BCA

Μια μακρόχρονη πορεία διαρκούς αναβάθμισης ανέδειξε το BCA σε έναν από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Χρόνια συνεχούς εκπαιδευτικής προσφοράς και επιτυχίας σε όλους τους τομείς, διαμόρφωσαν ποιοτικό επίπεδο και συνθήκες σπουδών αντίστοιχες των μεγάλων πανεπιστημίων του εξωτερικού. Γι’ αυτό, άλλωστε, κορυφαία ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας αναγνωρίζουν το BCA ως τμήμα τους στην Ελλάδα, προσφέροντας στους αποφοίτους του τη δυνατότητα μιας ξεχωριστής σταδιοδρομίας.

Tο BCA ιδρύθηκε το 1971 και υπήρξε ο πρώτος εκπαιδευτικός οργανισμός που ασχολήθηκε αποκλειστικά με τις επιχειρησιακές σπουδές. Εκφράζοντας μια νέα αντίληψη για την εποχή του, προσέφερε, πρώτο στην Ελλάδα, προγράμματα Marketing, Shipping και Διαφήμισης.

Tα προγράμματα του BCA είναι franchised με βάση της αποκλειστικής του συνεργασίας με το London Metropolitan University, με αποτέλεσμα ο απόφοιτος του BCA να είναι και ταυτόχρονα απόφοιτος ενός εκ των μεγαλυτέρων και σταδιακά αναπτυσσόμενων Πανεπιστημίων της Μεγάλης Βρετανίας. Επιπλέον τα προγράμματα του BCA έχουν διευρυνθεί τόσο σε προπτυχιακό, όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε τομείς όπως Ψυχολογία και Communication και σύντομα και σε Accounting and Finance, καθώς και στην πρακτική εφαρμογή τους, όπως για παράδειγμα η αποκλείστικη πρακτική εξάσκηση των φοιτητών του Hotel Management, στο ξενοδοχέιο HILTON. H αποκλειστική αυτή συνεργασία με το London Metropolitan προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να επωφεληθούν από το διεθνή εκπαιδευτικό χαρακτήρα και την επιστημονική έρευνα που διεξάγεται σε συνεργασία με καθηγητές ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Προπτυχιακοί Τομείς

* Business Management

* Shipping

* Computer Science

* Hotel & Tourism Management

* Psychology

* Advertising, Marketing Communications & PR

* Accounting & FInance

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Αγγλόφωνα και Ελληνόφωνα Τμήματα

* MBA Master of Business Administration
* MBA Hospitality & Tourism Management
* MA Management
* MA in International Human Resources Management
* MA Marketing (Advertising and Public Relations)
* MSc Accounting and Finance
* DMS Postgraduate Diploma in Management Studies

Αγγλόφωνα Τμήματα

* MA Shipping
* MSc in Purchasing & Supply Chain Management
* L L M in Maritime Law
* DMS Postgraduate Diploma in Shipping

Περισσότερες Πληροφορίες στο επίσημο site του BCA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;