Ιce Cream Sandwich | Αναμένεται να απογειώσει τo Android

Οι εμπειρογνώμονες και οι παρατηρητές  της τεχνολογίες , θεωρούν ότι η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, για κινητά τηλέφωνα, Android 4.0, με κωδική ονομασία “Ice Cream Sandwich”, θα συμβάλει στην ενίσχυση της ανάπτυξης της δημοφιλούς πλατφόρμας ακόμη περισσότερο.

Το  “Ιce Cream Sandwich” θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα για το smartphone Galaxy Nexus, και θα περιλαμβάνει ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη, προσφέροντας ίδια εμπειρία σε ταμπλέτες και smartphones στους χρήστες του. Η καινούργια πλατφόρμα, έχει δεχτεί πολλά θετικά σχόλια από διάφορα blogs, ενώ σε μεγάλο βαθμό εμπνέεται από την προηγούμενη έκδοσή του, το Honeycomb. Το Android 4 Design είναι απλό και λειτουργικό, με σαφή παλέτα χρωμάτων και  είναι απλό στη χρήση. Οι εφαρμογές που παρουσιάζονται με κάπως πιο κρυμμένο τρόπο, όπως και ο τρόπος που η Google έχει επανασχεδιάσει την ιστοσελίδα της.

Η πλατφόρμα φέρνει επίσης νέα γραμματοσειρά που ονομάζεται Roboto, η οποίααναπτύχθηκε ειδικά για αυτή. Επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν άνετα και λειτουργεί επίσης και ως μια γραμματοσειρά περιεχόμενο στο πρόγραμμα περιήγησης. Αναμένεται να προσελκύσει ακόμα περισσότερους χρήστες, ενώ Θα πρέπει να εξεταστεί αν οι πιο καινούργιες συσκευές θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες της πλατφόρμας για να προσελκύσουν πελάτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;