Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο neolaia.gr

adonis-georgiadis

Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντάει σε ερωτήσεις που εσείς υποβάλατε μέσω του neolaia.gr.

Σε πιο χώρο ανήκει το κόμμα σας ιδεολογικά; Εσείς;

Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα Κόμμα της Κεντροδεξιάς, όπου όμως οι θύρες είναι ανοιχτές για όλους όσους η Ελλάς είναι πρώτη προτεραιότητα. Εγώ είμαι Υπερήφανος Δεξιός!

Όπως δείχνουν τα πράγματα, και όπως ξέρουμε, υπάρχουν προς το παρών 2 κόμματα εξουσίας. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Φαντάζομαι ξεκάθαρα οτι αν είχατε κάποια προτίμηση, αυτή θα ήταν υπέρ της ΝΔ παρόλο που ο αρχηγός της “δεν συνεργάζεται με άκρα”, όπως δηλώνει, ώστε να τονώσει τη συσπείρωση του. Θεωρείτε οτι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα τον τόπο;

Δυστυχώς θεωρώ, ότι δύσκολα κάποια μελλοντική Κυβέρνηση θα καταφέρει να είναι χειρότερη από την απερχομένη του Κώστα Καραμανλή. Δεν έχει να παρουσιάσει ούτε μία επιτυχία σε κανέναν τομέα. Και αυτό σας το λέει κάποιος που ΠΑΣΟΚ στην ζωή του δεν έχει ψηφίσει ποτέ και που για την Ν.Δ. έχω τρέξει στα νεανικά μου χρόνια πάρα πολύ. Φυσικά δεν ελπίζω ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι καλλίτερο, μόνον εύχομαι να μην είναι χειρότερο.

Με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να αποφύγουμε τα “ρουσφέτια”, ειδικά στο δημόσιο τομέα;

Με το πάγωμα των προσλήψεων στο Δημόσιο για τα επόμενα 15 χρόνια. Έχουμε τους περισσοτέρους Δημοσίους Υπαλλήλους κατ’ αναλογίαν πληθυσμού στον πλανήτη. Δεν είναι δυνατόν από την μία να λέμε ότι είμαστε στα όρια της χρεωκοπίας και από την άλλη να προσλαμβάνουμε επιπλέον δημοσίους Υπαλλήλους. Είναι τρελό. Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. πριν διαλύσει την Βουλή ψήφισε με την διαδικασία του κατεπείγοντος 20.000 διορισμούς στου Ο.Τ.Α. Και από την άλλη έχει ήδη δανεισθεί 55.000.000.000 Ευρώ. Έλεος! Όλοι οι διαθέσιμοι πόροι πρέπει να δίνονται για την στήριξη της πραγματικής οικονομίας και για την παραγωγή πλούτου.

Τι πιστεύετε για τη φορολόγηση της εκκλησιαστικής δραστηριότητας-περιουσίας;

Σέβομαι απεριόριστα την Εκκλησία μας. Η Εκκλησία ήταν πάντοτε παρούσα στις δύσκολες στιγμές του Γένους. Μακριά από λαϊκισμούς λοιπόν, θα βρούμε τον τρόπο για να δούμε πώς θα μας βοηθήσει και πάλι.

Ποια είναι η άποψη σας για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ; Πιστεύετε οτι πρέπει να επιτραπούν στη χώρα μας ;

100% Ναι! Οι μόνοι που αντιδρούν σε αυτό είναι οι Αριστεροί για ιδιοτελείς λόγους. Η Αριστερά ελέγχει ιδεολογικά τα Πανεπιστήμιά μας και τα έχει κάνει σαν τα μούτρα της. Τα πιο βρώμικα του Κόσμου, με καταλήψεις, αποχές και άλλες ανοησίες. Με τρομοκρατία από την βία των δήθεν αναρχικών κλπ. Εάν όμως σπάσει το μονοπώλιο του Δημοσίου Πανεπιστημίου τότε θα καταρρεύσει όλο αυτό το σύστημα! Θα δώσω ένα παράδειγμα. Ο κ. Αλαβάνος ως Ευρωβουλευτής ήταν φανατικά υπέρ των ιδιωτικών κολλεγίων και εγκαλούσε την Επιτροπή γιατί δεν μας πήγαινε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Μετά ως Αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κατέβαζε τον κόσμο στους δρόμους αντίθετα με όσα ο ίδιος έλεγε πριν! Πλήρης Υποκρισία!

Πιστεύετε οτι οι πορείες διαμαρτυρίας που γίνονται στη χώρα μας είναι νόμιμες με τον τρόπο που γίνονται; Και αν όχι, τι μέτρα θα πρέπει να πάρει η πολιτεία γι’ αυτό;

Νόμιμες είναι, αλλά πρέπει να αλλάξει ο Νόμος! Είναι δυνατόν 100 άνθρωποι επειδή θέλουν να διαδηλώσουν για κάτι, να ταλαιπωρούν εκατοντάδες χιλιάδες; Αναλόγως του όγκου, να κλείνουν και το αντίστοιχο μέρος του οδοστρώματος. Φυσικά ως προς τις ζημιές που κάνουν οι «γνωστοί-άγνωστοι» η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να βαρύνουν τους διοργανωτές της κάθε διαδηλώσεως. Κάνει μία διαδήλωση ο ΣΥΡΙΖΑ φερ’ ειπείν και καίγεται η Αθήνα; Το σύνολο των ζημιών να αφαιρείται από την επιχορήγηση στον ΣΥΡΙΖΑ και από αυτά τα χρήματα να αποζημιώνονται αμέσως τα καταστήματα.

Ποια η γνώμη σας για την οργάνωση ”Χρυσή Αυγή”? Μάλιστα ένα πρώην μέλος την Χρυσής Αυγής είχε θέσει αρχικά υποψηφιότητα με το κόμμα σας…

Αποστρέφομαι μετά βδελυγμίας κάθε μορφή ολοκληρωτισμού. Και τον Ναζισμό και τον Κομμουνισμό! Άρα προφανώς ούτε είχα, ούτε έχω, ούτε θα ήθελα να έχω στο μέλλον, καμμία σχέση με την Χρυσή Αυγή. Νομίζω όμως, απ’ ότι μου έχουν δείξει αυτά τα παιδιά, ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία… Το πρώην μέλος δεν μου λέει τίποτε. Μου θυμίζει το επιχείρημα όσων, όταν ο Κων/νος Καραμανλής νομιμοποίησε το ΚΚΕ, μιλούσαν για τον Καπετάν Γιώτη (Χαρίλαο Φλωράκη) και το τι έκανε στον Εμφύλιο. Το τώρα με ενδιαφέρει. Όποιος αποφασίζει να αποδεχθεί τις αρχές του ΛΑ.Ο.Σ., δηλαδή την αγάπη για την Δημοκρατία και την Ελευθερία, είναι ευπρόσδεκτος!

Πολιτική και Showbiz πάνε μαζί;

Σε εποχές τηλεοπτικής Δημοκρατίας και medioκρατίας σίγουρα δεν είναι αντίθετες έννοιες!

Πιστεύετε οτι μερικές ψήφοι στο ΛΑ.Ο.Σ. ειναι ψήφοι διαμαρτυρίας απο την Ν.Δ.;

Ελπίζω να είναι πάρα πολλές. Οι έλληνες έχουμε μάθει περισσότερο να καταψηφίζουμε παρά να υπερψηφίζουμε. Έτσι εκλέγεται και τώρα Κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ. Δεν πιστεύει κανένας στ’αλήθεια ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι ένας καλός, έστω, Πρωθυπουργός, αλλά όλοι θέλουν να τιμωρήσουν τον Κώστα Καραμανλή γι’ αυτά τα 5,5 χαμένα χρόνια.

Τα παιδιά των μεταναστών που έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ελλάδα θα πρέπει να αποκτήσουν “χαρτιά” εδώ;

Το ερώτημα είναι άκαιρο. Πρώτα θα αποφασίσουμε πόσους μετανάστες χωράει η Ελλάδα. Εμείς λέμε γύρω στις 350.000. Το Πασόκ μπορεί να πει, π..χ 600.000. Τέλος πάντων κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πει αυτό που λέει η Αριστερά, να έρθουν όσοι θέλουν. Όσοι θέλουν μπορεί να είναι και 50.000.000. Τι θα κάνουμε δηλαδή αυτοκτονήσουμε;

Αφού λοιπόν προσδιορίσουμε και συμφωνήσουμε στον αριθμό, μετά θα αρχίσουμε να δίνουμε χαρτιά. Εκεί τα παιδιά αυτά θα μπορούσαν να έχουν προτεραιότητα, εφ όσον το θέλουν. Αλλά προέχει το πρώτο, το όριο.

Η σχέση σας με το διαδίκτυο;

Τον τελευταίο καιρό καθημερινή. Έχω ιστοσελίδα, με μεγάλη επισκεψιμότητα (adonisgeorgiadis.gr). Forum μέσα σε αυτήν, όπου απαντώ σε ερωτήματα επί Καθημερινής βάσεως! Σελίδα στο facebook και στο twitter. Ενημέρωση από μια σειρά blogs (Τροκτικό, Ζούγκλα, Fimotro κλπ) Το διαδίκτυο είναι το μέλλον και της Ενημέρωσης και της Δημοκρατίας.

Είστε υπέρ ή κατά της ανωνυμίας στο internet; Τελικά τι πρέπει να γίνει με το indymedia;

Είμαι υπέρ της ανωνυμίας των blogs. Πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ένας χώρος που θα εκφραζόμαστε πιο ελεύθερα, διότι αλλιώς σιγά σιγά θα φτάσουμε στον ασφυκτικό έλεγχο που με σειρά νόμων, υπάρχει γενικά στα ΜΜΕ. Βέβαια δυστυχώς πολλοί κάνουν κατάχρηση αυτής της Ελευθερίας, όμως παρ’όλο που και εγώ ο ίδιος έχω πέσει πολλές φορές θύμα, αισχρών συκοφαντιών, εν τούτοις θα παραμείνω υπέρ της Ανωνυμίας τους.

Το Indymedia όμως είναι άλλο πράγμα. Το Indymedia είναι ένας χώρος τελέσεως εγκληματικών πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα, με ευθεία προσβολή της περιουσίας, αλλά και της σωματικής ακεραιότητος πολιτών, που αν λειτουργούσε, έστω υπό το καθεστώς ανωνυμίας των blogs, θα είχε προ πολλού κλείσει. Οι «κύριοι» εκεί εκμεταλλεύονται το Πανεπιστημιακό Άσυλο και την προστασία των Πρυτανικών Αρχών. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα αυτής της εβδομάδος.

Την Τετάρτη μερικοί νεαροί φοιτητές του ΛΑ.Ο.Σ. βρίσκονταν στην Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Εκεί τους επιτέθηκαν 25 κουκουλοφόροι, χωρίς κανέναν λόγο. Έπιασαν δυστυχώς ένα παιδί 19 ετών και τον έσπασαν, οι 25 τον έναν, στο ξύλο. Έπεσε αναίσθητος στον δρόμο, όπου του έκλεψαν το πορτοφόλι και τον έβαψαν, αν και αιμόφυρτος, ολόκληρο με ένα κόκκινο σπρέϋ. Το παιδί μεταφέρθηκε και νοσηλεύτηκε στον Ερυθρό Σταυρό, με διάσειση, εκδορές και κατάγματα. Μετά από λίγες ώρες στο Indymedia δημοσίευσαν, την κλεμμένη του ταυτότητα, με τα πλήρη στοιχεία του και την φωτογραφία του, ώστε να ανησυχούν πια οι γονείς ακόμη και στο σπίτι του. Και σας ερωτώ τώρα; Σε τί εξυπηρετεί αυτό την ενημέρωση του κοινού; Απλώς το έκαναν για να τρομοκρατήσουν την οικογένειά του και να πάψει να ασχολείται με τον ΛΑ.Ο.Σ. Δηλαδή οι άνθρωποι δεν έχουν σχέση με τους blogers, είναι κοινοί τρομοκράτες! Εγκληματίες που οργανώνουν διαδικτυακά εμπρησμούς καταστημάτων, ξυλοδαρμούς ανθρώπων και τρομοκράτηση πολιτών. Το Indymedia λοιπόν πρέπει να κλείσει, διότι οι άνθρωποι αυτοί είναι επικίνδυνοι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;