Αντιηλιακά | Τί πρέπει να ξέρετε!

Καλοκαιράκι παραλία, και κοινός στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος, από την απόκτηση του απόλυτου μαυρίσματος, γνωστό και ως μαύρισμα Μπατίστ!

Όλοι μας (θέλω να πιστεύω πως) γνωρίζουμε τις συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στον οργανισμό μας. Γνωρίζουμε επίσης πως το αντιηλιακό μπορεί να μας προστατεύσει από αυτές. Καλά αφού επιμένετε αναφέρομαι στην ανάγκη για προστασία το δέρματός μας από τα εγκαύματα που προκαλεί ο ήλιος, την φωτογήρανση (κατάσταση η οποία προκαλείται από τις UVA ακτίνες με αποτέλεσμα την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας), τον καρκίνο του δέρματος και την αφυδάτωση.

Τι πρέπει να προσέχουμε:

α) Κανένα αντιηλιακό δεν προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος!

β) Η συννεφιά δεν εμποδίζει τις βλαβερές ακτίνες να περάσουν στο δέρμα σου! Για αυτό χρησιμοποιούμε αντιηλιακό συνέχεια!

γ) Κανένα αντιηλιακό δεν μπορεί να προσφέρει 100% προστασία από τον ήλιο! Αυτά με δείκτη προστασίας 15 προστατεύουν 94% , αυτά με 30 προστατεύουν 97% και αυτά με 45, 98%!

δ) Το αντιηλιακό πρέπει να ανανεώνεται ανά 2 ώρες, ακόμα και αν είναι αδιάβροχο!

Σημαντικό: Όποιο αντιηλιακό και να βάλεις, όσες φορές και να το βάλεις, κανένα δεν σου δίνει τη δυνατότητα να κάτσεις αλόγιστες ώρες κάτω από τον ήλιο, γιατί κανένα δεν θα σε προστατεύσει από βαθύτερες σωματικές βλάβες!

Αυτά λοιπόν. Ελπίζω να μην σας φόβισα, απλώς να έχετε στο νου σας αυτά που είπαμε! Καλό μαύρισμα! 😉

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;