Odeon | Οι προσφορές που ισχύουν

Στους κινηματογράφους Odeon υπάρχουν οι πιο πολλές προσφορές για αυτό και το άφησα αυτό το άρθρο για το τέλος.

  • Υπάρχει η προσφορά Club CineΦίλοι, είναι μια κάρτα η οποία βγαίνει από το ταμείο του κινηματογράφου πολύ απλά και εύκολα είτε από την σελίδα του κινηματογράφου. Με αυτήν την κάρτα έχεις 1 ευρώ έκπτωση με κάθε σου επίσκεψη. Επίσης μαζεύεις αστέρια και ανά 20 αστέρια κερδίζεις ένα εισιτήριο στη μισή τιμή. Πιο αναλυτικά 15 αστέρια για προβολές από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός αργιών) και 5 αστέρια το Σαββατοκύριακο και τις αργίες.
  • Επίσης έχουμε την κάρτα 7 επισκέψεων. Είναι μια κάρτα που πωλείται στα ταμεία του κινηματογράφου και έχει διάρκεια 6 μήνες. Κοστίζει 49 ευρώ και ο κάτοχος της μπορεί να πάρει μέχρι και 2 εισιτήρια την φορά. Δεν εξαιρούνται οι ταινίες 3D.
  • Άλλη μια πολύ ωραία προσφορά των κινηματογράφων Odeon είναι για εκείνους που έχουν την κάρτα του Ο.Α.Ε.Δ, η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται για τους ανέργους στα 6 ευρώ. Η προσφορά ισχύει από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ενώ οι 3D προβολές έχουν επίσης δραστικά μειωμένο εισιτήριο με τιμή 9 ευρώ
  • Υπάρχει επίσης για όσους είναι συνδρομητές της Vodafone η προσφορά Vodafone 1+1. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη αγοράστε 1 εισιτήριο για τους κινηματογράφους ODEON και πάρτε άλλο 1 δώρο! Στείλτε CINEMA στο 54646 (Χρέωση 0,50€/ SMS).
  • Με το κουπόνι που θα βρείτε στην εφημερίδα “Metro” της Παρασκευής κερδίζετε άλλο ένα εισιτήριο για τους κινηματογράφους ODEON. Η προσφορά ισχύει κάθε Δευτέρα και Τρίτη για τις ταινίες που αναφέρονται στην καταχώρηση .
  • Και τέλος είναι η νέα οικογενειακή προσφορά της Odeon. μειώνοντας το απλό εισιτήριο στα 7,5 ευρώ για οικογένειες 4 ατόμων και άνω, με τουλάχιστον 2 παιδιά έως 12 ετών, ενώ η προσφορά επεκτείνεται και στις 3D ταινίες,για τις οποίες το εισιτήριο μειώνεται στα 10 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για τους κινηματογράφους Odeon*, για όλες τις μέρες και για όλες τις προβολές, για κατάλληλες οικογενειακές ταινίες και αφορά την αγορά εισιτηρίων από τα ταμεία των κινηματογράφων Odeon

Μην ξεχάσεις να δεις επίσης της προσφορές από τα Ster cinemas και Village Cinemas πατώντας πάνω στο link.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;