Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-18/6/12

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα, με πολλές αλλαγές και σημαντικότερη το πέρασμα του Δία στο ζώδιο των Διδύμων, για το οποίο θα ενημερωθείτε λεπτομερέστερα στην ιστοσελίδα μου , καθώς θα αλλάξει για ένα χρόνο τον τρόπο που θα επιδιώκουμε τις ευκαιρίες της ζωής.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η εβδομάδα αυτή σας βοηθά να ανακαλύψετε τον τρόπο να συζητάτε με τους οικείους σας δίχως οξύτητα και αντιπαραθέσεις. Επειδή όμως υπάρχει τάση να θέλετε να επικρατήσετε ή να επικρατήσει όποιος έχει πιο ισχυρό λόγο και επιχειρήματα, βελτιώστε από την πλευρά σας τον τρόπο που διεκδικείτε ό,τι σας ενδιαφέρει. Μπορεί να ειπωθούν λόγια που πληγώνουν και θα ήταν σημαντικό να αφήσετε τις διαφωνίες προς το τέλος της εβδομάδας.

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα σας προσφέρει νέες ιδέες, αλλά δεν θα είναι για τον μήνα αυτό τουλάχιστον σαφές, ποιες σας εξυπηρετούν και ποιες θα έχουν σημασία για να δημιουργήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Μην βιαστείτε να ενθουσιαστείτε, λοιπόν. Αντίθετα, συζητήστε με φίλους, συναντηθείτε με άτομα που έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα και χαλαρώστε.

Στα μέσα της εβδομάδας, έχετε την δυνατότητα να πάρετε μία σοβαρή απόφαση και να ρυθμίσετε την προσωπική σας σχέση ή μία συνεργασία με στόχο να διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η εμπειρία θα σας βοηθήσει αρκετά.

Τέλος της εβδομάδας, μία συναισθηματική επαφή σας δημιουργεί ευχαρίστηση και σας φέρνει αισιοδοξία. Αν είστε μόνοι, είναι η κατάλληλη περίοδος να αφήσετε τα τραύματα των σχέσεων του χθες στο παρελθόν οριστικά και να αποφασίσετε να συναντήσετε νέους ανθρώπους, για να έχετε μία νέα ευκαιρία για σχέση και χαρά.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία αντιπαράθεση για ιδεολογικούς λόγους, βγάζει πείσμα και σκληρότητα αυτές τις ημέρες. Αποφύγετε όσο το δυνατόν να φανείτε δογματικοί. Με τους συγγενείς σας, ίσως κάποιο από τα αδέλφια σας, θα είναι εύκολο να έρθετε σε ρήξη και θα διατηρήσετε μία ψυχρότητα για ένα διάστημα, αν έχετε ανταλλάξει λόγια με θυμό. Ευτυχώς μπορείτε να το διαχειριστείτε, ίσως αν επιτρέψετε στον χρόνο να λειτουργήσει κα να σας αποδείξει τι είναι αυτό που μετρά πιο πολύ στις οικείες σχέσεις. Μην αντιδράτε λεκτικά παρορμητικά αυτές τις μέρες.

Από την Τρίτη και μετά, πολλές ιδέες για οφέλη και βελτίωση των εισοδημάτων σας, δεν είναι ευοίωνες. Δεν διακρίνετε σωστά ακόμη την ουσία ή την προοπτική. Ωστόσο, μπορείτε να συλλέγετε πληροφορίες ή να στέλνετε βιογραφικά, αν θέλετε να βρείτε μία ευκαιρία επαγγελματική.

Στα μέσα της εβδομάδας, θα είστε αρκετά συγκροτημένοι στις επιλογές που έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σας συμφέροντα. Μάλιστα ίσως σας γίνει μία πρόταση που φαίνεται αξιόπιστη. Αποστασιοποιημένοι, μπορείτε να κρίνετε αν θα αποδώσει. Εκείνο που μετρά, θα είναι να αποδώσει σε ένα εύρος χρόνου, κι όχι άμεσα.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε με την παρουσία σας, να έχετε μεγαλύτερη προβολή ή αυτοπεποίθηση, αν αφήσετε κατά μέρος τα παράπονά σας. Χαλαρώστε κα διατηρήστε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Θα αρέσετε πολύ!

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Έχετε ακόμη την τιμητική σας, αφού είστε στα γενέθλιά σας και παράλληλα η ανάδρομη Αφροδίτη κινείται στον χώρο σας, ενώ την Τρίτη ο Δίας θα φιλοξενείται στο ζώδιό σας για ένα χρόνο. Ας τα δούμε όμως με τη σειρά…

Αρχικά εκείνο που θα χρειαστεί, είναι να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας σχέδια, τις σπατάλες ή ακόμη και την υπερβολική εγκράτεια. Για θέματα που έχουν σχέση με τα χρήματα, μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση και να κάνετε μία έντονη συζήτηση με σκληρά λόγια. Μην παρασύρεστε από τις εντυπώσεις ή το συναίσθημα των ημερών. Όπως και αποφύγετε κινήσεις επενδυτικές, μέσα από μία παρόρμηση.

Την Τρίτη ξεκινά μία περίοδος κατά την οποία θα αδημονείτε να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα. Η φύση σας έχει προικίσει με προσόντα ευελιξίας και ταλέντα, αλλά τουλάχιστον για τον μήνα Ιούνιο, δεν ενδείκνυται να πάρετε αποφάσεις, ή να αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις. Η χαλάρωση ή η υπερβολική αισιοδοξία θα βγουν σε βάρος σας. Καλλιεργήστε την υπομονή.

Από τα μέσα της εβδομάδας, θα είστε περισσότερο συγκροτημένοι και δίνοντας χρόνο σε όποιο στόχο έχετε φιλοδοξία να κερδίσετε, θα είστε σίγουρα κερδισμένοι στο μέλλον. Χρειάζεστε λίγη πειθαρχία και τάξη.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα είναι σημαντικό να είστε κοινωνικοί, να αφήσετε τους ενδοιασμούς κατά μέρος και να ξεχάσετε τα παράπονα με τις σχέσεις σας. Πάντα

υπάρχει μία νέα ευκαιρία ή ένα νέο πρόσωπο, που θα σας προσφέρει αυτό που σας λείπει, κυρίως χαρά και εκτίμηση.

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Με τον Ερμή να είναι στο ζώδιό σας απέναντι από τον Πλούτωνα, είστε μαχητικοί, απαιτητικοί αλλά και διεκδικητικοί απέναντι σε συνεργάτες που προσπαθούν, από την πλευρά τους, να σας επιβληθούν. Θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να έχετε σαφείς απόψεις και να μην λειτουργήσετε μόνο με το συναίσθημα. Φιλτράρετε με την λογική τις επιλογές σας και κυρίως τον λόγο σας.

Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα είναι αυτό περισσότερο εφικτό και θα μπορείτε να κρίνετε με μεγαλύτερη ψυχραιμία τις κρυφές σας επιθυμίες. Η αγωνία εσωτερικά είναι έκδηλη, κυρίως για ένα σοβαρό στόχο, που ακόμη δεν έχετε διευκρινίσει στο οικείο περιβάλλον σας. Η αγωνία σας δημιουργεί ανησυχία και δυσκολία στον ύπνο, προφανώς, αν και είναι όλα παιχνίδια του νου! Ηρεμήστε, ή συζητήστε με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας για ό,τι πρέπει να γίνει.

Στις οικογενειακές σχέσεις, αν υπάρχουν προβλήματα, είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να λυθούν, με ειρηνικό τρόπο και φέρνοντας ισορροπία και γαλήνη, σεβασμό και χαρά στην θέση της αντιπαράθεσης.

Προς το τέλος της εβδομάδας, είναι δυνατόν να έχετε όμορφες ερωτικές στιγμές, ρομαντικά ή κρυφά, με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει από το παρελθόν. Αν είστε μόνοι, μπορεί η σκέψη να στρέφεται προς ένα αγαπημένο πρόσωπο που έχει πια απομακρυνθεί. Καλό θα είναι να χαρείτε όποια σχέση υπάρχει στη ζωή σας σήμερα, ή να αναζητήσετε μία νέα γνωριμία, δίχως να κολλάτε στις προηγούμενες πλέον.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις, θα έχετε αρκετή ανυπομονησία για να πείτε αυτά που σας ενοχλούν και θα προκληθούν τριγμοί στις εργασιακές σας σχέσεις. Απωθημένα ή σχόλια που ειπώθηκαν πίσω από την πλάτη σας, θα γίνουν αφορμή να κάνετε μία αλλαγή και να επιδιώξουν να περιορίσουν την ελευθερία κινήσεων μέσα στη δουλειά σας. Ίσως μάλιστα διαπιστώσετε πως κρύβεται μία ζήλια στα σχόλια ή τις σκέψεις τους. Δεν είναι ευχάριστο το κλίμα και θα ήταν απαραίτητο να μην παρασυρθείτε από ένα παιχνίδι εντυπώσεων και χειραγώγησης. Αντίθετα, μην συζητάτε ανοιχτά για τις σκέψεις ή τα σχέδιά σας αυτή την εποχή.

Με τον Δία να εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων από την Τρίτη, διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Αν είστε καλλιτέχνες ή έχετε σχέση με ανθρώπους της τέχνης, θα έχετε όμορφες στιγμές. Αν όμως θέλετε να κάνετε πρακτικά σχέδια για το μέλλον, αυτή η περίοδος θα είναι αρκετά απροσδιόριστη, ως τα τέλη του Ιουνίου. Θα ακούτε πολλά, θα σχεδιάζετε περισσότερα, αλλά δεν θα υπάρχει βάση σε πολλά από αυτά. Επομένως, περιμένετε λίγο πριν θελήσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

Στα μέσα της εβδομάδας, ένα αξιόπιστο άτομο θα σας προτείνει συνεργασία ή θα σας προσφέρει συμπαράσταση.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα είναι απαραίτητο να διακρίνετε την ερωτική έλξη που υπάρχει σε κάποιο άτομο που ως τώρα ανήκε στον φιλικό σας χώρο. Είναι ένα ενδιαφέρον καλυμμένο και τώρα θα αποκαλυφθεί. Αν πάλι εσείς έχετε ένα απωθημένο ερωτικό με κάποιον/κάποια φίλο/φίλη, ας το συζητήσετε πλέον.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στον χώρο της καριέρας, προβάλλονται πολλές προκλήσεις και δημιουργείται μία ανησυχία. Είστε επιρρεπείς στο άγχος, οπότε αποφύγετε τα σχόλια και διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν την προσωπική σας ζωή. Αλλά και θα είναι δύσκολο να μην προδίδονται λεπτές προσωπικές σας καταστάσεις. Η θέληση να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, σας κάνει περισσότερο πομπώδεις από όσο έχετε συνηθίσει αυτή την εποχή. Σίγουρα εκείνο που θα μετρήσει είναι η προσωπική σας δουλειά, παρουσία και πρόταση.

Επιδιώκοντας να προβάλετε τις ιδέες σας, θα είστε προσιτοί σε ένα κοινωνικό περιβάλλον, κυρίως αν συμμετέχετε σε σύλλογο ή ένα κοινωνικό φορέα. Θα αρέσετε και θα είστε πειστικοί. Αλλά σε προσωπικό επίπεδο, θα φανείτε διεκδικητικοί, απόλυτοι ή ίσως δογματικοί. Ενδέχεται μάλιστα το ταίρι σας να νιώσει απομάκρυνση αυτή την εποχή και να έρθετε σε μία ψυχρότητα. Μην ανταλλάξετε πικρά λόγια, αντίθετα, ενδέχεται η απόσταση να δημιουργήσει μία αναζωπύρωση του πάθους.

Στο τέλος της εβδομάδας, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον σας μία γνωριμία και σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν. Αλλά θα ήταν καλό να μην επιτρέψετε στις αποτυχίες του χθες, να καθορίσουν το μέλλον σας. Αντίθετα, θα είναι απαραίτητο να δώσετε στη ζωή σας, ένα νέο νόημα και κυρίως να ξεπεράσετε ό,τι την έχει πονέσει. Δώστε μία ευκαιρία και ξεκινήστε από την αρχή!

Ζυγός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Μία σύγκρουση απόψεων θα υπάρχει αρχικά αυτή την εβδομάδα, κυρίως με ανθρώπους που έχουν σχέση με την καριέρα σας ή το προφίλ σας και την προβολή σας. Θα είστε δεκτικοί σε επιρροές και αυτό θα σας καταστήσει ευάλωτους ή αντιδραστικούς με ένα απόλυτο τρόπο. Ο λόγος θα πληγώσει και τα λόγια που θα εκφέρετε μπορεί να σημαδέψουν την εικόνα σας. Επομένως, αποφασίστε να είστε περισσότερο διακριτικοί ή υπομονετικοί.

Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα. Προς τα μέσα της εβδομάδας, θα είστε πιο εγκρατείς και συγκροτημένοι. Μπορεί να επανέλθει η ισορροπία των σχέσεων.

Από την Τρίτη και μετά, διάφορες ιδέες φαίνεται να πλανώνται στον ορίζοντα και να αρχίσετε να ονειρεύεστε ξανά. Σαν ονειροπόληση, δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Αν όμως αποφασίσετε άμεσα να κάνετε εφαρμογή των ονείρων σας, θα απογοητευθείτε. Μην προχωρήσετε ακόμη λοιπόν, δεν είναι η κατάλληλη εποχή.

Στο τέλος της εβδομάδας, ένα μήνυμα από αγαπημένο πρόσωπο που είναι μακριά σας, σας δημιουργεί χαρά και πίκρα μαζί. Απαντήστε δίχως την θλίψη του χθες κατά νου.

Σκορπιός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δυναμικές αποφάσεις, ή ένας πειστικός λόγος, προωθούν τα προσωπικά σας συμφέροντα αυτή την εποχή, ωστόσο όχι δίχως απώλειες. Η απώλεια θα είναι στην ψυχραιμία, αν κάποιος σας αντιπαραταθεί. Εκεί θα έχετε ένα παρορμητικό τρόπο να εκφέρετε γνώμη, που θα ενοχλήσει. Ακόμη κι εσείς μπορεί να αισθανθείτε τελικά άβολα, αν σας πιέσουν.

Θα σας απασχολήσει το κεφάλαιο μίας επιχείρησή σας, ή τα χρήματα που σχετίζονται με δάνεια ή αποταμίευση, από την Τρίτη και μετά. Αν έχετε χρέη και εκκρεμότητες με την Εφορία ή πιστωτικές κάρτες, θα είναι δύσκολο να πάρετε αποφάσεις αυτή τη στιγμή. Ας περιμένετε προς τα τέλη του μήνα και μετά.

Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε μόνο αν είστε συγκρατημένοι και μελετήσετε σωστά τα επόμενα βήματα. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.

Προς το τέλος της εβδομάδας, ένα ερωτικό παιχνίδι γίνεται αφορμή να θυμηθείτε παλιές ιστορίες αγάπης στη ζωή σας, ή μία παλαιότερη περίοδο στη σχέση σας. Καθώς οι μνήμες είναι τρυφερές, ας τις χαρείτε!

Τοξότης (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αρχικά, την εβδομάδα αυτή θα είστε σε μία ανυπόμονη διάθεση, προκειμένου να πείτε ό,τι σας έχει πονέσει και να εκφράσετε την δυσαρέσκειά σας. Διαφορές που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά, χρέη ή μία οφειλή, θα είναι στο προσκήνιο. Επειδή δεν έχετε αρκετή υπομονή, θα ήταν σημαντικό να προσπαθήσετε να μην εκτεθείτε ή να μην επενδύσετε παρορμητικά, χάνοντας χρόνο και ευκαιρίες για το μέλλον. Μπορείτε όμως να καλύψετε ένα χαμένο χρόνο, ή να τακτοποιήσετε κάποιες σας εκκρεμείς υποθέσεις στα οικονομικά σας.

Θα θελήσετε να βρείτε νέους πόρους, σίγουρα έχετε ιδέες, αλλά αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για σοβαρές συμφωνίες, τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερο διάστημά του. Ας ορίσετε πώς θα θέλατε να γίνουν οι διαπραγματεύσεις σας και ακούστε τις προτάσεις που γίνονται από την Τρίτη και μετά. Να ξέρετε όμως, πως περιέχουν υπερβολή και ίσως μία δόλια σκέψη. Θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί, ειδικά για σημαντικές συμφωνίες, τουλάχιστον ως τα τέλη του Ιουνίου.

Μέσα στην εβδομάδα, ένα άτομο με κύρος, θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε καλύτερα τους στόχους σας.

Για τον τομέα των σχέσεων, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εικόνα του συντρόφου ή των συναναστροφών σας. Προς το τέλος της εβδομάδας, θα πιο είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα επεξεργάζεστε διαρκώς, με την λογική και με την ανάλυση. Θα είναι λίγο κουραστικό και ίσως διογκώνετε κάποιες ιδέες που τελικά δεν θα έπρεπε. Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους, προς το τέλος Ιουνίου.

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Δυναμικά ξεκινά η εβδομάδα για σας, αφού θέλετε να επιβάλλετε την άποψή σας, σε ένα συνεργάτη σας. Καθώς είστε αρκετά επίμονοι για τις απόψεις σας, θα φανείτε δογματικοί. Για τον λόγο αυτό, επιδιώξτε να είστε συζητήσιμοι και να προβάλλετε ήπια τις ιδέες σας. Η περίοδος αυτή επίσης, θα σας φέρει αντιμέτωπους με άτομα οικεία ή της οικογένειας, καλώντας σας να πάρετε σαφή θέση, αλλά κα να κατανοήσετε τις ευαισθησίες τους.

Από την Τρίτη και μετά, θα έχετε πολλές ασχολίες επαγγελματικές ή προτάσεις και θα σας δοθούν ευκαιρίες που προς τον παρόν δεν είναι σαφείς και συγκεκριμένες. Αν σας φανεί μία πρόταση πολύ ενδιαφέρουσα, έως ιδανική, να είστε συγκρατημένοι. Θα ακούσετε πολλά, αλλά λίγα από αυτά έχουν προοπτική και σαφή εικόνα. Λόγια και προτροπές από τον επαγγελματικό σας χώρο αυτή την εποχή, κρύβουν ένα απατηλό σημείο ή ένα τέχνασμα που μπορεί να σας καθυστερήσει στην πρόοδό σας.

Στα μέσα της εβδομάδας, εξομαλύνεται μία σχέση κοινωνική, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι και υπεύθυνοι απέναντι στη διαφωνία που προϋπήρξε.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τις συναναστροφές σας. Διασκεδάστε, ξεχάστε για λίγο τα προβλήματα και τις ανησυχίες σας, αλλά και τις επιφυλάξεις απέναντι σε όσους αγαπάτε και σας αγαπούν. Είναι η κατάλληλη ώρα να βιώσετε μία καλύτερη και ευτυχέστερη περίοδο στη ζωή σας.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Προβλήματα και αντιζηλίες στον εργασιακό σας χώρο, φέρνουν λόγια που θα σας πικράνουν. Μην ανακατευθείτε σε σχόλια και μην εκφράζεστε ανοιχτά, γιατί δεν θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα στην εικόνα σας. Επιπλέον, μπορεί να εκδηλώσει κάποιο άτομο που συμπαθείτε, μία σκληρή συμπεριφορά αυτή την εποχή και να σας πληγώσει. Αντίθετα, παρά τις δυσκολίες φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας και περιμένετε να περάσει αυτό το δύσκολο χρονικό διάστημα.

Από την Τρίτη και μετά, μία ανάσα ελπίδας θα έρθει στην ζωή σας. Προς στιγμήν, θα σας ενθουσιάσει προφανώς, αλλά θα ήταν καλό να περιμένετε να περάσει αυτός ο μήνας. Θα εμφανιστεί ένας ερωτικός περίγυρος θαυμαστών, όχι πάντα φερέγγυων ή σταθερών όμως. Για τον λόγο αυτό, απολαύστε τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρονται και θα συνεχίσουν για ένα περίπου χρόνο να υπάρχουν συχνά, αλλά δίχως να επενδύσετε αυτή την στιγμή σε μόνιμη διάρκεια.

Επίσης, θα έχετε την διάθεση για διασκέδαση, χαλάρωση και επαφή με άτομα που σας προσφέρουν δροσιά και χαμόγελο. Καλό θα ήταν να μην ρισκάρετε όμως, είτε σε τυχερά παιχνίδια, είτε σε περιττά έξοδα, είτε μία μόνιμη σχέση για κάποιο περιστασιακό φλερτ.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα είναι καλό να είστε με ανθρώπους που αγαπάτε ή να αποκαταστήσετε τις σχέσεις με όσους αγαπάτε.

Ιχθείς (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σε μία συζήτηση θα είστε περισσότερο πειστικοί αυτή την εποχή και μάλιστα θα ενδιαφερθούν να σας ακούσουν. Θα φανείτε ελκυστικοί με τον λόγο σας και αυτό θα μετρήσει για να διατηρήσετε την προσοχή προς τις δικές σας απόψεις, ή τουλάχιστον τις απόψεις που φαίνονται να προέρχονται από τις εκτιμήσεις σας. Προσοχή όμως, να μην γίνετε πολύ δογματικοί.

Παράλληλα, από την Τρίτη και μετά, η πορεία θα δείξει πως μέσα στον οικείο σας χώρο, υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη κοινωνικοποίηση, συζητήσεις και φιλίες. Θα έχετε άτομα που θα έρχονται και κάποια από αυτά, τουλάχιστον μέσα στον μήνα Ιούνιο, θα έχει δόλια συμπεριφορά. Μην μοιράζεστε όλες τις ιδέες σας, αλλά και μην δεχτείτε την υπερβολή και την παραπλάνηση. Για ένα χρόνο περίπου, θα είστε αβέβαιοι και επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεση, κυρίως σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές ας σχέσεις. Αν μάλιστα έχετε κάποιον άνθρωπο με ευαισθησία υγείας, μπορεί να σας απασχολήσει, κυρίως για να τακτοποιήσετε έγγραφα ή θέματα των εξετάσεών του.

Στα μέσα της εβδομάδας, φαίνεστε κατασταλαγμένοι για ένα ζήτημα στην οικογένεια που εκκρεμεί εδώ και καιρό. Έστω και με δυσκολία, μπαίνει σε σειρά.

Προς το τέλος της εβδομάδας, θα έχετε μία ευχάριστη παρουσία από το παρελθόν, στη ζωή σας ή ένα μήνυμα από ένα αγαπημένο πρόσωπο, με το οποίο έχετε απομακρυνθεί. Ας προσπαθήστε να γεφυρώσετε τις διαφορές με το χθες και να έρθετε σε μία καλύτερη σχέση σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;