Συναυλίες 2012 | Wu Legends στην Ελλάδα!

Οι Wu Legends, σε μία ιστορική στιγμή για τη συναυλιακή πραγματικότητα της χώρας, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Method Man, Raekwon, Ghostface Killah και GZA, από τους θρυλικούς Wu Tang Clan, σε ένα από τα μεγαλύτερα live που έχουν γίνει ποτέ στη χώρα μας!

Συγκεκριμένα, θα βρίσκονται στην Αθήνα τη Δευτέρα 25 Ιουνίου (Βοτανικός Live Stage / Γκάζι) αλλά και στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη 26 Ιουνίου (Ιβανόφειο Αθλητικό Κέντρο), για δύο ανεπανάληπτες βραδιές που θα μείνουν χαραγμένες στη συνείδηση όλων των μουσικόφιλων της χώρας. Δύο συναυλίες που πραγματικά θα αποτελέσουν εμπειρία ζωής για όσους και όσες τις παρακολουθήσουν και, δεδομένα, το απόλυτο must του φετινού καλοκαιριου.

Ένα από τα σπουδαιότερα και επιδραστικότερα σχήματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, εν γένει, εδώ και 20 χρόνια και αναμφισβήτητα το κορυφαίο της Hip Hop / Rap σκηνής (με μοναδικό, ίσως, “αντίπαλο” δέος τους Public Enemy), οι Wu Tang Clan αποτελούν την απόλυτη έκφραση του New York Hardcore / Mafiozo Rap / Hip Hop movement της Ανατολικής ακτής.

Συγκρότημα μύθος για το συγκεκριμένο είδος – και όχι μόνο – έχουν επηρεάσει αμέτρητα άλλα σχήματα και καλλιτέχνες (το ΝΜΕ τους τοποθέτησε στο Top 10 των επιδραστικότερων ονομάτων των δύο τελευταίων δεκαετιών). Αληθινά πρωτοπόροι, κατόρθωσαν να συνδυάσουν με απίστευτη δημιουργικότητα τις ιδιαιτερότητες και το σπάνιο ταλέντο της καθεμίας από τις τεράστιες προσωπικότητες που τους απαρτίζουν. Σε αντίθεση με τη συντριπτική πλειοψηφία των υπόλοιπων σχημάτων της Hip Hop / Rap σκηνής, βασίζονται περισσότερο στη μουσική και λιγότερο στη χρήση του sampling – την τεχνική του οποίου, ούτως ή άλλως, έχουν εξελίξει πολύ πέρα από το συνηθισμένο – καθιερώνοντας έναν μοναδικό ήχο που δε μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο στη σύγχρονη σκηνή.

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2012 Βοτανικός Live Stage – Γκάζι / Κασσάνδρας 19 (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Tρίτη 26 Ιουνίου 2012 Ιβανόφειο Αθλητικό Κέντρο – Θεσσαλονίκη

Τα πρώτα 500 εισιτήρια κοστίζουν 30 ευρώ και τα υπόλοιπα κοστίζουν 35 ευρώ. Ταμείο: 35 ευρώ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00. Τα εναπομείναντα εισιτήρια των 30 ευρώ θα διατίθενται μόνο στα σημεία προπώλησης της Αθήνας μέχρι και την Τρίτη 12 Ιουνίου. Από την Τετάρτη 13 Ιουνίου, θα διατίθενται μόνο εισιτήρια των 35 ευρώ, τόσο στην Αθήνα όσο και την υπόλοιπη Ελλάδα. Στο ταμείο, το βράδυ της συναυλίας, η τιμή παραμένει η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;