Συνεργασία με το design-district.gr!

design-district.gr & neolaia.gr συνεργάζονται για μία νεανική ματιά στο design & τη διακόσμηση

Κακά τα ψέματα, έχουμε όλοι καταλάβει ότι εν μέσω κρίσης, μοιραία θα περνάμε ολοένα και περισσότερο χρόνο στο σπίτι μας. Εκεί θα μαζευόμαστε με φίλους, εκεί θα διαβάζουμε, εκεί θα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε δημιουργικά το χρόνο και τις ιδέες μας και να ανασυγκροτηθούμε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Έτσι, περισσότερο από ποτέ, έχουμε ανάγκη το σπίτι μας να είναι ένας χώρος που μας εκφράζει, μας εξυπηρετεί, μας φτιάχνει τη διάθεση, μας εμπνέει, μας “κρατάει”.

Ναι…αλλά όλα αυτά θέλουν χρήματα θα σκεφθείτε. Μερικές φορές ναι, άλλες όχι όσα νομίζουμε, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χρειάζεται μόνο μεράκι, χρόνο, διάθεση και ιδέες.

Γι’ αυτό ακριβώς, τo neolaia.gr εγκαινιάζει σε συνεργασία με το ηλεκτρονικό περιοδικό design-district.gr μια νέα θεματική ενότητα, η οποία έχει ως στόχο να εμπνεύσει, να ενημερώσει και να δώσει λύσεις σε σχέση με το design, τη διακόσμηση, την τέχνη και την αρχιτεκτονική.

Η θεματολογία του design section υπόσχεται να φέρει φρέσκες ιδέες και το απαραίτητο know-how, ώστε να μπορέσει ο καθένας από εμάς να μετατρέψει το χώρο του σε μια “ζεστή γωνιά” που θα καλύπτει τις αισθητικές και πρακτικές του ανάγκες. Με do it yourself κατασκευές, χρήσιμες συμβουλές και παραδείγματα, η διακόσμηση του σπιτιού θα αποτελεί πλέον μια διασκεδαστική, εύκολη και οικονομική διαδικασία.

Και για όσους έχουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την τέχνη, το design και την αρχιτεκτονική, το design section θα παρέχει ενημέρωση για καλλιτεχνικά δρώμενα και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα “φιλοξενήσει” κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής, χώρους που γοητεύουν με τη διακόσμηση τους, βιτρίνες με πρωτότυπα αντικείμενα και στέκια με design άποψη που αξίζει να επισκεφθείτε.

Μείνετε λοιπόν “συντονισμένοι” στο neolaia.gr και στη νέα ενότητα design section!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;