Google | Βελτιώσεις στη μηχανή αναζήτησης! [videos]


Η Google συνεχίζει τις βελτιώσεις στη δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης και στρέφει το ενδιαφέρον της και στην παραμελημένη desktop έκδοση σε σχέση με τη mobile έκδοση. Είναι αλήθεια άλλωστε πως οι αναζητήσεις σε φορητές συσκευές πληθαίνουν καθημερινά και έχουν ξεπεράσει αυτές των desktop υπολογιστών.

Πάμε να δούμε ποιες βελτιώσεις έρχονται στο Google Search για τους desktop υπολογιστές.

Φωνητική Αναζήτηση

[youtube Q1c0w5QiryM]
Το είδαμε πρώτα στη mobile έκδοση του Google Search, θα το δούμε τώρα και στους υπολογιστές. Αναζήτηση με χρήση μικροφώνου και της ανθρώπινης φωνής. Η Google έχει προσθέσει πάνω από 230 δις λέξεις μόνο για την αγγλική γλώσσα.

Αναζήτηση με χρήση εικόνων

[youtube t99BfDnBZcI]
Με τη γνωστή ρήση “Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις”, η Google προσθέτει αναζήτηση τοποθετώντας εικόνες στη μηχανή αναζήτησης. Ακόμη, θα υπάρξουν πρόσθετα για Mozilla Firefox και Google Chrome, με τα οποία θα μπορεί να γίνει αναζήτηση πατώντας δεξί κλικ και την ανάλογη επιλογή σε μία φωτογραφία. Στην ουσία δε θα είναι πολλές φορές απαραίτητη η επίσκεψη στο Google.

Γρηγορότερες αναζητήσεις με χρήση των στιγμιαίων σελίδων

[youtube _Jn93FDx9oI]
Μία έξυπνη ιδέα της Google να φορτώνει κάθε φορά την πρώτη σελίδα που εμφανίζεται στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης. Έτσι, η σελίδα θα φορτώνει άμεσα! Δείτε τη σύγκριση στο βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;