Trolling στη fanpage του Mega, από χιλιάδες

Η ομάδα διαχείρισης του facebook fanpage του Mega TV φαίνεται να υποφέρει σήμερα, μιας και μεγάλο μέρος της online κοινότητας έχει αποφασίσει να troll-άρει τη σελίδα! Ο λόγος; Το ρεπορτάζ για τους “Αγανακτισμένους” του mega-λου καναλιού, ή καλύτερα, ο τρόπος κάλυψης του γεγονότος για την Κυριακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι “Αγανακτισμένοι” του Συντάγματος ήταν μόλις 20.000, γεγονός που εξόργισε αρκετό κόσμο, ο οποίος πήρε απόφαση να κατακρίνει τα στοιχεία της κάλυψης στο facebook. Οι υπεύθυνοι του megatv φέρονται στη συνέχεια να διέγραψαν κάποια σχόλια, ενώ στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τη facebook fanpage το εξής:

“Η fan page του Megatv στο Facebook απενεργοποιήθηκε προσωρινά λόγω ανακοίνωσης του Facebook για οριστική διαγραφή επειδή περιείχε σχόλια υβριστικού χαρακτήρα. Το MEGA φιλοξενεί όλες τι απόψεις αρκεί τα σχόλια να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς.”

Δεν ήθελε και πολύ! Μόλις ο κόσμος διάβασε την ανακοίνωση, είπε να σχολιάσει και τσουπ! Πάνω από 2 χιλιάδες επικριτικά σχόλια, ενώ από την οργή των “Αγανακτισμένων” δεν έλειψαν τα σχόλια και προς άλλες δημοσιεύσεις. Τι κι αν το Mega κάνει σερί δημοσιεύσεων με προηγούμενες αναφορές στους “Αγανακτισμένους” υποστηρίζοντας πως κάλυψε τις συγκεντρώσεις από την πρώτη μέρα;

Η ζημιά έγινε και ήδη του έχει στοιχίσει χιλιάδες μέλη. Περαστικά! (Πάντως το EdgeRank της σελίδας θα πάει στο Θεό αν δεν κλείσει…)

[Update] Η Σελίδα τέθηκε εκ νέου εκτός λειτουργίας. RIP.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;