Φοιτητικό Σπίτι | Τα πάντα για τη διακόσμηση!

Το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής συνοδεύεται σε αρκετές περιπτώσεις από τη δημιουργία ενός νέου σπιτιού και νοικοκυριού για τον φοιτητή. Η φάση αυτή είναι χωρίς αμφιβολία εξαιρετικά όμορφη και συναρπαστική για το φοιτητή ή τη φοιτήτρια που εγκαταλείπει την οικογενειακή εστία και έχει για πρώτη φορά την ευκαιρία να στήσει όπως θέλει το πρώτο δικό του σπίτι.

Το «όπως θέλει» βέβαια είναι μία έννοια σχετική. Κακά τα ψέματα, και ιδίως στους καιρούς που διανύουμε, το να στήσεις ένα καινούριο σπίτι από την αρχή συνεπάγεται αρκετά έξοδα, όταν στις περισσότερες περιπτώσεις το διαθέσιμο budget είναι αρκετά περιορισμένο.

Αναμφίβολα, προτεραιότητα δίνεται στις λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν και η διακόσμηση έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Επειδή όμως το φοιτητικό σπίτι αποτελεί το μέρος όπου θα λάβουν χώρα μερικές από τις πιο όμορφες αναμνήσεις της ενήλικης ζωής του φοιτητή,  συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές βασικές συμβουλές για το πως μπορείτε να το μεθοδεύσετε δημιουργικά το project «διακόσμηση φοιτητικού σπιτιού», χωρίς να ξοδέψετε μία περιουσία.

Αναλυτικά:

Για τα λειτουργικά του σπιτιού:

Για τα διακοσμητικά, οι ειδικοί του design-district.gr  μας προτείνουν!:

ΥΓ: Ευχαριστούμε θερμά την Νατάσα Λιανοπούλου για τα κείμενα και τις ιδέες που μοιράστηκε μαζί μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;