Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2-9/7/12

Με μία κρίσιμη Πανσέληνο στον Αιγόκερω

Από την Λίλιαν Σίμου

Έχει ενδιαφέρον, καθώς η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί το τέλος μίας δύσκολης περιόδου, πολύμηνων ευμετάβλητων καταστάσεων, και μας καλεί σε ένα απολογισμό. Η Αφροδίτη μόλις στράφηκε σε ορθή πορεία, αλλά κινείται ακόμη πολύ αργά, ο Άρης σύντομα αλλάζει ζώδιο μετά από οκτάμηνη παραμονή στην Παρθένο, ενώ ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού μας αγγίζει με μία Πανσέληνο σε αδύναμη θέση ζωδιακά και σε κρίσιμη μοίρα.

Η περίοδος της κοινωνικής και προσωπικής κρίσης, όπως εξελίσσεται, αναπτύσσεται διεξοδικά στο άρθρο μας στο λινκ του astrolife.gr

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους (αν δεν γνωρίζετε τον ωροσκόπο σας, παρακαλούμε να ενημερωθείτε μέσω των υπολογιστικών μας προγραμμάτων ή να επικοινωνήσετε μαζί μας, δίνοντας τα ακριβή στοιχεία γέννησης)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Πανσέληνος δίνει το έναυσμα για μία διαφορετική αντίληψη στις κοινωνικές σας σχέσεις. Ενδέχεται να κατανοήσετε πλέον και να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις καθώς δεν μπορείτε να διατηρήσετε άλλο το παλιό καθεστώς. Μέσα από μία μεγάλη κρίση, περνάτε άμεσα σε δράση, αλλά θα ήταν καλό να έχετε προγραμματίσει τα επόμενα βήματά σας. Μην βιαστείτε να διαλύσετε ό,τι έχετε οικοδομήσει ως σήμερα. Καλό θα είναι να αποφύγετε συγκρούσεις που προκαλούνται με την προσωπική σας ανάγκη για ελευθερία.

Θετικές εξελίξεις θα έρθουν στην αισθηματική σας ζωή, αν αποφασίσετε να κάνετε ένα νέο βήμα, με κάποιον που θα μοιράζεται την ίδια διάθεση για κέφι και χαρά, με σας. Νέες ιδέες και έμπνευση, θα σας κάνουν δημιουργικούς.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Για σας είναι αρκετά ευνοϊκές οι συνθήκες της Πανσελήνου, αν και εμπεριέχει τις αδυναμίες της κρίσιμης μοίρας. Σημαντικό θα είναι να τακτοποιήσετε νομικές υποθέσεις ή να ξεκινήσετε ένα μακρύ και αξιόλογο ταξίδι στη γνώση. Μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη για μία αληθινή απόδραση, ξεκινώντας ένα ταξίδι σε νέους τόπους και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους, με νοοτροπία διαφορετική από την δική σας αλλά ικανή να σας παρακινήσει για προβληματισμό.

Θετικές προοπτικές θα φανούν αν έχετε ανάγκη να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας, κυρίως δάνεια, κάρτες, χρέη. Στην περίπτωση αυτή, σημασία θα έχει να βρείτε νέες ιδέες ή ένα νέο τρόπο και να επιδιώξετε να κάνετε μία ριψοκίνδυνη επένδυση. Στις προσωπικές σας σχέσεις, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανανεώσετε την φλόγα του έρωτα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αβεβαιότητα ακόμη υπάρχει στην ζωή σας και πολλές σκέψεις, δίχως να καταλήγετε κάπου ακόμη. Η Πανσέληνος του μήνα εστιάζει το ενδιαφέρον στις αδυναμίες των προσωπικών σας σχέσεων. Ίσως πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να γίνει πιο δεκτικός, δίχως να φοβάστε την απογοήτευση. Ένα μυστικό θα σας κουράσει και θα θελήσετε να το μοιραστείτε. Καθώς υπάρχει ανασφάλεια οικονομική, θα ήταν καλό να μην επενδύσετε τώρα, ακόμη κι αν σας προσφέρουν δελεαστικές προτάσεις.

Θετικές οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά μία συνεργασία, καθώς θα επιδιώξετε να συζητήσετε νέες ιδέες και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ή ανθρώπους με νέες αντιλήψεις. Θα αισθανθείτε δημιουργικοί και αποδοτικοί ξανά, κάτι που θα φέρει ενθουσιασμό και απόδοση στο έργο σας.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική η Πανσέληνος για σας, καθώς συνδέεται με το ζώδιό σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους περνούν από ένα κρίσιμο στάδιο και σας προκαλούν συγκινήσεις. Μην βιαστείτε να αλλάξετε τα πάντα κάτω από μία παρόρμηση. Απαιτείται ακόμη να επικεντρωθείτε στην ισορροπία των σχέσεων, να διακρίνετε τα θετικά και αρνητικά από τις σημαντικές σας σχέσεις και να κάνετε μία ανατροπή αποφεύγοντας την παρόρμηση που σας διακατέχει. Στην καριέρα σας θέλετε μία πλήρη ανατροπή.

Στα θετικά των ημερών, μπορούμε να πούμε πως είναι η επιθυμία για να καλλιεργηθούν αξίες και αξιόλογες σχέσεις. Καθώς είστε κοντά σε μία διαφορετική ή καινοτόμο ιδέα, θα πρέπει να κάνετε την αρχή μέσα από στόχους που θα αναπτυχθούν και θα στηριχθούν με φίλους ή ομοϊδεάτες.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η ανάγκη να τακτοποιηθεί η καθημερινότητά σας, είναι μία αιτία κόπωσης αυτή την εποχή. Μην αποθαρρύνεστε, αν θεωρείτε πως δεν προοδεύετε όπως το επιθυμείτε. Υπάρχει ήδη η προοπτική της αλλαγής, αλλά προς το παρόν, χρειάζεστε υπομονή. Προσέχετε την υγεία σας και μην επιτρέψετε να σας αποκαρδιώσουν οι υποχρεώσεις που είναι ήδη πολλές. Επειδή είναι πολύ σημαντική η περίοδος αυτή για μία στροφή στη δουλειά σας, οργανωθείτε προσεκτικά και μην βιάζεστε για να αλλάξετε τα ήδη γνωστά και δεδομένα, χωρίς πρόγραμμα.

Στις θετικές επιρροές, θα πρέπει να λάβετε υπʼ όψη, πως είναι στην δική σας επιλογή να οραματιστείτε και να δημιουργήσετε το μέλλον. Μπορείτε να διασκεδάσετε αυτές τις μέρες, αλλά και να χαρείτε τον έρωτα. Το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια μπορεί να φέρει εκπλήξεις, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Πανσέληνος σας βοηθά να αποκτήστε έμπνευση και να καλλιεργήσετε ευχάριστες δημιουργικές ή καλλιτεχνικές ασχολίες. Ο έρωτας είναι σημαντικός αυτή την εποχή, αλλά περνά μέσα από κρίση και τα αισθήματα άλλοτε είναι αποθαρρυντικά κι άλλοτε έντονα και ανατρεπτικά για σας. Σίγουρα δεν σας αρέσει αυτό το κλίμα, είστε συνήθως πιο ήπιων τόνων, όμως θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να προχωρήσετε με αλλαγές στο επίπεδο των προσωπικών σχέσεων, βασισμένοι στην εμπειρία που είχατε ως τώρα.

Τα θετικά της περιόδου σας προσφέρουν την δυνατότητα να τολμήσετε μία συνεργασία για οικονομικά οφέλη, αλλά ακόμη θέλει υπομονή πριν να αποδώσει. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να επιτρέψετε στην έμπνευση να σας καθοδηγήσει και να προωθήσετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν μέσα από μία μυστικότητα. Ίσως ένα κρυφός έρωτας, σας δώσει χαρά.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Τα θέματα που αφορούν την οικογένεια βγαίνουν στο προσκήνιο και ενδεχομένως ένα πατρικό σπίτι ή υποχρεώσεις προς γονείς, σας κουράζουν αυτή την εποχή. Όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να κάνετε ένα καλύτερο προγραμματισμό στο μέλλον. Τώρα φαίνεται επιτακτική η ανάγκη για μία αλλαγή στις πιέσεις που ασκεί το οικογενειακό περιβάλλον και στις βάσεις που θέτετε στη ζωή σας. Παρά την τόλμη που έχετε, μην ρισκάρετε τα πάντα δίχως πρόγραμμα..

Στα θετικά της περιόδου αυτής, συγκαταλέγεται η επιδίωξη συναναστροφών με μία ενδιαφέρουσα φιλοσοφία ζωής. Οι ιδέες, τα γραπτά και οι συμφωνίες, αντανακλούν τα σχέδια και τα όνειρά σας. Κάποιοι φίλοι θα σας συμβουλέψουν και θα στηρίξουν ένα αξιόλογο στόχο σας.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αναπολώντας την έως τώρα κατάσταση, είστε αποφασισμένοι να αλλάξετε ριζικά. Δεν είστε ευχαριστημένοι και συζητάτε με άτομα που θα σας προσφέρουν σημαντική στήριξη με τις ιδέες τους και τις προτάσεις τους. Ωστόσο, η Πανσέληνος αναδεικνύει την στειρότητα κάποιων απόψεων ή την δυσκολία να τις ενστερνιστείτε. Λίγο απογοητευμένοι αισθάνεστε, αλλά θα ωφεληθείτε τελικά. Για τον λόγο αυτό, μην αντιδράσετε διασπαστικά απέναντι σε όσους είναι στον χώρο εργασίας σας, καθώς η καθημερινότητα θα αλλάξει, όταν τακτοποιήσετε κάθε λεπτομέρεια.

Στις θετικές προεκτάσεις των ημερών, θα έχετε μία όμορφη ιδέα στον κοινωνικό σας χώρο ή και στην καριέρα, η οποία θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε. Θα είστε αρκετά ελκυστικοί, προκαλώντας το ενδιαφέρον των ανθρώπων που σας γνωρίζουν. Αν είστε συγγραφείς, το έργο σας μπορεί να διακριθεί αυτή την εποχή.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με την Πανσέληνο στα θέματα των οικονομικών, είστε διαρκώς μέσα σε μία ανησυχία και αγωνία. Προσπαθήστε να παραμείνετε εγκρατείς, μην ρισκάρετε οικονομικά, ή το εισόδημά σας αυτή την εποχή. Συγκεντρωθείτε στις δυνατότητες που έχετε, την εμπειρία και τη γνώση. Προγραμματίστε καλύτερα τα επόμενα βήματα και επενδύστε σε κάτι που αξίζει ιδιαίτερα. Θέλει όμως σωστό σχεδιασμό και σίγουρα να έχετε αφιερώσει χρόνια εμπειρίας. Οτιδήποτε γίνει σε σύντομο διάστημα και δίχως προγραμματισμό, δεν θα σας φανεί χρήσιμο στο μέλλον.

Στις θετικές προδιαγραφές των ημερών, ας έχετε κατά νου, πως πρέπει να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον, μέσα από διάφορες προοπτικές που σας έχουν δοθεί την τελευταία διετία. Λαμπρές ιδέες προσφέρουν προοπτικές σε ένα επιστημονικό πεδίο, ή νέους ορίζοντες. Αλλά πρέπει να διατηρήσετε την καθαρότητα και την ποιότητα στη σκέψη

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στο δικό σας περιβάλλον ζωδιακά σχηματίζεται η Πανσέληνος. Αν και σε ζώδιο αδυναμίας και σε κρίσιμη μοίρα, είστε σε θέση να τη διαχειριστείτε. Φυσικά, περνάτε μία κρίση εδώ και μία τετραετία περίπου για να έρθουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Κυρίως όμως τα δύο τελευταία χρόνια συνέβησαν προκλήσεις για να επέλθει μία ανανέωση. Καθώς είναι αρκετά δύσκολο να αντισταθείτε στην ανατροπή, προσπαθήστε να πάρετε αποφάσεις, αφού μελετήσετε σωστά τις επιθυμίες σας. Οι συνεργάτες πρέπει να σας στηρίξουν αν τους φερθείτε με οικειότητα. Η κρίση όμως αγγίζει τους οικείους σας.

Στις θετικές προδιαγραφές, είστε σε θέση να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα, αρκεί να λειτουργήσετε με μία μυστικότητα προς το παρόν. Ενδιαφερθείτε για το ταίρι σας και παραμείνετε ζεστοί κοντά του.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ένα μυστικό αποκαλύπτεται αυτή την εποχή και κυρίως συνειδητοποιείται από εσάς, σας είναι δύσκολο να το αποδεχθείτε αρχικά και φέρνει μελαγχολική διάθεση. Όμως σκεφθείτε πως είναι θετική η συνειδητοποίηση αυτή, γιατί σας κάνει να αλλάξετε σκεπτικό και να έχετε μία καλύτερη διαχείριση των υποθέσεών σας στην συνέχεια. Τα θέματα που σχετίζονται με την υπόθεσή αυτή, είναι αυτά της εργασίας, των καθημερινών υποχρεώσεων και της υγείας. Ας αναζητήσετε ισορροπίες, δίχως να δράσετε απρόβλεπτα ή απρογραμμάτιστα.

Στα θετικά της εποχής αυτής, συγκαταλέγεται η καλή επικοινωνία με το ταίρι σας αλλά και μία καλύτερη συνεργασία, με τους ανθρώπους που συναλλάσσεστε συχνά. Νέες ιδέες και νέοι άνθρωποι που έρχονται στην ζωή σας, φέρνουν καινοτομίες και σας κάνουν να προχωρήσετε με πρωτοποριακό τρόπο. Ανανεωθείτε και μέσω της γνώσης.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Κατά την περίοδο αυτή, η Πανσέληνος σας οδηγεί σε στόχους και συγκεκριμένα σχέδια. Κάτι ολοκληρώνει τον κύκλο του, ανοίγοντας έναν άλλο. Καθώς είναι αρκετά δύσκολο να δεχθείτε την αλλαγή δίχως μία μικρή μελαγχολία, κατανοήστε πως ο κύκλος κλείνει και θα ξεκινήσετε ένα νέο στόχο ζωής. Η απώλεια είχε προσχεδιαστεί, αλλά δεν την είχατε πλήρως αποδεχτεί ως τώρα. Νέες αξίες πρέπει να σας ενδιαφέρουν στο εξής και θα ήταν συνετό, να μην ρισκάρετε οικονομικά.

Στα θετικά της περιόδου, είναι η ανάληψη προσωπικής ευθύνης για το μέλλον σας. Δώστε νέες προοπτικές στη ζωή σας. Γνωρίστε νέα άτομα και διατηρείστε το κύρος σας και το όραμά σας για μία νέα αρχή. Αφήστε πίσω ό,τι σας έχει πληγώσει και κάνετε μία νέα αρχή, δίχως συναισθηματικούς δισταγμούς

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;