Κριτική ταινίας | The Grey

O Joe Carnahan σκηνοθετεί τον Liam Neeson (batman Begins) σε μια περιπέτεια επιβίωσης. Στην ταινία παίζουν οι Dallas Roberts, Frank Grillo, Dermot Mulroney και Nonso Anozie.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας. Ο Ottway (Liam Neeson) είναι εργαζόμενος σε μια πετρελαϊκή εταιρία, βιώνει σκληρές καταστάσεις καθώς η γυναίκα του έχει πεθάνει και προσπαθεί να ξεπεράσει τον θάνατο της. Όλα αρχίζουν με την πτώση του αεροπλάνου που επιβαίνει αυτός και κάποιοι συνάδελφοι του. Το αεροπλάνο πέφτει στην Αλάσκα, στην μέση του πουθενά. Ο αγώνας επιβίωσης έχει μόλις αρχίσει με τον Ottway να έχει να αντιμετωπίσει τραυματισμούς, λιγοστές προμήθειες και ένα πεινασμένο κοπάδι λύκων.

Η ταινία μπορώ να πω πως μου άρεσε στο σύνολο της, ο σκηνοθέτης Joe Carnahan κατάφερε να με κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα φαίνεται να έχει δέσει με τον Liam Neeson καθώς και στο “A-team” μου άρεσαν πολύ. Ο Liam Neeson είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και στην συγκεκριμένη ταινία κάνει τα πάντα για να δώσει σε ένα χιλιοπαιγμένο σενάριο αξία.

Προσοχή μην φύγετε με το που τελειώσει η ταινία γιατί ενδιάμεσα στους τίτλους υπάρχει βίντεο που επεξηγεί τα πάντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;