Ζώδια | Προβλέψεις 18 ως 25 Ιουνίου‏

Νέα Σελήνη στους Διδύμους, λίγο μετά τις εκλογές

από την Λίλιαν Σίμου

 

Η εβδομάδα που ακολουθεί την εκλογική αναμέτρηση, είναι μία εβδομάδα που έχει δύο φαινόμενο: την Νέα Σελήνη στους Διδύμους και το Θερινό Ηλιοστάσιο. Για την Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αναφερθούμε άμεσα, ενώ για το Θερινό Ηλιοστάσιο θα υπάρχει ξεχωριστή μνεία, αφού έχει σημασία και για τα πολιτικά θέματα της χώρας. Θα βρείτε το θέμα μας στις 21 Ιουνίου στο astrolife.gr!

Η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα νέο κύκλο που σχετίζεται με τις πρόσφατες εκλείψεις του Μαΐου και του Ιουνίου και τις εκλογικές αναμετρήσεις φυσικά. Η ζωδιακή μοίρα που σχηματίζεται είναι ιδιαίτερη και ευαίσθητη, αφού σηματοδοτεί αλλαγές μέσα από δύσκολες ή ανεξέλεγκτες συγκυρίες. Παράλληλα, μου θυμίζει την έκλειψη τις παραμονές των Χριστουγέννων του 2010, οπότε ξεκίνησε ο μεγάλος κύκλος των εκλείψεων στον άξονα του Τοξότη και των Διδύμων. Ιδιαίτερης σημασίας αυτή η υπενθύμιση, φέρνει στην επιφάνεια την εμπειρία του τελευταίου ενάμιση χρόνου, με την αστάθεια, την αβεβαιότητα και τις αλλαγές που προέκυψαν. Ας αναλογιστούμε, ο καθένας χωριστά και φυσικά όλοι μαζί, πώς αυτή η περίοδος θα μας φανεί ωφέλιμη, αφού κλείνει ένας μεγάλος κύκλος σε μεγάλο βαθμό. Αυτόν τον κύκλο θα τον αισθανθούμε με ένα μικρό απόηχο ξανά, όχι όμως ουσιαστικά.

Η ανάγκη για μία στροφή ως το φθινόπωρο είναι εμφανής και θέλοντας και μη, θα πυροδοτηθούν καταστάσεις που θα μας οδηγήσουν εκεί ως τότε.

Ας δούμε τι επιφυλάσσει για τα δώδεκα ζώδια και τους ωροσκόπους λοιπόν:

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική έναρξη σε καινούργιες ιδέες  για σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον, να συζητήσετε γιʼ αυτό εκ νέου, ή με νέα πρόσωπα, νέες προτάσεις, προσπαθώντας να κάνετε σύνδεση με το παρελθόν και την σημερινή κατάσταση. Κατά συνέπεια, μην επιτρέψετε στην απογοήτευση να αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κινήσεις αντιπαλότητας, σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ωστόσο, αν είστε συγκρατημένοι, θα διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε ευαισθησία σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως σε λάθη ή αφέλεια, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.

Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει συνέπεια στον λόγο σας και στις δεσμεύσεις σας. Αλλά και να δέχεστε κοντά σας άτομα φερέγγυα, αποφεύγοντας τις λανθασμένες επιλογές του χθες. Θα έχετε την ευχέρεια για μία καλύτερη συνεννόηση, μέσα από προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, για να στηριχθείτε στο έργο σας και να μην αισθάνεστε μόνοι.
Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σημαντική η χαρά και η ασφάλεια για σας και για τον λόγο αυτό, η ανάδρομη Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας φέρνει εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα εσωτερικές ανησυχίες. Κατά τις ημέρες που ακολουθούν, πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Το σημαντικό είναι να περιμένετε -προτού απορρίψετε- τις υπάρχουσες αξίες σας. Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα και αυτό θα ενισχυθεί. Δεν είναι απαραίτητο πως είστε υπεύθυνοι, ενδεχομένως είναι η αδυναμία που έχει το ταίρι σας να φανεί συνεπές στις υποσχέσεις του. Από την άλλη πλευρά φυσικά, ίσως κι εσείς επενδύσατε περισσότερο στην εικόνα που είχατε γιʼ αυτό, παρά στην ουσία της σχέσης. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας. Έστω και αποστασιοποιημένοι από το όνειρο και το συναίσθημα.
Η συζήτηση δεν είναι πάντα εύκολη, μπορείτε όμως πλέον να κάνετε μία νέα αρχή.

Αποφύγετε τις επενδύσεις και μην δανείσετε χρήματα αυτή την εποχή. Φροντίστε όμως να έχετε ένα ποσόν, για ώρα ανάγκης ή για μια καλύτερη περίοδο προκειμένου να κάνετε ελιγμούς στα οικονομικά σας.
Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Αλλά και μην είστε κτητικοί, λόγω ανασφάλειας.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σας αγγίζει και τονίζει το ζώδιό σας, μαζί με την Αφροδίτη, τον Ήλιο και τον Ν. Δεσμό. Πολλές οι προκλήσεις που θα σας κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις ή συνεργασίες. Διαπιστώστε τους λόγους, αναζητώντας την αιτία στο όνειρο που είχατε επενδύσει εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από πιο καθαρές εξηγήσεις. Αναλογιστείτε εδώ και ενάμιση χρόνο τι είχε ξεκινήσει για σας, ή ποιες επιλογές πάρθηκαν και ενδεχομένως θα έχετε το κλειδί στην αλλαγή που απαιτείται αυτές τις μέρες. Θα είστε ασφαλώς περισσότερο εστιασμένοι στις φιλοδοξίες και επιθυμίες σας, όπως και σε ένα κρυφό σας όνειρο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε καλύτερα τις υποθέσεις σας, παίρνοντας πρωτοβουλίες.

Τα οικεία σας πρόσωπα, σας έχουν λίγο κουράσει ή έχετε έρθει σε ρήξη τους τελευταίους μήνες. Έχοντας τάσεις φυγής από το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να κλείσει ο κύκλος που θέλετε, δείτε με λογική και μεθοδικότητα τις δυνατότητές σας. Και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει ως τις αρχές του Ιουλίου…
Μην παραμελείτε την υγεία σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.
Μία σχέση γίνεται σταθερή, σίγουρη και ενδιαφέρουσα για σας. Αλλάζετε ίσως σε κάποιες λεπτομέρειες και βρίσκετε την «χρυσή τομή» κάνοντας ό,τι καλύτερο για να αισθανθείτε πως βρήκατε τις ισορροπίες επιτέλους!

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σκέψεις και άγχη θα σας ταλαιπωρήσουν αυτές τις μέρες. Μπορεί μάλιστα να αισθανθείτε ατονία και κόπωση. Μικρές αμέλειες θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από όσο πρέπει. Προσέχετε αλλεργίες, κρυολογήματα και μία ευαισθησία που μπορεί να οφείλεται στο κάπνισμα. Χαλαρώστε, ηρεμίστε και έρθετε σε μία ισορροπία με ευχάριστες ασχολίες, στον ελεύθερο χρόνο σας. Επιδιώξτε την μουσική, την επαφή με την φύση ή την τέχνη. Αποφύγετε όμως ό,τι μπορεί να γίνει συνήθεια.
Κάποιες ιδέες που δεν σας εκφράζουν ή φαίνονται πολύ ιδεατές θα σας αποπροσανατολίσουν, Έχετε πολλές συγκεχυμένες απόψεις ή πολλές συσσωρευμένες έγνοιες. Μπορεί να βρεθείτε σε συμφωνία ή σοβαρές συζητήσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλύοντας τα δεδομένα αυτών των ημερών, θα ήταν καλό να σκεφθείτε τις λεπτομέρειες.

Μία αγάπη σας απασχολεί εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ μνήμες από το παρελθόν έρχονται να σας φέρουν σε δίλημμα.  Οργανώστε καλύτερα τις προοπτικές και μελετήστε τα επόμενα βήματα. Θα βγείτε σύντομα από το αδιέξοδο.  Ίσως είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο και κυρίως να κάνετε μία νέα σχέση, γιατί θα σας ταλαιπωρήσει.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και η Νέα Σελήνη ευνοεί γενικότερα τις γνωριμίες και τον κοινωνικό σας κύκλο, σας δίνει λοιπόν χαρά και ενδιαφέροντα. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε το θέμα της παραπλάνησης. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε. Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε την σχέση αυτή. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί. Η κοινωνική σας ζωή όμως, μπορεί να προκαλέσει επιθέσεις ή αντιζηλίες και να δεχθείτε μίζερη συμπεριφορά από άτομα που θαυμάζατε. Ας είστε προσεκτικοί και ας μην αφήνεστε στις εντυπώσεις.

Η έμπνευση θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποια οικονομικά σας θέματα και να βρείτε το μέτρο για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Απαισιόδοξες σκέψεις ή νέα που σας στενοχωρούν, σας αποθαρρύνουν. Θα ήταν καλό να δείτε τη ζωή θετικά και να δώσετε τον αγώνα σας.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας. Αν μάλιστα αποφασίσετε ένα ταξίδι ή μία επιμόρφωση, θα ωφεληθείτε γιατί θα σας δοθούν νέες ευκαιρίες αργότερα.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί για σας ένα εφαλτήριο για να κάνετε μία νέα αρχή στα σχέδια για το μέλλον. Αν και πολλές ιδέες υπάρχουν, κάποιες από αυτές σας αρέσουν, δίχως να προχωρούν, τότε θα πρέπει να σκεφθείτε μήπως δεν ήταν ως τώρα καλός ο προγραμματισμός σας. Δισταγμοί δικοί σας κυρίως, δεν επέτρεψαν να διεκδικήσετε τα θέματα που σας απασχολούν και σας ενδιαφέρουν για την πρόοδό σας. Αποφασιστικά πλέον, πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλίες και να δώσετε την θέση που σας αξίζει στην καριέρα σας. Αν βασιστείτε στην εμπειρία και κυρίως στην γνώση που έχετε, θα μπορείτε να στηρίξετε την θέση σας. Αλλά μην διστάζετε και μην χάνετε άλλο χρόνο.

Η αλήθεια είναι πως ο Δίας με τον Ποσειδώνα σε δύσκολη όψη, φέρνει σύγχυση. Εσείς εξακολουθείτε να παρεξηγείτε τις ενδείξεις ή τα λόγια που ανταλλάσετε.  Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν.  Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Κάποια δυσκολία θα προκύψει με ένα φίλο. Αλλά μπορεί να φανεί χρήσιμη τελικά καθώς θα σας ενθαρρύνει να παλέψετε για ό,τι είναι σημαντικό για σας.

Στον χώρο της καριέρας, αποφύγετε σχόλια και διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν τα προσωπικά σας θέματα.
Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική σας, θα σας είναι σημαντικό να επιμεληθείτε τον εαυτό σας.  Ενώ στις οικονομικές συναλλαγές, ίσως είστε λίγο συγκρατημένοι, από ανασφάλεια, αλλά και από προνοητικότητα.

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η Νέα Σελήνη σχηματίζει θετικές γωνίες με το ζώδιό σας, αλλά θέλει προσοχή: είναι σημαντικό να αποφύγετε τις τελικές αποφάσεις αυτή την εποχή. Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως, αλλά δεν ευνοεί ακόμη η κατάσταση που επικρατεί. Θα σας ενθουσιάσουν με προτάσεις ή υποσχέσεις που θα περιέχουν ουτοπίες και θα σας στρέψουν το ενδιαφέρον σε ανέφικτους στόχους. Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς και μη μπαίνετε στον πειρασμό της ανακάλυψης ενός μυστηρίου που κρύβουν. Η περίοδος αυτή ευνοεί όμως την γνώση, καθώς και την αναζήτηση μέσα από διαλογισμό και ήπιες μεθόδους.

Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας γοητεύουν, αλλά δεν είναι όλοι ειλικρινείς. Χαλαρώστε με μουσική και περιπάτους. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Στον κοινωνικό σας χώρο, υπάρχει οικειότητα με ανθρώπους που σας ταιριάζουν και αυτό σας βοηθά να εμπιστευθείτε τα προσωπικά σας. Διατηρήστε αποστάσεις.
Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο και να βρείτε την ηρεμία σας. Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι συγκεχυμένες και μάλιστα αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, αλλά δεν είναι αρκετά συνεπείς με τον λόγο τους και αυτό σας ωθεί σε αβεβαιότητα ή αμφιβολίες. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε ανθρώπους που εμπλέκονται στα οικονομικά σας αυτή την εποχή και σοβαρές αγοραπωλησίες, δεν θα ήταν καλό να γίνουν. Στην ερωτική σας ζωή, ενδέχεται να υπάρχουν ανησυχίες και να αισθάνεστε αβεβαιότητα. Θα ήταν καλό να ηρεμήσετε, για να κρίνετε αργότερα την σχέση αυτή. Σε ένα βαθμό αφήνετε την φαντασία να υπερβάλλει και σε άλλο βαθμό, είστε πολύ συγκρατημένοι και αγχώδεις. Και στις δύο περιπτώσεις, αδικείτε τη σχέση αυτή.

Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες, είναι άτομα που δεν θα πρέπει να σας ενοχλήσουν σε λεπτά προσωπικά ζητήματα. Κρατήστε τις ιδέες για σας και μην συζητάτε ανοιχτά τα όνειρά σας. Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών, για τον λόγο αυτό, ας διατηρήσετε τις επιφυλάξεις σας και να συζητάτε μόνο με λίγους.
Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε μόνο αν είστε συγκρατημένοι και μελετήσετε σωστά τα επόμενα βήματα. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα που προβάλλετε στους άλλους, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό. Συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις αυτή την εποχή γύρω από το πρόσωπό σας, αλλά και μία ασαφής θέση ως προς τις ανάγκες σας. Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείτε αυτή την γοητευτική και μυστηριώδη έκφραση, η περίοδος σας ευνοεί. Αν όμως θα επιθυμούσατε μία σαφή εικόνα, τότε θα αδικηθείτε. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις άμεσα. Αλλά και να μην έρθετε σε ανταγωνισμό ή διαφωνία και οξύτητα με ανθρώπους που εκτιμάτε ή έχουν μία σημαντική θέση στον κοινωνικό ιστό.

Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας. Αν αποφασίσετε μία συνεργασία, μετά από προτάσεις που δέχεστε, μπορεί να απογοητευθείτε στην πορεία. Στην ουσία, δεν θα ήταν καλό να διασκορπίζεστε και θα ήταν καλό αντίθετα, να μάθετε στην διάκριση και όχι στην υπερβολή. Εδώ και ενάμιση χρόνο, υπήρχαν αφορμές για μία ουσιαστική αλλαγή στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Αν είστε μόνοι, θα βρεθείτε σε δίλημμα προκειμένου να ξεχωρίσετε ποιο άτομο σας ενδιαφέρει πραγματικά. Δεν θα είναι όμως εύκολο άμεσα να βρείτε τον τύπο που σας αρέσει, ή δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους, προς το τέλος Ιουνίου.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Το ενδιαφέρον θα πρέπει να στραφεί για μία αλλαγή και νέες ιδέες στην εργασία σας. Είστε σε μία ασυνήθιστα αβέβαιη περίοδο για σας και αρκετά ασαφή. Αισθάνεστε τον προβληματισμό και νέες προτάσεις τίθενται αλλά δεν σας διευκολύνουν. Κάποιες από αυτές είναι λανθασμένες ή παραπλανητικές. Η ροή των ημερών σας οδηγεί προς την αναζήτηση προσωπικών ιδεών και ένα μυστικό. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως νοητικά. Θα προσπαθήσουν να σας περάσουν ιδέες που θα είναι πολύ όμορφες, αλλά όχι πάντοτε οι κατάλληλες για σας. Ενδέχεται να πάρετε μία απογοήτευση από τον ιδεολογικό σας χώρο, μην απογοητευθείτε, ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο φιλοσοφικής σκέψης και να προχωρήσετε σε ένα άλλο.

Με τους συνεργάτες σας, μπορείτε να έχετε μία οικειότητα και να προχωρήσετε μαζί, αν αναλύετε κάθε λεπτομέρεια των ευθυνών σας. Διαφορετικά, θα αισθανθείτε πως προσπαθούν να σας κατευθύνουν και θα στενοχωρηθείτε. Θα αντιδράσετε και δεν θα υπάρχει τελικά όφελος. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμείς υποθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις ολοκληρώσετε δίχως απώλεια. Ωστόσο, με ένα φιλικό διακανονισμό, μπορεί να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.  Μέσα από μία προσωπική σχέση, η τρυφερότητα θα προσφέρει πεδίο συνεννόησης. Αντίθετα, εκείνο που θα πληγώσει το ταίρι σας, θα είναι η στενοκεφαλιά. Μην είστε απόλυτοι και μην επιτρέψετε να επέμβουν τρίτοι στη σχέση.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μέσα από τις προσωπικές σας ανάγκες για να βρείτε ενδιαφέρον και δημιουργία, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Αλλά για σας, πολλές κουβέντες θα μοιάζουν υπερβολικά όμορφες και εκεί είναι η παγίδα. Δεν θα είναι εφικτά τα όνειρα που περιγράφονται ως ιδανικά. Αν και είστε συχνά σταθεροί, η σιγουριά που θα διασαλευτεί θα σας απογοητεύσει τελικά. Όλα τα όνειρα που είναι μεγαλειώδη και σας εκφράζουν, δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Επομένως, αυτή η περίοδος αφήνει μία πίκρα, καθώς οφείλετε να κάνετε αλλαγή στα σχέδιά σας. Απομυθοποιούνται στόχοι και άνθρωποι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλό. Ωστόσο, χαρείτε με τον ταίρι σας, ρομαντικές στιγμές, δίχως να δίνετε και να παίρνετε σοβαρές υποσχέσεις. Θα είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν όλες και θα επενδύσετε απαιτώντας μετά την υλοποίησή τους. Δεν θα ήταν καλό να παίξετε τυχερά παιχνίδια και να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Μνήμες ερωτικές από το παρελθόν εξακολουθούν να θέτουν σε αμφισβήτηση την τωρινή σας σχέση. Ή να συγκρίνετε την εκάστοτε πρόταση για φλερτ, με ό,τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας. Αναστατώνεστε δίχως ουσία. Αφεθείτε στην ροή του χρόνου και θα ξέρετε τι πρέπει να γίνει προς το τέλος του μήνα.

Καθώς το χρήμα έχει αξία για σας, γιατί θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας εκτιμούν ή σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, μπορεί να κάνετε χρειαστεί να το διαχειριστείτε πιο συνετά. Ας μην κάνετε ανοίγματα αυτή την εποχή.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Προκλητική προβάλλεται η Νέα Σελήνη στα δικά σας δεδομένα και θα είναι μέσω του οικογενειακού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να σταθείτε κοντά στο όνειρό σας, αλλά μην χαλαρώσετε τις επιφυλάξεις σας. Τα λόγια που γίνονται υποσχέσεις αυτή την περίοδο δεν είναι ειλικρινή. Ή εσείς διανθίζετε με τις υποσχέσεις το όνειρό σας.

Αποφύγετε τα σχόλια και  την αυστηρή κριτική προς το ταίρι σας. Θα βρίσκετε διαρκώς λεπτομέρειες ανούσιες να δημιουργείται παράπονα. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως για τα αισθηματικά σας. Συχνά αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις.

Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας.  Επιλέγοντας ισχυρούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας. Το πρόβλημα είναι πως δεν παραμένουν για πάντα δίπλα σας, κι αυτό σας στενοχωρεί.

Κατά την περίοδο αυτή, θα έχετε ένα συμπαθητικό προφίλ στις προσωπικές σας σχέσεις, θα φανείτε στοργικοί και προστατευτικοί. Ίσως όμως να είστε κτητικοί ή καταπιεστικοί, χειραγωγώντας το συναίσθημα των αγαπημένων σας. Είναι ωραίο που ενδιαφέρεστε γιʼ αυτούς, αλλά μην τους «πνίγετε» από αγάπη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;