E-Edge.gr | Tο πρώτο εργαστήρι γραφής και εικόνας είναι online!

Σκοπός, η προβολή της αξίας του γραπτού λόγου και της εικόνας ως έργο και ως δημιουργία. “Μέσο”, η διάδραση και ο εναλλακτικός τρόπος εκμάθησης.

Το e-EDGE έχει εκπαιδευτικό, συμβουλευτικό, επιμορφωτικό χαρακτήρα και απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν ή ασχολούνται με το διήγημα, το σενάριο, τη δημοσιογραφία, το στίχο, τη σκηνοθεσία, το μοντάζ, την εικονοληψία, το video art και άλλες μορφές γραφής και αφήγησης.

Τα μαθήματα στο e-EDGE δεν είναι ένα απλό μέρος συζήτησης στο οποίο “ανεβαίνουν” περιοδικά κάποια κείμενα. Οι on line τάξεις είναι διαδραστικά εργαστήρια με εκτεταμένη προσωπική επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων και των επιμορφωτών. Αυτή είναι και η βασική λειτουργία των “ζωντανών” εργαστηρίων του e-EDGE, με τις εργασίες να αναπτύσσονται μέσα από διαλέξεις, ασκήσεις, παρατηρήσεις και συζητήσεις στην “εικονική” τάξη.

H ομάδα των επιμορφωτών αποτελείται κυρίως από νέους αλλά και έμπειρους συγγραφείς, σεναριογράφους, συντάκτες, καθηγητές, σκηνοθέτες, εικαστικούς από το χώρο της τέχνης και της εκπαίδευσης.

Το e-EDGE δίνει έμφαση στις θεμελιώδεις αρχές γραφής – αφήγησης, όπως και στις τεχνικές που μπορεί κάποιος να συστηματοποιήσει κατά τη διάρκεια εξερεύνησης των μυστικών τους, εστιάζει στην πρακτική τους εφαρμογή, τον πειραματισμό και “στοχεύει” σε θέματα – προβληματισμούς που μπορεί να προκύψουν στην πορεία.

Το e-EDGΕ προσφέρει:

  • Προϋποθέσεις έκπτωσης – οικονομικά πακέτα.
  • Έκπτωση στην αγορά βιβλίων.
  • Δυνατότητα μοριοδότησης σε προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών
  • Υποτροφία σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε παραγωγές ή πρότζεκτ (: εκδόσεις, οπτικοακουστικά έργα, σενάρια κ.α.) διαφόρων εταιρειών και οργανισμών που συνεργάζονται με το e-EDGE.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;