Κριτική ταινίας | Η γυναίκα με τα μαύρα

O Daniel Radcliffe αφήνει τον Harry Potter και πρωταγωνιστεί σε μια ταινία τρόμου βασισμένη στο βιβλίο της Susan Hill. Στην ταινία επίσης πρωταγωνιστούν οι Ciaran Hinds, Janet McTeer, Roger Allam, Shaun Dooley.

Ο Arthur Kipps είναι ένας δικηγόρος, για να μην χάσει την δουλεία του αναγκάζεται να πάει σε ένα απομακρυσμένο χωριό με σκοπό να ερευνήσει ένα εγκαταλελειμμένο (στοιχειωμένο) σπίτι. Πιο αναλυτικά μέσα στο σπίτι θέλει να βρει πολύτιμα έγραφα που θα βοηθήσουν στην πώληση του. Το σπίτι όμως ανήκει ολοκληρωτικά στην γυναίκα με τα μαύρα. Η γυναίκα αυτή σκοτώνει με βίαιο τρόπο τα μικρά παιδιά του χωρίου. Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν ο Daniel βρίσκεται στην μέση ενός ανεξιχνίαστου μυστηρίου.

Οι σκηνές που ακολουθούν, σκληρές και τρομακτικές. Οι συντελεστές του έργου κατάφεραν να αποδώσουν ικανοποιητικά το βιβλίο στην μεγάλη οθόνη. Επίσης με τις σκηνές τους κατάφεραν να “φοβίσουν” το κοινό.

Η ερμηνεία του Daniel Radcliffe δεν μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε καθώς το κοινό τον έχει συνδέσει με τον Harry Potter, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά πάνω σε αυτό. Σε γενικές γραμμές, η ταινία μου άρεσε αν και σε κάποια σημεία την βρήκα λίγο κουραστική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
FT
4 - 2
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
FT
1 - 4
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;