Ρωσία | Δεν θα ξανα-αλλάξουν την ώρα ποτέ!

Χθες το βράδυ, σκεφτόμουνα ποιο τυπάκι κάθισε και σκέφτηκε την αλλαγή ώρας, και τώρα εγώ χάνω μια ώρα ύπνου (λογικά ο ίδιος που ευγνωμονώ στην αντίθετη αλλαγή).

Στη Ρωσία όμως, αποφάσισαν πως τέρμα αυτά τα.. παιχνιδάκια! Αφού εκεί όλα λειτουργούν.. ρολόι (λέμε τώρα) ο πρόεδρος Μεντβέντεφ αποφάσισε την αναστολή της πρακτικής της μεταβολής της ώρας.

Το θέμα θα μπορούσε να τελειώσει εδώ, αλλά έχουμε δύο απίστευτες δηλώσεις.

Η πρώτη είναι του Μεντβέντεφ:

“Όντως συνηθίσαμε κάθε άνοιξη και φθινόπωρο να μετακινούμε τους δείκτες των ρολογιών και όλοι από συνήθεια να βρίζουμε, γιατί παραβιάζεται πραγματικά ο ανθρώπινος βιορυθμός, όλα αυτά εκνευρίζουν, όλοι είτε αποκοιμιούνται, είτε ξυπνούν νωρίς και δεν ξέρουν τι να κάνουν επί μία ολόκληρη ώρα, για να μην αναφέρω τις δυστυχείς αγελάδες και τα άλλα ζώα, τα οποία δεν κατανοούν την αλλαγή της ώρας και γιατί έρχονται σε άλλη ώρα να τα αρμέξουν”!

Και η δεύτερη και καλύτερη, από τον πρόεδρο της Άνω Βουλής Σεργκέι Μιρόνοφ, o oποίος επικαλέστηκε στοιχεία ειδικών “ότι κατά τις πρώτες δύο εβδομάδες μετά την αλλαγή της ώρας αυξάνονται κατά 12 % οι κλήσεις στην υπηρεσία πρώτων βοηθειών, οι αυτοκτονίες κατά 66 %, ο αριθμός των ατυχημάτων κατά 29% και η θνησιμότητα από το έμφραγμα του μυοκαρδίου κατά 75 %”

Φοβεροί τύποι..

ΥΓ: Το πονηρό τυπάκι, (αφού συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον ήλιο (210 event “Η Ώρα της Γης”) ), τελικά ήταν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, και αυτοί που το εφάρμοσαν πρώτοι οι Αμερικάνοι.. Τώρα εξηγούνται όλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;