Φοιτητικό Σπίτι | Συμβουλές | Το στυλ για το χώρο σας!

Το φοιτητικό σπίτι, ακόμα και αν το μοιραστείτε με φίλους, θα είναι ο πρώτος χώρος εκτός του δωματίου σας στην οικογενειακή εστία, που θα έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε βάσει του δικού σας γούστου, έτσι ώστε να εκφράζει εσάς και την προσωπικότητά σας.

Πρέπει να θυμάστε ότι είναι σημαντικό το σπίτι να είναι άνετο και λειτουργικό, και κυρίως να σας «κρατάει» μέσα, καθώς θα υπάρξουν πολλές μέρες που θα περνάτε ώρες διαβάζοντας μέσα στο συγκεκριμένο περιβάλλον, ή θα μαζεύεστε με τους φίλους και τις παρέες σας σε αυτό.

Η επιλογή του στιλ και του τι μας αρέσει, βέβαια, δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Προσπαθήστε να οριοθετήσετε τις βασικές παραμέτρους, ορίζοντας τα εξής:

  • ποια είναι τα αγαπημένα σας χρώματα, για να δείτε πως μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για το χρωματικό σκηνικό κάθε χώρου, πχ. πράσινο για το σαλόνι, μπεζ-καφέ για το υπνοδωμάτιο, κ.ο.κ.
  • τι «θέμα» θα θέλατε για τα βασικά δωμάτια: σαλόνι, κρεβατοκάμαρα, γραφείο (αν υπάρχει ξεχωριστό) , πχ. μουσική για το σαλόνι, φύση για την κρεβατοκάμαρα, κ.ο.κ.
  •  ποια είναι τα αγαπημένα σας αντικείμενα ή αντικείμενα που έχετε ήδη από το σπίτι των γονιών σας και θα θέλατε/πρέπει να ενταχθούν στη διακόσμηση του νέου σπιτιού σας, πχ. ένας αγαπημένος σας πίνακας, μία παλιά βιβλιοθήκη, ένας καναπές-κρεβάτι, κ.ο.κ.

Φανταστείτε τον κάθε χώρο του σπιτιού, λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω παραμέτρους και ξεκινήστε!

Συντάκτης | Νατάσα Λιανοπούλου (design-district.gr)

Σας υπενθυμίζουμε την υπηρεσία του neolaia.gr Εύρεση Φοιτητικής Στέγης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;