Απόψεις | Σχετικά με το βίντεο με τους ΔΑΠίτες...

Με τεράστια έκπληξη παρατηρώ, τα (όλο έκπληξη) σχόλια από ενημερωτικά blogs και sites, για το επίμαχο βίντεο με τους γραφικούς ΔΑΠίτες που βρίζουν και κρεμάνε πράσινα κοτόπουλα μέσα στο αμφιθέατρο εν ώρα καταμέτρησης.

Καταρχάς, όσοι ισχυριστούν, πως δεν ισχύει ΔΑΠ=ΠΑΣΠ, σε τέτοιου είδους “εκδηλώσεις ενθουσιασμού”, είναι απλά αστείοι. Όσοι επίσης δεν είναι πρωτοετής και χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως πρωτοφανές ή έστω μεμονωμένο, επίσης είναι αστείοι. Αδιάφοροι είναι επίσης, όσοι περίμεναν τέτοιο βίντεο, για να πουν το βαρύγδουπο: “Να γιατί ο φοιτητικός κόσμος, απέχει από τις εκλογές..” και με τραγικό ύφος μάλιστα. Λες και ακόμα πιστεύουν πως η πλειονότητα των κομματόκ@βλων ψήφισαν ΔΑΠ  και ΠΑΣΠ, για την πολιτική της θέση ή λες και οι φοιτητικές εκλογές, αποτελούν επιλογή έκφρασης πολιτικής βούλησης ή σκέψης..

Ας μην γελιόμαστε λοιπόν. Όλοι ξέρουμε ποια είναι η κατάσταση – κατάντια της (εγκεφαλικά νεκρής) κομματικής νεολαίας. Όλοι γνωρίζουμε πόσο γραφικοί, πιεστικοί, γλοιώδεις μπορεί να γίνουν και όποιος ασχολείται ακόμα μαζί τους, χωρίς να αποδέχεται πως το κάνει λόγω “πελατειακών σχέσεων” είναι κατάπτυστος και εθελοτυφλεί.

Άντε γεια μας..

ΥΓ: Οι λάτρεις της κομματικής – γηπεδικής γραφικότητας, που συνειδητοποιούμε την γελοιότητα των συγκεκριμένων ανθρώπων, σαν να βλέπουμε trash tv ή τσουκαλά, το βρήκαμε εμπνευσμένο, αν και περιμέναμε εξυπνότερα συνθήματα…

ΥΓ2: Αυτά τα παιδιά από την ΠΚΣ, που αποτελούν μία κατηγορία μόνα τους, πόσες δεκαετίες τραγουδάνε το “9 δεκαετίες στην πρωτοπορία!”;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;