Ζώδια | Εβδομαδιαίες προβλέψεις 23-30/10/11

Σημαντικό θέμα της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου στον Σκορπιό και η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, σε μία δύσκολη ζωδιακή μοίρα. Οι συγκινήσεις μας πιέζουν και η εσωτερική αγωνία μπορεί να χρειαστεί να βγει με τρόπο ιδιαίτερα έντονο, δημιουργώντας φόρτιση. Ας δούμε τι πρέπει να προσέχουμε λοιπόν. [από τη Λίλιαν Σίμου]

Κριός

Συναισθηματικές και ψυχολογικές αδυναμίες βγαίνουν στην επιφάνεια, καθώς υπάρχει μία ανασφάλεια πολλές φορές βασισμένη σε υλικά θέματα. Δάνεια, χρέη, αλλά και ευρύτερα το δύσκολο κλίμα της εποχής, προκαλεί εσωτερική αναστάτωση. Ζητάτε επιβεβαίωση και προσπαθείτε όλο και περισσότερο να περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας, καθώς αυτά δεν είναι σίγουρα, ή δεν σας προσφέρουν την ασφάλεια που επιθυμείτε. Μην γίνετε κτητικοί με το ταίρι σας, αντίθετα, επιδιώξτε να είστε σταθεροί και να γεύεστε όμορφες στιγμές, όπως αυτές έρχονται… Μία σοβαρή σχέση ή συνεργασία, θα σας δώσει χαρά, απολαύστε τη!

Ταύρος

Για σας η Νέα Σελήνη αλλά και η συσσώρευση των πλανητών στον Σκορπιό, είναι ένα δείγμα κτητικότητας και ανάγκης για επιβεβαίωση μέσω των σχέσεων. Επιδιώξτε να είστε όσο το δυνατόν πιο ζεστοί και προσιτοί με το ταίρι σας, δίχως όμως να γίνετε φορτικοί. Μπορεί να δεχθείτε ή να προκαλέσετε την ζήλια και τον ανταγωνισμό. Αποφύγετε να είστε πολύ απαιτητικοί και μην επιτρέπετε στην ανασφάλειά σας να σας καθοδηγεί σε αποφάσεις. Επιδιώξτε, αντίθετα, την σιγουριά της οικογένειας, ή αν είστε μόνοι, προσκαλέστε φίλους στο σπίτι, χαρείτε την συντροφιά τους και περάστε όμορφα αυτές τις μέρες, καθώς θα πρέπει να χαίρεστε με τα θετικά που διαθέτετε.

Δίδυμοι

Για σας η περίοδος αυτή θα είναι μία δύσκολη ίσως περίοδος για την καθημερινότητά σας, έχετε πολλές πιέσεις, υποχρεώσεις, εργασίες ή δεσμεύσεις. Μέσα στον χώρο αυτό θα υπάρξουν ανταγωνισμοί που θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο. Ενδέχεται εσείς να έχετε θέσει ψηλά τον πήχυ, αλλά και να μην υπολογίσατε σωστά τις ανάγκες σας. Καθώς είναι δυνατόν να προκληθούν δυσφορίες από και προς εσάς, αφήστε λίγο τα παράπονα κατά μέρος. Αντίθετα, συναντηθείτε και συναναστραφείτε ευχάριστα και δημιουργικά άτομα, ικανά να βλέπουν την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Σίγουρα δεν είστε στην καλύτερη περίοδο, πολλά αλλάζουν για σας, όπως θα συζητήσουμε το επόμενο δίμηνο, αλλά όλες οι αλλαγές ανοίγουν νέα κεφάλαια στη ζωή…

Καρκίνος

Για σας, αν και η Σελήνη είναι στην πιο αδύναμη θέση, οι μέρες μπορούν να κυλήσουν ευχάριστα μέσα από τις πολλές ανακατατάξεις. Επομένως, προσπαθήστε να χαρείτε με το ταίρι σας, αν είστε δεσμευμένοι, τρυφερές στιγμές και μάλιστα στιγμές με πάθος και ζεστασιά. Θα έχετε όμορφες συναντήσεις, ή αν είστε χωρίς σύντροφο, θα έχετε κατακτήσεις και ενδεχομένως θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μία νέα σχέση. Υπάρχει ενδιαφέρον, αρκεί να ξεπεράσετε αναστολές και ενδοιασμούς σας. Τα οικονομικά σας θέλουν διεκδίκηση και θα ήταν σημαντικό να κάνετε το καλύτερο δυνατόν, μεθοδικά, όπως εσείς γνωρίζετε, για να αισθανθείτε ξανά ασφάλεια και σιγουριά.

Λέων

Με τον Άρη σε θετική όψη προς τον Κρόνο, έχετε οργανωμένη δράση, θετικές προοπτικές και καλό προγραμματισμό. Επωφεληθείτε δίχως να χάνετε πλέον χρόνο. Σίγουρα η συσσώρευση των πλανητών στον Σκορπιό και η Νέα Σελήνη εκεί, δεν σας ευνοούν, αλλά θα είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να μην λύσετε οικογενειακές διαφορές τώρα. Αυτές οι μέρες σας δημιουργούν πνιγηρή ατμόσφαιρα στο σπίτι, ίσως ένα πρόβλημα και φοβίες ή εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σας εκεί. Επιδιώξτε να ξεπεράσετε την περίοδο αυτό με εναλλαγές, ίσως ένα μικρό ταξίδι, ή πολλές εξόδους που θα επιτρέψουν να αποφορτιστεί το δύσκολο κλίμα.

Παρθένος

Με την Νέα Σελήνη να σας στηρίζει σε μεγάλο βαθμό, δεν είστε από τα άτομα που ταλαιπωρείστε ιδιαίτερα. Αντίθετα, η θετική επιρροή του Δία και η ανάγκη για μία ανάπτυξη ιδεών, σας ωθεί να ερευνήσετε περισσότερο τα σχέδιά σας για το μέλλον. Κάνετε μία ουσιαστική αρχή, θέτοντας γερές βάσεις, αλλάξτε λίγο νοοτροπία ή άποψη και ανακαλύψτε με την βοήθεια ατόμων που γνωρίζουν πτυχές που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας να προχωρήσουν πιο σωστά. Η επικοινωνία με άτομα του περιβάλλοντός σας, μπορεί να προκαλέσει ένα ερωτικό ενδιαφέρον και θα ήταν καλό να σκεφθείτε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της δέσμευσης, αν είστε μόνοι.

Ζυγός

Είστε σε μία θετική περίοδο με τον Κρόνο να έχει την στήριξη του Άρη αυτές τις μέρες. Τολμήστε και οργανώστε τους στόχους σας. Κάνετε μία μεθοδική και δημιουργική παρουσία σε ένα κοινωνικό χώρο και προσπαθήστε να στηρίξετε απόψεις και ιδέες που θα αρέσουν. Η Νέα Σελήνη σας προκαλεί να σκεφθείτε πρακτικά και ίσως φοβίζει λίγο για τα οικονομικά σας. Δεν είναι καλή περίοδος για έξοδα ή επενδύσεις δίχως πρόγραμμα. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεκριμένοι και δίχως μεγάλες απαιτήσεις. Αν και υπάρχουν απαιτήσεις που δεν περιμένατε, ας είστε φειδωλοί στα έξοδα αυτές τις μέρες.

Σκορπιός

Με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας αυτές τις μέρες, έχετε την τιμητική σας. Ωστόσο, μπορεί να μη έχετε τρόπο να δείξετε τις ανάγκες σας και να φανείτε λίγο πομπώδεις ή εγωιστές προς τους άλλους. Μπορεί να ζητάνε πολλά από εσάς, αλλά από την άλλη πλευρά, είστε αρκετά συγκεντρωτικοί, ενδεχομένως από ανασφάλεια. Η ικανότητά σας να διεισδύετε σε όλα, σας κάνει αρκετά επίμονους και κουραστικούς στο περιβάλλον. Περιμένετε λίγο να αποδειχτεί πού έχετε δίκιο. Διαφορετικά θα φανείτε ατομοκεντρικοί και ίσως απομακρύνετε νέες ευκαιρίες από τη ζωή σας. Σίγουρα όμως, μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τι ζητάτε και να κερδίσετε εντυπώσεις!

Τοξότης

Θα είστε σε μία καλή περίοδο ανάπτυξης σε θέματα οργάνωσης και δημιουργίας. Καθώς όμως υπάρχουν εσωτερικές ανησυχίες και ανασφάλειες, δεν είστε σε θέση να προκαλέσετε πολλά από τα θετικά των ημερών. Ηρεμήστε, αποφύγετε να επηρεάζεστε από άτομα με φοβίες και να επιφορτίζεστε με αυτές. Αντίθετα, αν έχετε μία κρυφή σχέση, θα περάσετε πολύ όμορφα αυτό το διάστημα. Αν όχι, τότε ας προσέχετε λίγο κάποιες παρασκηνιακές κινήσεις, επειδή υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να κρύβει ένα συναίσθημα για σας, αλλά να αντιδρά με ζήλια. Είναι καλή περίοδος να αναζητήσετε βαθύτερες ανάγκες σας και να τις αποδεχθείτε.

Αιγόκερως

Για σας η περίοδος αυτή είναι μία θετική στιγμή για νέες γνωριμίες και νέο κύκλο κοινωνικό. Στα άτομα που θα σας περιβάλλουν, κάποιοι θα σας εντυπωσιάσουν και μπορεί να σας δώσουν ιδέες και οράματα, αλλά θα υπάρχουν και άτομα να σας ζηλεύουν και αργότερα να σας ανταγωνίζονται για τον μαγνητισμό που εκπέμπετε μπροστά σε ένα κοινό. Αποφύγετε να παρασύρεστε από τα πειστικά λόγια και διατηρήστε τις δικές σας απόψεις. Οι γνώσεις σας θα σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε τις αδυναμίες της εποχής και θα κάνετε κινήσεις επαγγελματικές πολύ καλύτερες από άλλους. Εμπιστευθείτε τες.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη φέρνει αλλαγές στην κοινωνική σας θέση. Ίσως ένα νέο πρόγραμμα για σας, αλλά και μία ανατροπή. Επειδή υπάρχουν άτομα που εποφθαλμιούν, ας είστε περισσότερο συγκροτημένοι και συγκεντρωμένοι στο στόχο σας. Μην κάνετε αλλαγές δίχως σκέψη. Θωρακιστείτε από τον αθέμιτο ανταγωνισμό και μην απαντάτε εύκολα στις προκλήσεις. Ο Άρης στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών, υπόσχεται μία σοβαρή γνωριμία που θα σας ωφελήσει αυτή την εποχή. Είναι άτομο με κύρος, αξιοπρέπεια, σεβασμό ή ισχυρή θέση. Προσπαθήστε να είστε καλά μαζί του, γιατί θα είναι η λύση σε πολλά προβλήματά σας. Καθορίστε τις συνεργασίες και χαρείτε τες!

Ιχθείς

Για σας, η συσσώρευση των πλανητών στον Σκορπιό είναι επωφελής σε μεγάλο βαθμό. Είναι μία σειρά από θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν, να τακτοποιηθούν και σας ανοίγονται ευκαιρίες. Κάνετε μία νέα αρχή, ανοιχτείτε σε νέους ορίζοντες, είτε γνώσης, είτε εργασίας. Σίγουρα υπάρχει ακόμη ανασφάλεια, αλλά μπορείτε να απαιτήσετε καλύτερες συνθήκες. Καθορίστε το εύρος των χρεών σας και ρυθμίστε κάποια από αυτά. Θα έχετε την δυνατότητα, επομένως μην χάνετε χρόνο. Ένα άτομο ικανό να το σέβεστε και να το αποδέχεστε, θα σας δώσει συμβουλές για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση, αντοχή και να κάνετε καθοριστικά βήματα μαζί του.

Προχωρήστε δυναμικά, αλλά και με πάθος για ένα ξεκίνημα που σας περιμένει!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
5'
0 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
4'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;