Βάσεις 2011 | Ανακοίνωση | Η κοροϊδία του καλοκαιριού!

Κάθε καλοκαίρι ένα από τα μεγάλα θέματα που προκύπτει είναι το παιχνίδι των εκτιμήσεων για τις βάσεις 2011.

Εμείς σαν neolaia.gr αυτό που κάνουμε, είναι να δημοσιεύουμε τις εκτιμήσεις που συγκεντρώνουμε από τον ημερήσιο τύπο, αλλά και τις εκτιμήσεις ειδικών. Θα ήταν τουλάχιστον απάτη, να επιχειρήσουμε να προβλέψουμε ακριβή μόρια για τις σχολές που μας στέλνετε σε ερωτήσεις μέσω mail.

Φέτος όμως, το θέμα που έχει κουράσει περισσότερο από όλα, είναι αυτό της ημερομηνίας ανακοίνωσης. Ενώ γνωρίζαμε ότι οι βάσεις ανακοινώνονται τελευταίο δεκαήμερο Αυγούστου, φέτος η υφυπουργός, με τη δήλωσή της πως θα ανακοινωθούν μέχρι 1η Αυγούστου, πυροδότησε την ανυπομονησία των υποψηφίων, αλλά και άλλαξε τα σχέδια όλων εμάς που παρατηρούμε το θέμα. Σας είχαμε πει πως το σενάριο αυτό, είχε ελάχιστες πιθανότητες. Μετά πηγαίναμε για 18 Αυγούστου, αφού από τους κύκλους του υπουργείου γινόταν λόγος για 2ο δεκαπενθήμερο Αυγούστου και πλέον περιμένουμε τη σημερινή συνέντευξη της Υπουργού, με τις φήμες να κάνουν λόγο για 25.

Όπως και να χει, χωρίς κανέναν απολύτως λόγο το υπουργείο κατάφερε να μας κουράσει! Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί η υφυπουργός να κάνει μία τόσο άστοχη δήλωση και να δημιουργήσει από το πουθενά όλο αυτό το θέμα.

Τέλος πάντων, τα βάσανα αγαπητοί υποψήφιοι τελειώνουν, σε λίγες ώρες θα ξέρουμε πότε ακριβώς ανακοινώνονται οι βάσεις 2011. Εσείς συνεχίστε τις διακοπές σας, εγώ πάω να διαβάσω για την εξεταστική του Σεπτέμβρη! 😛

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;