Battlefield 3 | Νέο Trailer για το Physical Warfare Pack gameplay!!!

Τώρα πιά κυκλοφορούν και trailers για προ παραγγελίες add- on packs παιχνιδιών που δεν έχουν βγει ακόμα. Η developer του παιχνιδιού : DICE, μας δείχνει ένα νέο trailer που παρουσιάζει έξτρα αντικείμενα που θα παραλάβετε αμέσως μόλις κυκλοφορήσει το παιχνίδι, αν κάνετε βέβαια pre- order μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Gamestop ή ακόμα και από το Origin της EA.

Διευκρινίζω πως ανάλογα με το που θα κάνετε την παραγγελία σας, τα bonus διαφέρουν. Επιπλέον πιθανόν να έρθει η κακιά στιγμή πως promotions, add- ons  και λοιπές προσθήκες σε παιχνίδια ολοένα αυξανόμενες, θα ξεφύγουν ανεξέλεγκτα με αποτέλεσμα να μας καταστρέψουν όλους. Το trailer παραμένει μια χαρά όμως (Δείτε στον player)!

Λοιπόν, αναλυτικά το Physical Warfare Pack gameplay περιλαμβάνει : 2 νέα όπλα, το ημιαυτόματο DAO- 12 shotgun και το Type 88 light machine gun. Το shotgun καμαρώνει για την μεγάλη χωρητικότητα γεμιστήρα που διαθέτει και το light machine gun για το υψηλό rate of fire και την μείωση ανάκρουσης. Περαιτέρω θα σας βοηθήσει στο να “μαρκάρετε” την περιοχή σας. Τι dogs of war θα είμασταν αλλιώς, σωστά; Να σημειώσω κλείνοντας,  πως υπάρχει και ένας flash “καταστολέας” συμβατός με την SKS sniper rifle, καθώς και flechette ammo, τα οποία είναι πυρομαχικά Ουγγρικής κατασκευής, ειδικευμένα για armor piercing κατάλληλα για το DAO shotgun που είπαμε προηγουμένως. Αναμένοντας λοιπόν την (Ευρωπαική) ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, 28 Οκτωβρίου σε PC, PS3, Xbox 360 και iOS.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;