Ζώδια | Αστρολογικές προβλέψεις 21-28 Μαΐου

Μία σημαντική έκλειψη που δηλώνει την αρχή του τέλους μίας περιόδου από τις παραμονές του 2012. Συγκεκριμένα, έρχεται η στιγμή να διακρίνουμε με αντίξοες συνθήκες, την διαδρομή μας από τα Χριστούγεννα του 2011 ως σήμερα. Τότε, η έκλειψη στις 29 των Διδύμων, σηματοδοτούσε την αρχή του κύκλου στον άξονα των μεταβλητών ζωδίων, Τοξότη και Διδύμων και τώρα έχουμε το τελευταίο ζευγάρι στα ζώδια αυτά. Κατά την διάρκεια του ενάμιση χρόνου, πολλά θέματα ήρθαν στην επιφάνεια. Ακούσαμε, συζητήσαμε, ανακαλύψαμε, αναζητήσαμε…

Το τρίγωνο της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Κρόνο, σε ανάδρομη φορά και οι δύο, μας ενημερώνει πως έχουμε εμπειρία και είναι σημαντικό να βασιστούμε σʼ αυτήν. Αν δεν το κάνουμε, όταν οι πλανήτες στραφούν σε ευθεία πορεία, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε συνέπειες που θα είναι αρκετά σοβαρές.

Και να μην ξεχνάμε, πως κάθε μας σκέψη, έχει μέσα της τον σπόρο της γνώσης. Ας αγαπήσουμε την γνώση, δίχως περιθώρια αφέλειας και χαμένου χρόνου…

Στο άρθρο μας στο www.astrolife.gr θα ενημερωθείτε για την έκλειψη ως προς το προφίλ της χώρας και συμβουλές για κάθε ζώδιο χωριστά.

Οι συμβουλές για τα ζώδια (θα ήταν προτιμότερο να διαβάσετε το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Αν δεν το γνωρίζετε, χρησιμοποιείστε τα υπολογιστικά προγράμματά μας, ή δώστε μας τα στοιχεία γέννησης και θα σας ενημερώσουμε)

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Θα είναι σημαντικό να αποφύγετε τις τελικές αποφάσεις αυτή την εποχή. Σίγουρα αισθάνεστε την ανάγκη για μία αλλαγή, γνωρίζετε αρκετά πλέον θέματα που έρχονται στο φως, αλλά δεν ευνοεί η κατάσταση που επικρατεί. Θα σας ενθουσιάσουν με ιδέες που θα περιέχουν ουτοπίες και θα σας στρέψουν το ενδιαφέρον σε ανέφικτους στόχους. Προσπαθήστε να αποφύγετε το παιχνίδι του έρωτα με άτομα που διαφέρουν ριζικά από εσάς και μη μπαίνετε στον πειρασμό της ανακάλυψης ενός μυστηρίου που κρύβουν. Η περίοδος αυτή ευνοεί όμως την εσωτερική έρευνα, μέσα από διαλογισμό και ήπιες μεθόδους. Δίχως ομαδικές συναντήσεις, αλλά μόνοι με μία ανάγκη απόσυρσης για ηρεμία.
Συναντήσεις με ανθρώπους της γνώσης, σας γοητεύουν, αλλά δεν είναι όλοι ειλικρινείς. Χαλαρώστε με μουσική και περιπάτους.
Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.
Καλό θα ήταν να κλείσουν οι λογαριασμοί αυτή την περίοδο και να βρείτε την ηρεμία σας. Σε μία οικονομική συναλλαγή, πρέπει να προσέχετε τις συμφωνίες, ή τι υπογράφετε. Θα είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνέπεια.

Ταύρος

Σκέψεις και ιδέες πάνω σε ό,τι σας ενδιαφέρει προσωπικά, για να είστε ασφαλείς και χαρούμενοι, είναι συγκεχυμένες και μάλιστα αναστατώνεστε καθώς θεωρείτε πως πρέπει να αξιολογήσετε διαφορετικά τη ζωή σας. Έρχονται κοντά σας άνθρωποι να σας συμβουλεύσουν, αλλά δεν είναι αρκετά συνεπείς με τον λόγο τους και αυτό σας ωθεί σε αβεβαιότητα ή αμφιβολίες. Αποφύγετε να εμπιστευθείτε ανθρώπους που εμπλέκονται στα οικονομικά σας αυτή την εποχή και σοβαρές αγοραπωλησίες, δεν θα ήταν καλό να γίνουν.
Φίλοι που θα προσφερθούν να σας στηρίξουν ή να δώσουν ιδέες, είναι άτομα που δεν θα πρέπει να σας παρασύρουν στην δική τους οπτική. Αντίθετα, κρατήστε τις ιδέες για σας και μην συζητάτε ανοιχτά τα όνειρά σας.
Η ανασφάλειά σας, σας κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών.
Αν είχατε μία σημαντική απώλεια, τώρα θα δικαιωθείτε μόνο αν είστε συγκρατημένοι και μελετήσετε σωστά τα επόμενα βήματα. Επίσης, θα είναι απαραίτητο να διατηρήσετε τις αξίες που σας ενδιαφέρουν ως άνθρωπο και να διαπιστώσετε αυτές τις μέρες, αν απομακρυνθήκατε, λόγω διαφόρων επιρροών.
Αν και βιάζεστε, η αναστολή προσωρινά των απολαβών, πιθανώς να γίνει η ευκαιρία να οργανωθείτε καλύτερα. Αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή τις σπάταλες διασκεδάσεις.

Δίδυμοι

Καθώς η έκλειψη αγγίζει άμεσα το ζώδιό σας θα πρέπει να στραφεί το ενδιαφέρον σας προς την εικόνα σας, σε προσωπικό επίπεδο αλλά και κοινωνικό. Συχνά υπάρχουν παρεξηγήσεις αυτή την εποχή γύρω από το πρόσωπό σας, αλλά και μία ασαφής θέση ως προς τις ανάγκες σας. Αν σας ενδιαφέρει να διατηρείτε αυτή την γοητευτική και μυστηριώδη έκφραση, η περίοδος σας ευνοεί. Αν όμως θα επιθυμούσατε μία σαφή εικόνα, τότε θα αδικηθείτε. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις άμεσα. Αλλά και να μην παρασυρθείτε από ανθρώπους που θαυμάζετε, εκτιμάτε ή έχουν μία σημαντική θέση στον κοινωνικό ιστό.
Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας.
Καθώς η Αφροδίτη παραμένει για τέσσερις περίπου μήνες στο ζώδιό σας, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εξωτερική σας εικόνα, είτε αλλάζοντας στυλ και εμφάνιση, είτε προσέχοντας περισσότερο την διατροφή σας και τις συνήθειές σας. Δεν θα είναι όμως εύκολο άμεσα να βρείτε το στυλ που σας αρέσει. Για τον λόγο αυτό, μην κάνετε σοβαρές ανατροπές. Τουλάχιστον, μην ακολουθείτε την μόδα ή την εικόνα που σας προβάλλουν άλλοι. Δεν θα είναι εύκολο να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, τα οποία θα επεξεργάζεστε διαρκώς, με την λογική και με την ανάλυση. Θα είναι λίγο κουραστικό και ίσως διογκώνετε κάποιες ιδέες που τελικά δεν θα έπρεπε. Λειτουργήστε με σύνεση και θα διαπιστώσετε πως όλα θα βρουν τον δρόμο τους, προς το τέλος Ιουνίου.

Καρκίνος

Η ροή των ημερών σας οδηγεί προς την αναζήτηση προσωπικών ιδεών και ένα μυστικό. Μην ταλαιπωρηθείτε και μην κουράζεστε αυτό το διάστημα, κυρίως νοητικά. Θα προσπαθήσουν να σας περάσουν ιδέες που θα είναι πολύ όμορφες, αλλά όχι πάντοτε οι κατάλληλες για σας. Ενδέχεται να πάρετε μία απογοήτευση από τον ιδεολογικό σας χώρο και αυτό θα σας οδηγήσει σε μία ανασφάλεια. Επειδή δεν θα πρέπει να απογοητευθείτε, ίσως ήρθε η στιγμή να κλείσετε ένα κεφάλαιο φιλοσοφικής σκέψης και να προχωρήσετε σε ένα άλλο.
Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμείς υποθέσεις, θα είναι αρκετά δύσκολο να τις ολοκληρώσετε δίχως απώλεια. Ασχοληθείτε με προσοχή και θα ήταν καλό να πάρετε την γνώμη από έναν ακόμη νομικό σύμβουλο.
Έχοντας ίσως ένα απωθημένο και ένα όνειρο που δεν έχει εκπληρωθεί, αυτή την περίοδο θα αναζητήσετε τη λύση. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά σκεφθείτε λίγο περισσότερο και αναλύστε αυτό το όνειρο της αγάπης. Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε μόνοι ή να θελήσετε να απομακρυνθείτε για λίγο από αγαπημένα πρόσωπα για να σκεφθείτε.
Αν είστε δημιουργικοί, καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί, αυτή η περίοδος θα αποδώσει ιδιαίτερα στο έργο σας.

Λέων

Αναζητώντας την προσωπική σας ονειρική διαδρομή, οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, θα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν λύσεις, ιδέες, προτάσεις. Αλλά για σας, πολλές κουβέντες θα μοιάζουν υπερβολικά όμορφες και εκεί είναι η παγίδα. Δεν θα είναι εφικτά τα όνειρα που σας περιγράφονται ως ιδανικά. Αν και είστε συχνά σταθεροί, η σιγουριά που θα διασαλευτεί θα σας απογοητεύσει τελικά. Όλα τα όνειρα που είναι μεγαλειώδη και σας εκφράζουν, δεν είναι πραγματοποιήσιμα. Επομένως, αυτή η περίοδος αφήνει μία πίκρα, καθώς οφείλετε να κάνετε αλλαγή στα σχέδιά σας. Απομυθοποιούνται στόχοι και άνθρωποι. Το αποτέλεσμα θα είναι καλό.
Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις φιλίας και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Διατηρείτε την ευγένειά σας.
Καθώς το χρήμα έχει αξία για σας, γιατί θα θέλατε να είστε γενναιόδωροι και να προσφέρετε στην ζωή σας αλλά και στη ζωή όσων σας εκτιμούν ή σας αγαπούν, μία άνεση οικονομική, μπορεί να κάνετε χρειαστεί να το διαχειριστείτε πιο συνετά. Ας μην κάνετε ανοίγματα αυτή την εποχή.

Παρθένος

Προκλητική προβάλλεται η έκλειψη στα δικά σας δεδομένα και θα είναι μέσω του κοινωνικού σας κύκλου. Δεν αποκλείεται να σταθείτε κοντά στο όνειρό σας, αλλά μην χαλαρώσετε τις επιφυλάξεις σας. Τα λόγια που γίνονται υποσχέσεις αυτή την περίοδο δεν είναι ειλικρινή. Ή εσείς διανθίζετε με τις υποσχέσεις το όνειρό σας. Αποφύγετε τα σχόλια και την έκθεση των προσωπικών σας δεδομένων. Κάποιοι μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση κυρίως για τα αισθηματικά σας. Συχνά αισθάνεστε παγιδευμένοι απέναντι σε ανθρώπους που τελικά δεν έχουν ειλικρινείς προθέσεις.
Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας φύση έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας. Επιλέγοντας τους σωστούς φίλους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας.
Κατά την περίοδο αυτή, θα έχετε ένα συμπαθητικό προφίλ στις κοινωνικές σας σχέσεις, αλλά δεν θα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα. Θα ήταν καλό να μην αφεθείτε στην γοητεία που σας ασκούν και διακινδυνεύσετε την θέση στην καριέρα σας.

Ζυγός

Ορίζοντας ως αξίες τις ιδέες σας, θα οραματιστείτε ένα μέλλον που δεν έχει μεγάλη σύνδεση με την πραγματικότητα. Κατά συνέπεια, η απογοήτευση θα αφήσει μία πικρή γεύση. Στον εργασιακό σας χώρο, κακόβουλες κινήσεις σας αποθαρρύνουν να προχωρήσετε στο όνειρό σας. Ωστόσο, αν είστε συγκρατημένοι, θα διατηρήσετε τις απόψεις σας για όσο διάστημα αυτές βάλλονται. Καλύτερα να μην μοιραστείτε κάθε ευαισθησία σας αυτή την εποχή. Θα είστε επιρρεπείς όμως σε λάθη ή αφέλεια, για τον λόγο αυτό, ας προσέχετε στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να δώσετε μία όμορφη εικόνα για σας, δίχως λεπτομέρειες πάνω στην προσωπική σας ζωή.
Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας θα πρέπει να υπάρχει ηθική και αξίες. Μάθετε να αλλάζετε και αποφασίστε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Γίνεται μία «αναδίπλωση» στην ιδεολογία σας.
Ασχοληθείτε με την μουσική ή την τέχνη, για να βρείτε γαλήνη, ξεκούραση και ανανέωση. Σίγουρα θα σας ωφελήσουν ή θα υπάρχει και μία προσωπική έμπνευση.

Σκορπιός

Ανήκετε στα ζώδια που έχουν βάθος σκέψης και εσωτερικές ανησυχίες. Κατά τις ημέρες που ακολουθούν, πολλές πεποιθήσεις αλλάζουν ή τίθενται σε αμφιβολία. Το σημαντικό είναι να περιμένετε -προτού απορρίψετε- σαφείς αποδείξεις. Αναζητώντας την σταθερότητα στις σχέσεις σας, αισθάνεστε μετέωροι κατά διαστήματα και αυτό θα ενισχυθεί. Δεν είναι απαραίτητο πως είστε υπεύθυνοι, ενδεχομένως είναι η αδυναμία που έχει το ταίρι σας να φανεί συνεπές στις υποσχέσεις του. Από την άλλη πλευρά φυσικά, ίσως κι εσείς επενδύσατε περισσότερο στην εικόνα που είχατε γιʼ αυτό, παρά στην ουσία της σχέσης. Θα πρέπει να περάσετε δια μέσω των αμφιβολιών, σε μία πιο προσγειωμένη εικόνα της σχέσης σας. Έστω και αποστασιοποιημένοι από το όνειρο και το συναίσθημα.
Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας.
Αποφύγετε τις επενδύσεις και στην περίπτωση που είχατε κάνει αφελείς τοποθετήσεις χρημάτων, τώρα θα προβληματιστείτε. Μην δανείσετε χρήματα αυτή την εποχή.
Στα αισθηματικά σας, δεν είστε πολύ εκφραστικοί και είναι δυνατόν να σας παρεξηγήσουν. Ίσως θα πρέπει να ανοίξετε την ψυχή σας, στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Θα βοηθήσει να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Τοξότης

Απέναντι από το ζώδιό σας συμβαίνει η έκλειψη και η επόμενη θα γίνει σύντομα στον προσωπικό σας «χώρο». Κατά την περίοδο αυτή, έρχονται προκλήσεις που θα σας κλονίσουν την εμπιστοσύνη στις σχέσεις ή συνεργασίες. Διαπιστώστε τους λόγους, αναζητώντας την αιτία στο όνειρο που είχατε επενδύσει εδώ και καιρό. Θα χρειαστεί να χτίσετε εξ αρχής μία σχέση ή μία συνεργασία, κάτω από πιο καθαρές εξηγήσεις. Τα οικεία σας πρόσωπα, σας έχουν απογοητεύσει ή θα απομυθοποιηθούν αυτή την περίοδο. Έχοντας τάσεις φυγής από το σπίτι ή τον προσωπικό σας χώρο, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Για να κλείσει ο κύκλος που θέλετε, δείτε με λογική και μεθοδικότητα τις δυνατότητές σας. Και αφήστε τον χρόνο να κυλήσει…
Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.
Αν σας έχουν κουράσει συνεργάτες σας, θα διαπιστώσετε τώρα τους λόγους της δυσκολίας που είχατε να συμπορευτείτε. Θα βγουν στην επιφάνεια μυστικά ή λάθη και κάποιες κρυφές τους σκέψεις. Ενδέχεται να «πέσουν οι μάσκες» και αυτό θα φέρει ανακούφιση.

Αιγόκερως

Απαραίτητο θα είναι να φροντίσετε την υγεία σας αυτή την εποχή. Μικρές αμέλειες θα σας ταλαιπωρήσουν περισσότερο από όσο πρέπει. Προσέχετε αλλεργίες, κρυολογήματα και μία ευαισθησία που μπορεί να οφείλεται στο κάπνισμα. Χαλαρώστε, ηρεμίστε και έρθετε σε μία ισορροπία με ευχάριστες ασχολίες, στον ελεύθερο χρόνο σας. Επιδιώξτε την μουσική, την επαφή με την φύση ή την τέχνη. Αποφύγετε όμως ό,τι μπορεί να γίνει συνήθεια.
Μην ακολουθήσετε ιδέες που δεν σας εκφράζουν ή φαίνονται πολύ ιδεατές. Αυτό θα σας φέρει μελλοντικά σε δύσκολη θέση, αφού θα πρέπει να είστε συνεπείς σε ανέφικτες υποσχέσεις.

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις με άλλα άτομα στον επαγγελματικό σας χώρο. Αποτέλεσμα αμέλειας προς τις ανάγκες τους προφανώς, δεν θα είναι εύκολο να κερδίζετε τον χαμένο χρόνο.

Φαίνεται η γοητεία σας να μην έχει ιδιαίτερη απήχηση, αυτή την εποχή στον καθημερινό σας χώρο. Κι αυτό γιατί είστε λιγότερο ομιλητικοί ή εκφραστικοί και φαίνεστε απόμακροι. Κάποιο ερωτικό σκίρτημα που σας φέρνει μνήμες από το παρελθόν, περιπλέκει τις καταστάσεις στην εργασία σας. Αποφύγετε να αναμιχθείτε σε περιπέτειες αυτή την περίοδο και κυρίως να κάνετε μία σχέση, που θα θέλατε να μην είναι φανερή. Υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αποκαλυφθεί μέσα στο καλοκαίρι και να έρθετε σε δύσκολη θέση.

Υδροχόος

Αν και η έκλειψη σας ευνοεί γενικότερα, θα πρέπει να προσέχετε το θέμα της παραπλάνησης, που αναφέραμε στην εισαγωγή μας. Καθώς σας απασχολεί το αισθηματικό κομμάτι της ζωής, θα ήταν καλό να αφιερώσετε λίγο χρόνο στη διάκριση και να μην ενθουσιάζεστε. Θα πέσουν τα πέπλα που κάλυπταν ένα μυστικό και ενδέχεται να απομυθοποιήσετε την σχέση αυτή. Ας μην το θεωρήσετε αρνητικό, αφού θα είναι καλύτερα να αγαπάτε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ουσιαστικά όπως είναι κι όχι όπως θα θέλατε να είναι. Διατηρήστε μία καλή επικοινωνία και θα είστε ευτυχισμένοι μαζί.

Προσπαθήστε να μην αναζητάτε διαρκώς τον τέλειο έρωτα όμως…Και να μην ρισκάρετε σε τυχερά παιχνίδια ή ανθρώπους. Με τα παιδιά σας, ενδέχεται να υπάρχει δυσκολία συνεννόησης, κάνετε υπομονή.

Ένα ενδιαφέρον που ξεκινά από χόμπι, μπορεί να αποδώσει στο μέλλον, αν εκφράσετε το ταλέντο σας. Είστε ικανοί να εμπνευστείτε από την αγάπη ή την χαρά της ζωής, αυτή την εποχή. Ακόμη κι αν οι πικρές μνήμες παρεμποδίζουν την ουσιαστική σας ανάγκη για ανεμελιά, χαρείτε τις μικρές ικανοποιήσεις, ένα περίπατο, ένα χαλαρό απόγευμα με αγαπημένα πρόσωπα.

Ιχθείς

Η έκλειψη θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στις οικογενειακές σας υποθέσεις και να διευκρινίσετε πού είχατε λάθος. Η αλήθεια είναι πως με τον Ποσειδώνα σε δύσκολη όψη, εξακολουθείτε να παρεξηγείτε τις ενδείξεις ή τα λόγια που ανταλλάσετε. Παράπονα από το παρελθόν εξακολουθούν να υφίστανται και να σας ταλαιπωρούν. Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις. Επειδή δεν θα είναι εύκολος ο διάλογος όμως, ας παραμείνετε λίγο χαλαροί, ας αφήσετε την αντιπαράθεση για άλλη περίοδο. Ο εκνευρισμός που επικρατεί, θα δημιουργήσει περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ των οικείων προσώπων της ζωής σας.

Στον χώρο της καριέρας, αποφύγετε σχόλια και διατηρήστε ένα χαμηλό προφίλ. Δεν θα ήταν καλό να γνωρίζουν τα προσωπικά σας θέματα.
Αν είχατε αμελήσει για αρκετό χρονικό διάστημα την αισθητική του χώρου σας, θα σας φανεί τώρα ασφυκτικός. Μπορεί να προτιμήσετε να έχετε τακτικές εξόδους. Διαφορετικά, καλό θα ήταν να αλλάξετε κάτι ή να τον τακτοποιήσετε. Μπορεί μία αλλαγή σε χρώμα να σας ευχαριστήσει, ή στην διακόσμηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
4'
28 - 24
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;