Ζώδια | Εβδομαδιαίες  Προβλέψεις 28/5-3/6/12

Ανάμεσα σε δύο εκλείψεις

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα για όλους μας είναι αυτή που κυλά. Βρίσκεται μετά την πρώτη έκλειψη του καλοκαιριού και του έτους, όπως αναφέραμε και λίγο πριν την δεύτερη έκλειψη, για την οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά την επόμενη φορά. Το θέμα της έκλειψης και της ανάδρομης Αφροδίτης που εξακολουθεί να μας απασχολεί, αναπτύσσεται σε άρθρα στο astrolife.gr.

Η εβδομάδα που κυλά ανάμεσα στην έκλειψη Ηλίου (που φωτίζει τα σκιερά σημεία των επιθυμιών μας και τα όρια των αντοχών μας) και στην έκλειψη Σελήνης (που αφορά τα αδύναμα σημεία του ψυχισμού μας), φέρνει ανασφάλεια, εναλλαγές, αμφιταλαντεύσεις, αγωνία για το ασαφές και θολό τοπίο γύρω μας, αλλά και διακυμάνσεις σε ιδέες, ιδεολογία και στάση ζωής.

Είναι η κατάλληλη εποχή να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας, για να βρούμε ξανά τις ισορροπίες από τον επόμενο μήνα.

Ας δούμε τι μας επιφυλάσσουν οι μέρες που ακολουθούν (παρακαλούμε διαβάζετα και το ζώδιο του ωροσκόπου σας)

Κριός

Μετακινήσεις και εναλλαγές διάθεσης, από ιδέες που αφομοιώνετε αυτή την περίοδο, αλλά δίχως σταθερότητα. Σας έχει ανησυχήσει η αβεβαιότητα και τα όνειρα που δεν μπορείτε ακόμη να αγγίξετε. Πολλές οι ανάγκες που αναπτύσσονται μέσα στον νου, πολλά τα λόγια και οι συζητήσεις. Δίχως συνέπεια όμως, ή συνέχεια, σε πολλές από τις ιδέες που αναπτύσσετε. Αυτή την εποχή, καλό θα ήταν να μην εμπιστεύεστε λόγια, υποσχέσεις και αρκετές προτάσεις που γίνονται. Γιατί δεν είναι εύκολο να έχετε αντίληψη σαφή για τα κίνητρα όσων σας προσφέρουν τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους. Επίσης, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παρεξηγηθούν οι προθέσεις σας. Η υλοποίηση θα αργήσει και αν πρόκειται για οικονομικά θέματα, θα καθυστερήσουν οι απολαβές, ή δεν θα είναι όπως τις υπολογίζετε.

Στα αισθηματικά σας, ένα πλατωνικό συναίσθημα σας δυσκολεύει αρκετά, για να έχετε ηρεμία και να εκφραστείτε άνετα. Προσοχή όμως, αν έχετε μία παράλληλη σχέση, γιατί μπορεί να εκτεθείτε. Μην νοσταλγείτε το χθες, ζήστε τη σχέση που έχετε στο σήμερα, γιατί το χθες έχει παρέλθει…

Ταύρος

Σκέψεις και αδυναμίες για να πάρετε αποφάσεις πάνω στα οικονομικά σας, θα έχετε αυτή την εποχή. Ενδεχομένως ευθύνεται η δύσκολη συγκυρία και πολλές ειδήσεις που αφορούν αλλαγές στον τομέα αυτό. Έχετε ανάγκη για σταθερότητα και καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, θα είναι ανάδρομη σε κίνηση ως τα τέλη του επόμενου μήνα, είστε σε μία διαρκή ανησυχία και αβεβαιότητα πάνω στην αίσθηση της ασφάλειας. Ωστόσο, θα ήταν καλό να κάνετε καλύτερες ρυθμίσεις σε έξοδα και να περιορίσετε σε ένα βαθμό τις ανάγκες σας για δαπάνες. Η περίοδος αυτή θα σας ωφελήσει, αν εστιαστείτε πάνω στις αξίες σας και δώσετε στην εαυτό σας την ευκαιρία να βρει χαρά και ικανοποίηση με μία αλλαγή στην νοοτροπία.

Στα αισθηματικά σας ζητήματα, συχνά αναπολείτε μία αγάπη από το παρελθόν που έχει παραμείνει στην μνήμη σαν ιδανική. Εστιάζοντας όμως εκεί, δεν θα μπορείτε να απολαύσετε τις γνωριμίες της σημερινής εποχής. Αποφύγετε να κρίνετε μία νέα γνωριμία με την εικόνα που έχετε από την προηγούμενη.

Δίδυμοι

Είστε οι πρωταγωνιστές της εποχής αυτής, στο ζώδιό σας έγινε η προηγούμενη έκλειψη και συνδέεστε άμεσα και με την επόμενη. Παράλληλα, έχετε την πολυαστρία που αναφέραμε στην εισαγωγή στον προσωπικό σας χώρο. Καλείστε να διακρίνετε ανάμεσα στις προσωπικές σας επιθυμίες και το όραμά σας για ένα καλύτερο μέλλον. Καθώς έχετε μία ευμετάβλητη φύση, προσαρμόζεστε εύκολα με τις εναλλαγές της εποχής, αλλά δεν μπορείτε να καταλήξετε κάπου συγκεκριμένα. Κατά συνέπεια, είστε σε ένα εκνευρισμό και μία αναποφασιστικότητα για πολλά θέματα. Σε ό,τι αφορά τους στόχους της καριέρας, αποφύγετε αυτές τις μέρες να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μην πείθεστε σε όμορφες υποσχέσεις ή προτάσεις που παρουσιάζονται. Όλα δεν είναι όπως φαίνονται.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, έρχονται στην επιφάνεια αδυναμίες των σχέσεων και καλείστε να αποφασίσετε στα τέλη του επόμενου μήνα, πώς θα διαχειριστείτε τις σημαντικές σας σχέσεις. Εκφράζετε δύσκολα τα αισθήματά σας και ίσως είστε εγωιστές σε ένα βαθμό. Επειδή πρέπει να περιμένετε λίγο προτού ξεκαθαρίσουν τα αισθήματά σας, διατηρείστε ήπιους τόνους προς το παρόν.

Καρκίνος

Πολλές κρυφές σκέψεις σας δημιουργούν μία ενδόμυχη αγωνία αυτή την εποχή. Αν μάλιστα έχετε πλανήτες στους Διδύμους, κυρίως την Αφροδίτη ή τον Ερμή, έχετε ένα ακόμη λόγο να μην είστε ήρεμοι. Συναισθήματα και σκέψεις εμπλέκονται, ενώ η κρίση θολώνει. Μπορεί να ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τις βαθύτερες αγωνίες σας ή με ανεκπλήρωτες επιθυμίες που έχετε αμελήσει. Καθώς σας ενδιαφέρει να είστε συνεπείς και ασφαλείς, η αγωνία των ημερών δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος για σας και σας αποδιοργανώνει. Καλό θα ήταν να συγκεντρωθείτε στα βασικά που σας ενδιαφέρουν. Αναρωτηθείτε γιατί έχετε συσσωρεύσει τόσες ανησυχίες. Θα ήταν καλό να επιλέξετε τα ουσιώδη πλέον.

Στον αισθηματικό σας τομέα, οι μνήμες μίας σημαντικής σχέσης σας απασχολούν. Ή ενδέχεται κάποιοι από εσάς να έχετε ανάγκη να εκφράσετε παράπονα και να σκέπτεστε τις αδυναμίες την σχέσης που έχετε σήμερα. Καλό θα ήταν να αποφύγετε προς το παρόν να επιμείνετε πάνω στις ευαίσθητες πτυχές και να μην διογκώνετε τα προβλήματα που ενδεχομένως υπάρχουν.

Λέων

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στα σχέδια για το μέλλον. Έχετε εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα την αγωνία για ένα καλύτερο «αύριο». Υπάρχουν στόχοι σημαντικοί που είναι προγραμματισμένοι, αλλά για διάφορους λόγους δεν προοδεύουν. Σημαντικά εμπόδια εγείρονται από άτομα που δεν έχουν το κεφάλαιο να στηρίξουν συνεργασίες μαζί σας, αλλά σας παρουσίασαν διαφορετική εικόνα αρχικά. Άλλος λόγος καθυστέρησης μπορεί να είναι η δική σας ανασφάλεια που σας κάνει να αμφιβάλλετε για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Οι φιλικές παραινέσεις και συμβουλές, ίσως δεν είναι ιδανικές για σας. Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε λίγο αυτή την εποχή. Πολλές προτάσεις και ιδέες, δημιουργούν μία σύγχυση τελικά και ξεφεύγετε από τον κεντρικό σας στόχο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις.

Στην αισθηματική σας ζωή, μέσα στο φιλικό περιβάλλον, θα εκφραστεί ένα ενδιαφέρον που δεν ήταν φανερό εδώ και καιρό. Αν και θα γοητευθείτε, καλό θα είναι να παραμείνει στο επίπεδο του φλερτ αυτή την περίοδο, αφού δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να διατηρηθεί ό,τι ξεκινήσετε τώρα.

Παρθένος

Σε μία διαρκή ένταση θα είστε αυτές τις ημέρες, ανάμεσα στις δύο εκλείψεις, αμφιβάλλοντας για σχέδια, όνειρα και οραματισμούς για μία συνεργασία ή μία θέση στον τομέα της καριέρας. Εκείνο που δεν πρέπει να σας παρασύρει, είναι η άποψη των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Θα ήταν προτιμότερο να μην συνδέετε το μέλλον σας με τις εκτιμήσεις αυτής της εποχής. Καλύτερα να μην εμπλακείτε επίσης, σε συζητήσεις και κριτική προς τους ανωτέρους σας, γιατί θα παρανοηθεί ό,τι ειπωθεί και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι. Οι συνεργάτες σας δεν είναι πάντα φερέγγυοι.

Στα αισθηματικά σας, υπάρχει ένα ενδιαφέρον και φαίνεστε αρκετά γοητευτικοί στον κοινωνικό σας χώρο. Θα ήταν καλό όμως, να μην εκθέσετε τα αισθήματά σας ή την σχέση σας, στο περιβάλλον σας. Αν αποφασίσετε να κατακτήσετε κάποιον από τον χώρο της καριέρας, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αντίθετα, ενδέχεται να μην ωφελήσει την εικόνα σας, η προσωπική σας ζωή. Ας είστε διακριτικοί.

Ζυγός

Αν και οι ημέρες αυτές είναι ασταθείς, είστε σε μία ενδιαφέρουσα περίοδο, κατά την οποία θα ενδιαφερθείτε για νέες ιδέες αλλά και για μία αλλαγή μέσα από ένα ταξίδι. Επειδή όμως κάποια εμπόδια το καθυστερούν, ας το οργανώσετε και ας περιμένετε μία καλύτερη στιγμή για να πραγματοποιηθεί. Αν έχετε εκκρεμότητες με νομικές υπηρεσίες, αυτή την εποχή θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε εγρήγορση, γιατί θα σας ζητηθεί να τις τακτοποιήσετε, ιδιαίτερα αν αφορούν οικονομικά θέματα.

Μία συναισθηματική σχέση με την οποία είχατε απομακρυνθεί, μπορεί να παρουσιαστεί ξανά και να σας δημιουργήσει ένα προβληματισμό. Θα ήταν καλό να αποφύγετε να δεσμευτείτε, αν σας συγκινήσει. Γιατί θα είναι ακόμη ασαφές, το πόσο σημαντική μπορεί να είναι για σας στην σημερινή εποχή. Αντίθετα, προσδιορίστε καλύτερα τις προσωπικές σας ανάγκες, κάνοντας μία σύγκριση με το χθες. Διδαχτείτε από το χθες, δίχως να επενδύσετε σʼ αυτό για τις επόμενες κινήσεις σας.

Σκορπιός

Μέσα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να δημιουργήσετε. Αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, αυτή η εποχή θα είναι πολύ παραγωγική για σας. Αν πάλι δεν είστε συγγραφείς, ή καλλιτέχνες, ασχοληθείτε με την τέχνη, προκειμένου να αφήσετε κατά μέρος το άγχος και τις ανησυχίες σας. Η επαφή με την μουσική ή ένας περίπατος στην θάλασσα, θα είναι το καλύτερο για σας.

Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε να δώσετε ένα πιο τρυφερό τόνο στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Αλλά μην δεσμευτείτε με υποσχέσεις και μην εμπιστεύεστε ό,τι λέγεται αυτή την περίοδο. Τα συναισθήματα αλλάζουν και δεν είναι σταθερά. Αν έχετε μόνιμη σχέση, μπορεί να εντυπωσιαστείτε με κάποιο άλλο άτομο και να δημιουργήσετε παρεξηγήσεις στον/στην σύντροφό σας. Επειδή δεν φαίνεται να διαρκεί κάτι που θα ξεκινήσει, αποφύγετε να εμπλακείτε σε περιπέτειες.

Τοξότης

Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας. Καθώς οι εκλείψεις σας αφορούν άμεσα, ας προετοιμάσετε το έδαφος για την επόμενη που συμβαίνει στο ζώδιό σας. Θα είναι ενδιαφέρον να εστιάσετε την προσοχή σας στις συνεργασίες σας και να έχετε κατά νου, πως οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα δώσουν δείγματα συμπεριφοράς και συναισθημάτων. Καθώς αποκαλύπτονται κρυφές πτυχές τους, θα διαπιστώσετε την ποιότητα των σχέσεων και την ισορροπία. Αν σας οφείλουν κάποια χρήματα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα εισπράξετε, έστω σταδιακά. Αν πάλι, έχετε συνεργασία με ένα αφερέγγυο άτομο, τότε θα βιώσετε την απογοήτευση, λόγω αποκαλύψεων που θα συμβούν.

Στην προσωπική σας ζωή, υπάρχει αρκετή αστάθεια και άνθρωποι από το παρελθόν εμπλέκονται στην σημερινή σας σχέση. Ή, κάποιοι από εσάς, έχετε συγκεχυμένες ιδέες πάνω στην αισθηματική σας ζωή, καθώς το «χθες» με το «σήμερα», κάνουν τα συναισθήματα να αλλάζουν διαρκώς και να μην είστε σίγουροι για την πορεία με τον/την σύντροφό σας. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, θα διευκρινιστούν πολλά ως το τέλος Ιουνίου.

Αιγόκερως

Οι μέρες που κυλούν σας φέρνουν αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί στην καθημερινότητά σας. Ενδεχομένως είστε σε μία σύγχυση, αφού δεν είναι εύκολο να τακτοποιήσετε ό,τι έχετε αναλάβει. Η υπευθυνότητά σας, έφερε κοντά σας άτομα ανασφαλή ή ασυνεπή. Επομένως, αντιλαμβάνεστε αυτή την περίοδο την δυσκολία να βασιστείτε σʼ αυτά. Θα σας δημιουργήσουν αστάθεια, σύγχυση και αρκετές υποσχέσεις τους δεν θα εκπληρωθούν. Αποφύγετε να αποδιοργανωθείτε, αντίθετα, επιμεληθείτε κάθε λεπτομέρεια μόνοι σας πλέον.

Στην αισθηματική σας ζωή, θα ήταν καλύτερο να παραμείνετε συνεπείς στην σίγουρη σχέση που έχετε ενδεχομένως. Χρειάζεστε την σταθερότητα και την χαρά που σας προσφέρει. Αντίθετα, κάποιο άτομο από το παρελθόν, μπορεί αν προσπαθήσει να σας φέρει σε αδιέξοδα διλήμματα και να περιπλέξει την καθημερινότητά σας. Καλύτερα θα είναι να μην προχωρήσετε σε περίπλοκες καταστάσεις αυτή την εποχή.

Υδροχόος

Ενδιαφέρουσα σε εμπειρίες η εβδομάδα αυτή για σας, αλλά δεν σας βοηθά να κατασταλάξετε δημιουργικά σε κάποια επιλογή. Ωστόσο, αφήστε ελεύθερη την φαντασία σας, ενεργοποιήστε τα ταλέντα σας και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή για σας! Αποφύγετε όμως με κάθε τρόπο να ρισκάρετε ή να ασχοληθείτε με τυχερά παιχνίδια. Η ψυχαγωγία θα είναι απαραίτητη για να σας ξεκουράσει από τις πολλές σκέψεις, όμως κι αυτή πρέπει να γίνει με μέτρο.

Στην αισθηματική σας ζωή, είναι δυνατόν να έχετε θαυμαστές που θα σας φέρουν σε δίλημμα. Κάποια άτομα από το παρελθόν ή ένα άτομο που θα σας φέρει μνήμες από το παρελθόν στην επιφάνεια, σας κάνει να αμφιβάλλετε για ό,τι συμβαίνει στην σημερινή σας σχέση. Καλό θα είναι να μην δώσετε μεγάλο βάρος στις λεπτομέρειες και να μην μεγενθύνετε τις εντυπώσεις που σας δημιουργούν. Αυτή την εποχή, αν υπάρχουν παράπονα με το ταίρι σας, φαίνονται διογκωμένα…

Ιχθείς

Αναστάτωση στο κοντινό σας περιβάλλον και πολλές ιδέες ή διαφορές απόψεων, σας εμποδίζουν να συγκεντρωθείτε στον τομέα της καριέρας σας. Επειδή είστε στο τέλος μία δύσκολης περιόδου, υπάρχει αρκετή αβεβαιότητα και οικονομική ανασφάλεια. Μην αναλώνεστε λοιπόν σε πολλές σκέψεις ή ιδέες, μην διασκορπίζεστε σε πολλά ενδιαφέροντα και πολλές ανούσιες συζητήσεις. Συχνά η επανάληψη δεν είναι παρά ένας φαύλος κύκλος δίχως αποτέλεσμα. Διαπραγματευθείτε για τα οικονομικά σας με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν μία σταθερή βάση, ή επιδιώξτε να αποκτήσετε κάτι που είναι συγκεκριμένο και σίγουρο, έστω κι αν δεν σας ικανοποιεί πλήρως.

Στην αισθηματική σας ζωή, αν έχετε μία μόνιμη σχέση, τα προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα σας κάνουν να αμφιβάλλετε αρκετά. Επειδή όμως πολλές λεπτομέρειες δεν θα βοηθήσουν άμεσα, περιμένετε να καταλήξετε από τον επόμενο μήνα και μετά. Προς το παρόν, παρατηρήστε την συμπεριφορά των αγαπημένων σας και διατηρείστε κάποιες επιφυλάξεις, δίχως τελικά συμπεράσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;