AIESEC | Το απόλυτο διεθνές δίκτυο πολλαπλών ευκαιριών για νέους!

H AIESEC αποτελεί το διεθνές δίκτυο πολλαπλών ευκαιριών για νέους για να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητες και τις ικανότητες τους, έτσι ώστε να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Παρούσα σε 111 χώρες και περίπου 2100 Πανεπιστήμια, με πάνω από 75.000 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή φοιτητικό οργανισμό.

Η δράση μας

Το δίκτυο της AIESEC περιλαμβάνει κάθε στιγμή πάνω από 60.000 νέους ανθρώπους. Η AIESEC προσφέρει στα μέλη της μια ολοκληρωμένη εμπειρία αποτελούμενη από ευκαιρίες για ηγεσία, διεθνή προγράμματα ανταλλαγών και συμμετοχή σε ένα παγκόσμιο μαθησιακό περιβάλλον. Κάθε χρόνο προσφέρουμε στα μέλη μας:

• 20.000 ευκαιρίες ηγεσίας

• πάνω από 470 συνέδρια

• 16.000 εμπειρίες εργασίας στο εξωτερικό

• εικονικά και φυσικά δίκτυα μάθησης.

Ο τρόπος

Ο τρόπος που εμπλέκουμε τα μέλη μας στις δραστηριότητές μας βασίζεται σε σημαντικές αρχές που μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε έτσι τα μέλη μας ώστε να είναι χρήσιμα στην κοινωνία και τον οργανισμό. Το άτομο καθορίζει το ίδιο την πορεία του μέσα στον οργανισμό, έχοντας ως αποτέλεσμα μια θετική συμπεριφορά ανάπτυξης δραστηριοτότων. Δημιουργία αυτογνωσίας μέσω της στοχοθεσίας και της θητείας σε ένα μέντορα, που επιτρέπει στα μέλη να δρουν για ένα σκοπό. Δυνατότητα στα μέλη να αναθεωρήσουν τις απόψεις και τις αντιλήψεις τους για τον εαυτό τους και τον κόσμο, γνωρίζοντας και αλληλεπιδρώντας με νέους από όλες τις γωνιές της γης. Δημιουργία δικτύου για να τους υποστηρίξει στην επύτευξη των στόχων και των οραμάτων τους. Ανάπτυξη ικανοτήτων και γνώσεων για να έχουν μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

Global Internship Programme

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα στον φοιτητή να εργαστεί σε κάποια από τις 111 χώρες του δικτύου της AIESEC σε management ή technical προγράμματα πρακτικής που οδηγούν στην επαγγελματική ανάπτυξη ενός μέλους και τον βοηθήσει να ειδικευτεί σε ένα συγκεκριμένο τομέα. Συνήθως περιλαμβάνουν εργασία σε ποικίλα επιχειρησιακά projects.

Global Community Development Programme

Το πρόγραμμα αυτό δίνει την δυνατότητα στον φοιτητή να εργαστεί εθελοντικά στο εξωτερικό σε κάποια από τις 111 χώρες του δικτύου της AIESEC σε κάποιον NGO και μέσα από επιχειρησιακά projects να φέρει ένα θετικό διαπολιτισμικό αντίκτυπο στην χώρα που θα εργαστεί και παράλληλα να αναπτύξει τις προσωπικές και επαγγελματικές του δεξιότητες (π.χ. δημιουργία πλάνου για εκπαίδευση μαθητών στην αφρική σχετικά με το AIDS και εκτέλεση του πλάνου αυτού).

Team Member Programme

Μέσω αυτού του προγράμματος τα μέλη του οργανισμού έχουν την δυνατότητα να ζήσουν πρακτικά την εμπειρία του να λειτουργούν ςε ομάδα, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο και να αναπτύξουν τις πρακτικές τους γνώσεις μέσα από την ενασχόληση με projects.

Team Leader Programme

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα τα μέλη του οργανισμού έχουν την ευκαιρία να ηγηθούν ομάδων (σε επίπεδο πανεπιστημίου, σε εθνικό επίπεδο ή σε διεθνές επίπεδο), να της διαχειριστούν και να τις καθοδηγήσουν, αναπτύσσοντας τα επαγγελματικά και προσωπικά τους χαρακτηριστικά.

Στοιχεία επικοινωνίας AIESEC
AIESEC Hellas | +30 211 7109047 | info@aiesec.gr | www.aiesec.gr
Facebook | facebook.com/AIESEC.Greece

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;