμε να μοιραζόμαστε, αλλά είναι δύσκολο καθώς βιώνουμε μία επιθετική και σκληρή εποχή, όπου εύκολα κάποιος βγάζει την έντασή του προς τον διπλανό του και με μία ζηλόφθονη και άδικη συμπεριφορά (ο Άρης στον Ζυγό). Ευτυχώς προς το τέλος της διαδρομής, θα συναντήσει την σύνεση του Κρόνου και θα αναχαιτιστεί η αντίδραση αυτή.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους (αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε μέσω των υπολογιστικών μας προγραμμάτων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία γέννησης)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σίγουρα είναι η περίοδος όπου πρέπει να διδαχτείτε πώς θα δράσετε μέσα από άλλους και προοδεύοντας μέσα από συνεργασίες. Αλλά επειδή δεν είναι ό,τι καλύτερο για τη φύση σας, θα διαπιστώσετε πως αισθάνεστε άβολα μέσα από την μόνιμη σχέση ή τον συνεργάτη σας. Θα είναι σημαντικό να μην είστε καυστικοί, αλλά και επιθετικοί. Σίγουρα μπορείτε να ενθαρρύνετε όμως αυτή τη σχέση να έχει φλόγα, δημιουργικότητα, τόλμη. Θα ενθαρρύνετε μέσα από νέες ιδέες, αλλά και από την δική σας ανεξάρτητη οπτική, έναν νέο πρόγραμμα που θα καλλιεργήσετε μέσα από τις γνώσεις που θα πάρετε ή ήδη έχετε. Είναι βασικό να διατηρείτε ευγένεια, ποιοτικά χαρακτηριστικά και φυσικά μία γλυκύτητα στην έκφραση.

Η ουσία αυτής της περιόδου, θα είναι να κατανοήσετε πως η συμπεριφορά που διατηρεί την ισορροπία στις σχέσεις θα είναι επωφελής για σας και θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους που θα έχουν ένα κοινό τρόπο αντίληψης με σας. Τολμήστε επίσης, να κάνετε μία σχέση πιο ισχυρή, πιο ολοκληρωμένη και γιατί όχι, επίσημη. Αρκεί να υπάρχει πάντα ένας κοινός κώδικας στις συζητήσεις και μία οπτική που θα βοηθήσει να προχωρήσετε μαζί, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της αυτονομίας της προσωπικότητάς σας, όπως και αυτής του συντρόφου. Εκείνο που δεν θα αντέξετε, είναι την άξεστη ή την εγωκεντρική συμπεριφορά.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό, προβάλει κυρίως στοιχεία έντασης στην καθημερινή σας ζωή. Καθώς θα είστε διαρκώς σε μία δραστηριότητα, θα προωθήσετε και τις δικές σας υποθέσεις. Αλλά η αλήθεια είναι πως από ευγένεια ή ανάγκη να βοηθήσετε τους υφισταμένους σας, μπορεί τελικά να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις από όσες θα έπρεπε. Είναι κρίμα να ταλαιπωρηθείτε γιατί θα έρθει σύντομα μία κόπωση και μάλιστα μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά να σας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις. Μέσα στην εργασία σας, τριβές και αντιζηλίες θα φέρουν σταδιακά προβλήματα και θα είναι απαραίτητο να διατηρηθεί μία ισορροπία. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί, αν η εξοικείωση δεν είναι μέρος της ευγένειας. Δεν θα ήταν καλό για σας, να είστε επιθετικοί αλλά και ανεκτικοί στην εισβολή των άλλων στο δικό σας περιβάλλον.

Μία κατάκτηση που ενδέχεται να επιδιώξετε και ανήκει στα άτομα της καθημερινότητάς σας, θα σας φέρει σε αδιέξοδο και μπορεί να εκτεθείτε. Η εσωτερική σας ανάγκη για αλλαγή, θα σας δημιουργήσει ένταση αυτή την εποχή. Με μία σωστή δραστηριότητα όμως, μπορείτε να την υπερσκελίσετε. Και ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών ή διόρθωση λαθών εκεί, είναι ορατές. Στα θέματα υγείας, εκτός από την εξάντληση, ας προσέχετε ατυχήματα και ευαισθησίες στη μέση και στα νεφρά.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ευνοϊκός ως προς το ζώδιό σας είναι ο Άρης των ημερών αυτών. Ως προς τον τομέα της δημιουργίας, αν έχετε μία δραστηριότητα που συνδυάζει την πρωτοτυπία, την τέχνη και ίσως ένα φιλοσοφικό υπόβαθρο, θα είναι σε άνθιση. Το ίδιο και η καλλιτεχνικές ασχολίες, όπως το θέατρο ή ό,τι έχει να κάνει «επί σκηνής». Σε διαφορετική περίπτωση, η ενασχόληση με ένα χώρο ψυχαγωγίας, θα σας κάνει να διακριθείτε, αφού μπορείτε να έλκετε το κοινό και να είστε ταυτόχρονα ευγενείς και επικοινωνιακοί.

Η επαφή με τα παιδιά, θα σας κάνει περισσότερο δραστήριους αλλά θα είναι σημαντικό να μην τους αντιτίθεστε ή να μην γίνεστε δεικτικοί προς αυτά. Αντίθετα, όταν πρέπει να υπερασπιστείτε παιδιά, να ξέρετε πως ωθείτε κάθε κατάσταση ως τα άκρα, με σθένος και αποφασιστικότητα. Στην αισθηματική σας ζωή, η περίοδος του διμήνου που ακολουθεί, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού θα είστε σε θέση να κυριαρχήσετε και να έχετε αρκετές κατακτήσεις, που θα διεκδικήσετε με ευγένεια αλλά και πρωτοτυπία. Αν είστε ήδη όμως σε σχέση, θα κάνετε το ταίρι σας να ζηλέψει.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε μία επιθετική -κατά κάποιον τρόπο- θέση είναι ο Άρης για σας και απαιτείται προσοχή. Κατʼ αρχήν, ενδέχεται να έχετε προστριβές με άτομα που οικείου περιβάλλοντος και να σας κουράσει η κατάσταση. Αν υπήρξαν διαφορές, η μόνη λύση θα είναι να διατηρήσετε λεπτότητα και τακτ, στοιχεία που συνήθως διαθέτετε. Θα ήταν επίσης καλό να μην εμπλακείτε στα προσωπικά των μελών της οικογένειας. Ένα μέλος μπορεί να έχει ένα ατύχημα ή μία επιθετική συμπεριφορά, φέρνοντας στο φως αδυναμία συνεννόησης και γενικά αδυναμίες των σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων σας.

Καθώς το σπίτι σας έχει φθορές, θα πρέπει να αναλάβετε να τις διορθώσετε και να ρυθμίσετε ό,τι δεν λειτουργεί καλά εδώ και καιρό. Παράλληλα, με μέλη της οικογένειας που έχουν προοδευτικές αντιλήψεις, ίσως οργανώσετε ένα σχέδιο που θα οδηγήσει σε μία επένδυση στα επαγγελματικά σας. Ανατροπές όμως στον κοινωνικό χώρο, στις γνωριμίες και στην καριέρα σας, φέρνουν άλλα δεδομένα και τελικά πρέπει να προσαρμοστείτε σʼ αυτά, με λεπτότητα και ευγένεια, πάντα.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρον για ταξίδια και μετακινήσεις θα έχετε αυτή την περίοδο, περισσότερο για κοινωνικούς λόγους κατά πρώτον. Οι λόγοι αυτοί θα οδηγήσουν σε μία θετική και αρκετά ενδιαφέρουσα περίοδο, με συναντήσεις, συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών. Μπορείτε μάλιστα να γεμίζετε τον χρόνο σας με εξόδους και θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους και ανθρώπους με γνώση ή καινοτόμες ιδέες. Σίγουρα η κοινωνικότητά σας θα βοηθήσει, γιʼ αυτό μην μένετε περιορισμένοι. Μικρές εκδρομές, σας κάνουν δραστήριους και ίσως η φυσική άσκηση να είναι ένας λόγος γιʼ αυτές. Όπως και να έχει όμως, θα θελήσετε να έχετε συντροφιά ή συνοδοιπόρους.

Με το στενό συγγενικό σας περιβάλλον, είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει μία περίοδος ενόχλησης και έντασης. Κι αυτό γιατί θα είναι καυστικοί προς εσάς, αλλά κι εσείς ίσως να είστε δεικτικοί στα μάτια τους. Συζητήστε τις διαφορές σας ήπια. Αν μάλιστα έχετε την ανάγκη να συμφωνήσουν σε κάποιο οικογενειακό σας θέμα, ας μην ταλαιπωρείστε άλλο. Στις συζητήσεις η μαχητικότητά σας θα πείθει, αν διατηρείτε την ευγένεια και την ποιότητα, διαφορετικά θα ενοχλεί. Προσοχή στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μετά την πολύμηνη παραμονή και αναδρομή του Άρη στο ζώδιό σας, επιτέλους αισθάνεστε σταδιακά μία ανακούφιση. Αλλά δεν είναι άμεσα απαλλαγμένη η περίοδος αυτή από εντάσεις. Μόνο που τώρα, δεν αφορούν την τόλμη και την προσωπική σας διαδρομή, αλλά τις καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την ασφάλειά σας. Οικονομικά που δεν είναι σταθερά, αντίθετα μέσα στο διάστημα που διανύουμε το καλοκαίρι, θα έχετε έξοδα και μία ανασφάλεια που θα σας ενοχλήσει. Θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο άντλησης οικονομικών εσόδων, ίσως με μία νέα ιδέα, μία ανανέωση στο αντικείμενό σας ή μία νέα αντίληψη πάνω στα έξοδα και στις ανάγκες για δαπάνες. Αν έχετε συνεργασίες, θα αποδώσουν με μεγάλη προσοχή κι όχι στο μέγιστο δυνατόν. Αποφύγετε όμως να αντιπαρατίθεστε.

Θα ήταν καλό να διεκδικήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο αυτή την εποχή, αλλά μόνο αν διαθέτετε ποιότητα, προσεγγίζοντάς το ευγενικά. Η πρωτοτυπία και μία έκπληξη, σαν δώρο, θα προσφέρουν ένα προβάδισμα, απέναντι στους ανταγωνιστές που υπάρχουν γύρω του. Αν αποφασίσετε να εδραιώσετε την σχέση σας και να την κάνετε γνωστή τον οικογενειακό σας χώρο, πρέπει να φανείτε αποφασιστικοί για την αξία που έχει στη ζωή σας.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ο Άρης στο ζώδιό σας, αλλά σε «άβολη» ζωδιακή θέση, θα σας κάνει να γίνετε παρορμητικοί και αρκετά δεικτικοί με τους άλλους. Λόγω του ότι όμως δεν ζυγίζετε πάντα καλά τις καταστάσεις και βιάζεστε να κινηθείτε, μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες σας. Κατά συνέπεια, θα είστε τολμηροί φυσικά, δραστήριοι, θα παίρνετε πρωτοβουλίες, αλλά θα είναι δύσκολο να έχετε περίσκεψη και αρκετή σύνεση σε κάθε σας κίνηση. Για τον λόγο αυτό, ας λειτουργείτε περισσότερο με την σοφία του Κρόνου και την ισορροπία που σας προσφέρει τώρα στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας. Γιατί η άκομψη συμπεριφορά θα σας φέρει προ προβλημάτων και θα ήταν καλό να διακρίνεστε με ποιότητα κι όχι βιαστικές επιλογές.

Καθώς είστε σε μία διαρκή και ενδιαφέρουσα περίοδος δράσης μέσα στο καλοκαίρι, οργανώστε τις εξορμήσεις σας και μάλιστα, ας έχετε τον ηγετικό ρόλο. Νέες πρωτότυπες ιδέες είναι αυτές που θα σας βοηθήσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά σε οφέλη, είτε ερωτικά, είτε οικονομικά. Αρκεί να προσέχετε στα μέσα του μήνα, μία υποβόσκουσα ένταση που θα προκαλέσει αντιδράσεις σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Λίγο δύσκολη για σας η περίοδος του Άρη στον Ζυγό. Κι αυτό γιατί σας βάζει σε μία εσωτερική ανησυχία και προκαλεί αντιδράσεις κυρίως στα μέσα Ιουλίου και λίγο μετά. Φυσικά, είστε δυνατοί και ο πλανήτης αυτός σας χαρακτηρίζει και σας βοηθά να κάνετε μία ενδοσκόπηση. Αλλά προσβάλει ευαίσθητες εσωτερικές ισορροπίες και φυσικά αυτό δεν είναι πολύ ευχάριστο για σας. Μην βιάζεστε σε συμπεράσματα και δράση ή αντίδραση, αφού δεν είστε έτοιμοι ακόμη για μία απόφαση, που θα παρθεί από τα τέλη Αυγούστου και μετά, Μάλιστα, αυτή η περίοδος είναι ενδιαφέρουσα για να σας προετοιμάσει για την διετία που έρχεται, αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο του 2012. Ως τότε, θα τα πούμε ξανά φυσικά με λεπτομέρειες.

Ίσως σας ταλαιπωρήσουν κάποιες ευαισθησίες υγείας, κυρίως σε γοφούς, μέση ή νεφρά. Μία κρυφή σχέση θα σας δημιουργήσει ανυπομονησία και θα θελήσετε να κάνετε μία αλλαγή άμεσα στη ζωή σας. Μην προβείτε σε αποφάσεις κάτω από την πίεση των συγκινήσεων. Να είστε καθαροί στις συναλλαγές σας, αλλά και επιφυλακτικοί, αφού κάποιος προσπαθεί να διαταράξει τις ισορροπίες σας πισώπλατα.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δυναμική η θέση του Άρη για τις σχέσεις και τις γνωριμίες σας στον κοινωνικό περίγυρο. Ωστόσο, ας μην ξεχνάτε την αδυναμία του. Θα μπορούσε αρχικά να σας φέρει προοπτικές, αν βρεθείτε σε ένα κύκλο με άτομα που έχουν πρωτοποριακές ιδέες, αλλά και δυσκολίες με ανταγωνιστές, αντιζηλίες και επιθετικότητα. Δεν αποκλείεται βέβαια, να θελήσετε να γίνετε εσείς μαχητικοί ή επιθετικοί, ανάλογα με τις ευαισθησίες του ατομικού σας χάρτη, οπότε θα είναι δύσκολο να τιθασεύσετε τον παρορμητισμό του Άρη και θα διεκδικείτε διασπώντας την ομάδα, τον σύλλογο, ή την συντροφιά σας. Χρειάζεται λεπτότητα, ευγένεια και αρκετή περίσκεψη, ή ωριμότητα, για να χειριστείτε σωστά ένα αδύναμο Άρη στο κοινωνικό περιβάλλον.

Σε ό,τι αφορά τους στόχους σας, μπορεί να είναι ερωτικής φύσης, δηλαδή μία κατάκτηση που θα σας ενδιαφέρει και θα σας απασχολήσει αυτό το διάστημα, αλλά και μία ιδέα συλλογική για την οποία θα δώσετε μάχες…(πολιτική, φιλανθρωπική, οικολογίας…). Βάζετε όρια, κάτι που σας είναι δύσκολο, προκειμένου να κάνετε σωστά βήματα, ας είστε πρωτοποριακοί, αλλά πάντα διακριτικοί κι όχι υπερβολικοί, γιατί έχετε και τον Δία απέναντι από το ζώδιό σας σε αδυναμία για καιρό.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τον Άρη σε δύσκολη όψη προς το ζώδιό σας, μπαίνετε σε μία διαρκή ανταγωνιστική διάθεση με τον χώρο της καριέρας σας. Επειδή είστε ένα άτομο που θα μπορούσε να παλεύει διαρκώς για την άνοδο και την εξέλιξή του, θα μπορούσατε να κάνετε ένα καλύτερο προφίλ κοινωνικό αυτή την εποχή, αν προσέχετε τις ρήξεις στα μέσα του Ιουλίου αλλά και αν δεν χάσετε την ευγένεια και την διπλωματία. Γιατί διαφορετικά, θα βρεθείτε εκτεθειμένος, αφού θα θίξετε τους ανωτέρους ή τους ανταγωνιστές σας και θα αδικήσετε την εικόνα σας. Διατηρείτε την δίκαιη κρίση σας, για να αισθανθείτε πως έρχεται σταδιακά η δικαίωση για το έργο σας. Σίγουρα αυτή η περίοδος απαιτεί λογική και τακτ. Αλλά και μία δίκαιη αξίωση, ανάλογη με τους κόπους ή τη γνώση σας.

Μέσα στον χώρο της καριέρας, θα σας ζηλέψουν για την προβολή σας αυτή την περίοδο, ίσως μάλιστα έχετε κάποιες κατακτήσεις ερωτικές, που θα ήταν καλό να χειριστείτε με ευγένεια ή διπλωματία, για να μην εκτεθείτε. Τολμήστε την προβολή σας με μία ευγενή άμιλλα πάντα. Αν θελήσετε να διεκδικήσετε μία δουλειά, θα είστε αρκετά πιο αποδοτικοί αυτή την περίοδο και πιο πειστικοί σε επιχειρήματα.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Κατά την περίοδο του Άρη στον Ζυγό, είστε ανοιχτοί σε νέους ορίζοντες και γενικά, παρά την όποια αδυναμία λόγω θέσης στον ζωδιακό, σας εξυπηρετεί και σας βολεύει να προσπαθήσετε να βρεθείτε σε νέους χώρους. Αν έχετε την δυνατότητα για καλοκαιρινές διακοπές, θα πρέπει να εστιαστείτε σε ένα περιβάλλον διαφορετικό τουλάχιστον, ή ακόμη καλύτερα στο εξωτερικό, ή σε ένα μακρινό τόπο, από εκεί που ζείτε. Σίγουρα θα σας βοηθήσει να είστε με ανθρώπους που διεκδικούν τα ιδεώδη τους και σας ταιριάζει να ανταλλάξετε μαζί τους ιδέες, ή να κάνετε με εκείνους ένα κοινό αγώνα. Όσοι διαφέρουν από τα συνηθισμένα, σαν άποψη ζωής, ή έχουν μία φιλοσοφία διαφορετική, ποιοτική πάντα όμως, θα είναι συνοδοιπόροι σας και κατά πάσα πιθανότητα, θα σας οδηγήσουν σε νέους δρόμους ή νέες ανακαλύψεις και αναζητήσεις. Μην γίνετε όμως δογματικοί επιμένοντας όπου δεν γίνεστε αποδεκτοί.

Αν θελήσετε να κάνετε κάποιες σπουδές, καλό θα ήταν να αναζητήσετε τις πληροφορίες τώρα, οπότε να πετύχετε τον στόχο σας τελικά.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μέσα στην περίοδο της διαδρομής του Άρη στον Ζυγό, θα πρέπει να είστε ευάλωτοι σε ένα βαθμό, αφού είστε από τα άτομα που δεν αντέχουν την επιθετικότητα. Ο Άρης εκεί θα σας βοηθήσει να παλέψετε με την φυσική σας ευαισθησία και ευγένεια, αλλά και περισσότερη λογική, Θα δώσει προώθηση σε νέες ιδέες για τα οικονομικά σας, αλλά θα είστε επιρρεπείς σε επενδύσεις ή έξοδα που δεν θα σας ωφελήσουν. Για τον λόγο αυτό, οι κινήσεις πρέπει να είναι μόνο για ρύθμιση χρεών, δανείων, ή οφειλών κάθε είδους, όχι για επιθετικές αγορές. Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να είστε κοντά στο ταίρι σας, με την λεπτότητα που σας διακρίνει και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αποφύγετε όμως να επιδιώξετε πιέσεις στα μέσα του Ιουλίου.

Καθώς σας ενδιαφέρει να ανακαλύπτετε τον βαθύτερο εαυτό σας, κάποιες φορές θα είστε πιο εκδηλωτικοί για τις ανάγκες σας, οπότε θα εκτονώνετε αυτό που κρύβετε καιρό και θα διεκδικείτε κρυφούς σας στόχους. Αποφύγετε να διατηρείτε τις τραυματικές εμπειρίες μέσα στην ψυχή όμως, εκτός αν τις μετουσιώνετε σε μαθήματα ζωής και γίνεστε πιο δυνατοί και αποφασιστικοί! Εξ άλλου τέλος του καλοκαιριού, θα ξεκινήσει μία περίοδος πιο αποδοτική για σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;