Απόψεις | Πόσες οθόνες χρησιμοποιείς τη μέρα;

Έπιασα πριν από λίγο καιρό τον εαυτό μου να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα tablet pc, προχωρώντας μάλιστα στην απαραίτητη έρευνα αγοράς. Κάπου εκεί ανάμεσα στα μοντέλα συνειδητοποίησα ότι δεν ξέρω γιατί το θέλω. Και από εκεί το πήγα παραπέρα.

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας, όπου το ενδεχόμενο να μην έχουμε Ίντερνετ για μια μέρα ακούγεται τρομακτικό. Η τηλεόραση δεν υπάρχει πια (ιδιαίτερα) στις ζωές μας, μιας και την έχουμε αντικαταστήσει με τον υπολογιστή. Ο υπολογιστής συμπληρώνεται από το smartphone, το οποίο συμπληρώνεται από το tablet,το οποίο συμπληρώνεται από το nintendo ds. Και εκεί είναι που συνειδητοποιείς ότι είμαστε εξαρτημένοι από τις οθόνες. Όχι την οθόνη. Τις οθόνες. Γιατί πολύ συχνά ασχολούμαστε με δυο ταυτόχρονα, θεωρώντας ότι πρέπει να τα προλάβουμε όλα.


Το laptop το θέλεις για τη μέγιστη απόδοση, το smartphone για το δρόμο, το tablet για το ταξίδι, το nintendo για τη βαρεμάρα. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου γιατί χρειάζομαι το κάθε τι. Αν εξαιρέσεις το laptop, σε κανένα άλλο δεν έχω επαρκή απάντηση. Παρόλα αυτά, επιμένω να θέλω να αγοράσω tablet, χωρίς να ξέρω γιατί.

Σοβαρά τώρα, τα χρειαζόμαστε όλα αυτά; Δε ρωτάω αν τα έχουμε ή θέλουμε να τα αγοράσουμε, ρωτάω αν όντως μας είναι απαραίτητα. Ρητορική ερώτηση. Καλώς ή κακώς αν ανήκουμε στην κατηγορία των μανιακών με την τεχνολογία, ξέρουμε την απάντηση. Πολύ καλά…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;